230 Magistro studijos Programos į Architektūros studijos 2024

Magistro studijos Programos į Architektūros studijos 2024Filter
    • Online USA

    Dieninės

    44 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    RIT internete M.Arch. į tvarumą orientuotiems architektams. Karjerą keičiantys asmenys laukiami. Reikalingas bakalauro laipsnis.

    • Wellington, Naujoji Zelandija

    Dieninės, Ištęstinės

    18 Mėnesiai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Tapkite sukurtos aplinkos mokslo ekspertu ir padidinkite savo supratimą apie architektūros, inžinerijos, bandymų ir pastatų tyrimų sąsajas. Jūs ištirsite pastatų konstrukciją ir eksploatacines savybes, kaip veikia statybinės medžiagos, tvarumas pramonėje ir santykiai tarp pastatų ir aplinkos. Išmokite abejoti, išbandyti ir paaiškinti šiuos elementus ir įsitikinkite savo, kaip architektūros žinovo, žiniomis.

    • Dublin, Airijos sala

    Dieninės, Ištęstinės

    1 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    M. Phil. Meno ir architektūros istorijoje siūlo išskirtinę programą, pagrįstą pirminiu studentų miestelyje ir netoliese esančių išskirtinių kolekcijų tyrimu. Dėmesys tiek Airijos, tiek pasauliniam menui ir architektūrai, saugomam Airijos kolekcijose, suteikia studentams daugybę galimų mokslinių tyrimų būdų.

    • Milan, Italija

    Dieninės

    2 metai

    Sumaišytas, Stovykloje

    Anglų kalba

    Programos tikslas yra parengti architektą, sugebantį tinkamai ir naujoviškai reaguoti į problemų, susijusių su architektūriniu projektavimu ir statyba, sudėtingumą didelių statybų ir sudėtingų darbų atveju.

    • Poole, Jungtinė Karalystė

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Architektūros magistrai tyrinėja naujus požiūrius į architektūros praktiką kurdami, diegdami naujoves ir bendradarbiaudami. Šis dvejų metų studijos kursas yra antroji trijų dalių kvalifikacijos dalis norint tapti architektu. Ši dizainu pagrįsta profesinė kvalifikacija, akredituota Karališkojo britų architektų instituto (RIBA) ir Architektų registracijos tarybos (ARB). Dirbsite kartu su kolegomis kūrėjais, bendradarbiais ir sudarytojais, atvykusiais iš įvairių mokyklų visame pasaulyje; turėsite galimybę bendradarbiauti visuose menuose.

    • London, Jungtinė Karalystė

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Karališkojo meno koledžo architektūros magistrantūros programa (ARB/RIBA II dalis) - tai moksliniais tyrimais grindžiama, studijomis paremta antrosios pakopos studijų programa, kurioje kritiškai tikrinamas architektūros ir erdvinės praktikos kūrimas. Programa remia kiekvieno studento asmeninės pozicijos ir praktikos, susijusios su šia sritimi, plėtrą. Programa skatina įtraukų, kritišką ir jautrų kontekstą, kuriame architektūra tyrinėjama kaip priemonė, o ne kaip tikslas. Dėmesį kreipiame į aktualius politinius, socialinius ir ekologinius klausimus, o tai leidžia mums analizuoti architektūros gamybos kontekstus ir procesus bei padėti studentams iš naujo apibrėžti praktiką.

    • Belfast, Jungtinė Karalystė

    Dieninės

    1 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Novatoriška kino architektūros magistro programa, skirta entuziastingiems studentams, turintiems bakalauro laipsnį architektūroje, norintiems ištirti ateities galimybes architektūros, dizaino, kino ir kūrybinių industrijų srityse.

    • Gothenburg, Švedija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Architektūros ir miesto dizaino sritys yra svarbiausios kai kurių aktualiausių visuomenės, aplinkos ir kultūrinių iššūkių, su kuriais šiuo metu susiduria žmonija, sritys. Šios srities absolventai turi įgyti įvairių įgūdžių – nuo dizaino, inžinerijos ir technologijų iki kritinio mąstymo. Ši magistro programa suteikia žinių ir praktinių žinių, reikalingų norint profesionaliai praktikuoti architektūrą ir urbanistinį dizainą.

    • Turin, Italija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba, Italų kalba

    • Milan, Italija

    Dieninės

    1 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Specializuojantis magistras, norintis tapti statybos pramonės ekspertu, turinčiu projektų valdymo įgūdžių, kad sukurtų produktus, visiškai suderintus su pastatyta aplinka.

    • Umeå, Švedija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Ar norite dalyvauti kuriant tvarią architektūrą ir kuriant socialiai teisingus ateities miestus? Architektūros ir urbanistikos magistrantūros programa veikia tarp meno ir mokslo žinių sričių. Programai būdingas nuoseklus dėmesys tvarumui ir tiriamasis bei eksperimentinis profilis su mokytojais iš viso pasaulio.

    • Groningen, Olandija

    Dieninės

    1 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Menų ir kultūros magistro laipsnis: Architektūros istorija ir miestų planavimas Europos miesto (įskaitant postsocialistinius miestus Vidurio ir Rytų Europoje) raidą vertina kaip glaudžiai susijusią su tendencijomis ir tendencijomis pasauliniu mastu. „Thomassen a Thuessink Chair“ indėlis leidžia aiškiai sutelkti dėmesį į pastatytos aplinkos poveikį sveikatai ir sveikų miestų koncepcijoje apibendrintus reiškinius (nuo vakarykščių higienos priemonių iki rytojaus miesto partizanų sodininkystės kampanijų).

    • Stockholm, Švedija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Architektūros magistrantūros programa siūlo unikalią mokymosi aplinką, kurioje studentų galimybės pritaikyti savo laipsnius yra puikios. Be orientacinių kursų, kuriuose nagrinėjami architektūros pagrindai, studentai laisvai renkasi studijos kursus iš įvairių temų, kuriose nagrinėjamos dabartinės architektūros temos. Absolventai užima vadovaujančias pareigas tiek privačiose architektūros firmose, tiek viešajame sektoriuje.

    • Online Spain

    Ištęstinės

    1 metai

    Nuotolinis mokymasis

    Ispanų kalba

    Plėtokite savo profesinę karjerą paklausiame infoarchitektūros ir gaminių modeliavimo sektoriuje. Taikydami praktišką požiūrį ir naudodami naujausias trimatės aplinkos kūrimo technologijas realiuoju laiku, tapsite profesionalu, kuris specializuojasi architektūrinių erdvių projektavimo, aukštų daugiakampių objektų modeliavimo ir fotorealistinio atvaizdavimo srityse.

    • Gdańsk, Lenkija

    Dieninės

    3 semestrai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Kursai apima platų klausimų spektrą nuo architektūros ir urbanistikos teorijos ir projektavimo, pažangių konstrukcijų ir medžiagų, paminklų išsaugojimo iki miesto atnaujinimo strategijų. Diplomas, išduotas baigus antrojo laipsnio studijas, oficialiai pripažįstamas (pagal direktyvą 2005/36/EB) kaip architekto kvalifikacijos įgijimo Europos Sąjungoje įrodymas.