close

Filtrai

Peržiūrėti rezultatus

Ieškoti Ištęstinės studijos tiksliųjų mokslų magistro studijų programų - Maisto technologijos - jungtinėse Amerikos Flandrija Belgija - 2021

Magistro studijų programos suteikia tokį patį titulą laipsnį - Master. Magistrantūros studijų, tokių kaip magistro mokslo yra sutrumpintas magistro laipsnį. Mokslas magistras Vadybos programos arba mokslo vadybos mokslo magistras yra studijų pakopos programų bendrą valdymą. Tai reiškia, kad studentai gauna akademinį išsilavinimą gylis refleksijos ir abstrakcijos. Kapitonai paprast… Skaityti daugiau

Magistro studijų programos suteikia tokį patį titulą laipsnį - Master. Magistrantūros studijų, tokių kaip magistro mokslo yra sutrumpintas magistro laipsnį. Mokslas magistras Vadybos programos arba mokslo vadybos mokslo magistras yra studijų pakopos programų bendrą valdymą. Tai reiškia, kad studentai gauna akademinį išsilavinimą gylis refleksijos ir abstrakcijos. Kapitonai paprastai gali būti klasifikuojami kaip magistro (magistrantūros) ar populiarios Dailės magistras (MA). Mokslo (MSC) Meistras paprastai skiriamas už sėkmingai siekti doktorantūros programas su mokslo ar technine taško konvergenciją.

Maisto pramonė yra studijų sritis, kuri orientuota į biologinės sudėties maisto, taip pat cheminių procesų, reikalingų sukurti maisto produktų. Mokantis apie maisto mokslų asmenys gali būti pasirengusi sukurti saugius ir maistingus maisto produktus, kurie gali būti pristatyti saugiai visame pasaulyje.

Belgija, oficialiai Belgijos Karalystė, yra federacinė valstybė Vakarų Europoje. Jis yra vienas iš įkūrėjų Europos Sąjungos ir šeimininkai ES 's būstinę, taip pat tiems kelių kitų pagrindinių tarptautinių organizacijų, tokių kaip NATO.

Prašyti daugiau informacijos apie Ištęstinės studijos Tiksliųjų mokslų magistrai - Maisto technologijos - jungtinėse Amerikos Flandrija Belgijoje - 2021

Skaityti mažiau
Susijusios studijų sritys
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filtrai
KU Leuven: Faculty of Bioscience Engineering
Leuvenas, Belgija

Tarpuniversitetinės maisto technologijų programa (IUPFOOD) daugiausia dėmesio skiriama dviems technologiniams aspektams, kurie yra pagrindiniai ir esminiai maisto perdirbimo i ... +

Tarpuniversitetinės maisto technologijų programa (IUPFOOD) daugiausia dėmesio skiriama dviems technologiniams aspektams, kurie yra pagrindiniai ir esminiai maisto perdirbimo ir išsaugojimo aspektai. žaliavų transformavimas (perdirbimas) į produktus, tinkamus vartoti žmonėms; paskesnio ir maisto konservavimo vienetų vaidmenį teikiant saugų ir maistingą maistą galutiniam vartotojui. Šios dvi problemos yra tiesiogiai išreikštos IUPFOOD programos pagrindiniais aspektais. Tarpuniversitetinės maisto technologijos programą (IUPFOOD) bendrai organizuoja KU Leuvenas ir Gento universitetas (UGent). Programa remiasi KU Leuveno ir UGent patirtimi moksliniuose tyrimuose ir švietime maisto technologijų srityje. -
MSc
Dieninės
Dalinės
2 metai
Anglų
Rgs. 2021
Universiteto miestelis
 

PATARIMAS! Jei atstovaujate mokyklai ir norite į sąrašą įtraukti savo programų, susisiekite su mumis čia