ITALIJOS KIEKINĖS MEISTRAS
Italian Institute For Advanced Culinary & Pastry Arts
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Calabria, Italija
Kalbų studijos
Italų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
Susisiekti su mokykla
Tempas
Susisiekti su mokykla
Mokestis už mokslą
Susisiekti su mokykla
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Oct 2023
Stipendijos
Ištirkite stipendijų galimybes, kurios padės finansuoti savo studijas
Įvadas
Evoliucija yra pirmasis kulinarinio išsilavinimo reikalavimas. Šis kursas yra skirtas patenkinti šį reikalavimą ir veikti nedelsiant ir veiksmingai. Italų virtuvės ir vynų magistro programa, išsamiausias kulinarijos kursas Italijoje, suteikia dalyviams pasaulinę maisto gaminimo ir restoranų paslaugų perspektyvą, leidžiančią išsiugdyti asmeninį profesionalumo jausmą, būtiną norint sėkmingai dirbti su pažangia italų virtuve maisto ir svetingumo pramonėje.
Programa skirta kulinarijos mokymui integruoti su akademinėmis studijomis ir praktine patirtimi, naudojant pažangias maisto gaminimo technikas, šiuolaikinės reikšmės temas, maisto mokslus, estetiką ir jutimo suvokimą kaip pagrindą. „Itališkos virtuvės evoliucija“ yra skonio, ingredientų ir kvapiųjų medžiagų nagrinėjimas. Dalyviai tiria ir paruošia tipinius Italijos regioninio meniu elementus, taip pat baigia intensyvią itališkos virtuvės principų analizę.
Studentams ruošiant šiuolaikinius ir regioninius patiekalus restorano aplinkoje, kurse akcentuojami maisto gaminimo būdai ir ingredientai, naudojami šiuolaikinėse ir klasikinėse virtuvėse. Dalyviai, demonstruodami itališkos virtuvės raidą, yra pasirengę sukurti savo receptus, pagrįstus šiais principais. Nagrinėjamas produkcijos planavimas ir užsakymas, stoties organizavimas, paruošimas ir dengimas, laikas, gomurio plėtra ir kitos restorano gamybos realijos.
Kepimo ir konditerijos menai taip pat integruojami naudojant pagrindinius kepimo būdus, šiuolaikinės reikšmės temas, maisto mokslą, estetiką ir jutiminį suvokimą kaip pagrindą. Nagrinėdami skonio, kepimo ir kepimo būdus, ingredientus ir prieskonius, dalyviai sužino principus ir metodus, naudojamus ruošiant aukštos kokybės kepinius. Akcentuojamas pažangus gamybos būdas ir kokybiškų produktų vertinimas. Temos apima pagrindinius tešlos gaminius, konditerinius kremus, pagrindinius pyragus, šokolado gaminius ir chemiją.
Galiausiai geriausi Italijos someljė mįslė supranta itališkus vynus ir jų vietą meniu. Per degustacijas ir studijų medžiagą dalyviai supras, kaip susieti regioninius vynus su atitinkamomis virtuvėmis, taip pat sulieti itališkus vynus su kitomis virtuvėmis. Geriausi ir mažiausiai žinomi šalies vynai tiriami ir išbandomi tiek laboratorijoje, tiek pasirinktose valdose.
Neatsiejama programos dalis yra planuojamos ekskursijos į kelis svarbiausius Italijos gastronomijos centrus. Amatų vyno ir sūrio gamyba, įvairūs valgiai keliuose restoranuose ir kulinarinės kelionės Sicilijoje suteikia dalyviams galimybę pažinti italų kultūrą ir sužinoti, kaip ji paveikė jos virtuvę.
Programa baigiasi tikrojo darbo patirtimi, įskaitant tradicinių ir novatoriškų itališkų ir europietiškų patiekalų paruošimą, kuris yra kontrastingas dėl skonių, spalvų ir maistinių vertybių, suteikdamas dalyviams galimybę pamatyti ir paragauti itališkos virtuvės raidą ir, dar svarbiau. , gebėjimas tobulinti savo receptų kūrimo metodiką. Šias metodikas įrodo Italijos meistrų galutinė geriausių pasaulio restoranų meniu analizė.
Apie Mokyklą
Klausimai
Panašūs kursai
Italijos maisto ir vyno magistro laipsnis
- Padua, Italija