Filter
Magistro laipsniai
Studijų tipas: Visi Tempas: Visi

Palyginti 39 magistro studijų programas - Maisto ir gėrimų studijos

Kai baigsite savo bakalauro laipsnį, galite pradėti savo karjerą, arba pasirinkti ir toliau mokytis užsidirbti magistro laipsnį. Pastarasis variantas leidžia jums pasirengti daugiau pažangių karjeros ir šokti toliau į priekį nei jei pradėjo dirbti iš karto.

Kas yra maisto ir gėrimų studijų magistras? Šis laukas pagrindinis dėmesys skiriamas rengiant ir aptarnavimo maistą. Studentai imtis kursus, parengti juos suprasti restorane arba viešojo maitinimo verslo operacijas ir įvesti lyderio poziciją tokioje įstaigoje. Kursai taip pat gali sutelkti dėmesį į politikos pusėje maisto ir gėrimų tyrimus, jei studentas yra labiau suinteresuoti tapti maisto ir saugos darbuotojas arba inspektorius. Maisto ir gėrimų studijų programa paprastai neapima kulinarinio meno.

Pelningiausi Šeimininką Maistas ir gėrimai studijų nauda studentams padedant joms ugdyti vadybinius ir bendravimo įgūdžių, reikalingų jiems klestėti.Laikant Išplėstinė laipsnis taip pat gali leisti absolventai uždirbti didesnį atlyginimą Patekę savo karjerą.

Yra daug kintamųjų, kurie įtakoja užsidirbti magistro maisto ir gėrimų studijų išlaidas. Jūs turite ištirti konkrečią programą ir mokyklą prieš įtraukiant suprasti, kas už mokslą bus ir ką kiti mokesčiai jums bus atsakingas už.

Karjera prieinamas maisto ir gėrimų studijų absolventų yra daug. Iš esmės, jie gali patekti į visas administracinės poziciją maisto paslaugų ar maisto svetingumo srityse. Tai apima subjektus, restorane ar maitinimo vadovai, inventorizacijos specialistai, Assistant Manager. Taip pat galima dirbti sanitarijos ir saugos tapdama sanitarijos specialistas ar sveikatos inspektorius.

Ženkite kitą žingsnį link savo karjeros mokosi maisto ir gėrimų studijų programą.Ieškoti žemiau savo programą ir susilietus tiesiogiai Priėmimo biuras savo pasirinktą mokyklą užpildant švino pavidalu.

Skaityti daugiau Skaityti mažiau

39 Rezultatai Maisto ir gėrimų studijos

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

„Gasma“ ir „elBarri“ kartu suformuluoja kūrybiškumo ir avangardinio ugdymo programą. Unikalus meistras pasaulyje. Skirtingas statymas tiems profesionalams, kurie siekia ž ... [+]

Savybės:Kvalifikacija: UCH-CEU magistro laipsnisRežisierius: Magistro programa skirta studentams ir sektoriaus specialistams, norintiems atlikti kokybišką šuolį mokymuose ir karjeroje.Trukmė: 2019 m. Balandžio 1 d. - 2019 m. Liepos 31 d. 4 mėn. Praktika elBarri-Iglesias grupės restoranuose. Nuo pirmadienio iki penktadienio, nuo 9 iki 18 val.Valandos: 1660 valandųKreditai: 90 ECTSPateikta: ispanų kalbaRibotos vietosKaina: 12 500 EURpristatymas

Sveiki atvykę į gastronominę „ evoliuciją“ .

„Gasma“ ir „elBarri“ kartu suformuluoja kūrybiškumo ir avangardinio ugdymo programą. Unikalus meistras pasaulyje. Skirtingas statymas tiems profesionalams, kurie siekia žingsnio toliau savo profesijoje.... [-]

Ispanija Castellón de la Plana
April 2019
Dieninės
4 mėnesių
Su bendrabučiu
Skaityti daugiau lietuvių kalba
IED – Istituto Europeo di Design Rome

Maisto dizaino projekto "Meistras" traukiniai atlieka svarbiausius įgūdžius turinčių dizainerių ugdymą, nuolat besiorientuojantį į inovacijas. Maisto dizaineriai įgijo re ... [+]

Šis kursas vyksta ITALIJOS KALBA.

Maisto dizaino projekto " Meistras" traukiniai atlieka svarbiausius įgūdžius turinčių dizainerių ugdymą, nuolat besiorientuojantį į inovacijas. Maisto dizaineriai įgijo reikiamą lankstumą spręsti įvairias sritis - kur jie gali taikyti savo dizaino gebėjimus - ypatingą dėmesį skirti naudotojų dalyvavimui nustatant poreikius ir lūkesčius.

Profesinės galimybės - absolventai gali pradėti kelią visose srityse, susijusiose su gamyba, bendravimu ir maisto gamyba. Dėl įgytų kritinių kompetencijų jie gali susidurti su vadovavimo ir kultūros srities veikla.

Target - magistras skiriamas BA absolventams architektūroje, dizaino, vizualinės komunikacijos, mitybos mokslų ir susijusiose srityse.... [-]

Italija Rome
January 2021
Dieninės
6 mėnesių
Su bendrabučiu
Skaityti daugiau lietuvių kalba
The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management

Gyventingos tarptautinės vyno scenos pagrindinis veikėjas Honkonge siūlo unikalią vietą tiems, kurie nori tapti šios dinamiškos augimo srities dalimi. Kartu su didžiuliu ... [+]

Gyventingos tarptautinės vyno scenos pagrindinis veikėjas Honkonge siūlo unikalią vietą tiems, kurie nori tapti šios dinamiškos augimo srities dalimi. Kartu su didžiuliu Kinijos kontinentinės vyno rinkos augimu, vis dar reikia auginti vyno specialistų, turinčių pažangių, specializuotų mokymų ir švietimo pasaulinėje perspektyvoje, poreikį. Tarptautinės vynuogių vadybos magistrantūros programa sukurta siekiant patenkinti šią paklausą.

Ši išskirtinė programa plėtoja pramonės lyderius, pedagogus ir tyrėjus ir įkvepia jose gilų supratimą apie naujausias vyno verslo tendencijas, apibūdina jų sudėtingumą ir įtvirtina tvirtą padėtį, kad galėtų vadovauti pramonei ateityje. Studentai taip pat turi galimybę daugiau sužinoti apie žemyninės Kinijos vyno vartotojus ir sužinoti apie kai kurias iš sparčiausiai augančių ir potencialiai pelningų vyno rinkų pasaulyje.... [-]

Honkongas Kowloon
September 2019
Dieninės
12 mėnesių
Su bendrabučiu
Skaityti daugiau lietuvių kalba
IED – Istituto Europeo di Design Florence

Nuo prekės ženklo kūrimo technikos iki paslaugų dizaino, magistro studijų programos „Brand Design“ ir „Management“ tikslas: padėti maistui, vynui ir turizmui padėti stude ... [+]

Šis kursas vyksta anglų kalbos.

Ką reiškia sukurti ir valdyti prekės ženklą maisto pramonėje? Kaip parduoti vyno įmonę ir dirbti jos tapatybę? Kaip viską integruoti turizmą?

Nuo prekės ženklo kūrimo technikos iki paslaugų dizaino, magistro studijų programos „Brand Design“ ir „Management“ tikslas: padėti maistui, vynui ir turizmui padėti studentams ir jauniems specialistams tobulinti savo įgūdžius kaip ateities „Horeca“ pramonės vadybininkus, integruojant maisto vyną ir turizmą į gyvenimo būdo pasiūlymai.

Florencijoje ir Barselonoje vykstantis kursas teikia įvairius paslaugų teikimo įgūdžius, taikomus svetingumui ir turizmui, ypatingą dėmesį skiriant maistui Barselonoje ir vertikaliems vyno sektoriaus tyrinėjimams Florencijoje.... [-]

Italija Florence
February 2020
Dieninės
11 mėnesių
Su bendrabučiu
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Rome Business School

Rome Business School „Maisto ir gėrimų valdymo“ magistras yra idealus akademinis kursas specialistams, ieškantiems pasaulinės klasės studijų programos šiose disciplinose, ... [+]

Pradžios data: kiekvienais metais, kovo ir spalio mėnesiais

Rome Business School „Maisto ir gėrimų valdymo“ magistras yra idealus akademinis kursas specialistams, ieškantiems pasaulinės klasės studijų programos šiose disciplinose, todėl sėkmingai vyksta pasaulinė karjera „Food“

Su „ Rome Business School “ tarptautine perspektyva programa suteikia unikalią mokymosi patirtį ir pasaulinę profesinę poziciją, leidžiančią dalyviams studijuoti viename iš geriausių pasaulio miestų arba internete. Programos kokybiškos mokymo ir tinklų kūrimo paslaugos padeda puikiai tinka visiems, kurie nori pakilti į viršų maisto ir gėrimų pramonėje.... [-]

Italija Rome Italy Online
October 2019
Dieninės
1 metai
Su bendrabučiu
Skaityti daugiau lietuvių kalba
INSEEC Chambéry campus

MBA / MSc. "Luxury Brand Management", "Maistas" ... [+]

MBA / MSc. "Luxury Brand Management", "Maistas"

Visos klasės yra mokomos anglų kalba.

Programa siūlo daugiadalykį požiūrį: tvirtą verslo, strateginių, rinkodaros ir komunikacijos žinių, kartu su praktine patirtimi, dėka aktyvių profesionalų indėlio ir vizitų vietoje.

Ji teikia reikiamas žinias ir patirtį, norint patekti į prabangių paslaugų sektorių, derindama akademinius ramsčius ir praktinius kursus įvairiose pramonės šakose.

KARJEROS GALIMYBĖS

Šis kursas gali būti tiesiogiai pritaikytas dirbti "Luxury Hospitality", teikiant įvairias paslaugas, tokias kaip operacijos, prekės ženklo valdymas, e-prekyba, kulinarinis turizmas, vadybos gastronomija... [-]

Prancūzija Chambéry
October 2019
Dieninės
2 semestrus
Su bendrabučiu
Skaityti daugiau lietuvių kalba
CAST Alimenti

Itin išsamus ir konkretus Italijos virtuvės ir konditerijos magistro kursas yra 8 savaičių treniruočių programa, suteikianti apie 300 mokymo valandų; visiškai praktiškas ... [+]

Itin išsamus ir konkretus Italijos virtuvės ir konditerijos magistro kursas yra 8 savaičių treniruočių programa, suteikianti apie 300 mokymo valandų; visiškai praktiškas ir operatyvus, kiekvienas dalyvis galės susipažinti su daugybe paslapčių rengiant tipiškus italų kalbos kursus, taip pat su žymiausiais italų pyragaičiais.

Mūsų kurso stiprybėsMeistrų profesoriai, patvirtinti CAST AlimentiIndividualios daugiafunkcinės darbo vietosDaugiafunkcinės mokymo laboratorijos su pažangiausia įrangaKalbos pagalba kurso metuAutentiški itališki ingredientai, mokantys tikrą italų virtuvęViskas įskaičiuota: maitinimas, kavos pertraukos ir apgyvendinimas per visą kursąDidaktinės ekskursijos į Italijos kraštovaizdį ir produktusTrukmė... [-]
Italija Brescia
September 2019
Dieninės
2 mėnesių
Su bendrabučiu
Skaityti daugiau lietuvių kalba
University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL

Master Maistas ir gėrimai valdymas pagal EUHT StPOL ir specializuotos diplomas Maistas ir gėrimai valdymas sutikus į Gerona fondo universitete: naujovės ir mokymas ... [+]

Svarbiausi faktai

Be jo 60 ECTS svetingumo ir verslo orientuotos akademinės programos, ji siūlo unikalų Profesinio indukcinio modulio, kuriame studentai praleidžia 4 savaičių praktinę programą mokyklos viešbutyje.

Mokydamiesi mes įtraukiame studentus į asmeninius, techninius ir profesinius problemų sprendimo būdus. Mes rengiame juos dinamiškam vadovavimui, kurį turėsime vykdyti kaip įmonių vadovai.

Su mumis jie mokosi priimti sprendimus savarankiškai, objektyviai ir sistemingai. Tai atsispindės galutiniuose kiekvienų metų socialiniuose ir ekonominiuose rezultatuose toje bendrovėje, kurioje jie dirba.

Mūsų mokymo programoje dalyvauja žinomų tarptautinių viešbučių vadybininkų paskaitos iš išskirtinių viešbučių tinklų, leidžiančios mūsų mokiniams sužinoti apie naujausias svetingumo tendencijas.... [-]

Ispanija Barcelona
September 2019
Dieninės
8 - 14 mėnesių
Su bendrabučiu
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Taylor’s University

Filosofijos magistro (maisto studijos) tikslas yra paskleisti absolventus į aukštos kvalifikacijos specialistus, kurie yra ekspertai maisto studijų srityje. Taylor's ... [+]

Dvigubas pripažinimas ir sertifikavimas

Per pastaruosius 20 ar daugiau metų maisto statusas labai pasikeitė. Maisto krizių sklaida, didėjanti nutukimo problema ir dar daugiau - daug dėmesio skiria maistui. Ekonomikos srityje gyventojų skaičiaus augimas ir spartus ekonomikos augimas per pastarąjį dešimtmetį paskatino maisto vartojimą sprogdinti. Pasak Cushmano Filosofijos magistro (maisto studijos) tikslas yra paskleisti absolventus į aukštos kvalifikacijos specialistus, kurie yra ekspertai maisto studijų srityje. Taylor's University ir Tulūzos universitetas Jean Jaurès (UT2J) sukūrė išsamią mokymo programą, apimančią tokius dalykus kaip moksliniai gebėjimai, m... [-]
Malaizija Subang Jaya
July 2019
Dieninės
Ištęstinės
18 - 30 mėnesių
Su bendrabučiu
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Scuola Politecnica di Design SPD

Į maisto dizaino magistro vysto būtinus įgūdžius, kad prekybininkas gali patekti į maisto dizaino sektorių, rinkos, kuri yra nuolat auga, o kur Italija nuoroda. Kursas yr ... [+]

Į maisto dizaino magistro suteikia profesionalus besivystančių įgūdžių, reikalingų įrašyti ir pasiūlyti novatorišką indėlį į maisto sektoriuje, nuolat auga ir kur Italija atskaitos šalimi galimybės.

Kursas skirtas ne tik absolventų dizaino, rinkodaros ir komunikacijos, bet ir specialistai jau dirba administravimo ir valdymo rinkoje. Programa nukreipia savo dėmesį] Maisto sektoriaus ir jo metodikas. Skirtumas tarp maisto ir dizaino sąjunga, gimsta naujos profesinės - maisto dailininkė - kuris galėtų dirbti su: - procesų, metodų ir aplinkos, kurioje maisto produktai yra gaminami, platinami ir suvartojo; - Maisto iš estetiniu požiūriu, komunikabilus ir atstovas; - Įranga ir įrankiai naudojami rengiant ir vartoti maisto; - Ryšių veikla skatinti maisto produktus.... [-]

Italija Milan
February 2020
Dieninės
12 mėnesių
Su bendrabučiu
Skaityti daugiau lietuvių kalba
ESCP Europe Business School

Programa yra atvira visiems, kurie aistringai žiūri į F ... [+]

Programos tikslai

Programa yra atvira visiems, kurie aistringai žiūri į F

Baigę programą keliose scenarijose bus atvira tarptautinėje kompanijoje arba mažos ir vidutinės įmonės steigime arba konsoliduotame versle Europoje ar visame pasaulyje.

Inovatyvus ir operatyvus

Ši magistrantūra siūlo jums visus aukšto lygio magistrantūros programos elementus, taikant naujovišką požiūrį, kuris suteikia pirmąją patirtį su daugiau nei 20 dienų apsilankymų įmonėje metu, susitikimuose su maisto produktų vadovais.

Gerai žinomų tarptautinių maisto ir gėrimų kompanijų atstovai gaus patarimų ir gudrybių, kaip sėkmingai kurti naujus produktus ir idėjas bei kaip pagerinti savo asmeninį tinklą.... [-]

Italija Turin Prancūzija Paris
September 2019
Dieninės
15 mėnesių
Su bendrabučiu
Skaityti daugiau lietuvių kalba
North-Caucasus Federal University

Programa buvo sukurta kartu su užsienio partneriais remiantis Europos ir Rusijos teisės aktais higienos ir pramoninės saugos srityje. Profesionalios ciklo disciplinos yra ... [+]

Programa buvo sukurta kartu su užsienio partneriais remiantis Europos ir Rusijos teisės aktais higienos ir pramoninės saugos srityje. Profesionalios ciklo disciplinos yra sukurtos remiantis Higienos inžinerijos ir dizaino grupės nuostatomis ir sukuria žinių, praktinių ir mokslinių tyrimų patirtį projektavimo įrangos ir maisto gamybos procesų, atitinkančių dizaino higienos reikalavimus ir užtikrina kokybiškus bei saugius gaminius .

Programos tikslas:

mokymo įrangos ir maisto gamybos procesų, biologinių ir farmacinių medžiagų projektavimo, diegimo, priežiūros ir audito specialistų rengimas, kad jie atitiktų pasaulinius higienos ir saugos reikalavimus. Be to, programa orientuota į mokslininkų mokymą kompiuterinio modeliavimo ir maisto gamybos procesų optimizavimo srityje, naujų ir (arba) patobulintų įrenginių ir technologinių linijų projektavimą ir bandymą, siekiant pašalinti galimą produktų užteršimą jų gamybos metu.... [-]

Rusija Stavropol
September 2019
Dieninės
2 metų
Su bendrabučiu
Skaityti daugiau lietuvių kalba
The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International

Viešbučių vadybos ir restauravimo magistras, kurios tikslas - apmokyti specialistus ir vadovus, kurie vadovauja pasauliniams verslo projektams svetingumo valdymo srityje, ... [+]

Magistro programos - Maisto ir gėrimų studijos.

Viešbučių vadybos ir restauravimo magistras , kurios tikslas - apmokyti specialistus ir vadovus, kurie vadovauja pasauliniams verslo projektams svetingumo valdymo srityje, nors iš verslo perspektyvos būtina veiksmingai priimti sprendimus šiame sektoriuje. tokiu būdu globalizuotos ir dinamiškos ir nepašalina naujų technologijų poveikio.

Kodėl studijuoti magistro

valdymo įgūdžiai

Susitikimų ciklas su viešbučių valdytojais ir maitinimo įmonėmis bei tarptautiniais turizmo konsultantais.Vadybos patirtis: studentas sukurs pagrindinius gebėjimus efektyviai valdyti projektus, "minkštus įgūdžius".Bylos metodas: bylos metodas leidžia studentui sistemingai tobulinti sprendimų priėmimo procesą aptariant realius turizmo verslo atvejus. Be to, ši metodika leidžia kurti kitus įgūdžius, tokius kaip kūrybiškumas, analitinis mąstymas, žodiniai ir rašytiniai bendravimo įgūdžiai bei tarpasmeniniai įgūdžiai. Kai kurie ankstesnių šios programos skambučių atvejai buvo "El Bulli" ir "Ryanair".Ypatingas dėmesys skiriamas pajamų valdymui, kuris pateikiamas per verslo žaidimą. Ši konkreti viešbučių rinkodaros sritis yra plačiai išvystyta šioje specialybėje per viziją, pritaikytą per verslo žaidimą.mėnesio konferencijos su direktorių skirtingų departamentų ar direktorių bendrovių sektoriui atstovaujančių.Vadybos įgūdžių ugdymo programa: Turizmo įgūdžių ugdymo programa (TSDP).... [-]
Ispanija Barcelona Madrid
May 2019
Dieninės
Ištęstinės
7 mėnesių
Su bendrabučiu
Skaityti daugiau lietuvių kalba
University of Bologna

Maisto Sistemų Valdymas ("FoodSys") yra 2 metų trukmės 2-ojo ciklo laipsnio programa, kuria visiškai mokosi anglų kalba, skirtos tarpdisciplininiam požiūriui ir tarptauti ... [+]

Maisto Sistemų Valdymas ("FoodSys") yra 2 metų trukmės 2-ojo ciklo laipsnio programa, kuria visiškai mokosi anglų kalba, skirtos tarpdisciplininiam požiūriui ir tarptautinei perspektyvai. Programa remiasi įvairių žinių sričių ir realiosios situacijos valdymo situacijų ryšiu, siekiant plėtoti aktyvius sprendimų priėmėjus ir vadovus, turintiems pažangių kiekybinių ir analitinių įgūdžių, būtinų sėkmingai organizacijose, susijusiose su žemės ūkio ir maisto sistemomis. Konkrečios kompetencijos apima žinias apie žemės ūkio ir maisto produktus, aplinkosaugos ekonomiką, verslo logistiką ir maisto produktų tiekimo grandinės valdymą, maisto kokybės valdymą, tarptautinę maisto rinkodarą, maisto ir žemės ūkio ekonomiką bei politiką, tarptautinius santykius ir projektų valdymą.... [-]

Italija Forli
September 2019
Dieninės
2 metų
Su bendrabučiu
Skaityti daugiau lietuvių kalba
OSTELEA - Escuela de Turismo

Viešbučių vadybos ir maisto vadybos magistras ... [+]

Restorano vadybos magistro laipsnis

Viešbučių vadybos ir maisto vadybos magistras

Mokytojo studijų priežastys:

Pajamų valdymas mokomas per verslo žaidimą. Ši konkreti viešbučių rinkodaros sritis yra plačiai išvystyta šioje specialybėje per viziją, pritaikytą per verslo žaidimą.Šis magistras mokomas Madride ir BarselonojeTinklų kūrimas: magistrantūros studentai gali dalyvauti "Afterwork" ciklą, veiklą, jungiančią juos su verslo pasauliu per susitikimus su verslininkėmis. Be to, jie gali dalyvauti susitikimų cikle su viešbučių valdytojais ir maitinimo įmonėmis bei tarptautiniais turizmo konsultantais.Mokymo ciklas: magistrantai gali dalyvauti "Ostelea Coaching Cycle", kuris jungia grupines sesijas įvairiose srityse, pavyzdžiui, emocinį treniruotę ar šeimos koučingas.Dalyvavimas sektorių mugėse: magistrantūros studentai gali dalyvauti įvairiuose sektorių mugėse, pavyzdžiui, "Alimentaria" arba "IBTM".Profesinė praktika Meistras siūlo profesionalių stažuotes viešbučių tinklo valdymo ir maitinimo įmonių srityse.Tai apima susitikimus su viešbučių valdytojais ir restoranų kompanijomis.tikslai... [-]
Ispanija Madrid Barcelona
October 2019
Ištęstinės
Su bendrabučiu
Skaityti daugiau lietuvių kalba