197 Magistro studijos Programos į Geografijos mokslai 2024

Magistro studijos Programos į Geografijos mokslai 2024Filter
    • Pensacola, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    36 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Vakarų Floridos universiteto internetinis geografinės informacijos mokslo magistras siūlo įperkamumą ir patogumą studentams. Absolventai pradeda karjerą tokiose srityse kaip aplinkos išteklių valdymas, miestų ir regionų planavimas, reagavimas į ekstremalias situacijas, konsultacijos ir vietos valdžia po vos 36 mėnesių trukmės dieninių studijų.

    • Online USA

    Ištęstinės

    1 metai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    "Johns Hopkins Online" magistras geografinėse informacinėse sistemose (GIS) siūlo jums mokslinį pagrindą patrauklių erdvinių duomenų modeliavimo, erdvinių duomenų analizės, geo-vizualizacijos ir įmonės GIS architektūros srityse.

    • Online USA

    Dieninės, Ištęstinės

    9 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Kalvino universiteto internetinis geografinės informacijos mokslų magistras rengia asmenis daryti įtaką pasauliui per novatoriškas ir naujas technologijas. Visiškai internetinėje klasėje programa suteikia kokybišką akademinę patirtį, paremtą krikščioniškais ir pramonei suderinta mokymo programa bei ekspertų pedagogų, kurie į kiekvieną kursą įtraukia savo realaus pasaulio patirtį, instrukcijas.

    • Budapest, Vengrija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Šios programos tikslas - mokyti kartografų profesionalų, paremtų aukšto lygio teorinėmis ir praktinėmis žiniomis, kartografijos metodą. Ši programa rekomenduojama pareiškėjams, norintiems valdyti ir koordinuoti kartografijos ir geoinformatikos tyrimų projektus, taip pat turėti žinių ir įgūdžių spręsti tradicines kartografijos ar informacinių technologijų problemas.

    • Ísafjörður, Islandija

    Dieninės

    18 Mėnesiai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Pakrantės bendruomenės ir regioninė plėtra yra tarptautinė, daugiadisciplininė kaimo ir atokių vietovių plėtros praeities ir ateities programa.

    • Be'er Sheva, Izraelis
    • Sde Boker, Izraelis

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    M.Sc. Geologijos ir aplinkosaugos studijų programa Žemės ir aplinkos mokslų katedroje yra mokslinis laipsnis su baigiamuoju darbu, skirtas suteikti mokslinių tyrimų įgūdžių ir profesinės kompetencijos įvairiose geologijos ir aplinkos mokslų srityse. Studijų programai taikomos Gamtos mokslų fakulteto nustatytos taisyklės ir nuostatai, įskaitant kreditų skyrimą ir teisę gauti stipendijas bei dėstytojų asistentus.

    • Milan, Italija

    Dieninės

    2 metai

    Sumaišytas, Stovykloje

    Anglų kalba

    Geoinformatikos inžinerijos magistras yra pirmasis Italijoje ir išnaudoja ilgalaikę „ Politecnico di Milano patirtį tiek aplinkosaugos, tiek geomatikos, tiek informatikos srityse, kad suformuotų naujus ir tarpdisciplininius ekspertus, kuriuos labai pageidauja privatus ir viešasis sektorius.

    • Berlin, Vokietija

    Dieninės

    2 semestrai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    University of Europe for Applied Sciences suteikia jums įgūdžių paversti bendravimą virtualioje ir fizinėje erdvėje įkvepiančia ir ilgalaike patirtimi. Naujųjų medijų dizaino magistrantūros programoje išmoksite analizuoti ir rasti erdvines, judančias ir nelinijines išraiškos formas bei pritaikyti jas savo erdvinėms koncepcijoms.

    • Helsinki, Suomija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba, Suomių, Švedijos

    Mūsų geografijos magistrantūros programa yra pagrįsta aukštos kokybės tyrimų grupėmis, veikiančiomis kai kuriose pagrindinėse geografijos srityse. Jis suskirstytas į tris studijų kryptis: 1) fizinę geografiją, 2) žmogaus geografiją ir 3) geoinformatiką.

    • Tartu, Estija
    • Online

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Programa rengia erdvinių duomenų tvarkymo ir analizės bei sprendimų paramos sistemų kūrimo specialistus.

    • Groningen, Olandija

    Dieninės

    1 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Ar jus domina šiuolaikinių gyventojų problemų, tokių kaip senėjimas, migracija ir visuotinis gyventojų skaičiaus augimas, tyrimas? Magistrantūros programoje „Population Studies“ studentai mokosi teorijų, metodų ir įgūdžių, reikalingų norint tapti įvairiapusiu demografu.

    • Cranfield, Jungtinė Karalystė

    Dieninės, Ištęstinės

    1 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Geografinės informacijos valdymas yra įdomi ir sparčiai auganti informacinių technologijų (IT) šaka, apimanti palydovinį nuotolinį aptikimą, aerofotografiją, geografines informacines sistemas (GIS) ir globalias padėties nustatymo sistemas (GPS), siekiant gauti informaciją, kuri yra būtina norint valdyti vietos, nacionaliniu ir pasauliniu mastu.

    • Lisbon, Portugalija

    Dieninės

    2 metai

    Nuotolinis mokymasis, Stovykloje

    Portugalų kalba

    Mokslo ir geografinių informacinių sistemų specializacija siekiama suteikti techninę ir mokslinę sistemą, susijusią su geografinės informacijos analize ir technologijomis, ypatingą dėmesį skiriant įgūdžiams, susijusiems su erdvinių duomenų modeliavimu ir analize, geografinių informacinių sistemų projektavimu ir planavimu organizacijose.

    • Stockholm, Švedija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Funkcinės ir aplinką tausojančios transporto sistemos yra gyvybiškai svarbios tvarioje visuomenėje. Studentai įgyja patirties transporto ir geoinformacinių technologijų srityse ir išmoksta planuoti, kurti ir prižiūrėti pažangias transporto sistemas. Absolventai sujungia praktinius duomenų rinkimo ir modeliavimo įgūdžius su tarpdisciplininiu transporto ir geoinformacijos supratimu, dėl kurio atsiranda darbo galimybių įvairiuose sektoriuose.

    • Wrocław, Lenkija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Turizmo ir svetingumo kursas yra pasiūlymas angliškai kalbantiems studentams iš viso pasaulio. Mūsų pasiūlymas apima du svarbius turizmo aspektus - erdvinį ir vadybinį. Pirmoji paskaitų grupė skirta turizmo erdvei, įskaitant pasaulio turizmo išteklių vertinimą.