close

Filtrai

Peržiūrėti rezultatus

Palyginti Ištęstinės studijos tiksliųjų mokslų magistro programas - Maisto technologijos - Belgijoje - 2021

Tiksliųjų mokslų magistro laipsnis (MSc) yra suteikiamas sėkmingai studentų pasirinktą studijų programą pabaigusiems specialistams. Būtent šis laipsnis studentams gali atverti daugybę karjeros galimybių, o taip pat ir gali paskatinti juos siekti akademinės karjeros ir rinktis doktorantūros studijas.Maisto mokslo programų studentai mokosi mokslinius principus atsilieka maisto perdirb… Skaityti daugiau

Tiksliųjų mokslų magistro laipsnis (MSc) yra suteikiamas sėkmingai studentų pasirinktą studijų programą pabaigusiems specialistams. Būtent šis laipsnis studentams gali atverti daugybę karjeros galimybių, o taip pat ir gali paskatinti juos siekti akademinės karjeros ir rinktis doktorantūros studijas.

Maisto mokslo programų studentai mokosi mokslinius principus atsilieka maisto perdirbimo, sandėliavimo, pakavimo ir platinimo. Jie studijuoja žmogaus mitybai, maisto chemijos, mikrobiologijos, bei žmonių sveikatą ir saugą.

Belgija siūlo į rinką orientuotą aukštesnio lygio išsilavinimą, kuris remiasi įgūdžių ir naujoves. Šalies 's aukštojo mokslo institucijos siūlo tuo pačiu metu tyrimų, orientuotų universitetinį išsilavinimą interaktyvus Prieš prisijungdamas į darbo rinką.

Tiesiogiai susisiekite su jus dominančiais universitetais dėl Ištęstinės studijos geriausių tiksliųjų mokslų magistro studijų programų - Maisto technologijos - Belgijoje - 2021

Skaityti mažiau
Susijusios studijų sritys
arrow_drop_up arrow_drop_down
Kitos šios studijų srities programos: 
format_list_bulleted Filtrai
KU Leuven: Faculty of Bioscience Engineering
Leuvenas, Belgija

Tarpuniversitetinės maisto technologijų programa (IUPFOOD) daugiausia dėmesio skiriama dviems technologiniams aspektams, kurie yra pagrindiniai ir esminiai maisto perdirbimo i ... +

Tarpuniversitetinės maisto technologijų programa (IUPFOOD) daugiausia dėmesio skiriama dviems technologiniams aspektams, kurie yra pagrindiniai ir esminiai maisto perdirbimo ir išsaugojimo aspektai. žaliavų transformavimas (perdirbimas) į produktus, tinkamus vartoti žmonėms; paskesnio ir maisto konservavimo vienetų vaidmenį teikiant saugų ir maistingą maistą galutiniam vartotojui. Šios dvi problemos yra tiesiogiai išreikštos IUPFOOD programos pagrindiniais aspektais. Tarpuniversitetinės maisto technologijos programą (IUPFOOD) bendrai organizuoja KU Leuvenas ir Gento universitetas (UGent). Programa remiasi KU Leuveno ir UGent patirtimi moksliniuose tyrimuose ir švietime maisto technologijų srityje. -
MSc
Dieninės
Dalinės
2 metai
Anglų
Rgs. 2021
Universiteto miestelis
 

PATARIMAS! Jei atstovaujate mokyklai ir norite į sąrašą įtraukti savo programų, susisiekite su mumis čia