38 Magistro studijos Programos į Bulgarija for 2024

Magistro studijos Programos į Bulgarija for 2024Filter
    • Barcelona, Ispanija
    • Esch-sur-Alzette, Liuksemburgas
    • + 6 more

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Ši 2 metų novatoriška didelio našumo skaičiavimo (HPC) magistrantūros programa suburia pagrindinius HPC švietimo dalyvius Europoje, kad mokytų naujos kartos HPC ekspertus Europoje. Studentai įgis tvirtą išsilavinimą matematinio modeliavimo ir algoritmų, programinės įrangos inžinerijos, lygiagretaus programavimo ir lygiagrečios architektūros bei didelio našumo skaičiavimo programų mokslo ir inžinerijos srityse. Be to, tarp 8 apdovanojimus teikiančių universitetų siūlomos įvairios specializacijos, daugiausia dėmesio skiriant skaitinei ir duomenų analizei, kompiuterių architektūrai, našumo analizei ir patarėjui, sistemų kūrimui ir programinei įrangai.

    • Varna, Bulgarija

    Dieninės

    3 semestrai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Tarptautinė svetingumo ir turizmo vadybos magistrantūra, kurią siūlo VUM , buvo sukurta taip, kad atitiktų pramonės vadovų, vadovų ir kitų profesionalų poreikius turizmo industrijoje. Prisijunkite prie šios magistro programos galėsite tobulinti savo vadybos, mokslinių tyrimų ir analitinius įgūdžius pagal aukščiausius standartus, reikalingus dirbti aukščiausio lygio vadovaujančiam nariui šioje dinamiškoje pramonėje.

    • Varna, Bulgarija

    Dieninės

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Departamentai - automatizavimas gamybos - Kompiuterių mokslų ir technologijų - elektroninė ir mikro-elektronikos inžinerija - Bendravimas inžinerijos

    • Sofia, Bulgarija

    Dieninės

    1 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Konservatorijos ir universitetai visame pasaulyje žinomi siūlo savo kandidatams diriguoti ribotą dirigavimo programą, kartais apimančias pertraukiamas repeticijas su savo studentų orkestrais. Mes laikomės visiškai kitokio požiūrio. Susivienijome su Vratsa simfoniniu orkestru ir kiekvieną savaitę visiems savo diriguojantiems kandidatams suteikiame 30 minučių podiumo laiko su profesionaliu orkestru. Be to, sukūrėme išsamiausią MFA studijų programą šiuolaikiniam dirigentui, kurią siūlo bet kuris universitetas pasaulyje.

    • Sofia, Bulgarija

    Stovykloje

    Bulgarų

    Šios specialybės mokymais siekiama paruošti aukštos kvalifikacijos vadovus vidutinio ir aukščiausio lygio vadovams saugumo sektoriaus, centrinės ir vietos administravimo įstaigų bei komercinių įmonių poreikiams.

    • Sofia, Bulgarija

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Genetikos ir genomikos magistro programa vykdoma įvairiais mokymo metodais, įskaitant paskaitas, trumpus praktinius kursus, kompiuterines praktikas, seminarus ar popierines diskusijas, kurias moko Sofijos universiteto Genetikos katedros darbuotojai. Jis yra padalintas į du semestrus dėstomus etapus, kurių kiekvienas suteikia 30 kreditų, o po to - trečiasis semestras, kurio centre yra studijų projektas laboratorijoje.

    • Sofia, Bulgarija

    Stovykloje

    Bulgarų

    Informacinių technologijų magistro laipsnis skirtas studentams, norintiems išsiugdyti reikiamas kompetencijas ir įgyti kvalifikaciją, skirtą IRT paslaugų ir sprendimų analizei, integravimui ir diegimui. Informacinių technologijų mokymo tikslas - suteikti pagrindinių žinių sistemą ir plėtoti technines įgūdžius diegti paskirstytas programines programas per įvairias technologines platformas.

    • Varna, Bulgarija

    Stovykloje

    Bulgarų

    Magistro programa „Data Science“ siūlo specializuotus mokymus aktualiomis informatikos problemomis pagal tarptautinius, Europos ir nacionalinius kriterijus ir duomenų mokslo specialistų reikalavimus bei poreikius. Šios programos studentų mokymas vyksta anglų kalba tik visą arba ne visą darbo dieną. Mokymo programos dalykai yra suskirstyti į privalomus, pasirenkamuosius ir pasirenkamuosius, kuriuos teikia jungtinės skyriaus ir įmonių komandos: ADASTRA, „AltScale“ ir Išplėstinių fizinių studijų institutas ir kt.

    • Veliko Tarnovo, Bulgarija

    Stovykloje

    Bulgarų

    Pagrindiniai specialybės tikslai - parengti kokybiškus programinės įrangos projektų kūrimo ir žiniatinklio technologijų srities specialistus bei studentų įgytas žinias ir įgūdžius, kad jie atitiktų praktikos, darbdavių ir visuomenės poreikius ir reikalavimus.

    • Burgas, Bulgarija

    Stovykloje

    Bulgarų

    Buhalterinės apskaitos magistrantūros studijų programoje studentai įgyja pagrindinių žinių ir įgūdžių apie apskaitos metodiką ir organizavimą, finansų ir valdymo apskaitos sistemų projektavimą; sistemos, skirtos diagnostikai, deramam įspėjimui ir operacinės bei finansinės rizikos sumažinimui; apskaitos standartų, audito standartų ir galiojančių mokesčių teisės aktų taikymas.

