Magistro programos - Maisto ir gėrimų studijos

Palyginti 36 magistro studijų programas - Maisto ir gėrimų studijos

Maisto ir gėrimų studijos

Kai baigsite savo bakalauro laipsnį, galite pradėti savo karjerą, arba pasirinkti ir toliau mokytis užsidirbti magistro laipsnį. Pastarasis variantas leidžia jums pasirengti daugiau pažangių karjeros ir šokti toliau į priekį nei jei pradėjo dirbti iš karto.

Kas yra maisto ir gėrimų studijų magistras? Šis laukas pagrindinis dėmesys skiriamas rengiant ir aptarnavimo maistą. Studentai imtis kursus, parengti juos suprasti restorane arba viešojo maitinimo verslo operacijas ir įvesti lyderio poziciją tokioje įstaigoje. Kursai taip pat gali sutelkti dėmesį į politikos pusėje maisto ir gėrimų tyrimus, jei studentas yra labiau suinteresuoti tapti maisto ir saugos darbuotojas arba inspektorius. Maisto ir gėrimų studijų programa paprastai neapima kulinarinio meno.

Pelningiausi Šeimininką Maistas ir gėrimai studijų nauda studentams padedant joms ugdyti vadybinius ir bendravimo įgūdžių, reikalingų jiems klestėti.Laikant Išplėstinė laipsnis taip pat gali leisti absolventai uždirbti didesnį atlyginimą Patekę savo karjerą.

Yra daug kintamųjų, kurie įtakoja užsidirbti magistro maisto ir gėrimų studijų išlaidas. Jūs turite ištirti konkrečią programą ir mokyklą prieš įtraukiant suprasti, kas už mokslą bus ir ką kiti mokesčiai jums bus atsakingas už.

Karjera prieinamas maisto ir gėrimų studijų absolventų yra daug. Iš esmės, jie gali patekti į visas administracinės poziciją maisto paslaugų ar maisto svetingumo srityse. Tai apima subjektus, restorane ar maitinimo vadovai, inventorizacijos specialistai, Assistant Manager. Taip pat galima dirbti sanitarijos ir saugos tapdama sanitarijos specialistas ar sveikatos inspektorius.

Ženkite kitą žingsnį link savo karjeros mokosi maisto ir gėrimų studijų programą.Ieškoti žemiau savo programą ir susilietus tiesiogiai Priėmimo biuras savo pasirinktą mokyklą užpildant švino pavidalu.

Skaityti Daugiau

Magistro Laipsnį Viešbučių Ir Restoranų Valdymo (Madridas)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Su bendrabučiu Dieninės October 2017 Ispanija Madridas

Į svetingumo vadybos ir restauravimo magistras, kuria siekiama mokyti specialistams ir vadybininkams, kurie veda pasaulio verslo projektus svetingumo vadybos srityje, bet iš būtino verslo perspektyvos būtų veiksminga priimant sprendimus šiame sektoriuje globalizacijos ir dinamiška, o ne išvengti naujų technologijų poveikį. [+]

Magistro programos - Maisto ir gėrimų studijos. Magistras svetingumo vadybos ir restauravimo Į svetingumo vadybos ir restauravimo magistras, kuria siekiama mokyti specialistams ir vadybininkams, kurie veda pasaulio verslo projektus svetingumo vadybos srityje, bet iš būtino verslo perspektyvos būtų veiksminga priimant sprendimus šiame sektoriuje globalizacijos ir dinamiška, o ne išvengti naujų technologijų poveikį. Kodėl studijuoti magistro: Pajamos valdymas, kuris yra mokoma per verslo žaidimas. Tai ypač laukas viešbučio rinkodaros yra plačiai išvystyta šioje srityje per taikomi per verslo žaidimas vizija. Ši magistro gali būti priimtas Madride ar Barselonoje integruota praktika: Teorinis komponentas išsivysčiusių klasėje taikomuosius dalykus, tačiau jų įgyvendinimas yra bendras verslo praktika. Profesinės veiklos praktikos. Mokytojas siūlo darbo patirtį sričių valdymą viešbučių grandines ir maitinimo įmonių galimybę. Ji apima keletą susitikimų seriją su vadovais viešbučių, viešojo maitinimo verslo ir tarptautinėse turizmo konsultantai. Ostelea yra Ispanijos asociacijos direktorių ir vadovų Hotel (AEDH) narys. Byla metodas: Byla metodas leidžia geriausiai studentams sistemingai savo sprendimų priėmimo procesą per faktinių atvejais turizmo įmonių diskusijoje. Kai kuriais atvejais, kurie yra darbo yra: El Buliai "ir" Ryanair. Dalyvavimas prekybos mugėse: Studentai dalyvauti prekybos mugėse, pavyzdžiui, Alimentaria (Barselona), laikomas vienu iš svarbiausių pasaulio maisto sektoriuje mugėse; arba IBTM (Barselona), vienas iš verslo turizmo vadovais. Tikslai Į svetingumo vadybos ir restauravimo Įmonės Meistras leidžia jums: ŽINOTI Viešbutis prekybos ir maitinimo Sukurti tvirtą žinių bazę turizmo pramonės iš tarptautinės perspektyvos, ir visada iš valdymo požiūriu. APŽVALGA Traukinio vadovai orientuotas verslo valdymo turizmo įmonių, galinčių gauti laukiamų rezultatų visame pasaulyje. PLĖTROS STRATEGINIAI PLANAI Žinoti į strateginius planus ir imtis neatidėliotinų... [-]

Gastronomija Ir Kulinarijos Valdymas - Vadybos Mokykla Svetingumo Ir Turizmo

Universidad Privada De Ciencias Aplicadas
Su bendrabučiu Dieninės March 2018 Peru Failas

