Magistro programos - Maisto ir gėrimų studijos

Palyginti 39 magistro studijų programas - Maisto ir gėrimų studijos

Maisto ir gėrimų studijos

Kai baigsite savo bakalauro laipsnį, galite pradėti savo karjerą, arba pasirinkti ir toliau mokytis užsidirbti magistro laipsnį. Pastarasis variantas leidžia jums pasirengti daugiau pažangių karjeros ir šokti toliau į priekį nei jei pradėjo dirbti iš karto.

Kas yra maisto ir gėrimų studijų magistras? Šis laukas pagrindinis dėmesys skiriamas rengiant ir aptarnavimo maistą. Studentai imtis kursus, parengti juos suprasti restorane arba viešojo maitinimo verslo operacijas ir įvesti lyderio poziciją tokioje įstaigoje. Kursai taip pat gali sutelkti dėmesį į politikos pusėje maisto ir gėrimų tyrimus, jei studentas yra labiau suinteresuoti tapti maisto ir saugos darbuotojas arba inspektorius. Maisto ir gėrimų studijų programa paprastai neapima kulinarinio meno.

Pelningiausi Šeimininką Maistas ir gėrimai studijų nauda studentams padedant joms ugdyti vadybinius ir bendravimo įgūdžių, reikalingų jiems klestėti.Laikant Išplėstinė laipsnis taip pat gali leisti absolventai uždirbti didesnį atlyginimą Patekę savo karjerą.

Yra daug kintamųjų, kurie įtakoja užsidirbti magistro maisto ir gėrimų studijų išlaidas. Jūs turite ištirti konkrečią programą ir mokyklą prieš įtraukiant suprasti, kas už mokslą bus ir ką kiti mokesčiai jums bus atsakingas už.

Karjera prieinamas maisto ir gėrimų studijų absolventų yra daug. Iš esmės, jie gali patekti į visas administracinės poziciją maisto paslaugų ar maisto svetingumo srityse. Tai apima subjektus, restorane ar maitinimo vadovai, inventorizacijos specialistai, Assistant Manager. Taip pat galima dirbti sanitarijos ir saugos tapdama sanitarijos specialistas ar sveikatos inspektorius.

Ženkite kitą žingsnį link savo karjeros mokosi maisto ir gėrimų studijų programą.Ieškoti žemiau savo programą ir susilietus tiesiogiai Priėmimo biuras savo pasirinktą mokyklą užpildant švino pavidalu.

Skaityti Daugiau

Magistro Laipsnį Viešbučių Ir Restoranų Valdymo (Madridas)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Su bendrabučiu Dieninės October 2018 Ispanija Madridas

Į svetingumo vadybos ir restauravimo magistras, kuria siekiama mokyti specialistams ir vadybininkams, kurie veda pasaulio verslo projektus svetingumo vadybos srityje, bet iš būtino verslo perspektyvos būtų veiksminga priimant sprendimus šiame sektoriuje globalizacijos ir dinamiška, o ne išvengti naujų technologijų poveikį. [+]

Magistras svetingumo vadybos ir restauravimo

Į svetingumo vadybos ir restauravimo magistras, kuria siekiama mokyti specialistams ir vadybininkams, kurie veda pasaulio verslo projektus svetingumo vadybos srityje, bet iš būtino verslo perspektyvos būtų veiksminga priimant sprendimus šiame sektoriuje globalizacijos ir dinamiška, o ne išvengti naujų technologijų poveikį.

Kodėl studijuoti magistro:

Pajamos valdymas, kuris yra mokoma per verslo žaidimas. Tai ypač laukas viešbučio rinkodaros yra plačiai išvystyta šioje srityje per taikomi per verslo žaidimas vizija. Ši magistro gali būti priimtas Madride ar Barselonoje integruota praktika: Teorinis komponentas išsivysčiusių klasėje taikomuosius dalykus, tačiau jų įgyvendinimas yra bendras verslo praktika. Profesinės veiklos praktikos. Mokytojas siūlo darbo patirtį sričių valdymą viešbučių grandines ir maitinimo įmonių galimybę. Ji apima keletą susitikimų seriją su vadovais viešbučių, viešojo maitinimo verslo ir tarptautinėse turizmo konsultantai. Ostelea yra Ispanijos asociacijos direktorių ir vadovų Hotel (AEDH) narys. Byla metodas: Byla metodas leidžia geriausiai studentams sistemingai savo sprendimų priėmimo procesą per faktinių atvejais turizmo įmonių diskusijoje. Kai kuriais atvejais, kurie yra darbo yra: El Buliai "ir" Ryanair. Dalyvavimas prekybos mugėse: Studentai dalyvauti prekybos mugėse, pavyzdžiui, Alimentaria (Barselona), laikomas vienu iš svarbiausių pasaulio maisto sektoriuje mugėse; arba IBTM (Barselona), vienas iš verslo turizmo vadovais. Tikslai ... [-]

Meistras Maisto Ir Gėrimų Valdymo

Rome Business School
Su bendrabučiu Dieninės 1 metai March 2018 Italija Roma

"Rome Business School" maisto ir gėrimų vadybos magistras siūlo bendrą vadybos mokymą kartu su konkrečių gamybos grandinių kompetencijomis, gaminančių specialistus, galinčius spręsti maisto ir gėrimų pramonės problemas tarptautiniu ir daugiakultūriniu kontekstu. [+]

Ankstyvasis paukštis: 10% nuolaida, jei įvesite iki gruodžio 11-osios!

Mokymo kompetencijos, mokamų stažuočių, karjeros paslaugų, tarptautinių tinklų ir daugelis kitų išmokų savo profesinį ir asmeninį tobulėjimą. Mokomosios formulės kiekvienai paklausai. Pradžios data: kiekvienais metais, kovo ir spalio mėnesiais

"Rome Business School" magistro kursas "Maisto ir gėrimų valdymas" siūlo bendrą vadybos mokymą kartu su konkrečios gamybos grandinės kompetencijomis, gaminančių specialistus, galinčius spręsti maisto ir gėrimų pramonės problemas tarptautiniu ir daugiakultūriniu kontekstu.

Italijos maisto ir gėrimų pramonė auga tiek vidaus, tiek tarptautinėse rinkose. Italijos gaminiai yra kokybės ženklas, pripažintas ir vertinamas visame pasaulyje tiek žaliavų, tiek geografinės kilmės požiūriu.... [-]


Filosofijos Magistras (maisto Studijos)

Taylor’s University
Su bendrabučiu Dieninės Ištęstinės 18 - 30 mėnesių Registracija galima Malaizija Subang Jaya + 1 daugiau

Filosofijos (maisto studijos) Meistras siekiama jaunikis absolventus į aukštos kvalifikacijos specialistų, kurie yra ekspertai maisto studijų srityje. [+]

Dvigubas pripažinimas ir sertifikavimas

Filosofijos (maisto studijos) Meistras siekiama jaunikis absolventus į aukštos kvalifikacijos specialistų, kurie yra ekspertai maisto studijų srityje. Norint tai pasiekti, Taylor universiteto ir universiteto Tulūza Jean Jaurès (UT2J) sukūrė išsamią mokymo, kuri apima mokslinių tyrimų įgūdžius, antropologijos ir sociologijos maisto, supratimą apie įvairių maisto kultūrų maisto tendencijos ir verslo perspektyvos, socialines politines problemas dėl maisto mitybos ir visuomenės sveikatos ir daug daugiau.

