1701 Magistro studijos Programos į Ispanija for 2024

Magistro studijos Programos į Ispanija for 2024Filter
    • Barcelona, Ispanija

    Ištęstinės

    1 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Mes gyvename globalizuotame pasaulyje, kuriame įmonės vis dažniau pasirenka centralizacija jų veiklą. Tokioje aplinkoje, logistikos, operacijų, pirkimas, pirkimas ir platinimas savo produktus ar paslaugas tampa svarbu ramstis diferenciacijos ir klientų aptarnavimą. Be to, Barselona yra sukonfigūruotas kaip vieną iš pagrindinių Europos miestų logistiką, tiek savo vietą ir infrastruktūrą ir infrastruktūros operatoriai, todėl pagal įmonių skaičių šiame sektoriuje.

    • Madrid, Ispanija
    • London, Jungtinė Karalystė
    • + 2 more

    Dieninės

    15 Mėnesiai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Nuolatinis magistras, akredituotas Conférence des Grandes Écoles Prancūzijoje. Madrido ir Londono ESCP verslo mokyklų miesteliuose dėstomas nekilnojamojo turto magistras suteiks jums reikiamų įgūdžių ir užmegs tinklus, kad pasisektų šiame patraukliame ir konkurencingame sektoriuje tarptautiniame verslo kontekste. Mokymus visame pasaulyje žinomų dėstytojų ir kviestinių ekspertų praktikų, dalyviai gaus pažangiausią išsilavinimą, kuriame teorija derinama su pritaikymu realiame pasaulyje, kad taptų pramonės lyderiais.

    • Valencia, Ispanija

    Ištęstinės

    1 metai

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Dvigubo universiteto integruoto kokybės, aplinkos ir profesinės rizikos prevencijos valdymo magistro laipsnis yra didelę paklausą turintis laipsnis verslo srityje, puikiai papildantis ir padedantis universitetinį išsilavinimą įgijusiems studentams, norintiems dirbti pramonėje.

    • Online

    Ištęstinės

    1 metai

    Nuotolinis mokymasis

    Prancūzų kalba, Anglų kalba

    Vis labiau globalizuotame ir konkurencingame pasaulyje, kuriame dabartinė ir ateities kompanija yra užsienio rinkose, EMIB programa padeda išspręsti didėjančią tarptautinių santykių ir užsienio prekybos profesinės patirties paklausą.

    • Madrid, Ispanija

    Dieninės

    12 Mėnesiai

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Verslo pasaulis reikalauja patyrusių specialistų, turinčių pažangių žinių įvairiose efektyvaus valdymo srityse, o kartu reikalaujančių asmeninių įgūdžių, tokių kaip lankstumas, gebėjimas prisitaikyti, apmąstymas, ryžtas ir kūrybiškumas.Jie turi įvaldyti ir naudoti įvairius valdymo metodus, įskaitant naujausių teorinių žinių ir dabartinių verslo pasaulio rinkos tendencijų suvokimą.

    • Community of Madrid, Ispanija

    Dieninės

    12 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis

    Ispanų kalba

    Internetinis tvarumo ir žiedinės ekonomikos magistras nuodugniai nagrinėja, kaip valdyti ESG / ASG veiksnius, kokie yra JT tvaraus vystymosi tikslai, tvaraus finansavimo plėtra ir didelių duomenų bei išmaniųjų duomenų taikymas šioje srityje. Tai tvarumo mokymai, skirti studentams įgyti realistišką ir ypač praktišką tvarumo viziją.

    • Madrid, Ispanija

    Dieninės, Ištęstinės

    4 Mėnesiai

    Sumaišytas

    Anglų kalba, Ispanų kalba

    Susisiekite su šviesiausiais protais pasaulyje su vieninteliu Ispanijoje vykdomuoju magistranu, sukurtu bendradarbiaujant su MIT Sloan vadybos mokykla. Šis vykdomasis magistras parengia jus nustatyti galimybes ir kurti novatoriškus bei tvarius skaitmeninės prekybos, dirbtinio intelekto ir daiktų interneto sprendimus, kurie padės įveikti dabartinės ir būsimos rinkos iššūkius.

