Keystone logo

1 Tiksliųjų mokslų magistras Programos į Ekonomika į Viena, Austrija dėl 2024

Filtrai

Filtrai

  • Tiksliųjų mokslų magistras
  • Ekonomikos studijos
  • Ekonomika
Studijų sritys
  • Ekonomikos studijos (1)
    • Grįžti į pagrindinę kategoriją
    Vietos
    Raskite daugiau vietų
    Laipsnio tipas
    Trukmė
    Studijų tempas
    Kalbos
    Kalbos
    Studijų formatas

      Tiksliųjų mokslų magistras Programos į Ekonomika

      Viena yra sostinėje Austrijoje ir turi daug patogumų, atitinka šį statusą. Mokymo centrai yra puikios būklės ketina kiek turintys tarptautinių mokyklų, tokių kaip American International School Vienna ir tarptautinio universiteto Vienoje.

      Ekonomikos principus atskleidžiantys raštai yra randami net ir Mesopotamijos civilizacijos laikų. Modernios ekonomikos vystymasis ir raida prasidėjo nuo dviejų ekonomikos srovių susidūrimo - fiziokratizmo ir merkantilizmo. Šių grupių dėka 16-to amžiaus Europoje buvo pradėtos vystyti pirmosios kapitalizmo idėjos.

      Jei jūs galvojate apie tolimesnio savo išsilavinimą institucijoje, kur akademinės kompetencijos yra laikomasi tada Austrija siūlo geriausią vietą. Šios institucijos yra moksliniais tyrimais pagrįsta veikla taip suteikiant galimybę studentams gauti idėjų, kaip išspręsti gyvenimiškas problemas.

      Tiksliųjų mokslų magistro laipsnis, angliškai trumpinamas MSc (Master of Science) - tai tarptautiniu mastu pripažintas akademinis laipsnis, kuris atspindi tam tikrą žinių lygį studento pasirinktoje srityje. Daugelis šio laipsnio studijų programų trunka dvejus metus, po kurių studentai pradeda dirbti arba renkasi tęsti savo akademinę karjerą ir stoja į tolimesnes doktorantūros studijas.