close

Filtrai

Peržiūrėti rezultatus

Palyginti Ištęstinės studijos tiksliųjų mokslų magistro programas - Maisto technologijų studijos - Belgijoje - 2021

Magistro studijų programos suteikia tokį patį titulą laipsnį - Master. Magistrantūros studijų, tokių kaip magistro mokslo yra sutrumpintas magistro laipsnį. Mokslas magistras Vadybos programos arba mokslo vadybos mokslo magistras yra studijų pakopos programų bendrą valdymą. Tai reiškia, kad studentai gauna akademinį išsilavinimą gylis refleksijos ir abstrakcijos. Kapitonai paprast… Skaityti daugiau

Magistro studijų programos suteikia tokį patį titulą laipsnį - Master. Magistrantūros studijų, tokių kaip magistro mokslo yra sutrumpintas magistro laipsnį. Mokslas magistras Vadybos programos arba mokslo vadybos mokslo magistras yra studijų pakopos programų bendrą valdymą. Tai reiškia, kad studentai gauna akademinį išsilavinimą gylis refleksijos ir abstrakcijos. Kapitonai paprastai gali būti klasifikuojami kaip magistro (magistrantūros) ar populiarios Dailės magistras (MA). Mokslo (MSC) Meistras paprastai skiriamas už sėkmingai siekti doktorantūros programas su mokslo ar technine taško konvergenciją.

Belgija siūlo į rinką orientuotą aukštesnio lygio išsilavinimą, kuris remiasi įgūdžių ir naujoves. Šalies 's aukštojo mokslo institucijos siūlo tuo pačiu metu tyrimų, orientuotų universitetinį išsilavinimą interaktyvus Prieš prisijungdamas į darbo rinką.

Tiesiogiai susisiekite su jus dominančiais universitetais dėl Ištęstinės studijos geriausių tiksliųjų mokslų magistro studijų programų - Maisto technologijų studijos - Belgijoje - 2021

Skaityti mažiau
format_list_bulleted Filtrai
KU Leuven: Faculty of Bioscience Engineering
Leuvenas, Belgija

Tarpuniversitetinės maisto technologijų programa (IUPFOOD) daugiausia dėmesio skiriama dviems technologiniams aspektams, kurie yra pagrindiniai ir esminiai maisto perdirbimo i ... +

Tarpuniversitetinės maisto technologijų programa (IUPFOOD) daugiausia dėmesio skiriama dviems technologiniams aspektams, kurie yra pagrindiniai ir esminiai maisto perdirbimo ir išsaugojimo aspektai. žaliavų transformavimas (perdirbimas) į produktus, tinkamus vartoti žmonėms; paskesnio ir maisto konservavimo vienetų vaidmenį teikiant saugų ir maistingą maistą galutiniam vartotojui. Šios dvi problemos yra tiesiogiai išreikštos IUPFOOD programos pagrindiniais aspektais. Tarpuniversitetinės maisto technologijos programą (IUPFOOD) bendrai organizuoja KU Leuvenas ir Gento universitetas (UGent). Programa remiasi KU Leuveno ir UGent patirtimi moksliniuose tyrimuose ir švietime maisto technologijų srityje. -
MSc
Dieninės
Dalinės
2 metai
Anglų
Rgs. 2021
Universiteto miestelis
 

PATARIMAS! Jei atstovaujate mokyklai ir norite į sąrašą įtraukti savo programų, susisiekite su mumis čia