close

Filtrai

Peržiūrėti rezultatus

Ieškoti Ištęstinės studijos tiksliųjų mokslų magistro studijų programų - Maisto technologijos - jungtinėse Amerikos Leuvenas Belgija - 2021

Tiksliųjų mokslų magistro laipsnis, angliškai trumpinamas MSc (Master of Science) - tai tarptautiniu mastu pripažintas akademinis laipsnis, kuris atspindi tam tikrą žinių lygį studento pasirinktoje srityje. Daugelis šio laipsnio studijų programų trunka dvejus metus, po kurių studentai pradeda dirbti arba renkasi tęsti savo akademinę karjerą ir stoja į tolimesnes doktorantūros stu… Skaityti daugiau

Tiksliųjų mokslų magistro laipsnis, angliškai trumpinamas MSc (Master of Science) - tai tarptautiniu mastu pripažintas akademinis laipsnis, kuris atspindi tam tikrą žinių lygį studento pasirinktoje srityje. Daugelis šio laipsnio studijų programų trunka dvejus metus, po kurių studentai pradeda dirbti arba renkasi tęsti savo akademinę karjerą ir stoja į tolimesnes doktorantūros studijas.

Maistas mokslai suteikia svarbių žinių apie mitybos išteklių taikant mokslinius principus į kūrimo, plėtros ir priežiūros maisto šaltinių. Asmenys, kurie mokosi maisto mokslo gali pasirinkti dirbti maisto produktų kūrėjai, kokybės kontrolės specialistų, arba kaip pardavimo atstovų maisto ir maisto technologijų bendrovių.

Su aukštuoju išsilavinimu yra aukščiausiame švietimo sistemos Belgijoje vyriausybė daugiau dėmesio įsitikinti, kad studentų gyvenimas yra pagaminti taip paprasta, kaip įmanoma, per paskolų ir dotacijų programas. Jie siūlo rėmėjų tarptautinių studentų iš neturtingų ir pažeidžiamų sluoksnių, kurie norėtų studijuoti šioje šalyje.

Keletas studijuojantys galimybės yra šiame mieste. Vienas iš seniausių universitetų regione, Katalikų universiteto, taip pat aukštojo mokslo institucijoje, Filosofijos rasti Leuven.

Prašyti daugiau informacijos apie Ištęstinės studijos MSc laipsniai - Maisto technologijos - jungtinėse Amerikos Leuvenas Belgijoje - 2021

Skaityti mažiau
Susijusios studijų sritys
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filtrai
KU Leuven: Faculty of Bioscience Engineering
Leuvenas, Belgija

Tarpuniversitetinės maisto technologijų programa (IUPFOOD) daugiausia dėmesio skiriama dviems technologiniams aspektams, kurie yra pagrindiniai ir esminiai maisto perdirbimo i ... +

Tarpuniversitetinės maisto technologijų programa (IUPFOOD) daugiausia dėmesio skiriama dviems technologiniams aspektams, kurie yra pagrindiniai ir esminiai maisto perdirbimo ir išsaugojimo aspektai. žaliavų transformavimas (perdirbimas) į produktus, tinkamus vartoti žmonėms; paskesnio ir maisto konservavimo vienetų vaidmenį teikiant saugų ir maistingą maistą galutiniam vartotojui. Šios dvi problemos yra tiesiogiai išreikštos IUPFOOD programos pagrindiniais aspektais. Tarpuniversitetinės maisto technologijos programą (IUPFOOD) bendrai organizuoja KU Leuvenas ir Gento universitetas (UGent). Programa remiasi KU Leuveno ir UGent patirtimi moksliniuose tyrimuose ir švietime maisto technologijų srityje. -
MSc
Dieninės
Dalinės
2 metai
Anglų
Rgs. 2021
Universiteto miestelis
 

PATARIMAS! Jei atstovaujate mokyklai ir norite į sąrašą įtraukti savo programų, susisiekite su mumis čia