    • Barcelona, Ispanija

    Dieninės

    9 Mėnesiai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    FinTech ir verslo analizės magistras yra integruota FinTech ir verslo programa, kuri išskiria svarbiausius technologijų ir verslo analizės programų aspektus į išsamią magistro verslo programą.

    • Online

    Dieninės

    12 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis

    Ispanų kalba

    Universiteto pažangiosios praktikos slaugos ekstremaliose situacijose ir ekstremaliose situacijose magistro laipsnis apima aspektus, susijusius su pažangia skubios ir skubios slaugos praktika visose jos veiklos kontekstuose.

    • Barcelona, Ispanija

    Dieninės

    12 Mėnesiai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    TBS magistrantūros tarptautinis finansų valdymas ir kontrolė suteiks jums kompetencijų, reikalingų analizuoti sudėtingas finansines ir kontrolės problemas, naudojant pažangiausias duomenų analizės metodikas ir technologijas.

    • Online Spain

    Dieninės, Ištęstinės

    1 metai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Prabangių prekių ženklų ir verslo vadybos magistras siūlo studentams strateginį požiūrį į pramonės galimybes, suteikdamas pažangių įgūdžių pagrindinėse prabangios įmonės funkcijose: komunikacijos ir rinkodaros, prekės ženklo kūrimo, mažmeninės prekybos, finansų ir apskaitos srityse.

    • Online

    Ištęstinės

    9 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis

    Sporto psichologijos magistrantūros programa internetu - tai 9 mėnesių trukmės programa, pagal kurią studentai gali specializuotis šios psichologijos srities intervencinių programų rengimo ir planavimo srityje. Taikydami profesionalų požiūrį ir praktinę perspektyvą, šioje programoje išmoksite taikyti sporto psichologijos srityje įgytas žinias, įgūdžius ir kompetencijas. Studijuosite internetu vadovaujami prestižinio fakulteto, kuris suteiks jums šį tikrą požiūrį į profesinę praktiką.

    • Barcelona, Ispanija

    Ištęstinės

    9 Mėnesiai

    Stovykloje

    Anglų kalba, Ispanų kalba

    Mūsų ambicingiausia kepinių programa. Pradėkite savo, kaip profesionalaus konditerijos virėjo, karjerą su mūsų meistro konditerijos šefo diplomu, mokydamiesi visko nuo pagrindų iki aukščiausio lygio specializacijos. 360º patirtis profesionalių pyragų ir šokolado gamybos pasaulyje.

    • Barcelona, Ispanija
    • Madrid, Ispanija
    • + 1 more

    Dieninės, Ištęstinės

    2 metai

    Nuotolinis mokymasis, Stovykloje

    Ispanų kalba

    Dabartiniame ugdymo kontekste reikalingi specialistai, galintys padėti mokiniams, turintiems specialiųjų poreikių (autizmo spektro sutrikimas, didelių gebėjimų, intelekto sutrikimų, sensorinių ar motorinių sutrikimų, raštingumo sunkumų ir kt.), siekiant maksimalios jų integracijos. Specialiojo ugdymo magistras yra skirtas įgyti įgūdžių, kaip anksti nustatyti mokymosi sunkumus ir apibrėžti, įvertinti ir plėtoti intervencijos strategijas bei metodus. Taip pat jis paruošia jus, kad galėtumėte vadovauti švietimo centro mokytojų komandoms, kad jos atitiktų savo mokinių poreikius. Per skirtingus mokymo maršrutus, ISEP pateikia išsamią pagrindinių mokymosi sunkumų ir sutrikimų apžvalgą, nuodugniai išanalizuodama jų priežastis, kad būtų galima spręsti psichopedagoginės vaikų, turinčių sunkumų, priežiūrą.

    • Paris, Prancūzija
    • Madrid, Ispanija

    Ištęstinės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    „Global Sports Business Master by AMOS“ pristatė tarptautinės sporto pramonės ekspertai ir nukelia studentus į praktinę, unikalią kelionę per tris skirtingas verslo aplinkas visame pasaulyje - Europoje, Azijoje ir Šiaurės Amerikoje. Meistras per daugelį metų buvo pertvarkytas ir suprojektuotas taip, kad atitiktų amžinai besikeičiančios sporto pramonės poreikius.