Magistro programos - Maisto ir gėrimų studijos

Palyginti 37 magistro studijų programas - Maisto ir gėrimų studijos

Maisto ir gėrimų studijos

Kai baigsite savo bakalauro laipsnį, galite pradėti savo karjerą, arba pasirinkti ir toliau mokytis užsidirbti magistro laipsnį. Pastarasis variantas leidžia jums pasirengti daugiau pažangių karjeros ir šokti toliau į priekį nei jei pradėjo dirbti iš karto.

Kas yra maisto ir gėrimų studijų magistras? Šis laukas pagrindinis dėmesys skiriamas rengiant ir aptarnavimo maistą. Studentai imtis kursus, parengti juos suprasti restorane arba viešojo maitinimo verslo operacijas ir įvesti lyderio poziciją tokioje įstaigoje. Kursai taip pat gali sutelkti dėmesį į politikos pusėje maisto ir gėrimų tyrimus, jei studentas yra labiau suinteresuoti tapti maisto ir saugos darbuotojas arba inspektorius. Maisto ir gėrimų studijų programa paprastai neapima kulinarinio meno.

Pelningiausi Šeimininką Maistas ir gėrimai studijų nauda studentams padedant joms ugdyti vadybinius ir bendravimo įgūdžių, reikalingų jiems klestėti.Laikant Išplėstinė laipsnis taip pat gali leisti absolventai uždirbti didesnį atlyginimą Patekę savo karjerą.

Yra daug kintamųjų, kurie įtakoja užsidirbti magistro maisto ir gėrimų studijų išlaidas. Jūs turite ištirti konkrečią programą ir mokyklą prieš įtraukiant suprasti, kas už mokslą bus ir ką kiti mokesčiai jums bus atsakingas už.

Karjera prieinamas maisto ir gėrimų studijų absolventų yra daug. Iš esmės, jie gali patekti į visas administracinės poziciją maisto paslaugų ar maisto svetingumo srityse. Tai apima subjektus, restorane ar maitinimo vadovai, inventorizacijos specialistai, Assistant Manager. Taip pat galima dirbti sanitarijos ir saugos tapdama sanitarijos specialistas ar sveikatos inspektorius.

Ženkite kitą žingsnį link savo karjeros mokosi maisto ir gėrimų studijų programą.Ieškoti žemiau savo programą ir susilietus tiesiogiai Priėmimo biuras savo pasirinktą mokyklą užpildant švino pavidalu.

Skaityti Daugiau

Meistras gastronomijos ir kulinarijos valdymo

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Su bendrabučiu Dieninės 5 mėnesių September 2019 Ispanija Castellón de la Plana

Ši magistro siūlo pasinerti į virtuvę nuo dieną padaryti kokybinį šuolį savo karjerą. Aš galiu sukurti kūrybingą ir pelningą teiginį, ne tik kulinarijoje, bet ir konditerijos ir duonos. [+]

IŠ VISO pamerktos į virtuvės

Ši magistro siūlo pasinerti į virtuvę nuo dieną padaryti kokybinį šuolį savo karjerą. Aš galiu sukurti kūrybingą ir pelningą teiginį, ne tik kulinarijoje, bet ir konditerijos ir duonos.

Programa yra 5 mėnesiai ir bus baigta su 530 valandų stažuotės, be kita ko, į geriausių restoranų mūsų kulinarinio komanda.

MOKINIŲ, žvaigždė

Mes turime geriausią produktą ekspertus, technikos, pažangiausius naujoves ir tendencijas virtuvėje. Galite sužinoti greta daugelio tarptautinių pamatinių virėjai yra dalis mūsų kulinarinio komanda.

labai specializuoti profesionalai, kurie daro mūsų dėstytojai vieną iš mūsų skiriamųjų bruožų.... [-]


Magistrantūra / Prabangos prekės ženklo vadybos MBA, maistas

INSEEC Chambéry campus
Su bendrabučiu Dieninės 2 semestrus October 2018 Prancūzija Chambéry

MBA / MSc. "Luxury Brand Management", "Maistas" [+]

MBA / MSc. "Luxury Brand Management", "Maistas"

Visos klasės yra mokomos anglų kalba.

Programa siūlo daugiadalykį požiūrį: tvirtą verslo, strateginių, rinkodaros ir komunikacijos žinių, kartu su praktine patirtimi, dėka aktyvių profesionalų indėlio ir vizitų vietoje.

