245 Magistro studijos Programos į Čekija for 2024

Magistro studijos Programos į Čekija for 2024Filter
    • Prague, Čekija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Absolventai turi krikščioniškosios teologijos žinių istoriniais, sisteminiais ir praktiniais aspektais. Jie geba dirbti su Biblijos tekstais originalo kalbomis ir puikiai išmano krikščioniškų tekstų hermeneutiką, ypač pabrėždami Reformacijos tradiciją, ir dialogą su kitomis krikščioniškomis tradicijomis, filosofija ir socialiniais mokslais. Jie yra susipažinę su religijos fenomenologija, tradicinėmis pasaulio religijomis ir naujais religiniais judėjimais.

    • Prague, Čekija

    Dieninės

    4 semestrai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Nuolatinė tarptautinės vadybos / CEMS magistrantūros programa suteikia savo studentams galimybę tapti pasaulinio profesionalų tinklo dalimi, praleisti semestrą užsienyje pasirinktame CEMS partnerių universitete, dar studijų metu bendrauti su 70 verslo partnerių, taip pat įgyti vertingų dalykų. darbo patirtis tarptautinės praktikos metu. Šios programos išskirtinumas yra jos derinys su CEMS MIM programa, kuri baigiama pirmaisiais studijų metais.

    • Prague, Čekija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Šios magistrantūros programos tikslas – suteikti studentams žinių ir gebėjimų ekonominių duomenų analizės srityje. Tai apima daugelį temų, susijusių su duomenų gavimu, duomenų apdorojimu, duomenų sklaida ir komunikacija, duomenų analize, įskaitant pažangų statistinį ir ekonometrinį modeliavimą, taip pat darbą su specializuota statistine ir ekonometrine programine įranga.

    • Olomouc, Čekija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Programos „Vystymo studijos ir įžvalgos“ tikslas yra paruošti į ateitį orientuotus specialistus aplinkos ir plėtros politikos bei praktikos karjerai. Programos trukmė - 2 metai. Studentams bus suteiktas „Magister“, sutrumpintai „Mgr“, vardas. kuris prilygsta mokslo magistrantui. Ši programa turi 3 specializacijas - įžvalgas, tarptautines plėtros studijas ir globalios plėtros politiką (jungtinis magistro laipsnis su Klermono Overnės universitetu, Pavia universitetas).

    • Prague, Čekija

    Dieninės, Ištęstinės

    1 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Skaitmeninės rinkodaros ir analitikos magistro programą siūlo VGTU, bendradarbiaudama su Dublino verslo mokykla (DBS), Airija. Magistrantūros studijos vykdomos tiesiogiai Prahoje, įskaitant privalomą užsakomąjį turinį, kurį studentai gali atlikti savo laiku ir vietoje. Apdovanojimą suteikia DBS, o studijas galima baigti per vienerius metus dienine arba dvejus metus neakivaizdine studijų forma.

    • Prague 3, Čekija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Tarptautinio verslo magistro – Vidurio Europos verslo realijų programa (toliau vadinama tarptautiniu verslu arba IB programa) skirta parengti studentus jų valdymo užduotims ir lyderio vaidmenims daugiakultūrėje verslumo aplinkoje nacionalinėse ar tarptautinėse įmonėse.

    • Prague, Čekija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Magistrantūros studijų programa Miškų mokslas globaliuose pokyčiuose – dvejų metų trukmės magistro studijų programa, dėstoma anglų kalba ir pirmiausia skirta miškininkystės, biologijos, aplinkosaugos ar panašios programos bakalauro studijas baigusiems absolventams.

    • Karvina, Čekija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Ekonomikos ir vadybos magistrantūros studijų programa skirta parengti universitetinį išsilavinimą turinčius ekonomikos žinių ir vadybinių įgūdžių turinčius specialistus, kurie, įgiję atitinkamą praktiką, geba eiti aukštesnes ar aukščiausio lygio vadovaujančias pareigas ne tik verslo sferoje. Studijų metu akcentuojami tarptautiniai verslumo veiklos akcentai. Sėkmingai baigusieji įgyja „inžinieriaus“ vardą (sutrumpintai inž.) ir yra pasirengę iš karto įsilieti į darbo rinką arba turi galimybę tęsti doktorantūros studijas.

    • Prague, Čekija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Tarptautinių santykių ir diplomatijos magistras yra dvejų metų tarptautiniu mastu akredituota programa, siūlanti šiuolaikišką ir tarpdisciplininį tarptautinių santykių ir diplomatijos išsilavinimą. Jūs uždirbsite visame pasaulyje pripažintą Amerikos ir Europos bakalauro laipsnį.

    • Prague, Čekija

    Dieninės

    3 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Žemės ūkio inžinerija yra trejų metų bakalauro studijų programa, dėstoma anglų kalba. Pirmieji dveji studijų metai parodo teorinį žemės ūkio technologijų pagrindą, leidžiantį studentams toliau studijuoti technikos ir biologijos mokslus. Paskutiniai studijų metai orientuoti į praktinį teorinių žinių pritaikymą. Bakalauro baigiamojo darbo pasirinkimas leidžia studentams specializuotis konkrečioje dominančioje srityje, pavyzdžiui, biologinių sistemų inžinerijoje.

    • Brno, Čekija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Dvejų metų tęstinė magistrantūros studijų programa „Matematinė inžinerija“ skirta baigusiems bakalauro studijų programas, taikomųjų mokslų kryptį.

    • Prague, Čekija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Vizualiniai menai yra tolesnių magistrantūros programa, kuri sujungia praktinius studijinius pagrindu seminarus ir praktinius užsiėmimus su teorinės paskaitos apie meno teorijos ir istorijos.

    • Prague, Čekija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    „Kuro elementų ir vandenilio inžinerijos“ studijų programa atspindi didelę vandenilio technologijų specialistų paklausą Europos darbo rinkoje. Ši programa yra magistrantūros programa, kurios kulminacija yra čekiškas pavadinimas Ing. (atitinka magistrantūros studijas). Pareiškėjai turėtų turėti chemijos technologijos, chemijos inžinerijos bakalauro laipsnį arba lygiavertį laipsnį. Programa dėstoma anglų kalba (minimali B2 lygio kompetencija).

    • Ostrava, Čekija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Studijų programa pirmiausia skirta užsienio studentams - savarankiškai mokantiems asmenims. Studijų programoje dėmesys sutelktas į platų pažangių inžinerinių medžiagų, jų struktūros ir savybių spektrą, ypač į medžiagų savybių ir struktūros santykį, tolesnio medžiagų apdorojimo galimybes ir įvairius medžiagų savybių tyrimo metodus. Darbo vietose, teikiančiose mokymą pagal studijų programą, yra laboratorijų, kurios išsiskiria, palyginti su pirmos klasės darbo vietomis išsivysčiusiose šalyse. Studentai gali dalyvauti pramonės problemų sprendime jau studijų metu. Studijų programa siūlo išskirtinai gerą perspektyvą darbo rinkos požiūriu.

    • Liberec, Čekija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba