Filter
Magistro laipsniai
Studijų tipas: Visi Tempas: Visi

Palyginti 32 magistro studijų programas - Maisto ir gėrimų studijos

Kai baigsite savo bakalauro laipsnį, galite pradėti savo karjerą, arba pasirinkti ir toliau mokytis užsidirbti magistro laipsnį. Pastarasis variantas leidžia jums pasirengti daugiau pažangių karjeros ir šokti toliau į priekį nei jei pradėjo dirbti iš karto.

Kas yra maisto ir gėrimų studijų magistras? Šis laukas pagrindinis dėmesys skiriamas rengiant ir aptarnavimo maistą. Studentai imtis kursus, parengti juos suprasti restorane arba viešojo maitinimo verslo operacijas ir įvesti lyderio poziciją tokioje įstaigoje. Kursai taip pat gali sutelkti dėmesį į politikos pusėje maisto ir gėrimų tyrimus, jei studentas yra labiau suinteresuoti tapti maisto ir saugos darbuotojas arba inspektorius. Maisto ir gėrimų studijų programa paprastai neapima kulinarinio meno.

Pelningiausi Šeimininką Maistas ir gėrimai studijų nauda studentams padedant joms ugdyti vadybinius ir bendravimo įgūdžių, reikalingų jiems klestėti.Laikant Išplėstinė laipsnis taip pat gali leisti absolventai uždirbti didesnį atlyginimą Patekę savo karjerą.

Yra daug kintamųjų, kurie įtakoja užsidirbti magistro maisto ir gėrimų studijų išlaidas. Jūs turite ištirti konkrečią programą ir mokyklą prieš įtraukiant suprasti, kas už mokslą bus ir ką kiti mokesčiai jums bus atsakingas už.

Karjera prieinamas maisto ir gėrimų studijų absolventų yra daug. Iš esmės, jie gali patekti į visas administracinės poziciją maisto paslaugų ar maisto svetingumo srityse. Tai apima subjektus, restorane ar maitinimo vadovai, inventorizacijos specialistai, Assistant Manager. Taip pat galima dirbti sanitarijos ir saugos tapdama sanitarijos specialistas ar sveikatos inspektorius.

Ženkite kitą žingsnį link savo karjeros mokosi maisto ir gėrimų studijų programą.Ieškoti žemiau savo programą ir susilietus tiesiogiai Priėmimo biuras savo pasirinktą mokyklą užpildant švino pavidalu.

Skaityti daugiau Skaityti mažiau

32 Rezultatai Maisto ir gėrimų studijos

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management

Gyventingos tarptautinės vyno scenos pagrindinis veikėjas Honkonge siūlo unikalią vietą tiems, kurie nori tapti šios dinamiškos augimo srities dalimi. Kartu su didžiuliu ... [+]

Gyventingos tarptautinės vyno scenos pagrindinis veikėjas Honkonge siūlo unikalią vietą tiems, kurie nori tapti šios dinamiškos augimo srities dalimi. Kartu su didžiuliu Kinijos kontinentinės vyno rinkos augimu, vis dar reikia auginti vyno specialistų, turinčių pažangių, specializuotų mokymų ir švietimo pasaulinėje perspektyvoje, poreikį. Tarptautinės vynuogių vadybos magistrantūros programa sukurta siekiant patenkinti šią paklausą.

Ši išskirtinė programa plėtoja pramonės lyderius, pedagogus ir tyrėjus ir įkvepia jose gilų supratimą apie naujausias vyno verslo tendencijas, apibūdina jų sudėtingumą ir įtvirtina tvirtą padėtį, kad galėtų vadovauti pramonei ateityje. Studentai taip pat turi galimybę daugiau sužinoti apie žemyninės Kinijos vyno vartotojus ir sužinoti apie kai kurias iš sparčiausiai augančių ir potencialiai pelningų vyno rinkų pasaulyje.... [-]

Honkongas Kovlonas
Susisiekti su mokykla
Anglų
Dieninės
Ištęstinės
1 - 6 metai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
University of Bordeaux

Ši tarptautinė magistrantūros programa siūlo tikrai integruotą studijų programą, kurioje pasinaudojama trijų Europos universitetų ir regionų turizmo ir enologijos patirti ... [+]

Ši tarptautinė magistrantūros programa siūlo tikrai integruotą studijų programą, kurioje pasinaudojama trijų Europos universitetų ir regionų turizmo ir enologijos patirtimi.

Programos faktų lapasAkademinis bendradarbiavimas: Jungtinis „Erasmus Mundus“ magistras tarp:Rovira I Virgili universitetas (URV), Taragona, IspanijaPorto universitetas (UP), PortugalijaUniversity of Bordeaux (UBx), PrancūzijaPriėmimo sąlygos:Turėjote bakalauro ar magistro laipsnį (ne mažiau kaip 180 ECTS) turizmo, ekonomikos, vadybos, rinkodaros, kalbų, gamtos ir eksperimentinių mokslų (pvz., Vynininkystės, biotechnologijų, maisto technologijos, žemės ūkio) arba glaudžiai susijusių dalykų srityse.Asmeninė motyvacija, ankstesnė darbo patirtis šioje srityje, taip pat kalbiniai įgūdžiai kitomis kalbomis nei anglų (ypač ispanų, prancūzų ar portugalų, organizuojančių institucijų kalbos) yra svarbūs atrankos proceso elementai.Programos trukmė: 2 metai (120 ECTS).Kalbos reikalavimai: Kandidatai privalo pateikti naujausią anglų kalbos pažymėjimą, bent jau B2 lygį pagal Bendrąją Europos kalbų metmenų sistemą (priimami oficialūs Kembridžo ESOL, IELTS ar TOEFL testo pažymėjimai).Lygis: trigubas magistro laipsnis.Mokestis už mokslą:Programos * šalių studentų mokesčiai: 4500 € per metusMokestis partnerių * šalių studentams: 9000 € per metus... [-]
Prancūzija Bordo
Rugsėjis 2020
Anglų
Dieninės
2 metai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Scuola Politecnica di Design SPD

Į maisto dizaino magistro vysto būtinus įgūdžius, kad prekybininkas gali patekti į maisto dizaino sektorių, rinkos, kuri yra nuolat auga, o kur Italija nuoroda. Kursas yr ... [+]

Į maisto dizaino magistro suteikia profesionalus besivystančių įgūdžių, reikalingų įrašyti ir pasiūlyti novatorišką indėlį į maisto sektoriuje, nuolat auga ir kur Italija atskaitos šalimi galimybės.

Kursas skirtas ne tik absolventų dizaino, rinkodaros ir komunikacijos, bet ir specialistai jau dirba administravimo ir valdymo rinkoje. Programa nukreipia savo dėmesį] Maisto sektoriaus ir jo metodikas. Skirtumas tarp maisto ir dizaino sąjunga, gimsta naujos profesinės - maisto dailininkė - kuris galėtų dirbti su: - procesų, metodų ir aplinkos, kurioje maisto produktai yra gaminami, platinami ir suvartojo; - Maisto iš estetiniu požiūriu, komunikabilus ir atstovas; - Įranga ir įrankiai naudojami rengiant ir vartoti maisto; - Ryšių veikla skatinti maisto produktus.... [-]

Italija Milanas
Susisiekti su mokykla
Anglų
Dieninės
12 mėnesiai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Rome Business School

Rome Business School internetinis maistas ... [+]

Pradžios data: kiekvienais metais, kovo ir spalio mėnesiais

Tobulinta mokymų stažuočių, karjeros tarnybos, tarptautinių tinklų kūrimas ir daugelis kitų profesinio ir asmeninio tobulėjimo privalumų. Mokomosios formulės kiekvienai paklausai.

Rome Business School internetinis maistas

Italijos maisto ir gėrimų pramonė auga tiek vidaus, tiek tarptautinėse rinkose. Italijos gaminiai yra kokybės ženklas, pripažintas ir vertinamas visame pasaulyje tiek žaliavų, tiek geografinės kilmės požiūriu.

