31 Magistro studijos Programos į Indonezija for 2024

Magistro studijos Programos į Indonezija for 2024Filter
    • Surabaya, Indonezija

    Dieninės

    2 metai

    Nuotolinis mokymasis, Stovykloje

    Anglų kalba

    Šia studijų programa įsipareigojama plėtoti žuvininkystės ir jūrų biotechnologijas, susijusias su vandens biotos sveikatos biotechnologijomis, akvakultūros biotechnologijomis ir žuvininkystės produktų biotechnologijomis. Mūsų vizija – tapti savarankiška, inovatyvia ir pažangia studijų programa, įgyvendinančia moralės aspektus plėtojant su žuvininkystės biotechnologijomis susijusį mokslą ir technologijas nacionaliniu ir tarptautiniu lygiu.

    • Surabaya, Indonezija

    Dieninės

    2 metai

    Nuotolinis mokymasis, Stovykloje

    Anglų kalba

    Kalbotyros magistrantūros studijų programoje akcentuojama kultūra studijose, tokiose kaip leksikografija, vertimas, mokymas, tarpdalykinė kalbotyra. Tarpdalykinė kalbotyros studija, priskiriama makrolingvistikai, yra Kultūros lingvistikos studijų magistrantūros studijų programos bruožai, tokie kaip sociolingvistika, psicholingvistika, tarpkultūrinė pragmatika, kritinio diskurso studijos ir taikomoji kalbotyra.

    • Surabaya, Indonezija

    Dieninės

    2 metai

    Nuotolinis mokymasis, Stovykloje

    Anglų kalba

    Mūsų programoje dėmesys skiriamas studentams, kad jie įgytų žinių ir kompetentingų spręsti ir spręsti susijusias problemas, vykdydami mokslinių tyrimų ir plėtros veiklą chemijos srityje. Chemijos magistro mokymo programa parengta atsižvelgiant į pramonės, valdžios ir švietimo poreikius. Todėl siūlome biochemijos, organinės chemijos, analitinės chemijos, fizikinės chemijos ir neorganinės chemijos kompetencijos sritis.

    • Bekasi, Indonezija

    Dieninės

    4 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Ši programa yra paruošta asmenims, turintiems išsamius valdymo ir vadovavimo įgūdžius, verslumo mąstyseną ir galimybę pagerinti verslo rezultatus naudojant technologijas.

    • Malang, Indonezija

    Dieninės, Ištęstinės

    Stovykloje

    Indoneziečių

    Vizija: būti pavyzdinė įstaiga ir matematikos mokslų išsilavinimą, su tarptautiniais standartais ir didele parama Taikomieji mokslai, siekiant pagerinti žmonių gerovę.

    • Bekasi, Indonezija

    Dieninės

    16 Mėnesiai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Informacinių technologijų magistras (MIT) leidžia studentams įgyti tvirtą pagrindą tokiose srityse kaip informacijos architektūra, informacijos kokybės užtikrinimas, patogumas, IT valdymas, informacinių sistemų valdymas, IT projektų valdymas, vartotojo patirties projektavimas, IT dokumentacija/techninis rašymas ir komunikacija , platinamos informacinės sistemos, duomenų valdymas ir mobiliosios informacinės sistemos.

    • Malang, Indonezija

    Dieninės, Ištęstinės

    Stovykloje

    Indoneziečių

    Žemės ūkio inžinerija tapo švietimo centru tarptautinius standartus, ir vaidina svarbų vaidmenį mokslo raidos per mokslinių tyrimų ir bendruomenės paslaugų.

    • Bandung, Indonezija
    • Jakarta, Indonezija

    Dieninės

    3 semestrai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • Semarang, Indonezija

    Dieninės

    Stovykloje

    Meistras Kalbotyra Diponegoro universitetas atveria studentų, atvykstančių akademiniais metais 2014/2015 pradžios balandžio 4 - 8 liepa 2014

    • Batam, Indonezija

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Vadybos magistras „ Universitas Internasional Batam (UIB-MM) yra vienas iš kursų, vykstančių UIB, siekiant plėtoti žmogiškuosius išteklius Indonezijoje, ypač Riau salose. MM-UIB yra įsipareigojusi integruoti dalyvių asmeninės kompetencijos ugdymą per specialią medžiagą su kvalifikuotais dėstytojais ir specialistais, palaikomą modernios mokymosi infrastruktūros.

    • South Jakarta, Indonezija

    Indoneziečių

    MISIJA: plėtoti patikimų žmogiškųjų išteklių kokybę islamo švietimo valdymo srityje, remiantis Koranu, atliekant teorines ir praktines studijas, atsižvelgiant į mokslo ir technologijų plėtrą. Stiprinti ir gerinti mokymosi kokybę valdymo srityje. islamo švietimo, pagrįsto Koranu, siekiant suteikti absolventams kokybę ir gerbti mokslinės tiesos vertybes. Didinti islamo švietimo valdymo tyrimus, siekiant paremti kokybiško švietimo plėtrą. Pagerinti viešųjų paslaugų kokybę ir kiekį islamo švietimo valdymo srityje, siekiant paremti kokybišką švietimo plėtrą. Sinerginės partnerystės su įvairiomis šalimis plėtimas siekiant pagerinti švietimo kokybę ir pažangą.

    • Yogyakarta, Indonezija

    Anglų kalba, Indoneziečių

    Augant mokslui ir technologijoms, poreikiai mokytis anglų kalbos indoneziečiams, ypač intelektualams ir intelektualiems kandidatams (studentams), tampa vis aktualesni. Tai lemia dabartinė anglų kalbos padėtis ar padėtis pasaulyje. Anglų kalba yra viena iš plačiausiai naudojamų kalbų pasaulyje, kuri naudojama kaip bendravimo kalba tiek žodžiu, tiek raštu.

    • Bandung, Indonezija

    Anglų kalba, Indoneziečių

    Vizija: Tapkite vadybos studijų programos magistru, kuris yra kompetentingas rengiant profesinę, kūrybinę, mokslinę perspektyvą ir į informacines technologijas orientuotus žmogiškuosius išteklius, kurie yra pritaikomi pokyčių akivaizdoje.

    • Yogyakarta, Indonezija

    Dieninės

    3 semestrai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Meistras apskaitos programoje (M.Acc.) Yra skirtas numatyti ir reaguoti į profesinius asmenų, taip pat vyriausybės pareigūnų poreikius šiandieninėje dinamiškoje verslo aplinkoje. Programa siūlo koncentraciją į viešąją apskaitą, finansinę apskaitą, vadybinę apskaitą, informacinių sistemų valdymą ir auditą.

    • Banda Aceh, Indonezija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba, Indoneziečių

    Siekiant patenkinti Indonezijos Syiah Kuala University ir nelaimių potencialo ir grėsmės įvairovę, Syiah Kuala University Vyriausybei suteikė įgaliojimus organizuoti nelaimių mokslo magistrantūros studijų programą (Nacionalinio švietimo ministro dekretas Nr. 219 / E / O / 2011 m.).