243 Magistro studijos Programos į Kolumbija for 2024

Magistro studijos Programos į Kolumbija for 2024Filter
    • Bogotá, Kolumbija

    Ištęstinės

    4 semestrai

    Nuotolinis mokymasis

    Ispanų kalba

    Inžinerijos vadybos magistro laipsnis (MAGI) Universidad de los Andes yra 100% virtuali programa ispanų kalba. Inžinerinis valdymas – tai sritis, kuri orientuota į projektų ir komandų valdymą ir administravimą inžinerijos srityje. ir apima platų veiklos spektrą

    • Monterrey, Meksika
    • Buenavista, Meksika
    • + 28 more

    Dieninės, Ištęstinės

    5 semestrai

    Nuotolinis mokymasis

    Ispanų kalba

    Mokymui būdingas tas etapas, kuriame žmonės apmąsto ir dalyvauja pokyčiuose. Dabartinis šimtmetis švietimo klausimui kelia poreikį tęsti šią tradiciją, atsižvelgiant į naujus pasaulinius reikalavimus. Žinomi šių dienų organizacijų filosofai, mąstytojai ir vizionieriai pabrėžia, kad pasaulis eina į didžiulę transformaciją, kai mokykla, labiau nei bet kuri kita socialinė institucija, bus neišvengiamai paveikta ir dėl šios priežasties susiduria su dideliais iššūkiais.

    • Online

    Dieninės, Ištęstinės

    12 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis

    Ispanų kalba

    Žmogiškųjų išteklių, talentų išsaugojimo, atrankos ir lyderystės magistras internetu. Žmogiškųjų išteklių vadybos magistrantūroje „ OBS Business School “ OBS Business School esmines technines žinias, kurias turi įvaldyti už katedrą atsakingas asmuo, įgydamas būtinus vadybos įgūdžius, leidžiančius sėkmingai valdyti žmonių komandą.

    • Anderson, Jungtinės Amerikos Valstijos
    • Ibagué, Kolumbija
    • + 1 more

    Dieninės, Ištęstinės

    Nuotolinis mokymasis

    Muzikos magistro muzikos mokytojo rengimo programos misija yra plėtoti Išplėstinė kompetencijų muzikalumu, kritinei apklausai ir kūrybinių mokslo tyrimais paremtų pedagogikos programas muzikos

    • Caracas, Venesuela
    • Panama City, Panama
    • + 5 more

    Dieninės

    Stovykloje

    Finansų magistras yra dvikalbė programa (50% ispanų ir 50% anglų), labai specializuota šioje srityje, skirta patenkinti naujus pasaulinio finansų sektoriaus poreikius...

    • Rionegro, Kolumbija

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Uniremingtono dizaino mokyklos grafinio dizaino (virtualiojo modalumo) specialistas įgyja išsamų konkrečių savo srities žinių mokymą. Ji yra žmogus, kurio mokymas nukreipia ją į žmogiškąjį ir profesinį meistriškumą, įtraukdamas etines, moralines, pilietines, demokratines ir ekologines vertybes. Jis yra profesionalas, pasirengęs planuoti, valdyti ir vertinti bet kokią veiklą grafinio dizaino srityje, kūrybiškai ir kūrybingai pateikdamas sprendimus savo aplinkos poreikiams, kurie tampa pastebimi taikant reklamos strategijas ir vaizdinę kalbą įvairiuose kontekstuose. . novatoriškas. Jis yra profesionalus, gerai valdantis tarpasmeninius santykius ir apmokytas dirbti komandoje.

    • Popayán, Kolumbija

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Sausumos kelių inžinerijos magistras yra gilinimas į konkrečias civilinio ar transporto inžinieriaus žinias planavimo, projektavimo, statybos ir priežiūros požiūriu, taikant naujas procedūras ir technologijas, užtikrinančias naudotojo saugumą kelyje, pasiekti ilgesnį kelių tarnavimo laiką ir mažesnes investicines bei eksploatavimo išlaidas. Programa siūloma dviem būdais: profesionalėjantis magistro laipsnis ir tiriamasis magistro laipsnis, kurie skiriasi pagal apimtį ir individualų atsidavimą mokslinių tyrimų projektui.

    • Barranquilla, Kolumbija

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Energijos vartojimo efektyvumo ir atsinaujinančios energijos magistro programos misija yra mokyti kvalifikuotus, kritiškus, mąstančius, kūrybingus magistrus, sąžiningai ir suvokiančius savo profesinę pareigą; išmokyti būti transformuojančiu agentu, kurti įrankius ir metodus, leidžiančius jiems kurti sprendimus organizacijose. Jis bus kompetentingas tinkamai atlikti savo profesinį vaidmenį, siekti mokslinio ir technologinio šalies vystymosi, atitinkančio socialinę ir aplinkos aplinką.

    • Jamundí, Kolumbija

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Darbuotojų saugos ir sveikatos magistro programa siūlo nuodugnius mokymus profesinės ir pramoninės higienos ir saugos srityse, kad būtų galima žymiai sumažinti organizacijų, kuriose jos atlieka savo darbą, skaičių, prisidedant prie sveikatos priežiūros ir prevencijos profesinių ligų, taip pat veiksmingus tyrimus, susijusius su sauga ir pramonine higiena.

    • Bogotá, Kolumbija

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Mokyti ligoninės administravimo specialistus, turinčius aukštus etinius ir kritinius pojūčius, tinkamus ir konkurencingus sveikatos administravimo logikoje, atsižvelgiant į aplinkos elgesį, kuris lemia visuomenės ir privačios sveikatos plėtrą nacionaliniu ir tarptautiniu lygiu.

    • Cali, Kolumbija

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Pagrindinis Nacionalinės sporto universiteto institucijos sporto žurnalistikos specializacijos tikslas yra suteikti kokybišką mokymą, suteikiantį studentams įgūdžių, įrankių ir žinių, būtinų jų profesinei karjerai tobulinti, ir garantuoti sėkmę. Dialogas su keliomis kalbomis sporto srityje ir praktinė aplinka kuriant turinį žiniasklaidos aplinkoje ar ekosistemose, kur iš žurnalistinės srities pateikiamas subjektyvus ir objektyvus sporto lauko vaizdas.

    • Bogotá, Kolumbija

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Ji integruoja mokslinius tyrimus su technologinės plėtros procesais, kurie leidžia paspartinti inovacijas ir kurti vertės grandinę, kad būtų galima išspręsti atogrąžų žemės ūkio ir kaimo pasaulio problemas.

    • Cundinamarca, Kolumbija

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Globalizuoto pasaulio idėja, kurioje naudojimasis internetu leido informacijai augti eksponentiškai, paskatino įmones vis labiau ryžtis kurti specializuotas duomenų analizės sritis. Atsižvelgiant į tai, būtina rengti specialistus, atsakingus už didelio kiekio informacijos valdymą, tinkamą duomenų valdymą ir naujų idėjų, leidžiančių priimti teisingus sprendimus, generavimą.

    • Jardin antioquia, Kolumbija

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Mokyti gyvulininkystės įmonių valdymo magistro laipsnio specialistus, turinčius humanistinę, akademinę ir mokslinę orientaciją; turintys įgūdžių, leidžiančių jiems sukurti kriterijus ir įgūdžius suprasti ir interpretuoti vietinę ir pasaulinę tikrovę, naudotis ir tarnauti visapusiškai, siekiant pagerinti Kolumbijos žemės ūkio sektoriaus produktyvumą. Profesinis aprašas Gyvulininkystės verslo vadybos magistro absolventas turi humanistinį, verslumo, tiriamąjį, techninį, etinį ir novatorišką mokymą; atsakingas už aplinką ir visuomenę. Holistiškai valdo gamybos procesus, kad išspręstų vidines ir išorines problemas, o gyvulininkystės verslą valdo efektyviai, pagrįstai, pelningai ir tvariai. Profesinis aprašas Gyvulininkystės verslo valdymo magistro laipsnio absolventas gali integruotai dirbti gyvulininkystės organizacijose kaip vadovas, verslininkas, vadovas, vadovas, administratorius, vadovas, konsultantas patarėjas, tyrėjas, mokytojas, verslo projektų vadovas, be kitų susijusių pareigų, susijusių į studijų objektą ir viešajame sektoriuje, pozicijose, susijusiose su žemės ūkio viešosios politikos projektavimu ir strateginiu vykdymu.

    • Puente Del Comun, Kolumbija

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Pasaulis susiduria su paradigmos pasikeitimu! Po metų prisitaikymo prie pandemijos patyrėme spartesnius klientų ir vartotojų elgesio sutrikimus. Be to, buvome priversti permąstyti savo strategiją ir permąstyti savo verslo būdą. Šie pokyčiai sustiprino poreikį didinti konkurencingumą visoje žemės ūkio verslo grandinėje Kolumbijoje. Todėl labai svarbu, be kita ko, pagerinti gamybą, transportavimą, transformaciją, technologijas ir platinimą. Norint pasiekti šiuos patobulinimus, visų grandinės veikėjų dalyvavimas yra būtinas ir sukuria sinergiją, kurios reikia tokio masto užduočiai atlikti. Norint, kad šis pertvarkymo procesas įmonėse taptų realybe, reikalingi pasirengę ir atnaujinti vadovai, gebantys sukelti apmąstymus ir diskusijas, norintys priimti naujas perspektyvas ir įsisavinti pažangiausias tendencijas. Vadovai, kurie yra pasirengę siekti naujų būdų bendrauti su savo klientais, tiekėjais ir verslo partneriais, stiprinti sektorių ir kurti pridėtinę vertę grandinėje.