40 Magistro studijos Programos į Latvija for 2024

Magistro studijos Programos į Latvija for 2024Filter
    • Riga, Latvija

    Dieninės

    4 semestrai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Programos tikslas - teikti profesionalias sporto mokslo studijas, atitinkančias valstybės ekonominius, kultūrinius ir socialinius poreikius sporto mokslo kontekste, ir teikti profesionalias studijas, pagrįstas sporto mokslo teorijomis, atitinkančias profesinį standartą, praktiškai pritaikomą švietimui ir sportui. specialistas.

    • Riga, Latvija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Ši magistrantūros studijų programa rengia strateginės komunikacijos ir ryšių su visuomene vadovus ir lyderius, gebančius ne tik vadovauti komunikacijos ir ryšių su visuomene įmonei, jos struktūriniams padaliniams įmonėje, valstybės institucijoms ar savivaldybių organizacijoms, bet ir siekti politiko, valstybės tarnautojo ar verslininko karjeros. Įgytos žinios leis jums mokyti bendravimo kitus, savarankiškai dirbti savo srityje, vadovauti komandai ir tęsti doktorantūros studijas.

    • Riga, Latvija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Biostatistikos magistrantūros studijų programos studentai turi galimybę naudotis puikiai įrengtomis auditorijomis ir moderniomis kompiuterių klasėmis su naujausiais logistikos ištekliais, IT įranga, statistine programine įranga (R, SAS, IBM SPSS Statistics, STATA), garso ir vaizdo įranga, interaktyviomis lentomis, kaip taip pat biblioteka su didelėmis tyrimų duomenų bazėmis iš viso pasaulio.

    • Jelgava, Latvija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Dabartinės ekonominės tendencijos Latvijoje ir Europoje pabrėžti aukštos kvalifikacijos specialistų ir mokslininkų ekonomikos, vadybos ir sociologinių tyrimų būtinumą.

    • Espoo, Suomija
    • Bordeaux, Prancūzija
    • + 4 more

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Didėjant pasaulio ir ES gyventojų skaičiui kartu su gerove ir gerove, taip pat didėja vartojimas vienam gyventojui. Ypač ES vartojimas aplenkė gamybą, ypač atsižvelgiant į sudėtingesnes, daug išteklių reikalaujančias technologijas ir produktus, kurie tapo kasdienio gyvenimo dalimi. Dėl to perdirbimo ir žiedinės ekonomikos svarba ir toliau didės, kad būtų galima įvairinti tiekimo šaltinius ir patenkinti mūsų poreikius. AMIS yra inovacijų ir tvarumo pažangių medžiagų magistrantūros programa. Pagrindinis programos tikslas yra suteikti studentams supratimą apie visą žaliavų vertės grandinę ir naujovių bei verslumo mąstyseną, orientuotą į tvarumą.

    • Riga, Latvija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Padidinkite savo karjeros galimybes pasinerdami į inžinerinio meistriškumo ir strateginio vadovavimo sankirtą su mūsų magistro programa. Taikydami projektus ir modeliavimą studentai įgyja neįkainojamų įžvalgų apie procesų optimizavimo ir valdymo strategijas. Turėdami prieigą prie akademinių partnerysčių, mokslinių tyrimų galimybių ir ekspertų fakulteto rekomendacijų, absolventai tampa universaliais lyderiais, pasirengę formuoti pramonės inžinerijos ir vadybos ateitį.

    • Riga, Latvija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Studijų programa „Matematika ir duomenų mokslas“ sukurta siekiant pasiūlyti pažangiausią, technologijomis grįstą išsilavinimą, ugdant aukštos kvalifikacijos specialistus, išmanančius matematiką, statistiką, duomenų mokslą ir programavimą. Studijų programoje siūlomos trys specializuotos paprogramės: duomenų mokslo, technologijų matematikos ir grynosios matematikos.