UPC siūlo karjeros kulinarijos ir kulinarija valdymo, su misija traukinio sąstato vientisumo ir novatoriškas specialistų vadovauti tvaraus kulinarijos ir gastronomijos plėtrą, kuri planuoti ir valdyti ekonomiškai pelningas kulinarijos projektus ir rengti geriausių virėjų ir verslininkus, suteikiant jiems įrankius reikia atstovauti mūsų kulinarijos tapatybę ir sukurti savo stilių su kietų argumentų. [+]

UPC siūlo karjeros kulinarijos ir kulinarija valdymo, su misija traukinio sąstato vientisumo ir novatoriškas specialistų vadovauti tvaraus kulinarijos ir gastronomijos plėtrą, kuri planuoti ir valdyti ekonomiškai pelningas kulinarijos projektus ir rengti geriausių virėjų ir verslininkus, suteikiant jiems įrankius reikia atstovauti mūsų kulinarijos tapatybę ir sukurti savo stilių su kietų argumentų. Remiantis diferencijuotai tinklelio ir asmeniniams mokymo ir su vietinių ir tarptautinių specialistų dalyvavimo, ši programa turi įvairiapusišką požiūrį, apimantį įvairių sričių studijų, susijusių su maisto gaminimo meno. Tai apima įvairias sritis: nuo mokslinių tyrimų, mokslo ir analizės mūsų kultūros ir istorijos į naudojimo būdus ir metodus, nustatytus tarptautinių tendencijų. Už UPC, yra fundamentalios žinios kiekvieno proceso, kuriuo apimamas virimo veiklą Element gamintojų, virėjų, vadybininkų ir verslininkų. Mes tvirtai tikime, kad tik peržiūrint išsamiai kiekvieną grandis šioje grandinėje pasiekti virtuvė su realiomis pamatų. Kviečiame peržiūrėti skirtingus karjeros teikiamas vadybos fakulteto svetingumo ir turizmo šiuo adresu: http://pregrado.upc.edu.pe/facultad-de-administracion-en-hoteleria-y-turismo/ [-]

Meistras Gastronomijos Ir Kulinarijos Valdymo

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Su bendrabučiu Dieninės 5 mėnesių September 2018 Ispanija Castellón

Ši magistro siūlo pasinerti į virtuvę nuo dieną padaryti kokybinį šuolį savo karjerą. Aš galiu sukurti kūrybingą ir pelningą teiginį, ne tik kulinarijoje, bet ir konditerijos ir duonos. [+]

Magistro programos - Maisto ir gėrimų studijos. IŠ VISO pamerktos į virtuvės Ši magistro siūlo pasinerti į virtuvę nuo dieną padaryti kokybinį šuolį savo karjerą. Aš galiu sukurti kūrybingą ir pelningą teiginį, ne tik kulinarijoje, bet ir konditerijos ir duonos. Programa yra 5 mėnesiai ir bus baigta su 530 valandų stažuotės, be kita ko, į geriausių restoranų mūsų kulinarinio komanda. MOKINIŲ, žvaigždė Mes turime geriausią produktą ekspertus, technikos, pažangiausius naujoves ir tendencijas virtuvėje. Galite sužinoti greta daugelio tarptautinių pamatinių virėjai yra dalis mūsų kulinarinio komanda. labai specializuoti profesionalai, kurie daro mūsų dėstytojai vieną iš mūsų skiriamųjų bruožų. MŪSŲ KOMANDA ... Mūsų geriausia garantija Mokykitės iš geriausių produktų ekspertų ir specialistų tokiose srityse kaip kontrastingos kulinarijos valdymo ar R & D + kreipiausi į gastronomijos. Žinios ir patirtis Jūsų paslaugoms. Įsidarbinimo galimybės ir verslumo Mūsų novatoriškas metodika ir tiesioginis kontaktas su geriausiais specialistais parengs jums imtis reaguojant į sektoriaus poreikius įspėtas. labai specializuoti profesionalai, kurie daro mūsų dėstytojai vieną iš mūsų skiriamųjų bruožų. Kodėl studijuoti šį laipsnį? 1. Jūs suprasite klasikinės virtuvės ir studijų Kruopščiai produkto ir jo savybės pagrindus siekiant visapusiškai pasinaudoti. 2. Jūs įvaldyti pažangiausias technologijas ir plėtoti savo kūrybinį potencialą; galėsite konfigūruoti unikalus ir originalus virtuvės. 3. Jūs atrasite kulinarijos metodus iš viso pasaulio ir išmokti integruoti sėkmingai išplėsti savo įgūdžius asortimentą. 4. Jums bus sukurti išsamesnį profesinį profilį studijuojant skirtingas sritis, kaip antai konditerijos ir duonos. 5. Siūlomi patogumai valdymo priemones, būtinas jūsų virtuvėje yra kaip skanu, kaip pelninga. 6. Jūs žinote, iš pirmų rankų sėkmingiausius verslo... [-]

Meistras Virtuvėje, Kultūros Ir Enologija Italijos Regionuose

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Su bendrabučiu Dieninės 6 mėnesių October 2017 Italija Italija Prisijungę

Į Italijos virtuvė ir Vyno gamyba, magistro, trunkantis 180 dienas, yra padalintas į du etapus: pirmasis susideda iš teorinių ir praktinių pamokų metu ICIF būstinėje, o šonuose bendrovė vizitai; antroji paraiška, su stažuotės (neprivalomas, nėra į kursų kainą), esant pasirinktų restoranų iš mokyklos. [+]

Devynių savaičių trukmės teorinės ir praktinės pamokos ir už tam tikrus mokymus, galimybę geriausiomis Italijos restoranų Il Master Italijos virtuvė ir Vyno gamyba, Trunkantis 180 dienas, jis yra suskirstytas į du etapus: pirmasis susideda iš teorinių ir praktinių pamokų metu ICIF būstinėje, o šonuose bendrovė vizitai; antroji paraiška, su stažuotės (neprivalomas, nėra į kursų kainą), esant pasirinktų restoranų iš mokyklos. Mokytojas moko tradicinės regioninės virtuvės ir jo šiuolaikinės kūrybinės raidą, techninį pagrindą, atitinkamų dekoratyvieji elementai, į pristatymą meno ir taip pat dėl ​​maisto produktų, prieskonių, žolelių, žaliavų pagrindus, kol "gilinti vyno ir aliejaus. buvimo prie mokyklos per visi mokiniai, suskirstyti į grupes ir rotacijos sistemą, susiduriame su ingredientų rengiantis receptų vykdymo ir dalyvauja praktiškai tiek kalbant apie virtuvės paslauga, kuri už ką salė. Minimalus lankomumas 12 - maksimalus 24. Gyvenimo trukmė Kursas turi bendrą trukmę 6 mėnesius: 9 savaičių teorinių ir praktinių pamokų Institute 15 savaičių praktinio mokymo (neprivaloma) pasirinktuose restoranų iš ICIF. Gali Registruotis kursui Baigė institutų aukštojo viešbučio mokymo Specialistai iš Italijos ir užsienio maisto ir vyno sektoriuje pramonės bent trejų metų dokumentais faktinės tarnybos turistų viešbučiuose veiklą visame pasaulyje Temos virimo klases virimas Bendros žinios ir techninė terminija. Tradicinis, regioniniu ir modernus kūrybos Iš Italijos Regionų Virtuvė: Pagardai, žolelių ir prieskonių, padažų, karšto ir šalto užkandžiai, mėsos ir dešrų, šviežių makaronų, džiovinti ir įdaryti, ryžiai, gnocchi, Polenta, balta ir raudona mėsa, žvėriena ir žuvies produktai, daržovės, grybai, sūris Pasirengimas pagrindinių regioninių patiekalų Novatoriški gaminimo būdus (dulkių, žemos temperatūros virimo ir rūkymo) Meniu sudėtis maisto netoleravimą konditerijos gaminiai... [-]

Magistro Laipsnį Maisto Dizaino Projekto Patirtį

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Su bendrabučiu Dieninės 6 mėnesių January 2018 Italija Roma

Kurso tikslas išmokyti dizainerių, kurie turi kritiškai projektavimo įgūdžius, kad galėtų savarankiškai tvarkyti profesinius ir vadybinius ryšius, plėtoti už inovacijų veiksnys polinkį apibrėžiant įvairias vizijas sistemas, kuriose mes veikiame. Būdamas iš nuolatinio evoliucijos dizaineris figūra, Maisto Projektuotojas privalo įgyti žinių, kuri leis jam lankstumas elgtis su skirtingų dizaino srityse, bet greta, kurioje taikyti savo projektavimo įgūdžius, ypatingą dėmesį skiriant naudotojų dalyvavimą apibrėžiant kelius poreikius ir lūkesčius. [+]

Magistro programos - Maisto ir gėrimų studijos. Ši programa "Mokoma italų Kas turėtų dalyvauti: Žinoma, yra atvira tiems, kurie turi akademinių studijų pirmojo lygio pavadinimas, trunkantis ne mažiau kaip trejus metus srityse, susijusiose su architektūros, dizaino, interjero dizaino, vaizdinės komunikacijos, Maisto mokslo ar kitų susijusių disciplinų kreipėsi į paskaitas. Jis bus patikrinti gebėjimą spręsti savarankiškai tiek spekuliacines veiklą, kad vykdomosios. Kursas apima teorinį ir praktinį kursą, kuris apima studentus praktiniam mokslinių tyrimų ir dizaino. Mokytojas suteikia modeliavimas ir konkrečius projektus bendradarbiaujant su agentūromis ir privačių įmonių, kur kreiptis kurso metu įgytas teorines principus, metodus, priemones ir metodikas. Magistro programa yra struktūrizuotas siekiant patenkinti darbo rinkos poreikius, rengiant specialistus, gebančius kurti ir įgyvendinti inovacijas, siekiant patenkinti technologinius ir strateginius iššūkius artimiausiais metais sparčiai kintančioje pramonėje. Maisto yra ne tik pagrindinis poreikis, tačiau jausmų patirtis. Patirtis rodo, kad turi būti vertinamas visais jo aspektais, nuo žaliavų naudojimo į vartojimo įpročius apibrėžimą. Nepaliaujamas plėtra konkurencingumo ir strateginius poreikius bendrovių reikalauja gebėjimas bendrauti dizaineris, prireikus, su ekspertais iš pardavimo ir techninio srityje su inžinieriais, su įvaizdžio konsultantų ir su " grafinio kūrybingi aparatūra, su komunikacijos planuotojų ir tiems, kurie dalyvauja vietų kūrimą. Mokytojas, todėl taip pat numato minkštųjų įgūdžių įgijimą, susijusios su analizės ir aiškinimo poreikius ir elgesio vartotojams, scenarijų, susijusių su naujų produktų, pateikimas ir bendravimo jūsų projekto koncepcija, pabrėžiant konkrečius vertybes, kurios gali nustatyti jų sėkmę. Pirmoji teorinė dalis bus pristatyti privalomųjų dalykų materijos ir tada adresu, per keturis projekto teritorijose, veiklą, susijusią su pakuotės dizainas, Vieta dizainas, maisto Dizainas ir ryšiai.... [-]

Magistro Laipsnį Prekės Dizaino Ir Valdymas: Maisto, Vyno Ir Turizmo

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Su bendrabučiu Dieninės 11 mėnesių February 2018 Italija Florencija

Barselona Florencija yra du iš pagrindinių turistinių vietų Europoje; tiek pritraukti turistus ir keliautojus dėka jo skiriamojo derinys meno ir kultūros, ir neeilinio gyvenimo kokybę ir svetingumą. Plėtoti ir stiprinti šiose srityse markės reikalauja įgūdžių ir bendravimo visą kultūrinį ir komercinį viziją į aplinką, kurioje ji veikia. Teritoriškumo nebėra apribojimas, bet rakto tam, kad būtų pripažinta pasauliniu lygiu; Katalonija Toskana yra du regionai, kurie pastatė savo prekės ženklą vertę šiuo principu, ir kad dėka šio metodo sukūrė sėkmės, matomumą ir vertę. [+]

Ši programa "mokoma anglų kalba kilnojamosios metinė Master ": Barselona Florencija Šis kursas moko profesionalai, galintys patenkinti didėjančią paklausą ateina iš sektorių, maisto / gėrimų, maitinimo ir svetingumo turizmo, kuriai naujas valdymas ir planavimas metodas yra konkurencinis pranašumas labai svarbus , Kurso struktūra, remiantis dizaino mokymo kaitos, susijusios su prekės ženklo ir valdymo tinkamai tvarkymo gerinimo, rengia būsimų specialistų visuose sektoriuose, susijusiuose svetingumo ir maisto ir vyno. Mokytojas skatina veiklos įgūdžių ugdymą per aktyvaus požiūrio, grindžiamo švietimo modelio "mokymuisi daro", kuris persipina paskaitas ir stiprinimo dizaino mąstymo praktiką. Dalyviai bus sukurti įgūdžius tapatybės statybos ir paslaugų ženklais, veikiančių pramonės šakų, susijusių su turizmu, maisto ir vyno. Mokytojas vyksta Florencijos biurų ir Barselonos (I, II ir III formų) (moduliai (IV, V ir VI). Du miestai yra sujungti ilgametę patirtį turizmo, viešbučių ir viešojo maitinimo, ir reikšmingą buvimą Toskanos ir Katalonijos pramonės ir tarptautinės verslo mugės kelia du regionus nuo strateginių sričių sąrašas tiems, kurie nori plėtoti profesinę karjerą šiose srityse. [-]

Meistras Tarptautinėje Maisto Ir Gėrimų Valdymo

ESCP Europe Business School
Su bendrabučiu Dieninės 1 metai September 2018 Italija Turinas Prancūzija Paris Vokietija Berlin + 4 daugiau

Ši programa yra 1 metų 2-šalis, dieninių specializuota magistro programa skirta magistrantams, kuriais už išskirtinį valdymo karjerą maisto ir gėrimų pramonei, geriausiai tarptautinių kompanijų [+]

Magistro programos - Maisto ir gėrimų studijos. Tyrimai Turine ir Paryžiaus universitetuose. Mokslinis Režisierius: prof Francesco Rattalino Programos tikslai Ši programa yra 1 metų 2-šalis, dieninių specializuota magistro programa skirta magistrantams, kuriais už išskirtinį valdymo karjerą Maisto ir gėrimų pramonės geriausių tarptautinių kompanijų (pvz Bacardi-Martini - Caffarel - Campari - "Carrefour" - "Coca -Cola - Costa Crociere - "Danone" - dr Oetker - B. Ferrero - Granarolo - Grom - "Lavazza" - "Marchesi -" Antinori "-" Unilever "), vadybininkai, vadovai ir verslininkai. Karjeros galimybės Mūsų pasiaukojanti Karjera tarnyba padės jums sukurti savo potencialius dėka koučingo sesijų ir tinklų veiklą su abiem įmonėms ir absolventai. Įvesti ESCP Europoje suteikia Jums galimybę pasinaudoti pasaulinio tinklo. Kai ką jūsų būsimai profesinei vaidmuo galėtų būti pavyzdžiai: Verslumo karjera šeimos versle ar besikuriančioms Produkto vadybininkas, Brand Manager, Eksportas / Importas direktorius, Tiekimo grandinės vadovas, Ryšių vadybininkas, rinkodaros vadybininkas, produkto ir verslo kūrėjas, Plotas vadybininkas Maistas ir gėrimai kompanijų kaip Ferrero, Lavazza, Barilla ... Gyvenimo Ši programa siūlo puikus derinys techninių žinių ir praktinės veiklos: daugiau nei 20 dienų nuo bendrovės vizitai, viena bendrovė konsultavimo projekto, degustacijose, grupė veikia ir tinklų kūrimo galimybes su F & B vadovų, absolventai dirba šiame sektoriuje ir ekspertai. Kai kurie iš aktualiausių kursai yra išvardyti toliau, ESCP Europoje naudoja atvejo-tyrimo methology: Bendrasis valdymas Maisto ir gėrimų (F & B) pramonė Finansinė apskaita F & B Kaina IR VEIKLOS VALDYMO F & B Valdymo Ekonomika: Makro ir mikro tendencijos F & B Marketingo principai in F & B Tiekimo grandinės ir... [-]

Filosofijos Magistras (maisto Studijos)

Taylor’s University
Su bendrabučiu Dieninės Ištęstinės 18 - 30 mėnesių Registracija galima Malaizija Subang Jaya + 1 daugiau

Filosofijos (maisto studijos) Meistras siekiama jaunikis absolventus į aukštos kvalifikacijos specialistų, kurie yra ekspertai maisto studijų srityje. [+]

Dvigubas pripažinimas ir sertifikavimas Filosofijos (maisto studijos) Meistras siekiama jaunikis absolventus į aukštos kvalifikacijos specialistų, kurie yra ekspertai maisto studijų srityje. Norint tai pasiekti, Taylor universiteto ir universiteto Tulūza Jean Jaurès (UT2J) sukūrė išsamią mokymo, kuri apima mokslinių tyrimų įgūdžius, antropologijos ir sociologijos maisto, supratimą apie įvairių maisto kultūrų maisto tendencijos ir verslo perspektyvos, socialines politines problemas dėl maisto mitybos ir visuomenės sveikatos ir daug daugiau. programos privalumai Vienintelis Malaizijos universitete "pirmininko Maisto studijų: maistas, kultūrų ir sveikata" - dr Jean Pierre Poulain. Jis palaiko maisto tyrimų dėmesio, prisideda prie studijų programų ir teikia konsultacijas studentams ir fakulteto nariai. Prancūzijos socialinių ir antropologas dr Poulain turi ilgą ir sėkmingą karjerą maisto studijų ir svetingumo švietimo srityje tiek akademinio, tiek tarptautiniu gyvenime. Jis paskelbė daug knygų, knygų skyrių ir straipsnių, taip pat aktyviai pristatyti keynote ir konferencijų pristatymų aplink pasaulį tokiomis temomis kaip maisto sociologijos, maisto paveldo ir turizmo praktiką. Vienintelis Maisto studijų programa siūlo Global mokslinių tyrimų srityje programą (GRP), kuris suteikia pagrindą atlikti gamtoje užsienyje galimybes. Studentai turi puikią galimybę vykdyti mokslinį tiriamąjį darbą, jų darbo užsienyje, jei ji yra orientuota į maisto susijusių temą būdingi tam tikroje šalyje 3 - 6 mėnesius. Pasirinkite iš tarptautinio tinklo partnerių universitetų mokslinių tyrimų tokiose šalyse kaip Prancūzija, Ispanija, Italija, Honkongas ir Japonija. Tai bus suteikti studentams su išsamesne mokslinių tyrimų patirtį, kaip jie sąveikauja su kita kultūra, sudaro įvairias perspektyvas pasaulinės svarbos klausimais ir aktyviai bendradarbiauti su pasaulio bendruomene. Internacionalizuotą programa. Pasaulinis Panardinamas programa Maistas ir kultūros (GIF) yra įdėta Pasaulio... [-]

Vynuogininkystės Ir Enologijos Meistras

Georgian Technical University
Su bendrabučiu Dieninės 2 metų October 2017 Gruzija Tbilisyje

Baigęs šią programą, turėdamas įgytų žinių ir suteikiant kvalifikaciją, asmuo galės dirbti privačiame sektoriuje, vyriausybinės ir nevyriausybinės organizacijos, tokios kaip vyno bendrovės, vynuogių auginimo įmonės, putojančio vyno ir distiliuotų gėrimų gamintojai, laboratorijos, degustacijos komisijos, asociacijos Dirba vynuogininkystės ir enologijos srityje, Žemės ūkio ministerija ir jai priklausančios agentūros. [+]

Magistro programos - Maisto ir gėrimų studijos. Programos tikslai Parengti enologist pagal darbo rinkos poreikius, kurie bus konkurencinga, praktiškai orientuotą ir pasirengę patenkinti aukščiausius lūkesčius vyno pramonėje. Supažindinti studentus su reikalingomis teorinėmis žiniomis ir praktiniais įgūdžiais. Supažindinti studentus su vynuogių auginimo, vyno gamybos, vyno vertės ir vyno verslo pasauliu. Mokyti dabartines technologijas, pateikti informaciją apie šiuolaikinius metodus, inovacijas, naudojamas valdant vynuogynus ir vynuogynus. Išsiaiškinti specifinių vynuogių auginimo būdų svarbą kuriant vynus, turinčius gerą skonį ir aromatą. Suteikti studentams patirtį, kuri plėtoja atitinkamus įgūdžius pagal dabartinę vynuogių derliaus nuėmimą ir vynuogių perdirbimą į vyną komerciniame vynuogyne ir (arba) vyno gamykloje. Tapti studentais, susipažintais su bendrais analitiniais įgūdžiais, naudojamais vyno laboratorijoje. Programos aprašymas Programa buvo sukurta pagal ECTS sistemą, 1 kreditas yra lygus 27 valandoms, tai reiškia kontaktą, taip pat savarankišką darbo valandą. Kreditų paskirstymas pateikiamas mokymo programoje. Programos trukmė - 2 metai (4 semestrai) ir apima 120 kreditų (ECTS). Pagrindiniai kursai - 75 kreditai, kurie suplanuoti taip: privalomi specializacijos kursai - 58 kreditai; Pasirenkamas 5 kreditas; Praktika-12 kreditų ir mokslinių tyrimų sudedamoji dalis - 45 kreditai. Praktika vyks vynuogynų, vaikų darželio ir vyno gamykloje. Pirmojo kurso mokymosi procesas (dviem semestrais 21-21 savaitė) suplanuojamas taip: dvi savaites, ypač VII ir XIV savaitės, vidurio egzaminai, ty mokymosi trukmė ir vidurinis egzaminas yra 17 savaičių. Per XVIII-XXI amžius buvo atlikti egzaminai (pagrindiniai ir papildomi egzaminai). Per pirmąjį semestrą atitinkamą metų magistras išmoks 3 dalykus su 5 kreditais, 1 dalyką su 6 kreditais, 1 dalyką su 4 kreditais ir 1 dalyką 5 kreditai (pasirenkamasis). Antrojo... [-]

MSc / MBA Prabangos Prekės ženklo Valdymas, Maisto Ir Vyno M2 Spalio

INSEEC Chambéry campus
Su bendrabučiu Dieninės 2 semestrus October 2017 Prancūzija Chambéry

MBA / MSc prabanga Brand vadyba, Maistas ir vynas M2 trijų laikotarpį 350 valandų akis į akį mokymo kuri yra verta 60 ECTS arba 26 JAV kreditų. Visos klasės yra dėstomi anglų kalba [+]

MBA / MSc. Luxury Brand vadyba, Maistas ir vynas yra trijų laikotarpį 350 valandų akis į akį mokymo kuri yra verta 60 ECTS arba 26 JAV kreditų. Visos klasės yra mokoma anglų kalba. Programa siūlo daugiafunkciniam požiūriui: tvirtą verslo, strateginio, rinkodaros ir komunikacijos žinių, kartu su į praktinę pusę poveikio dėka aktyvių specialistų indėlis ir lauko vizitus. Ji suteikia būtinas žinias ir patirtį įvesti prabangos paslaugų pramonė per akademinių ramsčių ir praktinių kursų įvairiose pramonės segmentų derinį. KARJEROS GALIMYBĖS Šis kursas gali būti tiesiogiai taikoma dirbti Luxury svetingumo į paslaugų, pavyzdžiui, operacijų, Brand vadyba, E-Merchandising, kulinarinio turizmo, vadybos gastronomijos ir vyno, maisto ir gėrimų, Renginių organizavimas, pardavimų ar svečiui tarnybos įvairovė. Priėmimo sąlygos Magistro Domina kandidatas bakalauras. Hns. Laipsnis (4 metai universitetinių studijų tinkamai įvykdyti arba 5 metų Kinijos studentai) su anglų kalbos kompetencijos, kurių reikia mokytis anglų lygiu. MBZ: domina kandidatas bakalauras. Laipsnis (3 metai universitetinių studijų tinkamai užpildytą arba 4 metų Kinijos studentai) ir ne mažiau kaip 2 metų darbo patirtį vidurinėje valdymo padėtį su anglų kalbos kompetenciją, kurių reikia mokytis anglų lygiu. IELTS: 6.5 -7.0 (su Band balas ne mažiau kaip 6,0) TOEIC: 750 - TOEFL: 550 - TEFL: 80 prancūzų kalbos mokėjimą: ne prielaida. Prancūzų-kaip-a-užsienio kalbos mokymas įtrauktas į programą. Pateikti prašymą ir reikalingus dokumentus elektroniniu paštu: akpallattu@inseec.com~~HEAD=dobj. Trumpasis kandidatai bus susisiekta 1 savaitė išsiuntus prašymus. Taip pat galite apsilankyti programos nuorodą mūsų website:http://masters.inseec.com/programmes-msc-mba/masters-2/art-luxe-vin/master-luxury-hospitality-brand-management.cfm nustatyti reikalavimus, terminus ir medžiagų kontrolinis sąrašas. REIKALINGI DOKUMENTAI su paraiškos forma: 2 paso dydžio nuotraukos 1 fotokopija pasą arba ID 1... [-]

Magistro Laipsnį Maisto Ir Vyno Valdymo (Roma) - Kelias į Italų

Il Sole 24 ORE Business School
Su bendrabučiu Dieninės 11 mėnesių October 2017 Italija Roma

Maisto ir vyno verslo mokykla Il Sole 24 rūda magistro siekiama mokyti naujų techninių darbo profilius ir maisto ir vyno vadovams išsamų supratimą apie pramonės ir maisto pramonės procesuose. [+]

Magistro programos - Maisto ir gėrimų studijos. Maisto ir vyno verslo mokykla Il Sole 24 rūda magistro siekiama mokyti naujų techninių darbo profilius ir maisto ir vyno vadovams išsamų supratimą apie pramonės ir maisto pramonės procesuose. STRUKTŪRA Mokytojas Maistas ir vynas valdymo dieninių, ribotos numeriai ir atvesdinti, turi 11 mėnesių trukmė: 5 mėnesiai dieninio mokymo klasėje 6 mėnesių stažuotė vyno ir maisto pramonės įrenginių PROGRAMA Klasėje programa yra suskirstyta į šias pagrindines kiekis: Vadybos pagrindai: elementai Ekonomikos ir verslo valdymo Pagrindinių mitybos principų ir dietologijos Maisto ir vyno ūkio ir maisto sistema Ekonomika ir maisto bendrovė valdymas Rinkodara, ryšiai ir verslo plėtros maisto ir vyno sektoriuje internacionalizavimo strategijas. Sutelkti dėmesį į Aziją, Afriką, JAV šalyse techninių ir valdymo įgūdžius maisto ir rizikos valdymo teisė Iš paleidimo maisto ir vyno pradėti. Bus projekto darbo bendradarbiaujant su sektoriaus įmonių skaičius, tiek naujų produktų kūrimą - su rinkodaros vadybininkai, pardavimo vadybininkai ir produktų vadybininkai - tiek eksporto ir internacionalizavimo klausimais. Kai kurios įmonės dirbo su Master: Chr.Hansen, FELICETTI, AlceNero, Mila "ir Molinari. Per tuos ekvivalentas dalyvių mėnesius taip pat atliekame ekskursijos Maisto ir vyno pramonės įmonių ir įrenginių. Kai kurios įmonės aplankė dabartinių ir ankstesnių leidinių: Pradžia šokolado Perugina Relais Chateaux Falconer, Peroni, Buongiornovino, Monini (aliejus), Urbani TARTUFI, Skonis Florencija. ETAPAS Meistras siekiama mokyti profesionalus skirti padengti strateginius vaidmenis įmonių, kurios sėkmingai veikti maisto ir vyno sektoriuje gali veikti: Įmonės priklausančių maisto sektoriuje Įmonės priklausančių GDO MVĮ, veikiančios maisto ir vyno sektoriuje rūsiai pramonės asociacijos gamybos įmonės ir transformacija vynu ir maistu HORECA... [-]

Meistras Maisto Dizaino

Scuola Politecnica di Design SPD
Su bendrabučiu Dieninės 12 mėnesių March 2018 Italija Milano

Į maisto dizaino magistro vysto būtinus įgūdžius, kad prekybininkas gali patekti į maisto dizaino sektorių, rinkos, kuri yra nuolat auga, o kur Italija nuoroda. Kursas yra skirtas absolventų dizaino, rinkodaros ir komunikacijos, bet ir į specialistų, turinčių patirtį rinkoje. Programa yra orientuota į maisto pramonei ir jos metodikas. [+]

Į maisto dizaino magistro suteikia profesionalus besivystančių įgūdžių, reikalingų įrašyti ir pasiūlyti novatorišką indėlį į maisto sektoriuje, nuolat auga ir kur Italija atskaitos šalimi galimybės. Kursas skirtas ne tik absolventų dizaino, rinkodaros ir komunikacijos, bet ir specialistai jau dirba administravimo ir valdymo rinkoje. Programa nukreipia savo dėmesį] Maisto sektoriaus ir jo metodikas. Skirtumas tarp maisto ir dizaino sąjunga, gimsta naujos profesinės - maisto dailininkė - kuris galėtų dirbti su: - procesų, metodų ir aplinkos, kurioje maisto produktai yra gaminami, platinami ir suvartojo; - Maisto iš estetiniu požiūriu, komunikabilus ir atstovas; - Įranga ir įrankiai naudojami rengiant ir vartoti maisto; - Ryšių veikla skatinti maisto produktus. Iš pagrindinio programos mokymo apima, be klasių, seminarų ir paskaitų su profesionalais iš žemės ūkio ir maisto sektoriaus ir dizainas: verslininkai, vadybininkai, žurnalistai, maisto kritikų, architektų, dizainerių ir virėjai. Studentai taip pat lankysis įmonėms, pramonės, koncepcijos parduotuvėse (sąvoka "parduotuvės), parodose ir kulinarijos renginius. Baigus kursą, pateikė 3 mėnesių stažuotės kompanijų, agentūrų ar institucijų maisto sektoriuje. ĮRAŠAS Mokytojas yra Italijos ir užsienio absolventų tiksliųjų, žmogaus, mokslo ir meno srityse. Ribotą vietų skaičių. Prieiga per atrankos procesą, kuris įvertina kandidato CV ir portfolio taip pat interviu. TRUKMĖ Dalyvavimas yra privalomas. Nuo 2016 kovo mėn pabaigos kitų metų kovo mėn. Jos teikiamos 580 valandų klasės ir trijų mėnesių stažuotės stažuotę: 1500 valandų, kurios apima klases, paskaitas, projektus, vizitus ir mokymus iš viso. ETAPAS Tuo didaktinės programos pabaigos, absolventai galės daryti trijų mėnesių stažuotės kompanijų, agentūrų ar institucijų maisto sektoriuje. KALBĄ Mokytojas yra dėstomi anglų kalba DIPLOMAS Po įveikti... [-]

Magistro Laipsnį Viešbučio Valdymo Ir Maitinimo - Visą Laiką

OSTELEA | Distancia
Internetinės ir su apgyvendinimu studijos Dieninės 1 metai May 2018 Ispanija Madridas Barselonoje + 1 daugiau

Į svetingumo vadybos ir restauravimo magistras, kuria siekiama mokyti specialistus ir vadovus, kurie veda pasaulio verslo projektus svetingumo vadybos srityje, bet nuo reikalingą verslo perspektyvos būtų efektyvus priimant sprendimus šiame sektoriuje globalizacijos ir dinamiškas, o ne išvengti naujų technologijų poveikį. [+]

Magistro programos - Maisto ir gėrimų studijos. The Magistras svetingumo vadybos ir restauravimo, Kuria siekiama mokyti specialistams ir vadybininkams, kurie veda pasaulio verslo projektus svetingumo vadybos srityje, bet iš būtino verslo perspektyvos būtų veiksminga priimant sprendimus šioje globalioje ir dinamiškoje sektoriuje, o ne išvengti naujų technologijų poveikį. Kodėl studijuoti magistro: valdymo įgūdžiai Serijos susitikimų su direktorių viešbučių ir maitinimo įmonių, ir tarptautinėse turizmo konsultantai. Vadovavimo patirtis: Studentai plėtoti pagrindinius įgūdžius veiksmingai valdyti projektus, "minkštas įgūdžius". Byla metodas: Byla metodas leidžia studentams , kad sistemingai tobulinti savo sprendimų - priėmimo procesą per faktinių atvejų turizmo įmonių diskusijoje. Be to, ši metodika leidžia plėtoti kitų įgūdžių, tokių kaip kūrybiškumas, analitinis mąstymas įgūdžius, žodžiu ir raštu bendravimo ir tarpasmeninių įgūdžių. Kai kuriais atvejais dirbo ankstesniuose šios programos buvo El Buliai ir Ryanair. Ypatingas dėmesys skiriamas pajamų valdymo, mokė per verslo žaidimas. Tai ypač laukas viešbučio rinkodaros yra plačiai išvystyta šioje srityje per taikomi per verslo žaidimas vizija. Mėnesio konferencijos su direktorių skirtingų departamentų ar direktorių bendrovių sektoriui atstovaujančių. Programa valdymo įgūdžių plėtra: Turizmas įgūdžių ugdymo programa (TSDP). gyvenamasis Studentas galės atlikti tarptautinį Gyvenamasis turizmo Saxion (Nyderlandai), arba tarpkultūrinė marketingo Kean universiteto (NJ, USA) (už papildomą mokestį). Kampusie Campus: Galimybė programos dalis, kita Ostelea miesteliu. Valiutų barcelona- Madridas (apgyvendinimo ir kelionės į komplektą neįeina). Pagalba prekybos Dalyvavimas prekybos mugėse: Studentai dalyvaus mugės, pvz ALIMENTARIA (Barselona), laikomas vienu iš pasaulio mugėse 'ai svarbiausių maisto sektoriuje; arba IBTM (Barselona), vienas iš verslo turizmo vadovais. HOREQ (Madridas), profesinės salonas tiekėjai svetingumo ir turizmo sektoriuje, arba Salon de... [-]

Magistro Maistas Ir Gėrimai Inovacijos

Abertay University
Su bendrabučiu Dieninės 12 mėnesių August 2018 Jungtinė Karalystė Dundee

Magistrantūros Maistas ir gėrimai inovacijų siūlo unikalią magistrantūros patirtį, specialiai aptarus su pramonės atstovais (Škotija Maistas ir gėrimai, įgūdžių plėtros Škotijoje, sąsajos maisto ... [+]

Magistro Maistas ir gėrimai inovacijų Škotijos finansavimo taryba mokestis finansuojamas vietas galima atitinkantiems studentams ir bus apdovanoti konkurso tvarka pateikus paraišką. Palikti savo specialistų pajėgumus ir plėtoti naują sektoriaus specifinę patirtį per specialistas švietimo ir bendradarbiavimo mišrią komandoje dirba pramonės susijęs inovacinių projektų Sužinokite daugiau apie pramonės lūkesčius, kaip jūs yra palaikomi ir Mentored patyrę pramonės specialistų ir akademinės specialistai Sekite mokymo planą, bendradarbiaujant su Škotijos Maistas ir gėrimai, įgūdžių plėtros Škotijoje ir sąsajos Maistas ir gėrimai patenkinti Maisto ir gėrimų sektoriaus poreikius Įsijunk mūsų labai sėkmingą komercinio rankos Maisto inovacijų @ Abertay ir su tarpdisciplininių mokslininkų iš visos universiteto MProf Maistas ir gėrimai inovacijų (Pakuotė ir tvarumas) siūlo unikalią magistrantūros patirtį, specialiai aptarus su pramonės atstovais (Škotija Maistas ir gerti, gebėjimų ugdymas, Škotija, sąsaja Maistas ir gėrimų). Kaip doktorantų, labai talentingi asmenys dirbs mišrios drausmės komandų sukurti novatorišką maistu ir gėrimais pakuotę ir tvarių sprendimų. glaudžiai bendradarbiauja su akademinio personalo, kuris turi didelę patirtį maisto ir gėrimų pramonės ir akademinės mokymo ir vadovaujant ir globa maisto ir gėrimų pramonėje atstovų, jums bus sukurti profesinius įgūdžius ir žinias, susijusius su maisto ir gėrimų pramonėje. Per savo studijas, žinoma, jūs galų gale galima tikėtis, kad įrodo, taikomuosius kompetenciją savo dalykinėje srityje, taip pat profesionalumą, lankstumą, gebėjimą prisitaikyti komandoje darbo situacijose, ir kūrybiškumą ir inovacijas link produktų kūrimo. Tai intensyvi programa bus atskleisti jums iš praktikos susidurta maisto ir gėrimų pramonės plotis, idealiai rengia jums už įdomų ir kūrybinį karjerą energinga ir plečiasi sektoriuje. Ką tu studijuoji Pagrindinis komponentas MProf Maistas ir... [-]

Meistras Tarptautinio Verslo Viešbutyje, Kurorto Ir Maisto Ir Gėrimų Valdymo (SHMS - Swiss Hotel Management School)

Swiss Education Group
Su bendrabučiu Dieninės 2 metų February 2018 Šveicarija Leysin Montreux Neuchatel Liucerna Bouveret Brigas + 5 daugiau

Dinamiškas ir sparčiai besivystanti maisto ir gėrimų ir restoranas pramonė yra reikalinga lyderių, turinčių tvirtą derinys teorinių ir patirtinio pažinimo. Tarptautinio verslo magistras Hotel, Resort and Maistas ir gėrimai valdymas suteikia studentams išsamų pramonės know-how paruoštas taikymui. [+]

Magistro programos - Maisto ir gėrimų studijos. Magistro Tarptautinio verslo in Hotel Resort and Maistas ir gėrimai valdymas Dinamiškas ir sparčiai besivystanti maisto ir gėrimų ir restoranas pramonė yra reikalinga lyderių, turinčių tvirtą derinys teorinių ir patirtinio pažinimo. Tarptautinio verslo magistras Hotel, Resort and Maistas ir gėrimai valdymas suteikia studentams išsamų pramonės know-how paruoštas taikymui. Studentai įsipareigoja taikomųjų modulių, kurioje jie yra atsakingi, kaip vadovų iš realaus gyvenimo Maistas ir gėrimai ir restoranų operacijų pramonės, kartu su teikiama per paskaitas ir interaktyvių seminarų pagrindinis teorinio pagrindimo. Su šiuo unikaliu teorinių ir taikomųjų modulių studentai yra gerai pasirengę plėtoti savo karjerą, kaip būsimų lyderių maisto ir gėrimų ir restoranų sektoriuje. 5 mėnesiai - Leysin miesteliu 4-6 mėnesių Maistas ir gėrimai ir restoranų valdymo Akademinė 1 semestras Mokama stažuotė Šveicarijoje ar pasaulinėms Antrosios pakopos studijų diplomas Maistas ir gėrimai ir restoranų valdymo 5 mėnesiai - Leysin miesteliu 4-6 mėnesių Maistas ir gėrimai ir restoranų valdymo Akademinė 2 semestras Mokama stažuotė Šveicarijoje ar pasaulinėms Magistro Tarptautinio verslo in Hotel Resort and Maistas ir gėrimai valdymas Akademinė 1 semestras (5 mėnesiai) Maistas ir gėrimai Paslaugų ir gamybos operacijos Organizuojami ir įvykiai Maistas ir gėrimai Išlaidų kontrolės Dabartinės tendencijos Maistas ir gėrimai ir restoranų idėjas Dar ir putojančio vyno Kultūra gėrimų studijos Valdymo principus Žmogiškųjų išteklių valdymas įrenginių valdymas Prancūzų, vokiečių (neprivaloma) Stažuotė (4-6 mėnesių) Praktinė patirtis Akademinė 2 semestras (5 mėnesiai) Išplėstinė Maistas ir gėrimai Paslaugos ir gamybos valdymo Renginiai Maitinimas Projektų valdymas Maistas ir gėrimai kaina ir pelningumas valdymas Maistas ir gėrimai ir... [-]