138 Magistro studijos Programos į Austrija for 2024

Magistro studijos Programos į Austrija for 2024Filter
    • Kufstein, Austrija

    Dieninės

    4 semestrai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Ši magistrantūros programa buvo sukurta kaip vadybos laipsnis sinergetinėse sporto, kultūros, taip pat renginių vadybos srityse, sutelkiant dėmesį į tarptautinę veiklą.

    • Vienna, Austrija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Būkite įtakojantys ateities pasaulinius iššūkius. Vadovaujami ekspertų fakulteto, sužinosite, kaip veiksmingas tvarumo strategijų įgyvendinimas padės įveikti socialinius, ekonominius ir aplinkosaugos iššūkius. Šioje unikalioje magistrantūros programoje įgysite įgūdžių, reikalingų kuriant ir įgyvendinant darnaus vystymosi strategijas namų ūkio, verslo, miesto, regiono, nacionaliniu ir pasauliniu lygmenimis. MU prioritetas tvarumui, kaip neatsiejamai universiteto daliai, suteikia studentams unikalių galimybių įgyti praktinės mokymosi patirties. Tapkite pokyčių agentu. Darnaus vystymosi, vadybos ir politikos magistras rengia naujos kartos specialistus, kurie užtikrintai reaguos į būsimus pasaulinius tvarumo iššūkius. Temos apima konkrečioms suinteresuotosioms šalims skirtą įgyvendinimą; viešasis, privatus ir trečiasis sektorius; su politika ir valdymu susiję klausimai; aplinkosaugos ir tvaraus valdymo klausimai bei ekonominės plėtros klausimai. Išplėskite savo žinias specializacija. Neprivalomos specializacijos suteikia studentams lankstumo įgyti gilesnį supratimą apie tokias sritis kaip verslumas, inovacijos ir lyderystė, inovacijų ir patirties projektavimas turizmo srityje, nekilnojamojo turto valdymas, tvarus valdymas ir politika arba turizmo ir paslaugų valdymas. Be to, studentai gali pasinaudoti pritaikytos praktikos integravimu į savo mokymo programą. Mes siūlome jums susieti teoriją su praktika. Mūsų studentai įgyja pasitikėjimo savimi per gyvas diskusijas klasėje ir modeliavimus, kurie padeda pašalinti tvarumą iš simbolinių rėmų, iššaukdami studentus tiesiogiai susieti teoriją su praktika. Absolventai bus pasirengę pritaikyti įgūdžius, įgytus tiek klasėje, tiek už jos ribų, būsimiems karjeros iššūkiams.

    • Saint Pölten, Austrija

    Dieninės, Ištęstinės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Didelė priklausomybė nuo skaitmeninių technologijų visose gyvenimo ir verslo srityse reikalauja saugių ir atsparių informacijos ir ryšių sistemų. Mūsų naujoji anglų kalbos magistro studijų programa yra idealus pasirengimas veiklai kibernetinio saugumo ir atsparumo sektoriuje, kuriai labai reikalinga ekonomika.

    • Krems an der Donau, Austrija

    Ištęstinės

    4 semestrai

    Sumaišytas

    Anglų kalba

    Su "Digital Business Innovation and Transformation" magistro laipsniu galėsite valdyti skaitmeninę transformaciją keliose pramonės šakose.

    • Vienna, Austrija

    Dieninės

    4 semestrai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Marketingo magistro programa suteikia mūsų absolventams reikiamų žinių ir įgūdžių, kad jie galėtų gerai suprasti iššūkius, su kuriais susiduria į klientus orientuotas verslas ir ne pelno organizacijos.

    • Grenoble, Prancūzija
    • Leuven, Belgija
    • + 3 more

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Tvarūs medžiagų sprendimai su SUMA SUMA magistrantūros programa siekiama mokyti ateities išteklių inžinierius bendradarbiauti globaliame pasaulyje, surenkant keletą geriausių švietimo programų tvarios medžiagų inžinerijos srityje Europoje. Tikslas – užtikrinti, kad jaunieji mokslininkai įgytų tvirtą chemijos ir fizikos išsilavinimą, gebėtų kurti ir pritaikyti naujas medžiagų sistemas konkrečioms funkcijoms, atsižvelgiant į procesų ir technologijų tvarumą medžiagų kūrimo srityje.