    • Sofia, Bulgarija

    Stovykloje

    Bulgarų

    Žinių įgijimas, įgūdžių ugdymas ir kompetencijų įgijimas mokslinių tyrimų, plėtros, bandymų, projektavimo, inžinerijos, organizacinės, vadybinės ir vyresniosios vadovybės veiklai hidrocheminių režimų ir medžiagų korozijos srityje atominėse elektrinėse II-III kartos, taip pat kaip tyrimas ir plėtra, skirta režimams ir medžiagų degradacijai IV kartos atominėse elektrinėse.

    • Sofia, Bulgarija

    Dieninės

    1 metai

    Stovykloje

    Prancūzų kalba

    Šiuo magistro laipsniu siekiama pasiūlyti mokymus, pritaikytus įmonių poreikiams logistikos valdymo srityje. Tai vienintelis magistro laipsnis Prancūzijoje, leidžiantis absolventams lengvai pereiti nuo valdymo funkcijų prie valdymo ir projektavimo funkcijų pramoninėse ir logistikos sistemose.

    • Gabrovo, Bulgarija

    Stovykloje

    Bulgarų

    Specialybė „Kompiuterinės sistemos ir technologijos“ (KST) yra mūsų šalies darbdavių ir būsimų studentų hitas. Specializuotas skyrius „KST“ yra Nacionalinės vertinimo ir akreditavimo agentūros akredituotas aukščiausiu įmanomu kokybės pažymėjimu, galiojančiu iki 2021 m. ir „daktaras“. kompiuterinė sistema 1515575250 3570534Specialumo mokymai Technical University Of Gabrovo . Ketvirtį amžiaus baigė daugiau nei 1500 kompiuterių inžinierių. Šiandien studentai įeina į erdves sales ir laboratorijas, kuriose įrengta pažangiausia kompiuterinė įranga ir greita interneto prieiga. Pasirengimo lygį palaiko aktyvus dėstytojų darbas tarptautinių projektų srityje ir tiesioginiai kontaktai su universitetais iš Anglijos, Vokietijos, Rumunijos, Lenkijos, Serbijos, Ukrainos ir kitų. KST specialybės studentai intensyviai mobilizuojasi į Europos universitetus, tokius kaip bakalaurai ir magistrantai, kur sėkmingai vykdo bakalauro ir diplomo projektavimo temas. Kiekvienais metais jie dalyvauja mokslinėse sesijose su savo ataskaitomis, kurios visada skiriasi nuo pateiktų rezultatų. Nėra TU-Gabrovo komandos, dalyvavusios nacionalinėje studentų olimpiadoje ar programavimo, matematikos ar fizikos varžybose, kurioje „KST“ specialybės studentai nesudarytų daugiau nei trijų ketvirtadalių komandos. Nėra jokio renginio, kuriame mūsų universiteto komanda nebūtų buvusi kolektyvinio ar individualaus dalyvio nugalėtoja tarp dešimčių kitų šalies. „KST“ specialybės absolventai yra pirmenybė teikiama įmonėse dirbantiems darbuotojams kuriant, naudojant ir prižiūrint informacines technologijas ir kompiuterinę įrangą, automatizuoto projektavimo sistemas arba technologinių procesų ir mašinų valdymo sistemas. Jie dirba kompiuterių technologijų mokymo ir sertifikavimo srityje. KST inžinieriai yra labai gerai sutinkami finansų ir bankų įstaigose, tarnybose ir valstybės administracijoje už programinės įrangos produktų ir aparatinės įrangos diegimą ir priežiūrą, nes jie yra visiškai realizuojami visose kitose naudojimo srityse. kompiuterinės įrangos ir technologijų.

    • Sofia, Bulgarija

    Stovykloje

    Visas medicinos mokymo kursas trunka šešerius metus ir yra organizuojamas trimis etapais. Ikiklinikinis mokymas suteikia studentams pagrindines biologines ir medicinines žinias, suteikia pagrindą jų klinikiniam mokymui. Klinikiniai mokymai skirti diagnostikos ir gydymo žinių ir įgūdžių įgijimui. Klinikinis ugdymas Medicinos fakultete po trečių metų organizuojamas moduline sistema. Virškinimo praktika vykdoma rotacijos būdu Universiteto ligoninių skyriuose. Jo tikslas - žinių ir įgūdžių pritaikymas prie paciento lovos ir ambulatorinėse klinikose. Baigiamąjį valstybinį egzaminą sudaro penki vidaus medicinos, chirurgijos, pediatrijos, akušerijos ir ginekologijos bei higienos ir ekologijos egzaminai. Sėkmingiems absolventams suteikiamas „magistro“ laipsnis ir kvalifikacija „gydytojui“.

    • Burgas, Bulgarija

    Dieninės

    Stovykloje

    Bulgarų

    Programa siekiama supažindinti studentus su pagrindiniais metodais ir priemonėmis, leidžiančiomis nustatyti, analizuoti ir valdyti rizikos situacijas, atsirandančias dėl toksinių ir radioaktyvių išmetimų, sprogimų ir stichinių nelaimių; Spręsti specifines problemas, susijusias su technologinių įrenginių patikimumu ir sauga bei aplinkos apsauga.