Italijos gaminių vaidmuo vis labiau dominuoja svetingumo pramonėje, kuri yra svarbus naujos Italijos tapatybės aspektas. Didelį indėlį į šį „judėjimą“ davė viešbučių tinklai, kurie savo jautrumu ir žiniomis apie rinką pradėjo savo tarptautiniuose restoranuose, itališkuose gaminiuose ir virėjai - tiek namų pavadinimai, tiek nauji tie, kurie įneša savo asmeninį įsipareigojimą, kultūrą ir eksperimentavimą savo aukose. Tai leido viešbučio restoranams, kurie ilgą laiką buvo laikomi antros pakopos maisto ir gėrimų pasiūla - dar kartą išreikšti savo dėmesį.... [-]

Italija Roma Italija internete
Susisiekti su mokykla
Anglų
Ištęstinės
1 metai
Internetinės
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Taylor’s University

Filosofijos magistro (maisto studijos) tikslas yra paskleisti absolventus į aukštos kvalifikacijos specialistus, kurie yra ekspertai maisto studijų srityje. Taylor's ... [+]

Dvigubas pripažinimas ir sertifikavimas

Per pastaruosius 20 ar daugiau metų maisto statusas labai pasikeitė. Maisto krizių sklaida, didėjanti nutukimo problema ir dar daugiau - daug dėmesio skiria maistui. Ekonomikos srityje gyventojų skaičiaus augimas ir spartus ekonomikos augimas per pastarąjį dešimtmetį paskatino maisto vartojimą sprogdinti. Pasak Cushmano Filosofijos magistro (maisto studijos) tikslas yra paskleisti absolventus į aukštos kvalifikacijos specialistus, kurie yra ekspertai maisto studijų srityje. Taylor's University ir Tulūzos universitetas Jean Jaurès (UT2J) sukūrė išsamią mokymo programą, apimančią tokius dalykus kaip moksliniai gebėjimai, m... [-]
Malaizija Subang Jaya
Susisiekti su mokykla
Anglų
Dieninės
Ištęstinės
18 - 30 mėnesiai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL

Master Maistas ir gėrimai valdymas pagal EUHT StPOL ir specializuotos diplomas Maistas ir gėrimai valdymas sutikus į Gerona fondo universitete: naujovės ir mokymas ... [+]

Svarbiausi faktai

Be jo 60 ECTS svetingumo ir verslo orientuotos akademinės programos, ji siūlo unikalų Profesinio indukcinio modulio, kuriame studentai praleidžia 4 savaičių praktinę programą mokyklos viešbutyje.

Mokydamiesi mes įtraukiame studentus į asmeninius, techninius ir profesinius problemų sprendimo būdus. Mes rengiame juos dinamiškam vadovavimui, kurį turėsime vykdyti kaip įmonių vadovai.

Su mumis jie mokosi priimti sprendimus savarankiškai, objektyviai ir sistemingai. Tai atsispindės galutiniuose kiekvienų metų socialiniuose ir ekonominiuose rezultatuose toje bendrovėje, kurioje jie dirba.

Mūsų mokymo programoje dalyvauja žinomų tarptautinių viešbučių vadybininkų paskaitos iš išskirtinių viešbučių tinklų, leidžiančios mūsų mokiniams sužinoti apie naujausias svetingumo tendencijas.... [-]

Ispanija Barselona
Rugsėjis 2020
Anglų,Ispanų
Dieninės
8 - 14 mėnesiai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
North-Caucasus Federal University

Programa parengta remiantis Europos ir Rusijos teisės aktais higienos ir gamybos saugos srityje bendradarbiaujant su užsienio partneriais. Drausmės kuriamos pagal Higieno ... [+]

Apibūdinimas:

Programa parengta remiantis Europos ir Rusijos teisės aktais higienos ir gamybos saugos srityje bendradarbiaujant su užsienio partneriais. Drausmės kuriamos pagal Higienos inžinerijos ir dizaino asociacijos (Higienos inžinerijos ir dizaino grupė) nuostatus, siekiant sukurti žinių, praktinių ir mokslinių tyrimų patirtį, susijusią su technologinės įrangos projektavimu ir maisto gamybos procesais, atitinkančiais higieninio projektavimo reikalavimus. užtikrinti produktų kokybę ir saugą.

