Magistro programos - Maisto ir gėrimų studijos

Palyginti 37 magistro studijų programas - Maisto ir gėrimų studijos

Maisto ir gėrimų studijos

Kai baigsite savo bakalauro laipsnį, galite pradėti savo karjerą, arba pasirinkti ir toliau mokytis užsidirbti magistro laipsnį. Pastarasis variantas leidžia jums pasirengti daugiau pažangių karjeros ir šokti toliau į priekį nei jei pradėjo dirbti iš karto.

Kas yra maisto ir gėrimų studijų magistras? Šis laukas pagrindinis dėmesys skiriamas rengiant ir aptarnavimo maistą. Studentai imtis kursus, parengti juos suprasti restorane arba viešojo maitinimo verslo operacijas ir įvesti lyderio poziciją tokioje įstaigoje. Kursai taip pat gali sutelkti dėmesį į politikos pusėje maisto ir gėrimų tyrimus, jei studentas yra labiau suinteresuoti tapti maisto ir saugos darbuotojas arba inspektorius. Maisto ir gėrimų studijų programa paprastai neapima kulinarinio meno.

Pelningiausi Šeimininką Maistas ir gėrimai studijų nauda studentams padedant joms ugdyti vadybinius ir bendravimo įgūdžių, reikalingų jiems klestėti.Laikant Išplėstinė laipsnis taip pat gali leisti absolventai uždirbti didesnį atlyginimą Patekę savo karjerą.

Yra daug kintamųjų, kurie įtakoja užsidirbti magistro maisto ir gėrimų studijų išlaidas. Jūs turite ištirti konkrečią programą ir mokyklą prieš įtraukiant suprasti, kas už mokslą bus ir ką kiti mokesčiai jums bus atsakingas už.

Karjera prieinamas maisto ir gėrimų studijų absolventų yra daug. Iš esmės, jie gali patekti į visas administracinės poziciją maisto paslaugų ar maisto svetingumo srityse. Tai apima subjektus, restorane ar maitinimo vadovai, inventorizacijos specialistai, Assistant Manager. Taip pat galima dirbti sanitarijos ir saugos tapdama sanitarijos specialistas ar sveikatos inspektorius.

Ženkite kitą žingsnį link savo karjeros mokosi maisto ir gėrimų studijų programą.Ieškoti žemiau savo programą ir susilietus tiesiogiai Priėmimo biuras savo pasirinktą mokyklą užpildant švino pavidalu.

Skaityti Daugiau

Vykdomosios magistras Hotel Management

Ostelea Morocco
Su bendrabučiu Dieninės 1 metai October 2019 Marokas Rabat

Vykdomosios magistrantūros studijų programa Vadybos viešbučių ir restoranų valdymo buvo sukurta bendradarbiaujant su veiklos ir institucinių veikėjų šiame sektoriuje, siekiant užtikrinti atsakymą į problemų susietų su vystymosi ir augimo sektoriuje, viena vertus atsakymą ir darbo rinkos poreikius, kita vertus. [+]

pristatymas

Globalizuotame kontekste ir vystosi, vykdomasis magistras svetingumo vadybos

Šis mokymas dėmesys skiriamas valdymo ir kontrolės struktūrinių charakteristikų gamybos vienetus įmonės, ar tai būtų nacionalinė ar tarptautinė perspektyva.

Šūkis: veiksmingą sprendimų priėmimo ir aktyvus naujų technologijų naudojimas.

Vykdomasis magistro programa svetingumo vadybos

tikslai

Vykdomasis magistro svetingumo vadybos

Tuo savo kelionės pabaigoje, jums vadybininkai, turintys įgūdžių, gebėjimų ir vertybių taip:

Žinios apie svetingumo industrijos ir Maitinimas: per tarptautinę perspektyvą bei požiūrio į "Verslo" Business režimas, jums įgyti tvirtą žinių bazę viešbučio pramonės ir maitinimo, ir, kalbant apie politiką, procedūros, praktika ir patirtis turizmo, svetingumo ir laisvalaikio srityse.... [-]


Gamtos projektavimo ir vadybos magistras: maistas, vynas ir turizmas

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Su bendrabučiu Dieninės 11 mėnesių February 2019 Italija Florence

Nuo brendimo būdų iki paslaugų dizaino, Brando dizaino ir vadybos magistrantūros studijų tikslas: maistas, vynas ir turizmas - padėti studentams ir jauniems specialistams plėtoti savo įgūdžius kaip būsimiems "Horeca" valdytojams, integruojant maisto vyną ir turizmą į gyvenimo būdą pasiūlymai. Florencijoje ir Barselonoje vykstantis kursas teikia įvairius paslaugų teikimo įgūdžius, taikomus svetingumui ir turizmui, ypatingą dėmesį skiriant maistui Barselonoje ir vertikaliems vyno sektoriaus tyrinėjimams Florencijoje. Katalonija ir Toskana pastatė savo prekių ženklų strategijas dėl teritoriškumo vertės, kaip pagrindinio pasaulio išskirtinumo. Šio meistro dėka studentai turi galimybę išbandyti skirtingas firminių ženklų ir projektų valdymo metodikas, kuriuos sėkmingai naudoja dvi svarbiausios turistinės paskirties vietos Europoje. [+]

Šis kursas vyksta anglų kalbos.

Ką reiškia sukurti ir valdyti prekės ženklą maisto pramonėje? Kaip parduoti vyno įmonę ir dirbti jos tapatybę? Kaip viską integruoti turizmą?

Nuo brendimo būdų iki paslaugų dizaino, Brando dizaino ir vadybos magistrantūros studijų tikslas: maistas, vynas ir turizmas - padėti studentams ir jauniems specialistams plėtoti savo įgūdžius kaip būsimiems "Horeca" valdytojams, integruojant maisto vyną ir turizmą į gyvenimo būdą pasiūlymai.

Florencijoje ir Barselonoje vykstantis kursas teikia įvairius paslaugų teikimo įgūdžius, taikomus svetingumui ir turizmui, ypatingą dėmesį skiriant maistui Barselonoje ir vertikaliems vyno sektoriaus tyrinėjimams Florencijoje.... [-]


Maisto dizaino projekto patirties magistras

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Su bendrabučiu Dieninės 6 mėnesių March 2019 Italija Rome

Maisto dizaino projekto "Meistras" traukiniai atlieka svarbiausius įgūdžius turinčių dizainerių ugdymą, nuolat besiorientuojantį į inovacijas. Maisto dizaineriai įgijo reikiamą lankstumą spręsti įvairias sritis - kur jie gali taikyti savo dizaino gebėjimus - ypatingą dėmesį skirti naudotojų dalyvavimui nustatant poreikius ir lūkesčius. Profesinės galimybės - absolventai gali pradėti kelią visose srityse, susijusiose su gamyba, bendravimu ir maisto gamyba. Dėl įgytų kritinių kompetencijų jie gali susidurti su vadovavimo ir kultūros srities veikla. [+]

Šis kursas vyksta ITALIJOS KALBA.

Maisto dizaino projekto " Meistras" traukiniai atlieka svarbiausius įgūdžius turinčių dizainerių ugdymą, nuolat besiorientuojantį į inovacijas. Maisto dizaineriai įgijo reikiamą lankstumą spręsti įvairias sritis - kur jie gali taikyti savo dizaino gebėjimus - ypatingą dėmesį skirti naudotojų dalyvavimui nustatant poreikius ir lūkesčius.

Profesinės galimybės - absolventai gali pradėti kelią visose srityse, susijusiose su gamyba, bendravimu ir maisto gamyba. Dėl įgytų kritinių kompetencijų jie gali susidurti su vadovavimo ir kultūros srities veikla.

Target - magistras skiriamas BA absolventams architektūroje, dizaino, vizualinės komunikacijos, mitybos mokslų ir susijusiose srityse.... [-]


Maisto meistras

Rome Business School
Internetinės Su bendrabučiu Ištęstinės 1 metai March 2019 Italija Rome Italy Online + 2 daugiau

Rome Business School

[+]

Pradžios data: kiekvienais metais, kovo ir spalio mėnesiais

Tobulinta mokymų stažuočių, karjeros tarnybos, tarptautinių tinklų kūrimas ir daugelis kitų profesinio ir asmeninio tobulėjimo privalumų. Mokomosios formulės kiekvienai paklausai.

