74 Magistro studijos Programos į Kipras for 2024

Magistro studijos Programos į Kipras for 2024Filter
    • Paphos, Kipras

    Dieninės

    1 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Verslo analitikos magistrantūros programa (MSBA) parengia studentus, turinčius žinių, įrankių ir įgūdžių analizuoti didelius duomenis, priimti efektyvius verslo sprendimus, gerinti našumą, kurti bendrą vertę ir įgalinti skaitmeninę transformaciją nuo pagrindinių iki išmaniųjų organizacijų. Programos absolventai išmoks įvairių duomenų analizės procesų – nuo valdymo, modeliavimo, analizės, vizualizavimo ir sprendimų siūlymo įvairių sričių iššūkiams.

    • Aglantzia, Kipras

    Dieninės

    3 semestrai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Pinigų ir finansų ekonomikos magistro laipsnis paprastai yra skirtas suteikti studentams išsamų supratimą apie ekonomikos principus ir teorijas, susijusias su pinigų politika, finansų rinkomis ir institucijomis.

    • Nicosia, Kipras

    Dieninės, Ištęstinės

    13 Mėnesiai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    The Cyprus Institute of Neurology & Genetics (CING) skatiname savo studentus leistis į biotechnologijų kelionę, kuri keičiasi ir teigiamai prisideda prie mokslo ir visuomenės. Biotechnologijos yra neabejotinai svarbios dėl savo poveikio įvairiems kasdienio gyvenimo sektoriams, naudojant ląstelinius ir biomolekulinius procesus, kurie sudaro sąlygas kurti pažangiausias naujas technologijas ir produktus, kurie padeda pagerinti gyvenimą ir gamtą apskritai. Visų pirma, biotechnologija yra technologija, kuri naudoja gyvus mikroorganizmus įvairiems produktams kurti arba kurti. Pavyzdžiui, mielių naudojimas sūrio ir duonos gamyboje bei virusinių pernešėjų naudojimas kuriant vakcinas žmonėms (ty SARS-CoV-2 vakcina). Apskritai pastarojo meto biotechnologijų pažanga turėjo teigiamos įtakos sveiko maisto gamybai, medicinos sektoriaus gerinimui, pasaulio ekologinio pėdsako mažinimui ir infekcinių ligų dažniui. Dėl to biotechnologijos plačiai laikomos XXI amžiaus pasaulinės ekonomikos varikliu.

    • Paphos, Kipras

    Dieninės

    18 Mėnesiai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Siūloma antrosios pakopos studijų programa – Duomenų analizės ir finansinių technologijų magistrantūros studijų programa atliepia specializuotus poreikius, kuriuos sukuria šiuolaikiniai ir klasikiniai įmonių organizacijų kapitalo išteklių finansavimo ir valdymo metodai, modernios finansinės priemonės, bankininkystės poreikiai ir metodai bei visuomenės įtraukimas į didinimo ir finansavimo galimybes. siūlo išteklius. Turėdami specialių žinių ir įgūdžių, kuriuos įgys pagal šią programą, absolventai, viena vertus, galės pritaikyti naujus šių dalykų metodus ir žinias verslo ir organizacijų pasaulyje, kita vertus, bus įgiję būtiną specializacijos pagrindą, kad jie galėtų pakelti savo mokslinius tyrimus į aukštesnį lygį, pavyzdžiui, daktaro laipsnį.

    • Amsterdam, Olandija
    • Famagusta, Kipras

    Ištęstinės

    18 Mėnesiai

    Sumaišytas

    Anglų kalba

    Karščiausiu XXI amžiaus darbu vadinami duomenų mokslininkai yra vieni iš labiausiai ieškomų specialistų šiandieninėje darbo rinkoje. Pasak „Glassdoor“, duomenų mokslas yra numeris vienas darbas, atsižvelgiant į paklausą, atlyginimą ir pasitenkinimą darbu. Amsterdame vidutinis pradinio lygio duomenų mokslininkų atlyginimas siekia 47 422 eurus. Padedame pasiruošti karščiausiam pasaulio darbui, lavindami savo techninius ir tarpasmeninius įgūdžius bei palaikydami ryšį su Amsterdamo didmiesčio darbdaviais.

    • Limassol, Kipras

    Dieninės

    1 metai

    Stovykloje

    Limasolio universiteto magistrantūros programa „Švietimas, lyderystė ir vadyba“ teikia mokymus tiek švietimo, tiek vadovavimo ir valdymo švietimo padaliniams, organizacijoms ir įmonėms.

    • Madrid, Ispanija
    • Segovia, Ispanija
    • + 1 more

    Ištęstinės

    1 metai

    Sumaišytas

    Anglų kalba

    • Nicosia, Kipras

    Dieninės

    1 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Modeliavimas ir duomenų mokslas yra unikalus kursas Kipre, kuriame simuliacija derinama su nauja duomenų mokslo sritimi. Kai kompiuteriai įgauna pagreitį ir prietaisai bei jutikliai tampa tobulesni, surinktų duomenų kiekis didėja eksponentiškai, norint juos išanalizuoti reikia didelio masto kompiuterių. Visos disciplinos, tokios kaip aplinkos, biologiniai, chemijos, fiziniai, finansų ekonomika ir humanitariniai mokslai, generuoja didžiulį duomenų kiekį, ir tik pasitelkdami skaičiavimo ir duomenų mokslą galime išspręsti dabartinius ir būsimus duomenų iššūkius.

    • Cyprus Online, Kipras

    Dieninės, Ištęstinės

    2 metai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Antrosios pakopos studijų programa „Švietimo lyderystė ir politika“ siekiama a) sukurti pagrindus efektyvesniam mokyklų ir kitų švietimo organizacijų organizavimui ir administravimui ir b) suteikti studentams teorinį ir taikomąjį supratimą apie konteksto kintamųjų ryšį. švietimo sistemos ir jų santykių su švietimo lyderių vaidmenimis, pareigomis ir veiksmais. Ji yra giliai įsišaknijusi teorijoje ir moksliniuose tyrimuose, susijusiuose su švietimo lyderystės, vadybos, administravimo ir politikos klausimais, taip pat su kontekstiniais veiksniais (pvz., kultūra, socialinėmis struktūromis, ekonominėmis sąlygomis ir kt.), turinčiais įtakos švietimo institucijoms ir lyderystės, mokymo ir mokymosi principams.

    • Güzelyurt, Kipras

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    • Online Cyprus

    Dieninės

    3 semestrai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Duomenų analitikos ir finansinių technologijų magistrantūros studijų programos yra jungtinės tarpuniversitetinės studijų programos tarp Graikijos Viduržemio jūros universiteto (GR) Administravimo mokslo ir technologijų katedros bei Apskaitos ir finansų katedros bei Apskaitos ir finansų katedros. Neapolio universiteto Pafo informatikos katedra. Tai veda į bendrą dviejų aukštųjų mokyklų magistro laipsnį, nereikalaujant DOATAP pripažinimo proceso. Programos pirmiausia skirtos finansų, apskaitos, ekonomikos, verslo administravimo ir informatikos studijų absolventams.

    • Nicosia, Kipras

    Dieninės

    18 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis, Stovykloje

    Programa siekiama užtikrinti aukšto lygio mokslo žinių rengti kvalifikuotus mokslininkus, kurie padės asmenis karjeros planavimo, profesinio ir mokymosi orientavimo ir karjeros plėtros ir augimo.

    • Turkish Republic of Northern Cyprus, Kipras
    • Famagusta, Kipras

    Dieninės

    1 metai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Departamentas Bankininkystė ir finansai "siūlo visiškai sukurta programa profesionalams, kurie ketina gauti savo magistro kvalifikacinį laipsnį internete, o pastato karjerą. Prisijungę vykdomasis magistro programa suteikiančias studentus su šiuolaikinės savo žinias garbanojimo kartu su pasaulinės finansų ir bankininkystės pokyčius.

    • Larnaca, Kipras

    Dieninės

    1 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Duomenų analizė yra mokslas, leidžiantis sprendimus priimantiems asmenims atskleisti naujas verslo įžvalgas, tiriant didelius duomenų kiekius, kad būtų atskleisti paslėpti modeliai, koreliacijos ir kitos svarbios įžvalgos. Šis kursas skirtas suteikti absolventams ir dirbantiems specialistams žinių ir įvairių įgūdžių, apimančių visus žinių atskleidimo sluoksnius, įskaitant saugojimą, gavybą, analizę, sprendimų palaikymo sistemas ir vizualizacijas, taip pat praktinės patirties naudojant šiuolaikinius įrankius.

    • Nicosia, Kipras

    Dieninės, Ištęstinės

    18 Mėnesiai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Įmonių finansų magistrantūra su įmonių valdymu yra skirta padėti studentams atpažinti, suprasti ir įgyti tuos įgūdžius, susijusius su sėkme finansų pasaulyje. Pagrindinis dėmesys skiriamas finansiniams sprendimams, kuriuos turi priimti kiekviena organizacija.