Programos tikslas:

specialistų rengimas technologinių įrenginių projektavimo, diegimo, priežiūros ir audito bei maisto, biologinių produktų ir vaistų gamybos srityje, siekiant užtikrinti jų atitiktį pasauliniams higienos ir saugos reikalavimams. Jis taip pat skirtas mokytojams mokyti kompiuterinio modeliavimo ir maisto gamybos procesų optimizavimo, naujų ir (arba) patobulintų įrenginių ir gamybos linijų projektavimo ir bandymo srityse, siekiant išvengti bet kokio priemaišų ar užteršimo gamybos procesuose.... [-]

Rusija Stavropolis
Susisiekti su mokykla
Anglų
Dieninės
2 metai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
ESCP Europe Business School

Programa yra atvira visiems, kurie aistringai žiūri į F ... [+]

Programos tikslai

Už sėkmingą Maisto produktų karjerą

Programa yra atvira visiems, kurie aistringai žiūri į F

Baigę programą keliose scenarijose bus atvira tarptautinėje kompanijoje arba mažos ir vidutinės įmonės steigime arba konsoliduotame versle Europoje ar visame pasaulyje.

Inovatyvus ir operatyvus

Ši magistrantūra siūlo jums visus aukšto lygio magistrantūros programos elementus, taikant naujovišką požiūrį, kuris suteikia pirmąją patirtį su daugiau nei 20 dienų apsilankymų įmonėje metu, susitikimuose su maisto produktų vadovais.

Gerai žinomų tarptautinių maisto ir gėrimų kompanijų atstovai gaus patarimų ir gudrybių, kaip sėkmingai kurti naujus produktus ir idėjas bei kaip pagerinti savo asmeninį tinklą.... [-]

Italija Turinas Prancūzija Paryžius
Rugsėjis 2020
Anglų
Dieninės
15 mėnesiai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Ši magistro siūlo pasinerti į virtuvę nuo dieną padaryti kokybinį šuolį savo karjerą. Aš galiu sukurti kūrybingą ir pelningą teiginį, ne tik kulinarijoje, bet ir konditer ... [+]

IŠ VISO pamerktos į virtuvės

Ši magistro siūlo pasinerti į virtuvę nuo dieną padaryti kokybinį šuolį savo karjerą. Aš galiu sukurti kūrybingą ir pelningą teiginį, ne tik kulinarijoje, bet ir konditerijos ir duonos.

Programa yra 5 mėnesiai ir bus baigta su 530 valandų stažuotės, be kita ko, į geriausių restoranų mūsų kulinarinio komanda.

MOKINIŲ, žvaigždė

Mes turime geriausią produktą ekspertus, technikos, pažangiausius naujoves ir tendencijas virtuvėje. Galite sužinoti greta daugelio tarptautinių pamatinių virėjai yra dalis mūsų kulinarinio komanda.

labai specializuoti profesionalai, kurie daro mūsų dėstytojai vieną iš mūsų skiriamųjų bruožų.... [-]

Ispanija Castellón de la Plana
Susisiekti su mokykla
Ispanų
Dieninės
5 mėnesiai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International

Viešbučių vadybos ir restauravimo magistras, kurios tikslas - apmokyti specialistus ir vadovus, kurie vadovauja pasauliniams verslo projektams svetingumo valdymo srityje, ... [+]

Viešbučių vadybos ir restauravimo magistras , kurios tikslas - apmokyti specialistus ir vadovus, kurie vadovauja pasauliniams verslo projektams svetingumo valdymo srityje, nors iš verslo perspektyvos būtina veiksmingai priimti sprendimus šiame sektoriuje. tokiu būdu globalizuotos ir dinamiškos ir nepašalina naujų technologijų poveikio.

Kodėl studijuoti magistro

valdymo įgūdžiai

Susitikimų ciklas su viešbučių valdytojais ir maitinimo įmonėmis bei tarptautiniais turizmo konsultantais.Vadybos patirtis: studentas sukurs pagrindinius gebėjimus efektyviai valdyti projektus, "minkštus įgūdžius".Bylos metodas: bylos metodas leidžia studentui sistemingai tobulinti sprendimų priėmimo procesą aptariant realius turizmo verslo atvejus. Be to, ši metodika leidžia kurti kitus įgūdžius, tokius kaip kūrybiškumas, analitinis mąstymas, žodiniai ir rašytiniai bendravimo įgūdžiai bei tarpasmeniniai įgūdžiai. Kai kurie ankstesnių šios programos skambučių atvejai buvo "El Bulli" ir "Ryanair".Ypatingas dėmesys skiriamas pajamų valdymui, kuris pateikiamas per verslo žaidimą. Ši konkreti viešbučių rinkodaros sritis yra plačiai išvystyta šioje specialybėje per viziją, pritaikytą per verslo žaidimą.mėnesio konferencijos su direktorių skirtingų departamentų ar direktorių bendrovių sektoriui atstovaujančių.Vadybos įgūdžių ugdymo programa: Turizmo įgūdžių ugdymo programa (TSDP).... [-]
Ispanija Barselona Madridas
Susisiekti su mokykla
Ispanų
Dieninės
Ištęstinės
7 mėnesiai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
University of Parma

