Filter
Magistro laipsniai
Studijų tipas: Visi Tempas: Visi

Palyginti 44 magistro studijų programas - Maisto ir gėrimų studijos

Kai baigsite savo bakalauro laipsnį, galite pradėti savo karjerą, arba pasirinkti ir toliau mokytis užsidirbti magistro laipsnį. Pastarasis variantas leidžia jums pasirengti daugiau pažangių karjeros ir šokti toliau į priekį nei jei pradėjo dirbti iš karto.

Kas yra maisto ir gėrimų studijų magistras? Šis laukas pagrindinis dėmesys skiriamas rengiant ir aptarnavimo maistą. Studentai imtis kursus, parengti juos suprasti restorane arba viešojo maitinimo verslo operacijas ir įvesti lyderio poziciją tokioje įstaigoje. Kursai taip pat gali sutelkti dėmesį į politikos pusėje maisto ir gėrimų tyrimus, jei studentas yra labiau suinteresuoti tapti maisto ir saugos darbuotojas arba inspektorius. Maisto ir gėrimų studijų programa paprastai neapima kulinarinio meno.

Pelningiausi Šeimininką Maistas ir gėrimai studijų nauda studentams padedant joms ugdyti vadybinius ir bendravimo įgūdžių, reikalingų jiems klestėti.Laikant Išplėstinė laipsnis taip pat gali leisti absolventai uždirbti didesnį atlyginimą Patekę savo karjerą.

Yra daug kintamųjų, kurie įtakoja užsidirbti magistro maisto ir gėrimų studijų išlaidas. Jūs turite ištirti konkrečią programą ir mokyklą prieš įtraukiant suprasti, kas už mokslą bus ir ką kiti mokesčiai jums bus atsakingas už.

Karjera prieinamas maisto ir gėrimų studijų absolventų yra daug. Iš esmės, jie gali patekti į visas administracinės poziciją maisto paslaugų ar maisto svetingumo srityse. Tai apima subjektus, restorane ar maitinimo vadovai, inventorizacijos specialistai, Assistant Manager. Taip pat galima dirbti sanitarijos ir saugos tapdama sanitarijos specialistas ar sveikatos inspektorius.

Ženkite kitą žingsnį link savo karjeros mokosi maisto ir gėrimų studijų programą.Ieškoti žemiau savo programą ir susilietus tiesiogiai Priėmimo biuras savo pasirinktą mokyklą užpildant švino pavidalu.

Skaityti daugiau Skaityti mažiau

44 Rezultatai Maisto ir gėrimų studijos

IED – Istituto Europeo di Design Florence

Nuo prekės ženklo kūrimo technikos iki paslaugų dizaino, magistro studijų programos „Brand Design“ ir „Management“ tikslas: padėti maistui, vynui ir turizmui padėti stude ... [+]

Šis kursas vyksta anglų kalbos.

Ką reiškia sukurti ir valdyti prekės ženklą maisto pramonėje? Kaip parduoti vyno įmonę ir dirbti jos tapatybę? Kaip viską integruoti turizmą?

Nuo prekės ženklo kūrimo technikos iki paslaugų dizaino, magistro studijų programos „Brand Design“ ir „Management“ tikslas: padėti maistui, vynui ir turizmui padėti studentams ir jauniems specialistams tobulinti savo įgūdžius kaip ateities „Horeca“ pramonės vadybininkus, integruojant maisto vyną ir turizmą į gyvenimo būdo pasiūlymai.

Florencijoje ir Barselonoje vykstantis kursas teikia įvairius paslaugų teikimo įgūdžius, taikomus svetingumui ir turizmui, ypatingą dėmesį skiriant maistui Barselonoje ir vertikaliems vyno sektoriaus tyrinėjimams Florencijoje.... [-]

Italija Florence
Vasaris 2020
Anglų
Dieninės
11 mėnesiai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Rome Business School

Rome Business School „Maisto ir gėrimų valdymo“ magistras yra idealus akademinis kursas specialistams, ieškantiems pasaulinės klasės studijų programos šiose disciplinose, ... [+]

Pradžios data: kiekvienais metais, kovo ir spalio mėnesiais

Rome Business School „Maisto ir gėrimų valdymo“ magistras yra idealus akademinis kursas specialistams, ieškantiems pasaulinės klasės studijų programos šiose disciplinose, todėl sėkmingai vyksta pasaulinė karjera „Food“

Su „ Rome Business School “ tarptautine perspektyva programa suteikia unikalią mokymosi patirtį ir pasaulinę profesinę poziciją, leidžiančią dalyviams studijuoti viename iš geriausių pasaulio miestų arba internete. Programos kokybiškos mokymo ir tinklų kūrimo paslaugos padeda puikiai tinka visiems, kurie nori pakilti į viršų maisto ir gėrimų pramonėje.... [-]

Italija Rome Italy Online
Spalis 2019
Anglų
Dieninės
1 metai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
CAST Alimenti

Itin išsamus ir konkretus Italijos virtuvės ir konditerijos magistro kursas yra 8 savaičių treniruočių programa, suteikianti apie 300 mokymo valandų; visiškai praktiškas ... [+]

Itin išsamus ir konkretus Italijos virtuvės ir konditerijos magistro kursas yra 8 savaičių treniruočių programa, suteikianti apie 300 mokymo valandų; visiškai praktiškas ir operatyvus, kiekvienas dalyvis galės susipažinti su daugybe paslapčių rengiant tipiškus italų kalbos kursus, taip pat su žymiausiais italų pyragaičiais.

Mūsų kurso stiprybėsMeistrų profesoriai, patvirtinti CAST AlimentiIndividualios daugiafunkcinės darbo vietosDaugiafunkcinės mokymo laboratorijos su pažangiausia įrangaKalbos pagalba kurso metuAutentiški itališki ingredientai, mokantys tikrą italų virtuvęViskas įskaičiuota: maitinimas, kavos pertraukos ir apgyvendinimas per visą kursąDidaktinės ekskursijos į Italijos kraštovaizdį ir produktusTrukmė... [-]
Italija Brescia
Rugsėjis 2019
Anglų
Dieninės
2 mėnesiai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Barcelona Culinary Hub

Pagrindinis tikslas - mokyti specialistus, galinčius vadovauti, kurti ir siūlyti naujas kulinarines galimybes, naudojant naujus virimo ir manipuliavimo būdus; taip pat su ... [+]

Mokymas: Meistras Pavadinimas: Nuosavas pavadinimas Modalumas: vietoje / visą darbo dieną Centras: Barselona Skambinkite: 2019 m. Spalio mėn ETCS kreditai: 60 ECTS Mokyklos metai: 1 metai Profesinės stažuotės: praktika įmonėse ir gastronomijos įstaigose (180 val.)

Pagrindinis tikslas - mokyti specialistus, galinčius vadovauti, kurti ir siūlyti naujas kulinarines galimybes, naudojant naujus virimo ir manipuliavimo būdus; taip pat sugeba valdyti ir projektuoti erdves ir (arba) tvarius ir pelningus kulinarinius projektus, kurie jautrūs kulinarinėms tradicijoms ir apskritai regionų tapatybei. Norėdami tai padaryti, „Master“ siūlo platų mokymų spektrą konkrečioje ir tuo pačiu daugiafunkcinėje kryptyje, kuri atitinka dabartines tendencijas ir kulinarinius metodus.... [-]

Ispanija Barcelona
Spalis 2019
Ispanų
Dieninės
1 metai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management

Gyventingos tarptautinės vyno scenos pagrindinis veikėjas Honkonge siūlo unikalią vietą tiems, kurie nori tapti šios dinamiškos augimo srities dalimi. Kartu su didžiuliu ... [+]

Gyventingos tarptautinės vyno scenos pagrindinis veikėjas Honkonge siūlo unikalią vietą tiems, kurie nori tapti šios dinamiškos augimo srities dalimi. Kartu su didžiuliu Kinijos kontinentinės vyno rinkos augimu, vis dar reikia auginti vyno specialistų, turinčių pažangių, specializuotų mokymų ir švietimo pasaulinėje perspektyvoje, poreikį. Tarptautinės vynuogių vadybos magistrantūros programa sukurta siekiant patenkinti šią paklausą.

Ši išskirtinė programa plėtoja pramonės lyderius, pedagogus ir tyrėjus ir įkvepia jose gilų supratimą apie naujausias vyno verslo tendencijas, apibūdina jų sudėtingumą ir įtvirtina tvirtą padėtį, kad galėtų vadovauti pramonei ateityje. Studentai taip pat turi galimybę daugiau sužinoti apie žemyninės Kinijos vyno vartotojus ir sužinoti apie kai kurias iš sparčiausiai augančių ir potencialiai pelningų vyno rinkų pasaulyje.... [-]

Honkongas Kowloon
Susisiekti su mokykla
Anglų
Dieninės
12 mėnesiai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
ESCP Europe Business School

Programa yra atvira visiems, kurie aistringai žiūri į F ... [+]

Programos tikslai

Programa yra atvira visiems, kurie aistringai žiūri į F

Baigę programą keliose scenarijose bus atvira tarptautinėje kompanijoje arba mažos ir vidutinės įmonės steigime arba konsoliduotame versle Europoje ar visame pasaulyje.

Inovatyvus ir operatyvus

Ši magistrantūra siūlo jums visus aukšto lygio magistrantūros programos elementus, taikant naujovišką požiūrį, kuris suteikia pirmąją patirtį su daugiau nei 20 dienų apsilankymų įmonėje metu, susitikimuose su maisto produktų vadovais.

Gerai žinomų tarptautinių maisto ir gėrimų kompanijų atstovai gaus patarimų ir gudrybių, kaip sėkmingai kurti naujus produktus ir idėjas bei kaip pagerinti savo asmeninį tinklą.... [-]

Italija Turin Prancūzija Paris
Rugsėjis 2019
Anglų
Dieninės
15 mėnesiai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Taylor’s University

Filosofijos magistro (maisto studijos) tikslas yra paskleisti absolventus į aukštos kvalifikacijos specialistus, kurie yra ekspertai maisto studijų srityje. Taylor's ... [+]

Dvigubas pripažinimas ir sertifikavimas

Per pastaruosius 20 ar daugiau metų maisto statusas labai pasikeitė. Maisto krizių sklaida, didėjanti nutukimo problema ir dar daugiau - daug dėmesio skiria maistui. Ekonomikos srityje gyventojų skaičiaus augimas ir spartus ekonomikos augimas per pastarąjį dešimtmetį paskatino maisto vartojimą sprogdinti. Pasak Cushmano Filosofijos magistro (maisto studijos) tikslas yra paskleisti absolventus į aukštos kvalifikacijos specialistus, kurie yra ekspertai maisto studijų srityje. Taylor's University ir Tulūzos universitetas Jean Jaurès (UT2J) sukūrė išsamią mokymo programą, apimančią tokius dalykus kaip moksliniai gebėjimai, m... [-]
Malaizija Subang Jaya
Susisiekti su mokykla
Anglų
Dieninės
Ištęstinės
18 - 30 mėnesiai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
North-Caucasus Federal University

Programa buvo sukurta kartu su užsienio partneriais remiantis Europos ir Rusijos teisės aktais higienos ir pramoninės saugos srityje. Profesionalios ciklo disciplinos yra ... [+]

Programa buvo sukurta kartu su užsienio partneriais remiantis Europos ir Rusijos teisės aktais higienos ir pramoninės saugos srityje. Profesionalios ciklo disciplinos yra sukurtos remiantis Higienos inžinerijos ir dizaino grupės nuostatomis ir sukuria žinių, praktinių ir mokslinių tyrimų patirtį projektavimo įrangos ir maisto gamybos procesų, atitinkančių dizaino higienos reikalavimus ir užtikrina kokybiškus bei saugius gaminius .

Programos tikslas:

mokymo įrangos ir maisto gamybos procesų, biologinių ir farmacinių medžiagų projektavimo, diegimo, priežiūros ir audito specialistų rengimas, kad jie atitiktų pasaulinius higienos ir saugos reikalavimus. Be to, programa orientuota į mokslininkų mokymą kompiuterinio modeliavimo ir maisto gamybos procesų optimizavimo srityje, naujų ir (arba) patobulintų įrenginių ir technologinių linijų projektavimą ir bandymą, siekiant pašalinti galimą produktų užteršimą jų gamybos metu.... [-]

Rusija Stavropol
Rugsėjis 2019
Anglų
Dieninės
2 metai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Scuola Politecnica di Design SPD

Į maisto dizaino magistro vysto būtinus įgūdžius, kad prekybininkas gali patekti į maisto dizaino sektorių, rinkos, kuri yra nuolat auga, o kur Italija nuoroda. Kursas yr ... [+]

Į maisto dizaino magistro suteikia profesionalus besivystančių įgūdžių, reikalingų įrašyti ir pasiūlyti novatorišką indėlį į maisto sektoriuje, nuolat auga ir kur Italija atskaitos šalimi galimybės.

Kursas skirtas ne tik absolventų dizaino, rinkodaros ir komunikacijos, bet ir specialistai jau dirba administravimo ir valdymo rinkoje. Programa nukreipia savo dėmesį] Maisto sektoriaus ir jo metodikas. Skirtumas tarp maisto ir dizaino sąjunga, gimsta naujos profesinės - maisto dailininkė - kuris galėtų dirbti su: - procesų, metodų ir aplinkos, kurioje maisto produktai yra gaminami, platinami ir suvartojo; - Maisto iš estetiniu požiūriu, komunikabilus ir atstovas; - Įranga ir įrankiai naudojami rengiant ir vartoti maisto; - Ryšių veikla skatinti maisto produktus.... [-]

Italija Milan
Susisiekti su mokykla
Anglų
Dieninės
12 mėnesiai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

Italijos virtuvės ir vynininkystės magistro kursas, trunkantis 180 dienų, yra sudarytas iš dviejų dalių: pirmojo 55-dienų ilgio ICIF būstinėje teorinių ir praktinių pamok ... [+]

Italijos virtuvės ir vynininkystės magistro kursai

Devynios savaičių teorinių ir praktinių pamokų bei praktinio mokymo laikotarpio galimybė geriausiuose italų restoranuose

Italijos virtuvės ir vynininkystės magistro kursas, trunkantis 180 dienų, yra sudarytas iš dviejų dalių: pirmojo 55-dienų ilgio ICIF būstinėje teorinių ir praktinių pamokų, papildytų švietimo srities kelionėmis; antrą sudaro 120 dienų profesinė stažuotė (neprivaloma, neįtraukta į prenumeratos kainą) mokyklos pasirinktuose restoranuose.

Magistras moko regioninės tradicinės virtuvės ir jos modernios kūrybinės evoliucijos, pagrindinių metodų, tinkamų dekoracijų, pristatymo meno ir kitų pagrindinių sąvokų žemės ūkio ir maisto produktų, prieskonių, aromatinių žolių, maisto žaliavų, taip pat išsamų tyrimą apie vynai ir aliejai.... [-]

Italija Turin
Rugsėjis 2019
Anglų,Italų
Dieninės
6 mėnesiai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Kelionė po santaukių pasaulį, nuo dirbtuvės plėtojimo iki saldžios virtuvės. Šiuolaikinės sumuštinių ir saldžiųjų virtuvių magistro laipsnis - tai pačios išsamiausios ir ... [+]

IŠ SEMDAMOSIOS KIŠINOS IŠ SEMD

Kelionė po santaukių pasaulį, nuo dirbtuvės plėtojimo iki saldžios virtuvės. Šiuolaikinės sumuštinių ir saldžiųjų virtuvių magistro laipsnis - tai pačios išsamiausios ir naujausios mokymo saldumoje virtuvės srityje.

Pateikė mokymo programą, kurios tikslas - įvaldyti haute cutentiškumo, saldžiosios virtuvės ir kompozicijos technologijas. Žinių apie žaliavas, gamybos procesus ir technologijas pagrindas bus kūrybiškumo ir inovacijų skatinimas.

Penkių mėnesių programa su 530 valandų išorine patirtimi geriausių restoranų ir kepyklų iš mūsų Kulinarijos komanda.

MŪSŲ KOMANDA, MŪSŲ GERIAUSI GARANTIJA ... [-]
Ispanija Castellón de la Plana
Susisiekti su mokykla
Ispanų
Dieninės
5 mėnesiai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL

Master Maistas ir gėrimai valdymas pagal EUHT StPOL ir specializuotos diplomas Maistas ir gėrimai valdymas sutikus į Gerona fondo universitete: naujovės ir mokymas ... [+]

Svarbiausi faktai

Be jo 60 ECTS svetingumo ir verslo orientuotos akademinės programos, ji siūlo unikalų Profesinio indukcinio modulio, kuriame studentai praleidžia 4 savaičių praktinę programą mokyklos viešbutyje.

Mokydamiesi mes įtraukiame studentus į asmeninius, techninius ir profesinius problemų sprendimo būdus. Mes rengiame juos dinamiškam vadovavimui, kurį turėsime vykdyti kaip įmonių vadovai.

Su mumis jie mokosi priimti sprendimus savarankiškai, objektyviai ir sistemingai. Tai atsispindės galutiniuose kiekvienų metų socialiniuose ir ekonominiuose rezultatuose toje bendrovėje, kurioje jie dirba.

Mūsų mokymo programoje dalyvauja žinomų tarptautinių viešbučių vadybininkų paskaitos iš išskirtinių viešbučių tinklų, leidžiančios mūsų mokiniams sužinoti apie naujausias svetingumo tendencijas.... [-]

Ispanija Barcelona
Rugsėjis 2019
Anglų,Ispanų
Dieninės
8 - 14 mėnesiai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
University of Parma

Mokslo magistras augalų inžinerijos ir maisto pramonės mašinose yra skirtas kaip konkretūs tikslai: ... [+]

Tipas: magistrantūros studijų kursas Trukmė: 2 metai Klasė: LM-33 - antrosios pakopos laipsnių mechanikos inžinerijoje klasė Kreditai: 120 Prieiga: nemokamai

Mokslo magistras augalų inžinerijos ir maisto pramonės mašinose yra skirtas kaip konkretūs tikslai:

sukurti skaičiaus, turinčio tvirtą preparatą tose srityse, kurios apibūdina maisto pramonės mašinų projektavimą, maisto pramonės projektavimą ir valdymą bei maisto gamybos procesų valdymą;papildomas dėmesys pakuotės gilinimui ir jo tvarumui, modeliavimo modeliai, skirti remti maisto pramonės įmonių projektavimą ir valdymą bei su maisto sektoriumi susijusi veikla.

Magistro laipsnio švietimo kelias susideda iš pirmųjų metų, skirtų maisto pramonės mokslo disciplinų sektoriams, pavyzdžiui: maisto higiena, žemės ūkio mikrobiologija, maisto mokslas ir technologijos. Tai padėtų gilinti pagrindines žinias apie maisto pramonę, kuri nėra būdinga trijų metų inžinerijos absolventui, kad būtų tinkamai atsižvelgta į specializuotesnių ir taikomiausių kitų metų turinį.... [-]

Italija Parma
Rugsėjis 2019
Italų
Dieninės
2 metai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
University Bourgogne Franche-Comté (UBFC)

„P²food“ yra 2 metų trukmės kursų pagrindu veikiantis tarptautinis mokslinis magistro laipsnis, kurio pagrindinis tikslas - fiziologiniai ir psichologiniai maisto pasirin ... [+]

„P²food“ - tai 2 metų kursų pagrindu veikiantis tarptautinis mokslinis magistro laipsnis, kurio pagrindinis tikslas - fiziologiniai ir psichologiniai maisto pasirinkimo veiksniai.

Maistas vaidina daug didesnį vaidmenį vartotojų gyvenime, nei tiesiog juos maitina. Kiekvieną dieną žmonės pasirenka keletą maisto produktų. Jų mityba turi didelį poveikį jų mitybinei būklei ir sveikatai, bet ir aplinkai.

Norint sukurti veiksmingas programas ir kurti naujus produktus, pagerinti rekomendacijas atitinkančius mitybos modelius ir didinti maisto tvarumą, reikia geriau suprasti, kodėl vartotojai pasirinko maisto produktus. Nors atrodo, kad maži maisto produktai, tai sudėtingi elgesys, priklausantis nuo daugelio veiksnių ir jų sąveikos. Šiame magistro laipsnyje pagrindinis dėmesys skiriamas maisto pasirinkimo fiziologiniams ir psichologiniams veiksniams.... [-]

Prancūzija Dijon
Rugsėjis 2019
Anglų
Dieninės
2 metai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International

Viešbučių vadybos ir restauravimo magistras, kurios tikslas - apmokyti specialistus ir vadovus, kurie vadovauja pasauliniams verslo projektams svetingumo valdymo srityje, ... [+]

Magistro programos - Maisto ir gėrimų studijos.

Viešbučių vadybos ir restauravimo magistras , kurios tikslas - apmokyti specialistus ir vadovus, kurie vadovauja pasauliniams verslo projektams svetingumo valdymo srityje, nors iš verslo perspektyvos būtina veiksmingai priimti sprendimus šiame sektoriuje. tokiu būdu globalizuotos ir dinamiškos ir nepašalina naujų technologijų poveikio.

Kodėl studijuoti magistro

valdymo įgūdžiai

Susitikimų ciklas su viešbučių valdytojais ir maitinimo įmonėmis bei tarptautiniais turizmo konsultantais.Vadybos patirtis: studentas sukurs pagrindinius gebėjimus efektyviai valdyti projektus, "minkštus įgūdžius".Bylos metodas: bylos metodas leidžia studentui sistemingai tobulinti sprendimų priėmimo procesą aptariant realius turizmo verslo atvejus. Be to, ši metodika leidžia kurti kitus įgūdžius, tokius kaip kūrybiškumas, analitinis mąstymas, žodiniai ir rašytiniai bendravimo įgūdžiai bei tarpasmeniniai įgūdžiai. Kai kurie ankstesnių šios programos skambučių atvejai buvo "El Bulli" ir "Ryanair".Ypatingas dėmesys skiriamas pajamų valdymui, kuris pateikiamas per verslo žaidimą. Ši konkreti viešbučių rinkodaros sritis yra plačiai išvystyta šioje specialybėje per viziją, pritaikytą per verslo žaidimą.mėnesio konferencijos su direktorių skirtingų departamentų ar direktorių bendrovių sektoriui atstovaujančių.Vadybos įgūdžių ugdymo programa: Turizmo įgūdžių ugdymo programa (TSDP).... [-]
Ispanija Barcelona Madrid
Spalis 2019
Ispanų
Dieninės
Ištęstinės
7 mėnesiai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba