251 Magistro studijos Programos į Belgija for 2024

Magistro studijos Programos į Belgija for 2024Filter
    • Brussels, Belgija

    Dieninės, Ištęstinės

    1 metai

    Sumaišytas

    Anglų kalba

    Pagal jungtinę EMBA programą QS užima 26 vietą visame pasaulyje, UBI Business School siūlo technologijų valdymo ir AI / mašininio mokymosi vadybos magistrantūros studijas „Hyflex“, skirtą paruošti ką tik absolventus ir specialistus ugdyti būtinus vadybos įgūdžius šiuolaikinėje technologijomis grindžiamoje ekonomikoje. . Integruoto valdymo projektas leidžia studentams baigti savo akademinę kelionę su baigiamuoju darbu, verslo planu arba „Venture Creation Lab“. 2023 m. UBI Business School gavo prestižinį 5 žvaigždučių bendrą įvertinimą (Puikus) akademiškai pripažintoje QS vertinimo sistemoje, o dar 5 žvaigždutės už meistriškumą pelnė trijose svarbiose kategorijose: įsidarbinimo, mokymo ir mokymosi internetu.

    • Antwerp, Belgija

    1 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • Rotterdam, Olandija
    • Bilbao, Ispanija
    • + 5 more

    Dieninės

    2 metai

    Sumaišytas, Stovykloje

    Anglų kalba

    Kviečiame ateities urbanistinius mąstytojus, kurie domisi ir domisi, kaip galėtume atgaivinti postindustrinius miestus! Šia įdomia ir unikalia magistrantūros studijų programa norima sukurti edukacinę patirtį, kuri atpažįsta ir kritiškai reaguoja į miestų problemas įvairiais poindustrinio perėjimo formomis ir etapais bei ugdo naujos kartos specialistus, turinčius XXI amžiaus įgūdžių ir žinių, reikalingų iššūkiams spręsti. pereinamojo laikotarpio miestų ir itin įvairialypių visuomenių galimybes. Tai ideali programa profesionalams, dalyvaujantiems projektuojant, planuojant, valdant ar vertinant miestą ir norintiems prisijungti prie gyvybingos žinių ir inovacijų bendruomenės, pasiryžusios permąstyti tvaresnę miesto ateitį. RePIC skatina transformuojančius mokymo, tyrimų ir mokymosi būdus – reaguojant į specifinius postindustrinių miestų iššūkius ir ypatybes.

    • Leuven, Belgija

    Dieninės

    10 Mėnesiai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Ar jus įkvepia duomenų mokslas ir dirbtinis intelektas bei vis svarbesnis jų vaidmuo versle? Ar esate pasirengęs imtis vadovaujančio vaidmens? Tuomet ši verslo analitikos ir dirbtinio intelekto specializacija skirta jums. Ji suteiks jums įgūdžių ir mąstyseną, kurių reikia, kad taptumėte itin paklausiu, duomenų galių turinčiu vadovu, pasirengusiu žengti į kitą karjeros etapą ir paspartinti savo kelią į viršūnę. Giliai susipažinkite su duomenų analitika ir duomenų mokslu ir sužinokite, kokią pridėtinę vertę jie sukuria platesniame verslo kontekste. Praplėskite savo žinias apie pagrindinius valdymo įgūdžius ir verslo strategiją, kartu iš pirmų lūpų susipažinkite su dabartinėmis tendencijomis, kurios lemia duomenų gavybos ir verslo analitikos ateitį.

    • Brussels, Belgija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Ši per vienerius metus organizuojama 60 kreditų magistrantūros studijų programa, daugiausia nespecializuota, suteikia galimybę studentams, kaip bakalauro laipsnio pratęsimui, tobulinti įvairių dalykų, susijusių su komercijos mokslais, kompetenciją.

    • Brussels, Belgija

    Dieninės

    1 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Išplėstinis finansų rinkų magistras skirtas padėti jums įgyti žinių ir įgyti visiškai naujų įgūdžių: gerai suprasti rinkos praktiką, finansinius metodus, rizikos valdymą ir naują reguliavimo aplinką, kuri yra būtina norint gauti geriausią darbą ir paspartinti. karjeros plėtra.

    • Brussels, Belgija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Dalyvaukite šioje sparčiai besivystančioje srityje ir sutelkite dėmesį į ląstelių procesų, biologinių molekulių ir jų sąveikos supratimą. Pasirinkite vieną iš: Biotechnologijų pasaulinei sveikatai arba žemės ūkio ir augalų biotechnologijų. Šią aukšto lygio mokslinę programą parengė išskirtinės daugiadisciplinės mokslo komandos. Žymiausi tyrėjai, kurie daug dėmesio skiria jūsų problemų sprendimo gebėjimų stiprinimui.

    • Rennes, Prancūzija
    • Granada, Ispanija
    • + 5 more

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba, Ispanų kalba, Prancūzų kalba

    Europubhealth+ programa yra Erasmus Mundus jungtinis magistro laipsnis, kurį nuo 2006 m. Europos Komisija pripažino meistriškumo magistro laipsniu. Septyni žinomi Europos universitetai bendradarbiauja rengdami Europubhealth+ magistro kursą. Dabar programa turi gyvybingą tarptautinį visuomenės sveikatos specialistų ir akademikų tinklą ir daugiau nei 435 absolventus iš 86 skirtingų tautybių.

    • Ghent, Belgija

    Dieninės, Ištęstinės

    1 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Pažangus tvaraus maisto pakavimo magistras sujungia tris sritis (tvarumą, maistą ir pakuotes) ir parengia studentus kurti ir (arba) optimizuoti maisto pakavimo sistemą sąmoningai ir kritiškai pasirenkant išteklius ir gamybos metodus. kartu atsižvelgiant į įmonės ar organizacijos kultūrą, jos misiją ir viziją bei platų socialinį ir ekonominį kontekstą.

    • Antwerp, Belgija

    Dieninės

    1 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Ar esate užsidegęs noru siekti karjeros plataus spektro žmogiškųjų išteklių valdymo ir organizacinio vystymo srityje? Mūsų programoje šiltai laukiami dalyviai iš viso pasaulio, kurių kiekvienas turi unikalų požiūrį ir patirtį, tačiau juos visus vienija bendras tikslas - mažinti atotrūkį tarp žmonių ir organizacijų. Nesvarbu, ar esate naujokas žmogiškųjų išteklių srityje, ar turite ankstesnės darbo patirties, ši magistro programa - tai jūsų žingsnis karjeros pokyčių link.

    • Antwerp, Belgija
    • Online

    Dieninės

    1 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Politikos mokslų magistras suteikia studentams specialių, gilių žinių apie sprendimų priėmimą politikoje. Tiriame politinių sprendimų priėmimą iš piliečio, politiko, politikos specialisto ir institucijų perspektyvos, pasitelkdami vietinės, nacionalinės, Europos ir tarptautinės politikos atvejus.

    • Ottignies-Louvain-la-Neuve, Belgija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Ekonomikos magistras – profesinis dėmesys – ECON2MS/G (Finalité spécialisée) yra aukštos kokybės programa, skirta pasiūlyti mokymus siekiant aukšto lygio profesinės karjeros integruojant daugybę ekonomikos dalykų. Ji suteikia reikalingų įgūdžių ir įrankių, norint tapti „problemų sprendėju“, suprantančiu ekonominę analizę ir jos pritaikymą realiose situacijose.

    • Ghent, Belgija

    Dieninės, Ištęstinės

    1 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Jūreivystės mokslų magistras yra tarpuniversitetinė programa, kurią sukūrė Gento universitetas (UGent) ir Vrije Universities Briuselis (VUB).

    • Espoo, Suomija
    • Bordeaux, Prancūzija
    • + 4 more

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Didėjant pasaulio ir ES gyventojų skaičiui kartu su gerove ir gerove, taip pat didėja vartojimas vienam gyventojui. Ypač ES vartojimas aplenkė gamybą, ypač atsižvelgiant į sudėtingesnes, daug išteklių reikalaujančias technologijas ir produktus, kurie tapo kasdienio gyvenimo dalimi. Dėl to perdirbimo ir žiedinės ekonomikos svarba ir toliau didės, kad būtų galima įvairinti tiekimo šaltinius ir patenkinti mūsų poreikius. AMIS yra inovacijų ir tvarumo pažangių medžiagų magistrantūros programa. Pagrindinis programos tikslas yra suteikti studentams supratimą apie visą žaliavų vertės grandinę ir naujovių bei verslumo mąstyseną, orientuotą į tvarumą.

    • Freiberg, Vokietija
    • Ghent, Belgija
    • + 5 more

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Tvarumas yra daugiau nei tik madingas žodis. Žaliavos yra vieni greičiausiai senkančių išteklių Žemėje. Nuolatinis ir tvarus daugelio šių medžiagų tiekimas yra gyvybiškai svarbus dekarbonizuojančiai visuomenei, atsinaujinančios energijos infrastruktūrai, elektriniam mobilumui, taip pat plataus vartojimo produktams ir elektronikai. Pasenęs „padaryk-naudok-išmesk“ modelis nebegalioja ribotų išteklių pasaulyje. Siekdami įveikti šį iššūkį, trys pirmaujantys Europos universitetai bendradarbiavo kurdami naują Erasmus ir magistrantūros programą – Tarptautinį tvaraus ir novatoriško gamtos išteklių valdymo magistrą (SINReM).