" Rome Business School " maisto ir gėrimų vadybos magistro studijoje siūlo bendrą vadybos mokymą kartu su konkrečios gamybos grandinės kompetencijomis, gaminančių specialistus, galinčius spręsti maisto ir gėrimų pramonės problemas tarptautiniu ir daugiakultūriniu kontekstu.

Italijos maisto ir gėrimų pramonė auga tiek vidaus, tiek tarptautinėse rinkose. Italijos gaminiai yra kokybės ženklas, pripažintas ir vertinamas visame pasaulyje tiek žaliavų, tiek geografinės kilmės požiūriu.... [-]


Magistro Tarptautinio Vyno Valdymo

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
Su bendrabučiu Dieninės 12 mėnesių September 2019 Honkongas Kowloon

Gyventingos tarptautinės vyno scenos pagrindinis veikėjas Honkonge siūlo unikalią vietą tiems, kurie nori tapti šios dinamiškos augimo srities dalimi. Kartu su didžiuliu Kinijos kontinentinės vyno rinkos augimu, vis dar reikia auginti vyno specialistų, turinčių pažangių, specializuotų mokymų ir švietimo pasaulinėje perspektyvoje, poreikį. Tarptautinės vynuogių vadybos magistrantūros programa sukurta siekiant patenkinti šią paklausą. Ši išskirtinė programa plėtoja pramonės lyderius, pedagogus ir tyrėjus ir įkvepia jose gilų supratimą apie naujausias vyno verslo tendencijas, apibūdina jų sudėtingumą ir įtvirtina tvirtą padėtį, kad galėtų vadovauti pramonei ateityje. Studentai taip pat turi galimybę daugiau sužinoti apie žemyninės Kinijos vyno vartotojus ir sužinoti apie kai kurias iš sparčiausiai augančių ir potencialiai pelningų vyno rinkų pasaulyje. [+]

Gyventingos tarptautinės vyno scenos pagrindinis veikėjas Honkonge siūlo unikalią vietą tiems, kurie nori tapti šios dinamiškos augimo srities dalimi. Kartu su didžiuliu Kinijos kontinentinės vyno rinkos augimu, vis dar reikia auginti vyno specialistų, turinčių pažangių, specializuotų mokymų ir švietimo pasaulinėje perspektyvoje, poreikį. Tarptautinės vynuogių vadybos magistrantūros programa sukurta siekiant patenkinti šią paklausą.

Ši išskirtinė programa plėtoja pramonės lyderius, pedagogus ir tyrėjus ir įkvepia jose gilų supratimą apie naujausias vyno verslo tendencijas, apibūdina jų sudėtingumą ir įtvirtina tvirtą padėtį, kad galėtų vadovauti pramonei ateityje. Studentai taip pat turi galimybę daugiau sužinoti apie žemyninės Kinijos vyno vartotojus ir sužinoti apie kai kurias iš sparčiausiai augančių ir potencialiai pelningų vyno rinkų pasaulyje.... [-]


Magistro laipsnis Restorano vadyboje (Madridas)

OSTELEA - Escuela de Turismo
Su bendrabučiu Ištęstinės October 2019 Ispanija Madrid Barcelona

Viešbučių vadybos ir maisto vadybos magistras [+]

Restorano vadybos magistro laipsnis

Viešbučių vadybos ir maisto vadybos magistras

Mokytojo studijų priežastys:

Pajamų valdymas mokomas per verslo žaidimą. Ši konkreti viešbučių rinkodaros sritis yra plačiai išvystyta šioje specialybėje per viziją, pritaikytą per verslo žaidimą.Šis magistras mokomas Madride ir BarselonojeTinklų kūrimas: magistrantūros studentai gali dalyvauti "Afterwork" ciklą, veiklą, jungiančią juos su verslo pasauliu per susitikimus su verslininkėmis. Be to, jie gali dalyvauti susitikimų cikle su viešbučių valdytojais ir maitinimo įmonėmis bei tarptautiniais turizmo konsultantais.Mokymo ciklas: magistrantai gali dalyvauti "Ostelea Coaching Cycle", kuris jungia grupines sesijas įvairiose srityse, pavyzdžiui, emocinį treniruotę ar šeimos koučingas.Dalyvavimas sektorių mugėse: magistrantūros studentai gali dalyvauti įvairiuose sektorių mugėse, pavyzdžiui, "Alimentaria" arba "IBTM".Profesinė praktika Meistras siūlo profesionalių stažuotes viešbučių tinklo valdymo ir maitinimo įmonių srityse.Tai apima susitikimus su viešbučių valdytojais ir restoranų kompanijomis.tikslai... [-]

Magistrantūra / Prabangos prekės ženklo vadybos MBA, maistas

INSEEC Chambéry campus
Su bendrabučiu Dieninės 2 semestrus October 2019 Prancūzija Chambéry

MBA / MSc. "Luxury Brand Management", "Maistas" [+]

MBA / MSc. "Luxury Brand Management", "Maistas"

Visos klasės yra mokomos anglų kalba.

Programa siūlo daugiadalykį požiūrį: tvirtą verslo, strateginių, rinkodaros ir komunikacijos žinių, kartu su praktine patirtimi, dėka aktyvių profesionalų indėlio ir vizitų vietoje.

Ji teikia reikiamas žinias ir patirtį, norint patekti į prabangių paslaugų sektorių, derindama akademinius ramsčius ir praktinius kursus įvairiose pramonės šakose.

KARJEROS GALIMYBĖS

Šis kursas gali būti tiesiogiai pritaikytas dirbti "Luxury Hospitality", teikiant įvairias paslaugas, tokias kaip operacijos, prekės ženklo valdymas, e-prekyba, kulinarinis turizmas, vadybos gastronomija... [-]


Meistras maisto dizaino

Scuola Politecnica di Design SPD
Su bendrabučiu Dieninės 12 mėnesių March 2019 Italija Milan

Į maisto dizaino magistro vysto būtinus įgūdžius, kad prekybininkas gali patekti į maisto dizaino sektorių, rinkos, kuri yra nuolat auga, o kur Italija nuoroda. Kursas yra skirtas absolventų dizaino, rinkodaros ir komunikacijos, bet ir į specialistų, turinčių patirtį rinkoje. Programa yra orientuota į maisto pramonei ir jos metodikas. [+]

Į maisto dizaino magistro suteikia profesionalus besivystančių įgūdžių, reikalingų įrašyti ir pasiūlyti novatorišką indėlį į maisto sektoriuje, nuolat auga ir kur Italija atskaitos šalimi galimybės.

Kursas skirtas ne tik absolventų dizaino, rinkodaros ir komunikacijos, bet ir specialistai jau dirba administravimo ir valdymo rinkoje. Programa nukreipia savo dėmesį] Maisto sektoriaus ir jo metodikas. Skirtumas tarp maisto ir dizaino sąjunga, gimsta naujos profesinės - maisto dailininkė - kuris galėtų dirbti su: - procesų, metodų ir aplinkos, kurioje maisto produktai yra gaminami, platinami ir suvartojo; - Maisto iš estetiniu požiūriu, komunikabilus ir atstovas; - Įranga ir įrankiai naudojami rengiant ir vartoti maisto; - Ryšių veikla skatinti maisto produktus.... [-]


Filosofijos magistras (maisto studijos)

Taylor’s University
Su bendrabučiu Dieninės Ištęstinės 18 - 30 mėnesių July 2019 Malaizija Subang Jaya + 1 daugiau

Filosofijos magistro (maisto studijos) tikslas yra paskleisti absolventus į aukštos kvalifikacijos specialistus, kurie yra ekspertai maisto studijų srityje. Taylor's University ir Tulūzos universitetas Jean Jaurès (UT2J) sukūrė išsamią mokymo programą, apimančią tokius dalykus kaip moksliniai gebėjimai, maisto antropologija ir sociologija, įvairių maisto produktų supratimas, maisto produktų tendencijos ir verslo perspektyvos, socialiniai ir politiniai klausimai maisto mityba ir visuomenės sveikata ir daug daugiau. [+]

Dvigubas pripažinimas ir sertifikavimas

Per pastaruosius 20 ar daugiau metų maisto statusas labai pasikeitė. Maisto krizių sklaida, didėjanti nutukimo problema ir dar daugiau - daug dėmesio skiria maistui. Ekonomikos srityje gyventojų skaičiaus augimas ir spartus ekonomikos augimas per pastarąjį dešimtmetį paskatino maisto vartojimą sprogdinti. Pasak Cushmano Filosofijos magistro (maisto studijos) tikslas yra paskleisti absolventus į aukštos kvalifikacijos specialistus, kurie yra ekspertai maisto studijų srityje. Taylor's University ir Tulūzos universitetas Jean Jaurès (UT2J) sukūrė išsamią mokymo programą, apimančią tokius dalykus kaip moksliniai gebėjimai, maisto antropologija ir sociologija, įvairių maisto produktų supratimas, maisto produktų tendencijos ir verslo perspektyvos, socialiniai ir politiniai klausimai maisto mityba ir visuomenės sveikata ir daug daugiau.Taylor'o maisto studijų pranašumasVienintelis Malaizijos universitetas "Maisto tyrimų katedroje: maistas, kultūros ir sveikata" - profesorius dr. Jean Pierre Poulain. Jis teigia, kad pabrėžia maisto studijas, prisideda prie akademinių programų ir teikia patarimus studentams ir dėstytojams. Prancūzijos socialinis antropologas prof. Dr. Poulainas turi ilgą ir sėkmingą karjerą maisto studijų ir svetingumo ugdymo srityje tiek akademiniame, tiek tarptautiniame gyvenime. Jis išleido daug knygų, knygų skyrių ir straipsnių, taip pat aktyviai pristatė pagrindinius pranešimų ir konferencijų pristatymus visame pasaulyje tokiais klausimais kaip maisto sociologija, maisto paveldas ir turizmo praktika.Vienintelė maisto studijų programa, skirta "Global Field Research Program" (GRP), kuri suteikia galimybę atlikti lauko darbus užsienyje. Studentai turi įdomią galimybę atlikti mokslinį darbą savo daktaro disertacijos užsienyje, jei jis yra orientuotas į su maistu susijusią temą konkrečios šalies 3 - 6 mėnesius. Pasirinkite iš tarptautinio partnerių universitetų tinklo, skirto moksliniams tyrimams tokiose šalyse kaip Prancūzija, Ispanija, Italija, Honkongas... [-]

Oficialus viešbučių valdymo ir restauravimo magistras

The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
Su bendrabučiu Dieninės Ištęstinės 7 mėnesių April 2019 Ispanija Barcelona Madrid + 2 daugiau

Viešbučių vadybos ir restauravimo magistras, kurios tikslas - apmokyti specialistus ir vadovus, kurie vadovauja pasauliniams verslo projektams svetingumo valdymo srityje, nors iš verslo perspektyvos būtina veiksmingai priimti sprendimus šiame sektoriuje. tokiu būdu globalizuotos ir dinamiškos ir nepašalina naujų technologijų poveikio. [+]

Viešbučių vadybos ir restauravimo magistras , kurios tikslas - apmokyti specialistus ir vadovus, kurie vadovauja pasauliniams verslo projektams svetingumo valdymo srityje, nors iš verslo perspektyvos būtina veiksmingai priimti sprendimus šiame sektoriuje. tokiu būdu globalizuotos ir dinamiškos ir nepašalina naujų technologijų poveikio.

Kodėl studijuoti magistro

valdymo įgūdžiai

Susitikimų ciklas su viešbučių valdytojais ir maitinimo įmonėmis bei tarptautiniais turizmo konsultantais.Vadybos patirtis: studentas sukurs pagrindinius gebėjimus efektyviai valdyti projektus, "minkštus įgūdžius".Bylos metodas: bylos metodas leidžia studentui sistemingai tobulinti sprendimų priėmimo procesą aptariant realius turizmo verslo atvejus. Be to, ši metodika leidžia kurti kitus įgūdžius, tokius kaip kūrybiškumas, analitinis mąstymas, žodiniai ir rašytiniai bendravimo įgūdžiai bei tarpasmeniniai įgūdžiai. Kai kurie ankstesnių šios programos skambučių atvejai buvo "El Bulli" ir "Ryanair".Ypatingas dėmesys skiriamas pajamų valdymui, kuris pateikiamas per verslo žaidimą. Ši konkreti viešbučių rinkodaros sritis yra plačiai išvystyta šioje specialybėje per viziją, pritaikytą per verslo žaidimą.mėnesio konferencijos su direktorių skirtingų departamentų ar direktorių bendrovių sektoriui atstovaujančių.Vadybos įgūdžių ugdymo programa: Turizmo įgūdžių ugdymo programa (TSDP).... [-]

Meistras tarptautiniame maistui

ESCP Europe Business School
Su bendrabučiu Dieninės 15 mėnesių September 2019 Italija Turin Prancūzija Paris + 2 daugiau

Programa yra atvira visiems, kurie aistringai žiūri į F [+]

Programos tikslai

Programa yra atvira visiems, kurie aistringai žiūri į F

Baigę programą keliose scenarijose bus atvira tarptautinėje kompanijoje arba mažos ir vidutinės įmonės steigime arba konsoliduotame versle Europoje ar visame pasaulyje.

Inovatyvus ir operatyvus

Ši magistrantūra siūlo jums visus aukšto lygio magistrantūros programos elementus, taikant naujovišką požiūrį, kuris suteikia pirmąją patirtį su daugiau nei 20 dienų apsilankymų įmonėje metu, susitikimuose su maisto produktų vadovais.

Gerai žinomų tarptautinių maisto ir gėrimų kompanijų atstovai gaus patarimų ir gudrybių, kaip sėkmingai kurti naujus produktus ir idėjas bei kaip pagerinti savo asmeninį tinklą.... [-]


Meistras Maistas ir gėrimai valdymo

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Su bendrabučiu Dieninės 8 - 14 mėnesių September 2019 Ispanija Barcelona

Master Maistas ir gėrimai valdymas pagal EUHT StPOL ir specializuotos diplomas Maistas ir gėrimai valdymas sutikus į Gerona fondo universitete: naujovės ir mokymas [+]

Svarbiausi faktai

Be jo 60 ECTS svetingumo ir verslo orientuotos akademinės programos, ji siūlo unikalų Profesinio indukcinio modulio, kuriame studentai praleidžia 4 savaičių praktinę programą mokyklos viešbutyje.

Mokydamiesi mes įtraukiame studentus į asmeninius, techninius ir profesinius problemų sprendimo būdus. Mes rengiame juos dinamiškam vadovavimui, kurį turėsime vykdyti kaip įmonių vadovai.

Su mumis jie mokosi priimti sprendimus savarankiškai, objektyviai ir sistemingai. Tai atsispindės galutiniuose kiekvienų metų socialiniuose ir ekonominiuose rezultatuose toje bendrovėje, kurioje jie dirba.

Mūsų mokymo programoje dalyvauja žinomų tarptautinių viešbučių vadybininkų paskaitos iš išskirtinių viešbučių tinklų, leidžiančios mūsų mokiniams sužinoti apie naujausias svetingumo tendencijas.... [-]


Magistro laipsnį viešbučio valdymo ir viešojo maitinimo verslui - internete

Universidad Católica San Antonio de Murcia
Internetinės Dieninės Ištęstinės 1 metai November 2019 Ispanija Spain Online + 1 daugiau

Pagal naujausią išdavimo PTO Pasaulio turizmo barometras, 2014, atvykstančių turistų skaičius sudarė 1138 mln, kurio 4,7% daugiau nei ankstesniais metais. [+]

apžvalga Modalumas: internete Pradėti: Lapkričio Trukmė: 1 mokslo metai ECTS kreditai: 60 Režisierius: Ginesa Martínez del Vas Presentación

Pagal naujausią išdavimo PTO Pasaulio turizmo barometras, 2014, atvykstančių turistų skaičius sudarė 1138 mln, kurio 4,7% daugiau nei ankstesniais metais.

"Pastaraisiais metais, turizmas įrodė, kad stebėtinai stiprus ir kietas, ir su dideliu pajėgumų prisidėti prie ekonomikos atgaivinimo ekonominės veiklos, nes ji sukuria tūkstančius milijonų dolerių eksporto ir sukurti milijonus darbo vietų. Tai nutiko miestų visame pasaulyje, o ypač Europoje, nes regionas siekia įtvirtinti savo pasitraukimo iš vienos blogiausių ekonominių laikotarpių savo istoriją ", sakė Taleb Rifai, generalinis sekretorius PPO, dėl Ispanija atidarymas Pasaulinio turizmo forume Madride. ... [-]


Magistro laipsnis vynininkystės ir vynuogininkystės

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Su bendrabučiu Dieninės 2 metų October 2019 Portugalija Vila Real

Pagrindiniai vynininkystės ir vynuogininkystės magistrantūros tikslai yra šie: aukštesniojo lygio mokymas, pirmojo ciklo papildymas ir naujovių diegimas; Mokslinių, technologinių ir profesinių įgūdžių tobulinimas; Intervencijos pajėgumų vyno sektoriuje gerinimas; Gebėjimas planuoti, diegti naujoves ir vertinti naujus metodus bei procesus arba tobulinti naudojamas procedūras; Kritiškos analizės mechanizmai, pagrįsti vitivinio kultūros kontekstu; Žinių ir įgūdžių formavimo ir atnaujinimo pažanga. [+]

Pagrindiniai vynininkystės ir vynuogininkystės magistrantūros tikslai yra:

Patobulintas mokymas, pirmojo ciklo papildymas ir naujovių diegimas;Mokslinių, technologinių ir profesinių įgūdžių tobulinimas;Intervencijos pajėgumų vyno sektoriuje gerinimas;Gebėjimas planuoti, diegti naujoves ir vertinti naujus metodus bei procesus arba tobulinti naudojamas procedūras;Kritiškos analizės mechanizmai, pagrįsti vitivinio kultūros kontekstu;Žinių ir įgūdžių formavimo ir atnaujinimo pažanga.

Tvarkaraštis

Dauguma kontakto valandų sutelkta penktadienį ir šeštadienį (išskyrus studijų programos pasirinkimą ir disertacijų skyrius). Vengrijos ir vynuogininkystės magistrantūros studijų (2-asis ciklas) reguliavimas, paskelbtas Pranešimo Nr. 14407/2015 forma, 2015 m. gruodžio 9 d. Diário da República 2-ojoje serijoje.... [-]


Tarptautiniai profesionalios virtuvės magistrai (Europos notaro patvirtintas diplomas)

ESNECA
Su bendrabučiu Ištęstinės 300 valandos Registracija galima Ispanija Spain Online

Šis kursas skirtas verslininkams, vadovams, verslininkams, svetingumo industrijos darbuotojams, turizmui ir maitinimui, taip pat visiems, kurie ketina įgyti reikiamų techninių žinių, kad galėtų praktikuotis kaip profesionalus virėjas. [+]

gavėjai

Šis kursas skirtas verslininkams, vadovams, verslininkams, svetingumo industrijos darbuotojams, turizmui ir maitinimui, taip pat visiems, kurie ketina įgyti reikiamų techninių žinių, kad galėtų praktikuotis kaip profesionalus virėjas.

modalumas

Magistro režimas yra on-line ir Tutorizada

Kai mokosi, studentas gaus prieigos kodus per 24 darbo valandas.Mūsų komanda mokytojų ir dėstytojų kreipsis į studentą iki 48 valandų po registracijos vadovauti studentas lydėti jį pradžioje ir palei žinoma, ir atsakyti į visus klausimus, kurie gali kilti.trukmė

Kursas trunka 300 valandų.

sumaOriginali suma: 1900 USDFaktinė suma: $ 475

* Kiekis, išreikštas JAV doleriais... [-]