    • Riga, Latvija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Verslo psichologijos ir žmogiškųjų išteklių vadybos profesinio magistrantūros studijų programa suteiks įvairiapusių žinių būsimiems ir dirbantiems verslininkams tobulinti savo įgūdžius atsižvelgiant į dabartines vadybos tendencijas. Programa suteiks plačią įžvalgą apie žmogiškųjų išteklių valdymą ir su verslu susijusias psichologijos žinias. Studijų programos tikslas – suteikti studentams galimybę įgyti žmogiškųjų išteklių valdymui reikalingų vadybos psichologijos žinių ir įgūdžių bei parengti tarptautiniu mastu konkurencingus, darbo rinkos reikalavimus atitinkančius žmogiškųjų išteklių valdymo specialistus ir vadovus. Per trumpą laiką studentai įgis žinių ir patirties, reikalingos verslo kūrimui, žmogiškųjų išteklių valdymui ir valdymo psichologijos naudojimui. Verslo psichologijos ir žmogiškųjų išteklių vadybos magistrantūros programa susideda iš studijų kursų, kurie ne tik išpopuliarėjo Latvijoje, bet ir plačiai naudojami tarptautinėse įmonėse, pavyzdžiui, koučingas, supervizija, tinklų kūrimas ir kt. Vadovaujant šios srities specialistams ir ekspertams, bus galimybė ugdyti savo vadybinį ir verslumo potencialą.

    • Riga, Latvija
    • Daugavpils, Latvija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba, Latvių

    Jungtinė magistrantūros profesinių studijų programa „Ekonominis saugumas“ suteikia studentams gilių žinių apie ekonominį saugumą ir kaip jį užtikrinti vykdant ūkinę veiklą, taip pat ugdomi gebėjimai atpažinti, užkirsti kelią ir aptikti iš finansinės veiklos kylančią riziką. , analizuoti didelius informacijos kiekius ir organizuoti bei valdyti savo ir pavaldinių darbą. Programos tarpdiscipliniškumas užtikrina, kad studentai įgis teisės, vadybos, verslo, civilinės saugos, vidaus saugumo žinių ir įgūdžių.

    • Jelgava, Latvija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Programa siekiama ugdyti akademiškai išsilavinę specialistai ir naujų mokslininkams kūrybinės minties ir kompetencijos priimti sprendimus skatinant būsimą plėtrą maisto mokslo ir maisto produktų gamybos Europoje, konkurencingumo užsienio rinkose.

    • Jelgava, Latvija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Jei norite įgyti aukštą kvalifikaciją, gauti gerų darbo pasiūlymų ir praplėsti savo žinias inžinerijos srityje, ši studijų programa skirta jums. Galite rinktis studijas pagal keturias paprogrames: "Transporto priemonės ir aptarnavimas", "Žemės ūkio technologijos ir technika", "Energetika" ir "Mašinų projektavimas ir gamyba".

    • Riga, Latvija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Vienintelė tokio pobūdžio programa Latvijoje, Riga Technical University Cheminės technologijos katedra ne tik nustatė mokymo ir tyrimų standartus šioje srityje, bet ir toliau iš naujo apibrėžia disciplinos ribas. Studentai mokosi iš visame pasaulyje žinomų fakulteto narių, turinčių didelę patirtį ir kompetenciją, skirtą kūrybingam, visapusiškam mokymui ir moksliniams tyrimams, kurie svyruoja nuo pagrindinių iki taikomųjų.

    • Riga, Latvija

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Unikali studijų programa, paruošianti specialistus, turinčius gilių vadybos mokslų, žiedinės ekonomikos ir socialinio verslumo žinių, suteikianti jiems galimybę kurti, valdyti ir plėtoti žiedinės ekonomikos ir socialinio verslumo įmones.

    • Liepāja, Latvija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Profesinės magistro studijų programos „Informacinės technologijos“ tikslas – rengti aukštos kvalifikacijos specialistus profesinei veiklai technologijų ir telekomunikacijų srityje, turinčius informacinių technologijų projektų valdymo specializaciją.

    • Rēzekne, Latvija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Pažangiosios profesinės studijos skatina studentų kompetencijas švietimo mokslo ir konsultavimo srityse.