Peržiūrėti visas humanitarinių mokslų magistro programas - Gyvosios gamtos mokslai - Šiaurės Amerikoje - 2020

Meistras 's laipsnis yra antrosios pakopos akademinis laipsnis. Meistras 's laipsnis rengia studentus vadovauti ir valdyti. Meistras 's laipsnis taip pat rengia pasiūlymą dėl užsiėmimų iki specializuotų studijų srityje asmuo.Biologijos ir gyvosios gamtos studijas pasirinkę studentai studijų metu nagrinėja įvairias gyvybės formas, jų funkcijas, sandaras bei tarpusavio s… Skaityti daugiau

Meistras 's laipsnis yra antrosios pakopos akademinis laipsnis. Meistras 's laipsnis rengia studentus vadovauti ir valdyti. Meistras 's laipsnis taip pat rengia pasiūlymą dėl užsiėmimų iki specializuotų studijų srityje asmuo.

Biologijos ir gyvosios gamtos studijas pasirinkę studentai studijų metu nagrinėja įvairias gyvybės formas, jų funkcijas, sandaras bei tarpusavio sąveikas. Tad studentai gali rinktis iš tokių studijų specialybių kaip anatomija, fiziologija, genetika, imunologija ar toksikologija.

Aprėpties 23 šalių, Šiaurės Amerikoje yra žemynas alsuoja švietimo galimybės. Studentai turi galimybę mokytis keliomis kalbomis ir plėtoti iš labai skirtingų kultūrų supratimą.

Peržiūrėti visas humanitarinių mokslų magistro programas - Gyvosios gamtos mokslai - Šiaurės Amerikoje - 2020

Skaityti mažiau
Kitos šios studijų srities programos: 
NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development
New York , USA

Tarpdisciplininio pobūdžio ir esantis maisto stipendijų priešakyje, šis menų magistro laipsnis pabrėžia tarptautines, nacionalines ir vietines maisto sistemas. Jūs sukursite s ... +

Tarpdisciplininio pobūdžio ir esantis maisto stipendijų priešakyje, šis menų magistro laipsnis pabrėžia tarptautines, nacionalines ir vietines maisto sistemas. Jūs sukursite supratimą apie maisto gamybos, paskirstymo ir vartojimo etinius, ekonominius ir aplinkos veiksnius ir pasirinksite karjerą politikoje, gynime, žiniasklaidoje, mityboje, švietime ar verslume. Ši programa taip pat pabrėžia socialinius, kultūrinius, ekonominius ir psichologinius veiksnius, kurie turėjo įtakos maisto gamybai ir vartojimui. -
MA
Dieninės
Ištęstinės
2 metai
Anglų
01 Sep 2020
01 Feb 2020
Su bendrabučiu