    • 143, Austrija

    Dieninės

    1 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Erasmus Mundus viešosios politikos magistrantūros studijų programa (Mundus MAPP) suteikia išsamų ir sistemingą supratimą apie tai, kaip veikia ir sąveikauja politinės institucijos, procesai ir viešoji politika nuo pasaulinės politinės ekonomikos iki nacionalinio ir vietos lygmenų, tiesiogiai kreipiant dėmesį į Europos įsipareigojimus šiose srityse. valdymo lygius.

    • Salzburg, Austrija

    Ištęstinės

    2 metai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba, Vokiečių kalba, Ispanų kalba

    UNIGIS Salzburg yra Paryžiaus Lodrono universiteto Zalcburgo Geoinformatikos katedros dalis. Ten UNIGIS yra atsakinga už nuotolinių studijų programas UNIGIS MSc (CE) (2 metų programa) ir UNIGIS Professional (1 metų programa). Kaip UNIGIS tarptautinės asociacijos steigėjas, UNIGIS Salzburg turi 30 metų nuotolinio mokymosi / mokymo patirtį ir skaičiuoja daugiau nei 3000 absolventų.

    • Wels, Austrija

    Dieninės

    4 semestrai

    Stovykloje

    Anglų kalba, Vokiečių kalba

    Ką jums reiškia tvarumas? Šiandien tvarumas yra esminis dalykas, kurio reikia norint pagerinti būtinus energijos tiekimo, o ypač energijos naudojimo ir vartojimo, gerinimus. Gamtos ištekliai išeikvojami ir jiems taikomos sudėtingesnės viešųjų pirkimų procedūros, todėl atsiranda poreikis turėti specializuotą supratimą apie ...

    • Vienna, Austrija

    Ištęstinės

    4 semestrai

    Sumaišytas, Stovykloje

    Anglų kalba

    Neakivaizdinė MSc (CE) atsinaujinančios energijos sistemos yra pirmoji tarpvalstybinė programa Europoje, sprendžianti alternatyvios energijos gamybos ateities problemas. Nuo 2005 m. TU Wien, Energiepark Bruck/Leitha ir kitos partnerių organizacijos visoje Europoje siūlo šią į praktiką orientuotą magistro programą.

    • Trento, Italija
    • Innsbruck, Austrija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Aplinkos meteorologijos absolventams bus suteikta galimybė parengti ir pateikti orų prognozes, atlikti atmosferos ir aplinkos matavimus, analizuoti stebėjimo duomenis ir dirbti su skaitmeniniais modeliais atmosferos, klimato ir aplinkos procesų modeliavimui.

    • Palaiseau, Prancūzija
    • Espoo, Suomija
    • + 5 more

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Papildomos gamybos magistrantūros studijos, skirtos visiškam lankstumui, yra visame pasaulyje pripažinta dviejų laipsnių programa, kurią remia EIT ir EIT Manufacturing. Ši unikali programa sujungia gamybos mokslą, mechaninį projektavimą ir gamybos valdymą į darnią edukacinę patirtį, kurią papildo specializuota inovacijų ir verslumo kryptis.

    • Vienna, Austrija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Nacionalizmo studijų menų magistras (2 metai) yra specialiai sukurtas kandidatams, turintiems trejų metų bakalauro laipsnį. Siūlydamas atvirą ir kritišką tautybės perspektyvą, juo siekiama įtraukti studentus į tokias sritis kaip nacionalizmas ir žiniasklaida arba nacionalizmas ir mažumų apsauga. Nacionalizmo studijų programą įsteigė Central European University siekdamas įtraukti studentus į empirinį ir teorinį nacionalizmo, apsisprendimo, valstybės formavimosi problemų, etninių konfliktų, mažumų apsaugos ir su jais susijusių globalizacijos temų tyrimą.

    • Innsbruck, Austrija

    Dieninės

    4 semestrai

    Stovykloje

    Anglų kalba, Vokiečių kalba

    • Wiener Neustadt, Austrija

    Dieninės

    4 semestrai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    BCi magistro studijų programa (MBCi) yra tarptautiniu mastu orientuota programa, dėstoma tik anglų kalba. Remiantis pirmuoju verslo laipsniu, dvejų metų programa paruoš jus būsimoms vadovaujančioms pareigoms pasaulinėse organizacijose.