195 Magistro studijos Programos į Administravimo studijos į Jungtinės Amerikos Valstijos for 2024

Magistro studijos Programos į Administravimo studijos į Jungtinės Amerikos Valstijos for 2024Filter
    • Syracuse, Jungtinės Amerikos Valstijos
    • Online USA

    Dieninės

    15 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    • Washington, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Ištęstinės

    20 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Amerikos universiteto internetinis magistras žmogiškųjų išteklių analizei ir vadybai pasiruošęs atsakyti į svarbų klausimą, su kuriuo susiduria šiandieniniai HR specialistai - kaip padidinti organizacinį efektyvumą naudojant naujausias žmogiškųjų išteklių technologijas. Jūs išmokysite kontroliuoti e. HR aplinką, kad skatintumėte sveikatingumo programas, sukurtų naudingumo portalus ir įdarbintų darbuotojus aukštesniu lygiu su naujais įgūdžiais analitikoje ir naujose HR technologijose.

    • Online USA

    Ištęstinės

    1 metai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Sukurkite įgūdžius, reikalingus vadovauti nevyriausybinei organizacijai ir skatinkite socialinį tobulėjimą bet kurioje pasaulio vietoje su savo Johns Hopkins meno magistru nevyriausybinėje organizacijoje (NVO). Sužinokite, kaip valdyti komandą, ir suprasti, kaip taikyti kritinę analizę ir problemų sprendimą, kad rastumėte sprendimus, kurie padidintų esamų organizacijų poveikį, arba imk viską, ką išmoksite, ir sukurkite naują organizaciją, kuri sutelktų dėmesį į visus jūsų aistros klausimus.

    • South Orange, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Ištęstinės

    24 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    "Online MPA" nekomercinio valdymo programoje "Seton Hall" universitete yra pagrindas visuose viešojo administravimo aspektuose, kurie turi būti veiksmingo ne pelno ar vyriausybinės organizacijos vadovu ar vadovu.

    • Paxton, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Ištęstinės

    2 metai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Vietiniu, nacionaliniu ir tarptautiniu lygiu grėsmės mūsų tėvynės saugumui ir toliau vystosi ir išnyksta. Naujajai budriai lyderių kartai reikia naujos švietimo misijos. Anna Maria koledžas didžiuojasi galėdamas pasiūlyti viešojo administravimo magistro laipsnį, turintį vidaus saugumo specializaciją.

    • Online USA

    Dieninės, Ištęstinės

    1 metai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Vadovaudamasi Kalvino universiteto atnaujinimo misija, internetinė MPA programa suteikia jums etiško vadovavimo įgūdžių, kad galėtumėte tarnauti bendruomenėms visame pasaulyje. Viešojo ir ne pelno administravimo specialistai dirba daugelyje organizacijų. Kalvino universitetas siūlo unikalų koncentracijų ir sertifikatų rinkinį, leidžiantį mūsų absolventams tobulėti visuomenės sveikatos, vyriausybės, politikos analizės ir administravimo srityse. Užbaikite programą per vienerius ar dvejus metus, pasiruošę ką nors pakeisti.

    • Utica, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Ištęstinės

    18 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Internetinis kibernetinio saugumo operacijų valdymo magistro laipsnis iš Utica koledžo paruoš jus užimti įvairias paklausias pareigas vienoje iš sparčiausiai augančių šalies pramonės šakų. Per kursus, kuriuose nagrinėjami sėkmingo projektų valdymo, rizikos valdymo ir atitikties sistemos, lyderystės koncepcijos ir kt. principai, įgysite sėkmei reikalingos patirties, taip pat akademinius įgaliojimus, kad galėtumėte laikyti CompTIA ® Project+ sertifikavimo egzaminą.

    • Aurora, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės, Ištęstinės

    1 metai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Viešojo administravimo magistro programa „ Aurora University Online “ skirta paruošti studentus sėkmingai karjerai valstybės tarnybose ir ne pelno organizacijose. Neturėdami GRE ir visiškai nemokėdami vadovėlių, greitai būsite pasirengę pritaikyti viešojo administravimo principus darbo vietoje realiose situacijose.

    • Scranton, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Ištęstinės

    26 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Pasirinkite internetinę MS žmogiškųjų išteklių valdymo srityje, kuri integruoja dabartinius tyrimus ir geriausią praktiką, kad paremtų organizacinius tikslus. Uždirbkite savo SHRM suderintą žmogiškųjų išteklių laipsnį iš aukšto rango universiteto, nepertraukdami savo karjeros.

    • Online USA

    2 metai

    Sumaišytas

    Anglų kalba

    OHIO internetinės ir vykdomosios viešojo administravimo magistro programos suteikia jums galimybę užimti vadovaujančias pareigas vyriausybėje, ne pelno organizacijose, viešajame sektoriuje ir ekstremalių situacijų bei krizių valdyme. Nesvarbu, ar pasirinksite visiškai internetinę programą, ar programą, kurioje mokymasis internetu derinamas su akis į akį tinklų kūrimo su bendraamžiais ir dėstytojais galimybėmis, būsite gerai pasirengę sukurti reikšmingus, teigiamus pokyčius, tenkindami visuomenės poreikius.

    • Online USA

    Dieninės, Ištęstinės

    2 metai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Ugdykite visapusiškus viešojo valdymo įgūdžius ir pasiruoškite patenkinti šiuolaikinio viešojo administravimo poreikius, naudodami Rytų Oregono universiteto internetinę MPA programą. Mažos klasės leidžia susisiekti su ekspertais, išlaikant lankstumą, kurio reikia norint dirbti visą darbo dieną. Per visą programą turėsite galimybę mokytis per bendradarbiavimo projektus, stažuotes, lauko darbus ir mokslinių tyrimų projektus. Baigti studijas per dvejus metus, pasiruošęs atlikti naudingus valstybės tarnybos vaidmenis.

    • Online USA

    Dieninės, Ištęstinės

    8 savaites

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Priverskite kiekvieną jūsų organizacijos asmenį skaičiuoti. Žmogiškųjų išteklių vadybos magistro laipsnis, internetas Konkordijos universitete, Šv. Pauliuje, sukurs pagrindinius vadovavimo, finansų ir įrodymais pagrįstos strategijos įgūdžius, kad galėtumėte pagerinti žmogiškojo kapitalo IG. Programa suderinta su SHRM standartais.

    • San Francisco, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės, Ištęstinės

    12 Mėnesiai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Ugdyti įgūdžius, skatinančius socialinį poveikį. Gaukite 12 mėnesių specializuotą ne pelno administravimo magistro laipsnį dinamiškoje San Francisko centro aplinkoje. San Francisko universiteto ne pelno administravimo studijų programa remiasi pagrindinėmis partnerystėmis su nevyriausybinėmis organizacijomis (NVO), ne pelno organizacijomis, fondais ir verslininkais, dalyvaujančiais tarptautinėje plėtroje ir pasauliniame dalyvavime.

    • Louisville, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    18 Mėnesiai

    Sumaišytas, Nuotolinis mokymasis, Stovykloje

    Anglų kalba

    Šios programos kursai leis žmogiškųjų išteklių (HR) specialistams padidinti savo žinias apie žmogiškojo kapitalo valdymą, žmogiškųjų išteklių paslaugas ir pristatymą viešosiose, privačiose ir ne pelno organizacijose. Mokymo programa taip pat integruoja tarpasmeninius santykius, bendravimą, darbo teisę ir šiuolaikinius klausimus, susijusius su personalo specialistu ar vadovu. Asmenims, kurie ketina tapti žmogiškųjų išteklių specialistais, taip pat kitiems vadovams, norintiems išmokti efektyvaus žmonių valdymo koncepcijų ir politikos, studijų programa taip pat bus naudinga.

    • Doral, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    2 metai

    Nuotolinis mokymasis, Stovykloje

    Anglų kalba, Ispanų kalba

    Žmogiškųjų išteklių valdymo magistro studijų programa trunka 36 semestro valandas. Pasirenkamųjų dalykų nėra ir baigiamasis darbas nebūtinas. Kursiniai darbai skirstomi į vadybos kursus, susijusius su žmogiškųjų išteklių 76 vadyba ir įmonių sprendimų priėmimu, ir kursus, kurie yra tiesiogiai susiję su pagrindiniais žmogiškųjų išteklių valdymo funkciniais dalykais.