programos privalumai

Vienintelis Malaizijos universitete "pirmininko Maisto studijų: maistas, kultūrų ir sveikata" - dr Jean Pierre Poulain. Jis palaiko maisto tyrimų dėmesio, prisideda prie studijų programų ir teikia konsultacijas studentams ir fakulteto nariai. Prancūzijos socialinių ir antropologas dr Poulain turi ilgą ir sėkmingą karjerą maisto studijų ir svetingumo švietimo srityje tiek akademinio, tiek tarptautiniu gyvenime. Jis paskelbė daug knygų, knygų skyrių ir straipsnių, taip pat aktyviai pristatyti keynote ir konferencijų pristatymų aplink pasaulį tokiomis temomis kaip maisto sociologijos, maisto paveldo ir turizmo praktiką. Vienintelis Maisto studijų programa siūlo Global mokslinių tyrimų srityje programą (GRP), kuris suteikia pagrindą atlikti gamtoje užsienyje galimybes. Studentai turi puikią galimybę vykdyti mokslinį tiriamąjį darbą, jų darbo užsienyje, jei ji yra orientuota į maisto susijusių temą būdingi tam tikroje šalyje 3 - 6 mėnesius. Pasirinkite iš tarptautinio tinklo partnerių universitetų mokslinių tyrimų tokiose šalyse kaip Prancūzija, Ispanija, Italija, Honkongas ir Japonija. Tai bus suteikti studentams su išsamesne mokslinių tyrimų patirtį, kaip jie sąveikauja su kita kultūra, sudaro įvairias perspektyvas pasaulinės svarbos klausimais ir aktyviai bendradarbiauti su pasaulio bendruomene. Internacionalizuotą programa. Pasaulinis Panardinamas programa Maistas ir kultūros (GIF) yra įdėta... [-]

Vynuogininkystės Ir Enologijos Meistras

Georgian Technical University
Su bendrabučiu Dieninės 2 metų October 2018 Gruzija Tbilisyje

Baigęs šią programą, turėdamas įgytų žinių ir suteikiant kvalifikaciją, asmuo galės dirbti privačiame sektoriuje, vyriausybinės ir nevyriausybinės organizacijos, tokios kaip vyno bendrovės, vynuogių auginimo įmonės, putojančio vyno ir distiliuotų gėrimų gamintojai, laboratorijos, degustacijos komisijos, asociacijos Dirba vynuogininkystės ir enologijos srityje, Žemės ūkio ministerija ir jai priklausančios agentūros. [+]

Programos tikslai Parengti enologist pagal darbo rinkos poreikius, kurie bus konkurencinga, praktiškai orientuotą ir pasirengę patenkinti aukščiausius lūkesčius vyno pramonėje. Supažindinti studentus su reikalingomis teorinėmis žiniomis ir praktiniais įgūdžiais. Supažindinti studentus su vynuogių auginimo, vyno gamybos, vyno vertės ir vyno verslo pasauliu. Mokyti dabartines technologijas, pateikti informaciją apie šiuolaikinius metodus, inovacijas, naudojamas valdant vynuogynus ir vynuogynus. Išsiaiškinti specifinių vynuogių auginimo būdų svarbą kuriant vynus, turinčius gerą skonį ir aromatą. Suteikti studentams patirtį, kuri plėtoja atitinkamus įgūdžius pagal dabartinę vynuogių derliaus nuėmimą ir vynuogių perdirbimą į vyną komerciniame vynuogyne ir (arba) vyno gamykloje. Tapti studentais, susipažintais su bendrais analitiniais įgūdžiais, naudojamais vyno laboratorijoje. Programos aprašymas ... [-]

Gastronomija Ir Kulinarijos Valdymas - Vadybos Mokykla Svetingumo Ir Turizmo

Universidad Privada De Ciencias Aplicadas
Su bendrabučiu Dieninės March 2018 Peru Failas

UPC siūlo karjeros kulinarijos ir kulinarija valdymo, su misija traukinio sąstato vientisumo ir novatoriškas specialistų vadovauti tvaraus kulinarijos ir gastronomijos plėtrą, kuri planuoti ir valdyti ekonomiškai pelningas kulinarijos projektus ir rengti geriausių virėjų ir verslininkus, suteikiant jiems įrankius reikia atstovauti mūsų kulinarijos tapatybę ir sukurti savo stilių su kietų argumentų. [+]

UPC siūlo karjeros kulinarijos ir kulinarija valdymo, su misija traukinio sąstato vientisumo ir novatoriškas specialistų vadovauti tvaraus kulinarijos ir gastronomijos plėtrą, kuri planuoti ir valdyti ekonomiškai pelningas kulinarijos projektus ir rengti geriausių virėjų ir verslininkus, suteikiant jiems įrankius reikia atstovauti mūsų kulinarijos tapatybę ir sukurti savo stilių su kietų argumentų. Remiantis diferencijuotai tinklelio ir asmeniniams mokymo ir su vietinių ir tarptautinių specialistų dalyvavimo, ši programa turi įvairiapusišką požiūrį, apimantį įvairių sričių studijų, susijusių su maisto gaminimo meno. Tai apima įvairias sritis: nuo mokslinių tyrimų, mokslo ir analizės mūsų kultūros ir istorijos į naudojimo būdus ir metodus, nustatytus tarptautinių tendencijų. ... [-]


Magistro Laipsnį Maisto Dizaino Projekto Patirtį

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Su bendrabučiu Dieninės 6 mėnesių January 2018 Italija Roma

Kurso tikslas išmokyti dizainerių, kurie turi kritiškai projektavimo įgūdžius, kad galėtų savarankiškai tvarkyti profesinius ir vadybinius ryšius, plėtoti už inovacijų veiksnys polinkį apibrėžiant įvairias vizijas sistemas, kuriose mes veikiame. Būdamas iš nuolatinio evoliucijos dizaineris figūra, Maisto Projektuotojas privalo įgyti žinių, kuri leis jam lankstumas elgtis su skirtingų dizaino srityse, bet greta, kurioje taikyti savo projektavimo įgūdžius, ypatingą dėmesį skiriant naudotojų dalyvavimą apibrėžiant kelius poreikius ir lūkesčius. [+]

Ši programa "Mokoma italų

Kas turėtų dalyvauti:

Žinoma, yra atvira tiems, kurie turi akademinių studijų pirmojo lygio pavadinimas, trunkantis ne mažiau kaip trejus metus srityse, susijusiose su architektūros, dizaino, interjero dizaino, vaizdinės komunikacijos, Maisto mokslo ar kitų susijusių disciplinų kreipėsi į paskaitas. Jis bus patikrinti gebėjimą spręsti savarankiškai tiek spekuliacines veiklą, kad vykdomosios.

Kursas apima teorinį ir praktinį kursą, kuris apima studentus praktiniam mokslinių tyrimų ir dizaino. Mokytojas suteikia modeliavimas ir konkrečius projektus bendradarbiaujant su agentūromis ir privačių įmonių, kur kreiptis kurso metu įgytas teorines principus, metodus, priemones ir metodikas.... [-]


Meistras Gastronomijos Ir Kulinarijos Valdymo

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Su bendrabučiu Dieninės 5 mėnesių September 2018 Ispanija Castellón

Ši magistro siūlo pasinerti į virtuvę nuo dieną padaryti kokybinį šuolį savo karjerą. Aš galiu sukurti kūrybingą ir pelningą teiginį, ne tik kulinarijoje, bet ir konditerijos ir duonos. [+]

IŠ VISO pamerktos į virtuvės

Ši magistro siūlo pasinerti į virtuvę nuo dieną padaryti kokybinį šuolį savo karjerą. Aš galiu sukurti kūrybingą ir pelningą teiginį, ne tik kulinarijoje, bet ir konditerijos ir duonos.

Programa yra 5 mėnesiai ir bus baigta su 530 valandų stažuotės, be kita ko, į geriausių restoranų mūsų kulinarinio komanda.

MOKINIŲ, žvaigždė

Mes turime geriausią produktą ekspertus, technikos, pažangiausius naujoves ir tendencijas virtuvėje. Galite sužinoti greta daugelio tarptautinių pamatinių virėjai yra dalis mūsų kulinarinio komanda.

labai specializuoti profesionalai, kurie daro mūsų dėstytojai vieną iš mūsų skiriamųjų bruožų.... [-]


Magistro Laipsnį Prekės Dizaino Ir Valdymas: Maisto, Vyno Ir Turizmo

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Su bendrabučiu Dieninės 11 mėnesių February 2018 Italija Florencija

Barselona Florencija yra du iš pagrindinių turistinių vietų Europoje; tiek pritraukti turistus ir keliautojus dėka jo skiriamojo derinys meno ir kultūros, ir neeilinio gyvenimo kokybę ir svetingumą. Plėtoti ir stiprinti šiose srityse markės reikalauja įgūdžių ir bendravimo visą kultūrinį ir komercinį viziją į aplinką, kurioje ji veikia. Teritoriškumo nebėra apribojimas, bet rakto tam, kad būtų pripažinta pasauliniu lygiu; Katalonija Toskana yra du regionai, kurie pastatė savo prekės ženklą vertę šiuo principu, ir kad dėka šio metodo sukūrė sėkmės, matomumą ir vertę. [+]

Ši programa "mokoma anglų kalba

kilnojamosios metinė Master ": Barselona Florencija Šis kursas moko profesionalai, galintys patenkinti didėjančią paklausą ateina iš sektorių, maisto / gėrimų, maitinimo ir svetingumo turizmo, kuriai naujas valdymas ir planavimas metodas yra konkurencinis pranašumas labai svarbus , Kurso struktūra, remiantis dizaino mokymo kaitos, susijusios su prekės ženklo ir valdymo tinkamai tvarkymo gerinimo, rengia būsimų specialistų visuose sektoriuose, susijusiuose svetingumo ir maisto ir vyno.

Mokytojas skatina veiklos įgūdžių ugdymą per aktyvaus požiūrio, grindžiamo švietimo modelio "mokymuisi daro", kuris persipina paskaitas ir stiprinimo dizaino mąstymo praktiką. Dalyviai bus sukurti įgūdžius tapatybės statybos ir paslaugų ženklais, veikiančių pramonės šakų, susijusių su turizmu, maisto ir vyno.... [-]


Meistras Maistas Ir Gėrimai Valdymo

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Su bendrabučiu Dieninės 8 - 14 mėnesių September 2018 Ispanija Barselonoje

Master Maistas ir gėrimai valdymas pagal EUHT StPOL ir specializuotos diplomas Maistas ir gėrimai valdymas sutikus į Gerona fondo universitete: naujovės ir mokymas [+]

Svarbiausi faktai

Be jo 60 ECTS svetingumo ir verslo orientuotos akademinės programos, ji siūlo unikalų Profesinio indukcinio modulio, kuriame studentai praleidžia 4 savaičių praktinę programą mokyklos viešbutyje.

Mokydamiesi mes įtraukiame studentus į asmeninius, techninius ir profesinius problemų sprendimo būdus. Mes rengiame juos dinamiškam vadovavimui, kurį turėsime vykdyti kaip įmonių vadovai.

Su mumis jie mokosi priimti sprendimus savarankiškai, objektyviai ir sistemingai. Tai atsispindės galutiniuose kiekvienų metų socialiniuose ir ekonominiuose rezultatuose toje bendrovėje, kurioje jie dirba.

Mūsų mokymo programoje dalyvauja žinomų tarptautinių viešbučių vadybininkų paskaitos iš išskirtinių viešbučių tinklų, leidžiančios mūsų mokiniams sužinoti apie naujausias svetingumo tendencijas.... [-]


Meistras Tarptautinėje Maisto Ir Gėrimų Valdymo

ESCP Europe Business School
Su bendrabučiu Dieninės 1 metai September 2018 Italija Turinas Prancūzija Paris Vokietija Berlin + 4 daugiau

Ši programa yra 1 metų 2-šalis, dieninių specializuota magistro programa skirta magistrantams, kuriais už išskirtinį valdymo karjerą maisto ir gėrimų pramonei, geriausiai tarptautinių kompanijų [+]

Tyrimai Turine ir Paryžiaus universitetuose.

Mokslinis Režisierius: prof Francesco Rattalino

Programos tikslai

Ši programa yra 1 metų 2-šalis, dieninių specializuota magistro programa skirta magistrantams, kuriais už išskirtinį valdymo karjerą Maisto ir gėrimų pramonės geriausių tarptautinių kompanijų (pvz Bacardi-Martini - Caffarel - Campari - "Carrefour" - "Coca -Cola - Costa Crociere - "Danone" - dr Oetker - B. Ferrero - Granarolo - Grom - "Lavazza" - "Marchesi -" Antinori "-" Unilever "), vadybininkai, vadovai ir verslininkai.

Karjeros galimybės

Mūsų pasiaukojanti Karjera tarnyba padės jums sukurti savo potencialius dėka koučingo sesijų ir tinklų veiklą su abiem įmonėms ir absolventai. Įvesti ESCP Europoje suteikia Jums galimybę pasinaudoti pasaulinio tinklo.... [-]


MSc / MBA Prabangos Prekės ženklo Valdymas, Maisto Ir Vyno M2 Spalio

INSEEC Chambéry campus
Su bendrabučiu Dieninės 2 semestrus October 2018 Prancūzija Chambéry

MBA / MSc prabanga Brand vadyba, Maistas ir vynas M2 trijų laikotarpį 350 valandų akis į akį mokymo kuri yra verta 60 ECTS arba 26 JAV kreditų. Visos klasės yra dėstomi anglų kalba [+]

MBA / MSc. Luxury Brand vadyba, Maistas ir vynas yra trijų laikotarpį 350 valandų akis į akį mokymo kuri yra verta 60 ECTS arba 26 JAV kreditų.

Visos klasės yra mokoma anglų kalba.

Programa siūlo daugiafunkciniam požiūriui: tvirtą verslo, strateginio, rinkodaros ir komunikacijos žinių, kartu su į praktinę pusę poveikio dėka aktyvių specialistų indėlis ir lauko vizitus.

Ji suteikia būtinas žinias ir patirtį įvesti prabangos paslaugų pramonė per akademinių ramsčių ir praktinių kursų įvairiose pramonės segmentų derinį.

KARJEROS GALIMYBĖS

Šis kursas gali būti tiesiogiai taikoma dirbti Luxury svetingumo į paslaugų, pavyzdžiui, operacijų, Brand vadyba, E-Merchandising, kulinarinio turizmo, vadybos gastronomijos ir vyno, maisto ir gėrimų, Renginių organizavimas, pardavimų ar svečiui tarnybos įvairovė.... [-]


Magistro Laipsnį Maisto Ir Vyno Valdymo (Roma) - Kelias į Italų

Il Sole 24 ORE Business School
Su bendrabučiu Dieninės 11 mėnesių October 2018 Italija Roma

Maisto ir vyno verslo mokykla Il Sole 24 rūda magistro siekiama mokyti naujų techninių darbo profilius ir maisto ir vyno vadovams išsamų supratimą apie pramonės ir maisto pramonės procesuose. [+]

Maisto ir vyno verslo mokykla Il Sole 24 rūda magistro siekiama mokyti naujų techninių darbo profilius ir maisto ir vyno vadovams išsamų supratimą apie pramonės ir maisto pramonės procesuose.

STRUKTŪRA

Mokytojas Maistas ir vynas valdymo dieninių, ribotos numeriai ir atvesdinti, turi 11 mėnesių trukmė:

5 mėnesiai dieninio mokymo klasėje 6 mėnesių stažuotė vyno ir maisto pramonės įrenginių PROGRAMA

Klasėje programa yra suskirstyta į šias pagrindines kiekis:

Vadybos pagrindai: elementai Ekonomikos ir verslo valdymo Pagrindinių mitybos principų ir dietologijos Maisto ir vyno ūkio ir maisto sistema Ekonomika ir maisto bendrovė valdymas Rinkodara, ryšiai ir verslo plėtros maisto ir vyno sektoriuje internacionalizavimo strategijas. Sutelkti dėmesį į Aziją, Afriką, JAV šalyse techninių ir valdymo įgūdžius maisto ir rizikos valdymo teisė Iš paleidimo maisto ir vyno pradėti. ... [-]

Master in Italian Cuisine and Oenology

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Su bendrabučiu Dieninės 6 mėnesių October 2018 Italija Italija Prisijungę

[+]

Magistro programos - Maisto ir gėrimų studijos. Tešla Duona priėmimas Ledai priėmimas vyno Restoranas maisto produktai Maisto ir gėrimų valdymas Halal Certificatioin - Valgių musulmonams [-]

Meistras Maisto Dizaino

Scuola Politecnica di Design SPD
Su bendrabučiu Dieninės 12 mėnesių March 2018 Italija Milano

Į maisto dizaino magistro vysto būtinus įgūdžius, kad prekybininkas gali patekti į maisto dizaino sektorių, rinkos, kuri yra nuolat auga, o kur Italija nuoroda. Kursas yra skirtas absolventų dizaino, rinkodaros ir komunikacijos, bet ir į specialistų, turinčių patirtį rinkoje. Programa yra orientuota į maisto pramonei ir jos metodikas. [+]

Į maisto dizaino magistro suteikia profesionalus besivystančių įgūdžių, reikalingų įrašyti ir pasiūlyti novatorišką indėlį į maisto sektoriuje, nuolat auga ir kur Italija atskaitos šalimi galimybės.

Kursas skirtas ne tik absolventų dizaino, rinkodaros ir komunikacijos, bet ir specialistai jau dirba administravimo ir valdymo rinkoje. Programa nukreipia savo dėmesį] Maisto sektoriaus ir jo metodikas. Skirtumas tarp maisto ir dizaino sąjunga, gimsta naujos profesinės - maisto dailininkė - kuris galėtų dirbti su: - procesų, metodų ir aplinkos, kurioje maisto produktai yra gaminami, platinami ir suvartojo; - Maisto iš estetiniu požiūriu, komunikabilus ir atstovas; - Įranga ir įrankiai naudojami rengiant ir vartoti maisto; - Ryšių veikla skatinti maisto produktus.... [-]


"All Inclusive" Magistro Programa Itališkoje Virtuvėje

Manuelina Culinary
Su bendrabučiu Dieninės 5 savaites April 2018 Italija Breša

Mūsų magistro programa yra pati išsamiausia trumpoji kulinarijos programa už Italijos ribų. Studentams ir kulinarijos specialistams suteikiama Italijos regioninės virtuvės perspektyva, kurią galima veiksmingai ir paprasčiausiai taikyti visose pasaulio vietose. Čia reikia nuodugniai išnagrinėti žaliavų, reikalingų užbaigtiems meniu įvykdymui, ir apima daugybę paprastų receptų pasikartojimų, kuriuos matome daugumoje mokyklų. [+]

Programos apžvalga

Mūsų magistro programa yra pati išsamiausia trumpoji kulinarijos programa už Italijos ribų. Studentams ir kulinarijos specialistams suteikiama Italijos regioninės virtuvės perspektyva, kurią galima veiksmingai ir paprasčiausiai taikyti visose pasaulio vietose. Čia reikia nuodugniai išnagrinėti žaliavų, reikalingų užbaigtiems meniu įvykdymui, ir apima daugybę paprastų receptų pasikartojimų, kuriuos matome daugumoje mokyklų. Ši programa apjungia demonstracinius ir praktinius metodus, demonstruojančius šiuolaikinius ir tradicinius itališkos regioninės virtuvės patiekalus, pagrindinius principus - kontrastingus skonius, spalvą, techniką ir maistinę vertę virtuvėje, o svarbiausia, suteikia visiems dalyviams galimybę pamatyti ir skonį. , ir gebėjimas kurti ir vystyti savo individualią techniką. Ši programa apima visus Italijos virtuvės patiekalus, įskaitant makaronus ir risotto, pyragaičius ir desertus, gelatinius, konservuotus ir konservuotus produktus, bei Italijos pagrindinius patiekalus, išsamiai išnagrinėjus pažangiausias technologijas, chemiją ir mokslą kiekvieno komponento atžvilgiu.... [-]