236 Magistro studijos Programos į Aplinkos mokslų studijos 2024

Magistro studijos Programos į Aplinkos mokslų studijos 2024Filter
    • Online USA

    Ištęstinės

    1 metai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Aplinkos mokslų ir politikos mokslų magistras yra aplinkosaugos profesionalų lyderis. Programa suteikia studentams galingą supratimą apie tai, kur mokslai sutampa ir informuoja apie politiką, suteikiant supratimą apie tai, kaip įgyvendinama politika ir daro įtaką aplinkosaugos rezultatams.

    • Bloomington, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Mūsų dvejų metų aplinkos mokslų magistrantūros programa (MSES) paruoš jus rasti sudėtingų iššūkių sprendimus tose srityse, kurios jus aistringai vertina. Pagilinkite savo mokslo mokymą ir papildykite jį politikos ir teisės supratimu, kad suprastumėte, kaip galima įgyvendinti sprendimus. Nesvarbu, ar norite pasisakyti už atsinaujinančią energiją, remti tvarius vandens išteklius, ar rasti būdų, kaip sušvelninti pasaulinės klimato kaitos poveikį, čia rasite tai, ko ieškote. Visoje programoje gausite naudos iš dėstytojų, kurie yra geriausi savo srities mokslininkai ir mokslininkai, parama. Jie taip pat yra atsidavę pedagogai, patarėjai ir mentoriai, pasirengę panaudoti savo žinias, kad padėtų jums įgyvendinti savo tikslus.

    • Wellington, Naujoji Zelandija

    Dieninės, Ištęstinės

    1 metai

    Nuotolinis mokymasis, Stovykloje

    Anglų kalba

    Pasaulinė klimato kaitos grėsmė yra reali ir neatidėliotina. Suvokite apie mokslo ir politikos formavimo klimato kaitos iššūkius, naudodamiesi šiuo daugiadalykiu laipsniu.

    • Budapest, Vengrija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Aplinkos mokslų magistrantūros programa yra sudėtingas tarpdisciplininis mokslinių tyrimų modulis su aplinkosaugos žinomumu. Mūsų kursai yra skirti gerinti supratimą apie aplinką ir procesus, palaikančius gyvenimą Žemėje. Esame ypač susidomėję žmogaus veiklos poveikiu aplink pasauliui ir kuriant parengtus naudoti metodus aplinkos tvarumui pasiekti.

    • Dublin, Airijos sala

    Dieninės

    1 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Aplinkos mokslų studijų programa, pirmoji tokio pobūdžio Airijoje, turi gerą vardą ir pritraukia įvairios akademinės patirties turinčius studentus iš Airijos ir užsienio. Studijų programą sudaro keletas dėstomų modulių, apimančių įvairias aktualias aplinkosaugos temas, o po to - penkių mėnesių trukmės mokslinių tyrimų projektas.

    • Gibraltar, Gibraltaras

    Dieninės

    1 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Žalieji įgūdžiai yra būtini pereinant prie žaliosios ekonomikos. Sukurta ir pristatyta ekspertų akademikų ir mokslininkų bei kartu su vietos suinteresuotosiomis šalimis, ši dieninė tarpdisciplininė programa sujungia teorinius tyrimus su praktiniu, lauko darbu. Jūs apimsite specialias sritis ir įgysite įgūdžių, reikalingų sudėtingoms problemoms, susijusioms su tvariu sausumos ir pakrančių ekosistemų vystymusi, spręsti.

    • Be'er Sheva, Izraelis
    • Sde Boker, Izraelis

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    M.Sc. Aplinkos fizikos ir saulės energijos programa skirta studentams įgyti gilų ir įvairiapusį supratimą ir gebėjimus srityse, susijusiose su aplinka ir gamtos ištekliais, kartu lavinant jų protinį lankstumą, leidžiantį naudoti metodus, terminus ir koncepcijas iš skirtingų tyrimų sričių ir judėti tarp tokių sričių.

    • Landau, Vokietija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Vis daugiau cheminių medžiagų, yra naudojama visuomenėje šiandien, kuris yra alsoreleased į aplinką. Ekotoksikologija yra susijęs su jų galimą poveikį ekosistemai.

    • Valletta, Malta
    • Rome, Italija
    • + 1 more

    Dieninės

    12 Mėnesiai

    Stovykloje

    Magistro programa aplinkos vadybos ir tvarumas yra pagreitinto, 12 mėnesių tarptautinė dvigubo laipsnio programa. Studentai baigia programą gauti magistro laipsnį iš abiejų James Madison Uinversity ir Maltos universitete.

    • Venice, Italija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba, Italų kalba

    Šis magistro laipsnis suteikia specialistams, galintiems įsikišti, turėdami daugiadalykę patirtį aplinkos problemų prevencijos, diagnostikos, vertinimo, valdymo ir sprendimo srityse vietos, tarptautiniu ir pasauliniu mastu, daugiausia dėmesio skiriant klimato kaitai.

    • Helsinki, Suomija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba, Suomių, Švedijos

    Dėl globalių socialinių ir ekologinių problemų reikia daugiadisciplininių sprendimų, kurie peržengia įprastas mokslo ir sprendimų priėmimo ribas. Aplinkos pokyčių ir visuotinio tvarumo magistro programoje esate mokomi spręsti globalias aplinkos ir tvarumo problemas per paskaitas, seminarus, projekto mokymąsi ir laboratorinius bei lauko kursus.

    • Jerusalem, Izraelis

    Dieninės

    12 Mėnesiai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Aplinkos kokybės mokslų magistras rengia studentus spręsti pasaulinių aplinkos problemų uždavinius: alternatyvių vandens ir energijos išteklių plėtrą, vandens ir dirvožemio taršos valymą, atliekų perdirbimą, žemės ūkio intensyvinimą, aplinkai tvarią kenkėjų kontrolę ir augalų apsaugą bei susijusi ekonomika.

    • Umeå, Švedija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Aplinkosaugos magistro programa yra gamtos mokslų programa, kuria siekiama ugdyti kompetenciją dirbant su aplinkosaugos klausimais. Studijuosite aplinkosaugos problemas iš mokslinės perspektyvos – analizuodami priežastis, ryšius ir galimus aplinkos problemų sprendimus. Darnus vystymasis yra pagrindinė programos tema, kuri padės pasiruošti būsimai karjerai, nesvarbu, ar ketinate dirbti vyriausybinėje įstaigoje, ar privačiame sektoriuje.

    • Groningen, Olandija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Visuotiniai iššūkiai, susiję su aplinka ir tvarumu, yra didžiuliai ir juos galima išspręsti tik taikant tarpdisciplininį požiūrį. Kadangi neįmanoma vienodai spręsti visų šių klausimų magistro studijų programoje, būtina specializacija.

    • The City, Jungtinė Karalystė

    Dieninės, Ištęstinės

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba