1817 Magistro studijos Programos į Azija for 2024

Magistro studijos Programos į Azija for 2024Filter
    • Dubai, Jungtiniai Arabų Emyratai

    Dieninės

    2 metai

    Sumaišytas

    Anglų kalba

    Šis kursas suteiks jums įgūdžių, žinių ir pasitikėjimo, leidžiančių sėkmingai dirbti finansų valdymo srityje. Įgysite gilų supratimą apie finansų rinkų ypatybes ir veikimą pasauliniame kontekste ir nors jums nereikia būti finansų specialistu, kad galėtumėte lankyti šį kursą, labai svarbu domėtis skaičiais ir analitika.

    • Jerusalem District, Izraelis

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    The Jerusalem Academy of Music and Dance siūlo absolventams unikalią tarptautinę ir daugiakultūrę aplinką studijoms ir asmeniniam bei meniniam augimui.

    • Hong Kong, Honkongas

    Dieninės, Ištęstinės

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • Be'er Sheva, Izraelis
    • Sde Boker, Izraelis

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Ryšių sistemų inžinerijos katedra (CSE) skirta rengti inžinierius, galinčius inicijuoti ir vadovauti naujų technologijų kūrimui tinklų ir ryšių srityse. Pažangiausius tyrimus atlieka aukščiausio lygio mokslininkai ir pasaulyje žinomi tyrėjai, kurie daugiausia dėmesio skiria tinklų kūrimo, aparatinės įrangos, programinės įrangos ir komunikacijos technologijų sritims, kurių reikia pramonei, be to, kasmet rengia daugiau nei 60 inžinerijos studentų bakalauro, magistro ir doktorantūros studijoms. laipsnių.

    • London, Jungtinė Karalystė
    • Boston, Jungtinės Amerikos Valstijos
    • + 2 more

    Dieninės

    11 Mėnesiai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Pasiruoškite klestėti greitai kintančiame verslo pasaulyje su Hult vienerių metų MIB. Įgykite visapusės verslo patirties tarptautinėje aplinkoje ir ugdykite labiausiai paklausius įgūdžius su darbdaviais visame pasaulyje.

    • Ramat Gan, Izraelis

    Dieninės

    2 metai

    Sumaišytas, Nuotolinis mokymasis, Stovykloje

    Anglų kalba

    Žydų filosofijos (žydų minties ir kabalos) katedra, esanti Bar-Ilan University Žydų studijų fakultete, skirta tyrinėti ir dėstyti visas žydų filosofijos sritis nuo klasikinio laikotarpio iki žydų filosofijos rašymo mūsų dienomis, įskaitant Kabalos ir chasidizmo studijos. Ypatingas dėmesys skiriamas filosofinio mąstymo, mistinės kontempliacijos ir tarpreliginių santykių studijoms ir tyrimams. Jei domitės tokiomis sritimis kaip žydų tradicijos, filosofija ir žydų istorija, Žydų filosofijos katedra kviečia dalyvauti žavingoje, susimąstyti skatinančioje žydų filosofijos magistrantūros studijoje, kuri nuves jus į visapusišką žydų pasaulio tyrinėjimą. Žydų filosofija ir visi jos aspektai, nagrinėjant skirtingus požiūrius, diskursus ir metodus iš plačios kultūrinės perspektyvos. Perskaitykite šį straipsnį, kad sužinotumėte daugiau apie programą.

    • Kuala Lumpur, Malaizija

    Dieninės, Ištęstinės

    18 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    IT vadybos magistrantūros (MITM) programa paruošia asmenis įvairiems su IT susijusiems valdymo vaidmenims, tokiems kaip IT projektų vadovas vyriausiasis informacijos pareigūnas. Informacinių technologijų vadybos magistrantūros kursai paruošia visus diferencijuotus įgūdžių rinkinius, reikalingus tobulėti VUCA pasaulyje.

    • Hung Hom, Honkongas

    Dieninės, Ištęstinės

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • Barcelona, Ispanija
    • Bangkok, Tailandas

    Dieninės

    1 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    „Harbour.Space“ mokymo metodika unikaliai sujungia tvirtą verslo studijų, finansų, apskaitos, rinkodaros ir strategijos akademinį pagrindą su išsamiomis ir specifinėmis skaitmeninėmis žiniomis internetiniame vaizdo įraše, mobiliajame, virusiniame, socialiniame tinkle ir duomenimis paremtoje rinkodaroje.

    • Potsdam, Vokietija
    • Dubai, Jungtiniai Arabų Emyratai

    Dieninės

    6 semestrai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • Abu Dhabi, Jungtiniai Arabų Emyratai

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    CS magistras suteikia kandidatams galimybę pagilinti savo žinias plačioje kompiuterių mokslo srityje ir prisidėti prie atradimo ir žinių kūrimo proceso atliekant originalius tyrimus. Kandidatus į šį laipsnį moko ir prižiūri patyrę dėstytojai ir tikimasi, kad jie parodys iniciatyvą savo požiūriu ir naujoves savo darbe.

    • Kowloon, Honkongas

    Dieninės, Ištęstinės

    1 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Tarptautinio turizmo ir konvencijų valdymo magistrantūra ugdo studentų žinias ir valdymo įgūdžius, derinant strategines perspektyvas ir veiksmingai įgyvendinant turizmo ir konvencijos sektorius. Mes stengiamės ugdyti studentų pramonės praktiką, valdymo įgūdžius ir mokslinių tyrimų kompetencijas per tarpdisciplininį subjekto ekspoziciją, problemų identifikavimą, sprendimų priėmimo teoriją ir valdymo taikymą.

    • Dubai, Jungtiniai Arabų Emyratai

    Dieninės, Ištęstinės

    2 metai

    Sumaišytas

    Anglų kalba

    Norint laiku, neviršijant biudžeto ir pagal nustatytas specifikacijas pagaminti aukštos kokybės produktą ar paslaugą, dalykinės patirties nepakanka. Šiuolaikinio produkto kūrimo ir projektų valdymo sudėtingumas reikalauja specialisto, turinčio specifinių techninių, projektų valdymo ir vadovavimo įgūdžių. Ši programa veda į mokslų magistro laipsnį, kuris paruošia studentą karjeros pažangai projektų valdymo srityje ir tokioms pareigoms kaip programos vadovas, projektų vadovas, projektų koordinatorius, vadovaujantis projektų inžinierius, Agile projektų vadovas ar ScrumMaster.

    • Kowloon Tong, Honkongas

    Dieninės, Ištęstinės

    1 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Neuromokslas yra nervų sistemos, jos funkcijų ir struktūros tyrimas. Nervų sistema valdo žmogaus elgesį, emocijas, mąstymą, fizines funkcijas, sąmoningus ir nesąmoningus judesius. Net ir dabar mes iki galo nesuprantame šios sudėtingiausios sistemos ir dar reikia atsakyti į daugybę klausimų. Be to, daug kas laukia, kol bus atrasta, kaip nervų sistemos disfunkcija gali sukelti neurologinius ir psichikos sutrikimus.

    • Jerusalem, Izraelis

    Dieninės

    24 Mėnesiai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Pasinaudokite savo pagrindiniu gamtos reiškinių supratimu, kad sukurtumėte realaus pasaulio programas, įrenginius ir technologijas, kurios turės tiesioginės įtakos žmogaus gyvenimui ir padės išspręsti kai kuriuos aktualiausius šiandienos iššūkius.