Ji teikia reikiamas žinias ir patirtį, norint patekti į prabangių paslaugų sektorių, derindama akademinius ramsčius ir praktinius kursus įvairiose pramonės šakose.

KARJEROS GALIMYBĖS

Šis kursas gali būti tiesiogiai pritaikytas dirbti "Luxury Hospitality", teikiant įvairias paslaugas, tokias kaip operacijos, prekės ženklo valdymas, e-prekyba, kulinarinis turizmas, vadybos gastronomija... [-]


Maisto ir gėrimų vadybos magistro laipsnis

Rome Business School
Su bendrabučiu Dieninės 1 metai Registracija galima Italija Rome

Rome Business School maisto ir gėrimų vadybos magistras siūlo bendrą vadybos mokymą kartu su konkrečios gamybos grandinės kompetencijomis, gaminančių specialistus, galinčius spręsti maisto ir gėrimų pramonės problemas tarptautiniu ir daugiakultūriniu kontekstu. [+]

Mokymasis dėl kompetencijos, mokamos stažuotės, karjeros tarnyba, tarptautiniai tinklai ir daugelis kitų, yra naudingi jūsų profesiniam ir asmeniniam tobulėjimui. Mokomosios formulės kiekvienai paklausai.

Pradžios data: kiekvienais metais, kovo ir spalio mėnesiais

" Rome Business School " maisto ir gėrimų vadybos magistro studijoje siūlo bendrą vadybos mokymą kartu su konkrečios gamybos grandinės kompetencijomis, gaminančių specialistus, galinčius spręsti maisto ir gėrimų pramonės problemas tarptautiniu ir daugiakultūriniu kontekstu.

Italijos maisto ir gėrimų pramonė auga tiek vidaus, tiek tarptautinėse rinkose. Italijos gaminiai yra kokybės ženklas, pripažintas ir vertinamas visame pasaulyje tiek žaliavų, tiek geografinės kilmės požiūriu.... [-]


Gamtos projektavimo ir vadybos magistras: maistas, vynas ir turizmas

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Su bendrabučiu Dieninės 11 mėnesių February 2019 Italija Florence

Nuo brendimo būdų iki paslaugų dizaino, Brando dizaino ir vadybos magistrantūros studijų tikslas: maistas, vynas ir turizmas - padėti studentams ir jauniems specialistams plėtoti savo įgūdžius kaip būsimiems "Horeca" valdytojams, integruojant maisto vyną ir turizmą į gyvenimo būdą pasiūlymai. Florencijoje ir Barselonoje vykstantis kursas teikia įvairius paslaugų teikimo įgūdžius, taikomus svetingumui ir turizmui, ypatingą dėmesį skiriant maistui Barselonoje ir vertikaliems vyno sektoriaus tyrinėjimams Florencijoje. Katalonija ir Toskana pastatė savo prekių ženklų strategijas dėl teritoriškumo vertės, kaip pagrindinio pasaulio išskirtinumo. Šio meistro dėka studentai turi galimybę išbandyti skirtingas firminių ženklų ir projektų valdymo metodikas, kuriuos sėkmingai naudoja dvi svarbiausios turistinės paskirties vietos Europoje. [+]

Šis kursas vyksta anglų kalbos.

Ką reiškia sukurti ir valdyti prekės ženklą maisto pramonėje? Kaip parduoti vyno įmonę ir dirbti jos tapatybę? Kaip viską integruoti turizmą?

Nuo brendimo būdų iki paslaugų dizaino, Brando dizaino ir vadybos magistrantūros studijų tikslas: maistas, vynas ir turizmas - padėti studentams ir jauniems specialistams plėtoti savo įgūdžius kaip būsimiems "Horeca" valdytojams, integruojant maisto vyną ir turizmą į gyvenimo būdą pasiūlymai.

Florencijoje ir Barselonoje vykstantis kursas teikia įvairius paslaugų teikimo įgūdžius, taikomus svetingumui ir turizmui, ypatingą dėmesį skiriant maistui Barselonoje ir vertikaliems vyno sektoriaus tyrinėjimams Florencijoje.... [-]


Maisto dizaino projekto patirties magistras

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Su bendrabučiu Dieninės 6 mėnesių January 2019 Italija Rome

Maisto dizaino projekto "Meistras" traukiniai atlieka svarbiausius įgūdžius turinčių dizainerių ugdymą, nuolat besiorientuojantį į inovacijas. Maisto dizaineriai įgijo reikiamą lankstumą spręsti įvairias sritis - kur jie gali taikyti savo dizaino gebėjimus - ypatingą dėmesį skirti naudotojų dalyvavimui nustatant poreikius ir lūkesčius. Profesinės galimybės - absolventai gali pradėti kelią visose srityse, susijusiose su gamyba, bendravimu ir maisto gamyba. Dėl įgytų kritinių kompetencijų jie gali susidurti su vadovavimo ir kultūros srities veikla. [+]

Šis kursas vyksta ITALIJOS KALBA.

Maisto dizaino projekto " Meistras" traukiniai atlieka svarbiausius įgūdžius turinčių dizainerių ugdymą, nuolat besiorientuojantį į inovacijas. Maisto dizaineriai įgijo reikiamą lankstumą spręsti įvairias sritis - kur jie gali taikyti savo dizaino gebėjimus - ypatingą dėmesį skirti naudotojų dalyvavimui nustatant poreikius ir lūkesčius.

Profesinės galimybės - absolventai gali pradėti kelią visose srityse, susijusiose su gamyba, bendravimu ir maisto gamyba. Dėl įgytų kritinių kompetencijų jie gali susidurti su vadovavimo ir kultūros srities veikla.

Target - magistras skiriamas BA absolventams architektūroje, dizaino, vizualinės komunikacijos, mitybos mokslų ir susijusiose srityse.... [-]


Viešbučių vadybos, restoranų ir maisto įmonių vadovai

OSTELEA | Distancia
Internetinės Internetinės ir su apgyvendinimu studijos Dieninės 12 mėnesių September 2019 Ispanija Madrid Barcelona + 2 daugiau

Viešbučių vadybos ir restauravimo magistras, kurios tikslas - apmokyti specialistus ir vadovus, kurie vadovauja pasauliniams verslo projektams svetingumo valdymo srityje, nors iš verslo perspektyvos būtina veiksmingai priimti sprendimus šiame sektoriuje. tokiu būdu globalizuotos ir dinamiškos ir nepašalina naujų technologijų poveikio. [+]

Turizmo sektorius jau dešimtmečius buvo vienas iš pagrindinių šalies socialinės ir ekonominės plėtros sektorių. Taigi praėjusiais metais sektorius išaugo 3%, generuodamas daugiau nei 53 000 darbo vietų. Be to, viešbučio sektorius yra pagrindinis turizmo objektas ir vienas iš tų, kurie pastaraisiais metais patyrė didesnį augimą.

Atsižvelgiant į tai, augantis sektorius, kuris visam laikui reikalauja, kad apmokyti specialistai veiktų nuolat besivystančioje rinkoje, yra "Osteleos turizmo mokyklos" dėstyto "Viešbučių vadybos ir restauravimo magistras"

Meistras, sukurtas pagal internetinę distancijos metodiką, gali būti baigtas per 12 mėnesių, nes jo lankstus mokymosi modelis pritaikytas dalyvių poreikiams.... [-]


Magistro Tarptautinio Vyno Valdymo

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
Su bendrabučiu Dieninės 12 mėnesių September 2019 Honkongas Kowloon

Gyventingos tarptautinės vyno scenos pagrindinis veikėjas Honkonge siūlo unikalią vietą tiems, kurie nori tapti šios dinamiškos augimo srities dalimi. Kartu su didžiuliu Kinijos kontinentinės vyno rinkos augimu, vis dar reikia auginti vyno specialistų, turinčių pažangių, specializuotų mokymų ir švietimo pasaulinėje perspektyvoje, poreikį. Tarptautinės vynuogių vadybos magistrantūros programa sukurta siekiant patenkinti šią paklausą. Ši išskirtinė programa plėtoja pramonės lyderius, pedagogus ir tyrėjus ir įkvepia jose gilų supratimą apie naujausias vyno verslo tendencijas, apibūdina jų sudėtingumą ir įtvirtina tvirtą padėtį, kad galėtų vadovauti pramonei ateityje. Studentai taip pat turi galimybę daugiau sužinoti apie žemyninės Kinijos vyno vartotojus ir sužinoti apie kai kurias iš sparčiausiai augančių ir potencialiai pelningų vyno rinkų pasaulyje. [+]

Gyventingos tarptautinės vyno scenos pagrindinis veikėjas Honkonge siūlo unikalią vietą tiems, kurie nori tapti šios dinamiškos augimo srities dalimi. Kartu su didžiuliu Kinijos kontinentinės vyno rinkos augimu, vis dar reikia auginti vyno specialistų, turinčių pažangių, specializuotų mokymų ir švietimo pasaulinėje perspektyvoje, poreikį. Tarptautinės vynuogių vadybos magistrantūros programa sukurta siekiant patenkinti šią paklausą.