Mokslo magistras augalų inžinerijos ir maisto pramonės mašinose yra skirtas kaip konkretūs tikslai: ... [+]

Tipas: magistrantūros studijų kursas Trukmė: 2 metai Klasė: LM-33 - antrosios pakopos laipsnių mechanikos inžinerijoje klasė Kreditai: 120 Prieiga: nemokamai

Mokslo magistras augalų inžinerijos ir maisto pramonės mašinose yra skirtas kaip konkretūs tikslai:

sukurti skaičiaus, turinčio tvirtą preparatą tose srityse, kurios apibūdina maisto pramonės mašinų projektavimą, maisto pramonės projektavimą ir valdymą bei maisto gamybos procesų valdymą;papildomas dėmesys pakuotės gilinimui ir jo tvarumui, modeliavimo modeliai, skirti remti maisto pramonės įmonių projektavimą ir valdymą bei su maisto sektoriumi susijusi veikla.

Magistro laipsnio švietimo kelias susideda iš pirmųjų metų, skirtų maisto pramonės mokslo disciplinų sektoriams, pavyzdžiui: maisto higiena, žemės ūkio mikrobiologija, maisto mokslas ir technologijos. Tai padėtų gilinti pagrindines žinias apie maisto pramonę, kuri nėra būdinga trijų metų inžinerijos absolventui, kad būtų tinkamai atsižvelgta į specializuotesnių ir taikomiausių kitų metų turinį.... [-]

Italija Parma
Susisiekti su mokykla
Italų
Dieninės
2 metai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
OSTELEA - Escuela de Turismo

Į svetingumo vadybos ir restauravimo magistras, kuria siekiama mokyti specialistams ir vadybininkams, kurie veda pasaulio verslo projektus svetingumo vadybos srityje, bet ... [+]

Magistras svetingumo vadybos ir restauravimo

Į svetingumo vadybos ir restauravimo magistras, kuria siekiama mokyti specialistams ir vadybininkams, kurie veda pasaulio verslo projektus svetingumo vadybos srityje, bet iš būtino verslo perspektyvos būtų veiksminga priimant sprendimus šiame sektoriuje globalizacijos ir dinamiška, o ne išvengti naujų technologijų poveikį.

Kodėl studijuoti magistro:

Pajamos valdymas, kuris yra mokoma per verslo žaidimas. Tai ypač laukas viešbučio rinkodaros yra plačiai išvystyta šioje srityje per taikomi per verslo žaidimas vizija. Ši magistro gali būti priimtas Madride ar Barselonoje integruota praktika: Teorinis komponentas išsivysčiusių klasėje taikomuosius dalykus, tačiau jų įgyvendinimas yra bendras verslo praktika. Profesinės veiklos praktikos. Mokytojas siūlo darbo patirtį sričių valdymą viešbučių grandines ir maitinimo įmonių galimybę. Ji apima keletą susitikimų seriją su vadovais viešbučių, viešojo maitinimo verslo ir tarptautinėse turizmo konsultantai. Ostelea yra Ispanijos asociacijos direktorių ir vadovų Hotel (AEDH) narys. Byla metodas: Byla metodas leidžia geriausiai studentams sistemingai savo sprendimų priėmimo procesą per faktinių atvejais turizmo įmonių diskusijoje. Kai kuriais atvejais, kurie yra darbo yra: El Buliai "ir" Ryanair. Dalyvavimas prekybos mugėse: Studentai dalyvauti prekybos mugėse, pavyzdžiui, Alimentaria (Barselona), laikomas vienu iš svarbiausių pasaulio maisto sektoriuje mugėse; arba IBTM (Barselona), vienas iš verslo turizmo vadovais. Tikslai ... [-]
Ispanija Madridas
Susisiekti su mokykla
Ispanų,Spanish (Spain)
Dieninės
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

