312 Magistro studijos Programos į Biologija 2024

Magistro studijos Programos į Biologija 2024Filter
    • Aarhus, Danija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • Toulouse, Prancūzija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Tarptautinė magistro programa orientuota į pramoninę biotechnologiją ir bioekonomikos procesus ir apima integruotą mokymąsi gyvybės mokslų, chemijos inžinerijos, bioprocesų inžinerijos, tvarumo, aplinkosaugos taisyklių ir ekonomikos, bioetikos klausimais. Šios švietimo programos patrauklumas slypi tuo, kad absolventai turi tarpdalykinių įgūdžių ir patirties, tinkamos tarptautinei karjerai besiformuojančioje tvarios biologinės ekonomikos srityje.

    • Wellington, Naujoji Zelandija

    Dieninės, Ištęstinės

    9 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis, Stovykloje

    Anglų kalba

    Didėjant spaudimui jūros aplinkai, tiek Pietų Ramiojo vandenyno regione, tiek visame pasaulyje, jūrų organizmų ir ekosistemų išsaugojimo ir valdymo ekspertai yra paklausūs.

    • Budapest, Vengrija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Studentai dalyvauja intensyviuose pažengusiuose ir aukšto lygio kursuose įvairiose biologijos srityse, kurie yra svarbiausi jų specializacijai, kad jie būtų informuoti apie naujausius įvykius ir pirmąsias problemas. Apie 60% laiko yra praktinės valandos (praleistos laboratorijos / praktikos ir mokslinių tyrimų srityje), užtikrinančios pažangiausių metodų žinias. Mokymo programa sudaroma iš intensyvių aukštesnio lygio kursų apie pasirinktų disciplinų teorinius aspektus ir specialių seminarų ciklų apie problemas siauresnėje mokslo srityje.

    • Turku, Suomija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Vykdydami evoliucinės biologijos programą, įgysite aiškią evoliucinę biologinę perspektyvą tyrinėdami gamtą ir ugdysite savo supratimą apie modelius ir procesus nuo ląstelių iki ekosistemos lygio.

    • Gibraltar, Gibraltaras

    Dieninės

    1 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Sukurta ir pristatyta ekspertų akademikų ir mokslininkų, ši dieninė tarpdisciplininė programa sujungia teorinius tyrimus su praktiniu, lauko darbu. Jūs apimsite specialias temas ir įgysite įgūdžių, reikalingų sudėtingoms problemoms, susijusioms su tvariu jūrų ekosistemų vystymusi, spręsti.

    • Livingston, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės, Ištęstinės

    1 metai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Sužinokite apie geriausią biologinės įvairovės ir natūralių ekosistemų išsaugojimo praktiką per Vakarų Alabamos universiteto internetinę gamtos apsaugos magistro gamtos apsaugos biologiją. Visiškai internetinis laipsnis paruoš jus tobulinti karjeros galimybes įvairiose agentūrose ir organizacijose. Sužinokite daugiau šiandien.

    • Be'er Sheva, Izraelis
    • Sde Boker, Izraelis

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    M.Sc. programa siūlo baigiamųjų darbų (tyrimų) takelį ir reikalauja dvejų metų nuolatinių studijų. Iškilmingi studentai gali prisijungti prie jungtinės magistrantūros-doktorantūros. trasoje 2-aisiais magistrantūros studijų metais. studijos. Gyvybės mokslų departamentą sudaro tyrėjų komanda, atliekanti pažangiausius tyrimus daugelyje šiuolaikinės biologijos sričių.

    • Bodø, Norvegija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    MAR-BIO yra moksliniais tyrimais pagrįsta magistrantūros programa, apjungianti įvairių Šiaurės šalių kompetencijas, siekiant ugdyti naujos kartos specialistus mėlynojo augimo ir jūrų žiedinės ekonomikos srityje. Taikydami tarpdisciplininį požiūrį, studentai įgyja įžvalgų apie žuvininkystės, akvakultūros, aplinkos, teisės, valdymo, gamybos ir jūrų biologinių išteklių naudojimo sąveiką.

    • Madrid, Ispanija

    Ištęstinės

    12 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis, Stovykloje

    Ispanų kalba

    El Máster en Máster en Neurociencia, Neurotalento y Coaching Empresarial aporta una formación completa e integral en todos los aspectos que inciden en la práctica laboral de directivos en formación. Su objetivo está focalizado en la adquisición de las habilidades técnicas y personales adecuadas para el desarrollo de una actividad profesional, eficaz y responsable. En el campo del neuromanagement, existe un aumento inevitable de la investigación dada la necesidad de entender los procesos de comportamiento y los mecanismos neuronales, a través de los cuales los seres humanos establecen una comunicación en el ámbito de la empresa. Los investigadores tienen nuevas perspectivas sobre el comportamiento de los empleados, que indudablemente influirán en la rentabilidad y en éxito de la compañía. En este sentido, se hace necesaria su profundización para gestionar el talento humano de las organizaciones. Este máster brinda al alumno o alumna la posibilidad de llevar a cabo un determinado itinerario formativo desde una perspectiva eminentemente práctica, basada en el estudio de casos, y la aplicación de diversas estrategias didácticas enfocadas a la consecución de un desempeño profesional contextualizado y significativo. El alumno, orientado por un equipo de expertos en neurociencias y gestión del talento humano, con una reconocida trayectoria profesional, obtendrá una formación especializada y práctica que le permitirá trabajar de manera multidisciplinaria en contextos organizacionales y sociales, lo cual le garantiza una práctica profesional eficaz y responsable.

    • Ísafjörður, Islandija

    Dieninės, Ištęstinės

    18 Mėnesiai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Pakrančių ir jūrų vadybos magistras yra tarpdalykinė išteklių valdymo programa, orientuota į pakrančių ir jūrų problemas ir daugiausia atkreipianti ...

    • Belfast, Jungtinė Karalystė

    Dieninės

    1 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Parazitologijos ir patogenų biologijos magistrantūros programa skirta studentams, norintiems mokytis parazitų platinamų infekcinių ligų, kurios labai kenkia: žmonių sveikatai besivystančiame pasaulyje ir tropikuose; žemės ūkio maisto produktų gamybos sistemos visame pasaulyje (įskaitant augalų sveikatą ir gyvūnų sveikatą bei gerovę).

    • Belfast, Jungtinė Karalystė

    Dieninės

    1 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Esame biologinės įvairovės krizės viduryje; šeštasis masinis išnykimas Žemėje, kurį paskatino žmogus. Laukinės gamtos populiacijos nuo 1970 m. sumažėjo 68%, o dėl klimato kaitos Žemė viršija saugias ekologines ribas.

    • Gothenburg, Švedija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Pasirinkę šią programą gilinsitės į biocheminių, ląstelinių, organizmo ir pasaulinių sistemų analizę. Dirbsite ties chemijos, biologijos ir medicinos sąsaja, kurios bendra gija yra inžinerija, ir išmoksite taikyti inžinerinius principus analizuodami ir manipuliuodami biologinėmis sistemomis, kad išspręstumėte plataus spektro gyvybiškai svarbių sričių problemas.

    • Helsinki, Suomija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba, Suomių, Švedijos

    Kodėl mikrobai yra svarbiausia organizmų grupė mūsų planetoje? Kaip žinios apie mikrobiologiją pritaikomos medicinoje ir pramonėje ar maisto gamyboje? Kokie tyrimo metodai naudojami tyrinėjant virusus, bakterijas ir kitus mikrobus? Mikrobiologijos ir mikrobų biotechnologijų magistro programoje rasite atsakymus į šiuos ir daugelį kitų importuotojų klausimų. Sužinosite apie globalią mikrobų, kaip gyvybės ir aplinkos perdirbėjų, reikšmę. Jūs įgysite galimybių ir įrankių naujoms naujovėms maisto ar vaistų pramonėje ar kitose biotechnologinėse srityse kurti.