close

Filtrai

Peržiūrėti rezultatus

Ieškoti Ištęstinės studijos tiksliųjų mokslų magistro studijų programų - Maisto technologijų studijos - jungtinėse Amerikos Flandrija Belgija - 2021

Tiksliųjų mokslų magistro laipsnis, angliškai trumpinamas MSc (Master of Science) - tai tarptautiniu mastu pripažintas akademinis laipsnis, kuris atspindi tam tikrą žinių lygį studento pasirinktoje srityje. Daugelis šio laipsnio studijų programų trunka dvejus metus, po kurių studentai pradeda dirbti arba renkasi tęsti savo akademinę karjerą ir stoja į tolimesnes doktorantūros stu… Skaityti daugiau

Tiksliųjų mokslų magistro laipsnis, angliškai trumpinamas MSc (Master of Science) - tai tarptautiniu mastu pripažintas akademinis laipsnis, kuris atspindi tam tikrą žinių lygį studento pasirinktoje srityje. Daugelis šio laipsnio studijų programų trunka dvejus metus, po kurių studentai pradeda dirbti arba renkasi tęsti savo akademinę karjerą ir stoja į tolimesnes doktorantūros studijas.

Su aukštuoju išsilavinimu yra aukščiausiame švietimo sistemos Belgijoje vyriausybė daugiau dėmesio įsitikinti, kad studentų gyvenimas yra pagaminti taip paprasta, kaip įmanoma, per paskolų ir dotacijų programas. Jie siūlo rėmėjų tarptautinių studentų iš neturtingų ir pažeidžiamų sluoksnių, kurie norėtų studijuoti šioje šalyje.

Prašyti daugiau informacijos apie Ištęstinės studijos Tiksliųjų mokslų magistrai - Maisto technologijų studijos - jungtinėse Amerikos Flandrija Belgijoje - 2021

Skaityti mažiau
format_list_bulleted Filtrai
KU Leuven: Faculty of Bioscience Engineering
Leuvenas, Belgija

Tarpuniversitetinės maisto technologijų programa (IUPFOOD) daugiausia dėmesio skiriama dviems technologiniams aspektams, kurie yra pagrindiniai ir esminiai maisto perdirbimo i ... +

Tarpuniversitetinės maisto technologijų programa (IUPFOOD) daugiausia dėmesio skiriama dviems technologiniams aspektams, kurie yra pagrindiniai ir esminiai maisto perdirbimo ir išsaugojimo aspektai. žaliavų transformavimas (perdirbimas) į produktus, tinkamus vartoti žmonėms; paskesnio ir maisto konservavimo vienetų vaidmenį teikiant saugų ir maistingą maistą galutiniam vartotojui. Šios dvi problemos yra tiesiogiai išreikštos IUPFOOD programos pagrindiniais aspektais. Tarpuniversitetinės maisto technologijos programą (IUPFOOD) bendrai organizuoja KU Leuvenas ir Gento universitetas (UGent). Programa remiasi KU Leuveno ir UGent patirtimi moksliniuose tyrimuose ir švietime maisto technologijų srityje. -
MSc
Dieninės
Dalinės
2 metai
Anglų
Rgs. 2021
Universiteto miestelis
 

PATARIMAS! Jei atstovaujate mokyklai ir norite į sąrašą įtraukti savo programų, susisiekite su mumis čia