Italijos virtuvės ir vynininkystės magistro kursas, trunkantis 180 dienų, yra sudarytas iš dviejų dalių: pirmojo 55-dienų ilgio ICIF būstinėje teorinių ir praktinių pamok ... [+]

Italijos virtuvės ir vynininkystės magistro kursai

Devynios savaičių teorinių ir praktinių pamokų bei praktinio mokymo laikotarpio galimybė geriausiuose italų restoranuose

Italijos virtuvės ir vynininkystės magistro kursas, trunkantis 180 dienų, yra sudarytas iš dviejų dalių: pirmojo 55-dienų ilgio ICIF būstinėje teorinių ir praktinių pamokų, papildytų švietimo srities kelionėmis; antrą sudaro 120 dienų profesinė stažuotė (neprivaloma, neįtraukta į prenumeratos kainą) mokyklos pasirinktuose restoranuose.

Magistras moko regioninės tradicinės virtuvės ir jos modernios kūrybinės evoliucijos, pagrindinių metodų, tinkamų dekoracijų, pristatymo meno ir kitų pagrindinių sąvokų žemės ūkio ir maisto produktų, prieskonių, aromatinių žolių, maisto žaliavų, taip pat išsamų tyrimą apie vynai ir aliejai.... [-]

Italija Turinas
Susisiekti su mokykla
Anglų,Italų
Dieninės
6 mėnesiai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
University of Bologna

Maisto Sistemų Valdymas ("FoodSys") yra 2 metų trukmės 2-ojo ciklo laipsnio programa, kuria visiškai mokosi anglų kalba, skirtos tarpdisciplininiam požiūriui ir tarptauti ... [+]

Maisto Sistemų Valdymas ("FoodSys") yra 2 metų trukmės 2-ojo ciklo laipsnio programa, kuria visiškai mokosi anglų kalba, skirtos tarpdisciplininiam požiūriui ir tarptautinei perspektyvai. Programa remiasi įvairių žinių sričių ir realiosios situacijos valdymo situacijų ryšiu, siekiant plėtoti aktyvius sprendimų priėmėjus ir vadovus, turintiems pažangių kiekybinių ir analitinių įgūdžių, būtinų sėkmingai organizacijose, susijusiose su žemės ūkio ir maisto sistemomis. Konkrečios kompetencijos apima žinias apie žemės ūkio ir maisto produktus, aplinkosaugos ekonomiką, verslo logistiką ir maisto produktų tiekimo grandinės valdymą, maisto kokybės valdymą, tarptautinę maisto rinkodarą, maisto ir žemės ūkio ekonomiką bei politiką, tarptautinius santykius ir projektų valdymą.... [-]

Italija Forli
Susisiekti su mokykla
Anglų
Dieninės
2 metai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
University Bourgogne Franche-Comté (UBFC)

„P²food“ yra 2 metų trukmės kursų pagrindu veikiantis tarptautinis mokslinis magistro laipsnis, kurio pagrindinis tikslas - fiziologiniai ir psichologiniai maisto pasirin ... [+]

„P²food“ - tai 2 metų kursų pagrindu veikiantis tarptautinis mokslinis magistro laipsnis, kurio pagrindinis tikslas - fiziologiniai ir psichologiniai maisto pasirinkimo veiksniai.

Maistas vaidina daug didesnį vaidmenį vartotojų gyvenime, nei tiesiog juos maitina. Kiekvieną dieną žmonės pasirenka keletą maisto produktų. Jų mityba turi didelį poveikį jų mitybinei būklei ir sveikatai, bet ir aplinkai.

Norint sukurti veiksmingas programas ir kurti naujus produktus, pagerinti rekomendacijas atitinkančius mitybos modelius ir didinti maisto tvarumą, reikia geriau suprasti, kodėl vartotojai pasirinko maisto produktus. Nors atrodo, kad maži maisto produktai, tai sudėtingi elgesys, priklausantis nuo daugelio veiksnių ir jų sąveikos. Šiame magistro laipsnyje pagrindinis dėmesys skiriamas maisto pasirinkimo fiziologiniams ir psichologiniams veiksniams.... [-]

Prancūzija Dižonas
Susisiekti su mokykla
Anglų
Dieninės
2 metai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba