Keystone logo

235 Tiksliųjų mokslų magistras Programos į Ekonomika 2024

Filtrai

Filtrai

  • Tiksliųjų mokslų magistras
  • Ekonomikos studijos
  • Ekonomika
Studijų sritys
  • Ekonomikos studijos (235)
  • Grįžti į pagrindinę kategoriją
Vietos
Raskite daugiau vietų
Laipsnio tipas
Trukmė
Studijų tempas
Kalbos
Kalbos
Studijų formatas

    Tiksliųjų mokslų magistras Programos į Ekonomika

    Mokslo magistras arba magistrantūra yra kitas žingsnis po vidurinės mokyklos ugdymo disciplinoje, kuri paprastai orientuota į mokslą ir matematiką. Tai paprastai trunka maždaug dvejų metų dieninių studijų, siekiant užbaigti tokią programą.

    Kas yra ekonomikos magistro laipsnis? Ši studijų programa apima rinkas ir joms įtaką. Tai apima pasiūlą ir paklausą bei mokesčius, prekybos politiką ir tendencijas. Tyrimas dėl šių gamybos ir vartojimo aspektų gali padėti žmonėms suvokti turto ir skolos perdavimą ir tai, kaip tai teigiamai paveikti. Ekonomika taip pat gali būti vadinama sprendimų priėmimo studija, nes daugelio programų tikslas yra tinkamai reguliuoti rinkas, kad būtų pasiekti geriausi rezultatai.

    Ekonomikos magistro pranašumai yra toli gražu. Ne tik tikėtina, kad jūs išmoksite įgūdžius, pavyzdžiui, kaip taikyti dabartines istorines tendencijas, kad galėtumėte tiksliai prognozuoti rinkos sąlygas, bet jūs taip pat galite išmokti asmeninių finansų įgūdžių ir laiko valdymo. Šie įgūdžiai gali padėti jums ir jūsų asmeniniam gyvenimui, ir jūsų profesionalumui.

    Studijų programos kaina priklauso nuo vietos ir mokyklos. Susisiekite su pasirinkta mokykla, kad nustatytumėte konkrečias jūsų programos išlaidas.

    Ekonomikos karjeros apima visą spektrą. Galite pasirinkti dirbti privačiame sektoriuje, galbūt kaip vertybinių popierių makleris arba asmeninio turto patarėjas. Vyriausybės pozicijas taip pat galima gauti su magistro laipsniu; finansų konsultantai dažnai turi didelę įtaką mokesčių ir prekybos politikai. Arba galėtumėte pasirinkti verslą sau kaip konsultantui ar patarėjui. Švietimo sritis siūlo ir galimybes, nes galbūt nuspręstumėte dirbti universiteto darbuotojams kaip profesoriai arba galbūt skelbti savo mintis prekybos leidinyje ar internete.

    Mokyklos visame pasaulyje siūlo studijų programas, įskaitant magistro laipsnį ekonomikos srityje, tiek tradicinėje klasėje, tiek internete. Žemiau ieškokite savo programos ir tiesiogiai susisiekite su pasirinktos mokyklos priėmimo biuru, užpildydami švino formą.