Ši išskirtinė programa plėtoja pramonės lyderius, pedagogus ir tyrėjus ir įkvepia jose gilų supratimą apie naujausias vyno verslo tendencijas, apibūdina jų sudėtingumą ir įtvirtina tvirtą padėtį, kad galėtų vadovauti pramonei ateityje. Studentai taip pat turi galimybę daugiau sužinoti apie žemyninės Kinijos vyno vartotojus ir sužinoti apie kai kurias iš sparčiausiai augančių ir potencialiai pelningų vyno rinkų pasaulyje.... [-]


Vykdomosios magistras Hotel Management

Ostelea Morocco
Su bendrabučiu Dieninės 1 metai October 2018 Marokas Rabat

Vykdomosios magistrantūros studijų programa Vadybos viešbučių ir restoranų valdymo buvo sukurta bendradarbiaujant su veiklos ir institucinių veikėjų šiame sektoriuje, siekiant užtikrinti atsakymą į problemų susietų su vystymosi ir augimo sektoriuje, viena vertus atsakymą ir darbo rinkos poreikius, kita vertus. [+]

pristatymas

Globalizuotame kontekste ir vystosi, vykdomasis magistras svetingumo vadybos

Šis mokymas dėmesys skiriamas valdymo ir kontrolės struktūrinių charakteristikų gamybos vienetus įmonės, ar tai būtų nacionalinė ar tarptautinė perspektyva.

Šūkis: veiksmingą sprendimų priėmimo ir aktyvus naujų technologijų naudojimas.

Vykdomasis magistro programa svetingumo vadybos

tikslai

Vykdomasis magistro svetingumo vadybos

Tuo savo kelionės pabaigoje, jums vadybininkai, turintys įgūdžių, gebėjimų ir vertybių taip:

Žinios apie svetingumo industrijos ir Maitinimas: per tarptautinę perspektyvą bei požiūrio į "Verslo" Business režimas, jums įgyti tvirtą žinių bazę viešbučio pramonės ir maitinimo, ir, kalbant apie politiką, procedūros, praktika ir patirtis turizmo, svetingumo ir laisvalaikio srityse.... [-]


Magistro laipsnį viešbučių ir restoranų valdymo (Madridas)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Su bendrabučiu Dieninės October 2018 Ispanija Madrid

Į svetingumo vadybos ir restauravimo magistras, kuria siekiama mokyti specialistams ir vadybininkams, kurie veda pasaulio verslo projektus svetingumo vadybos srityje, bet iš būtino verslo perspektyvos būtų veiksminga priimant sprendimus šiame sektoriuje globalizacijos ir dinamiška, o ne išvengti naujų technologijų poveikį. [+]

Magistras svetingumo vadybos ir restauravimo

Į svetingumo vadybos ir restauravimo magistras, kuria siekiama mokyti specialistams ir vadybininkams, kurie veda pasaulio verslo projektus svetingumo vadybos srityje, bet iš būtino verslo perspektyvos būtų veiksminga priimant sprendimus šiame sektoriuje globalizacijos ir dinamiška, o ne išvengti naujų technologijų poveikį.

Kodėl studijuoti magistro:

Pajamos valdymas, kuris yra mokoma per verslo žaidimas. Tai ypač laukas viešbučio rinkodaros yra plačiai išvystyta šioje srityje per taikomi per verslo žaidimas vizija. Ši magistro gali būti priimtas Madride ar Barselonoje integruota praktika: Teorinis komponentas išsivysčiusių klasėje taikomuosius dalykus, tačiau jų įgyvendinimas yra bendras verslo praktika. Profesinės veiklos praktikos. Mokytojas siūlo darbo patirtį sričių valdymą viešbučių grandines ir maitinimo įmonių galimybę. Ji apima keletą susitikimų seriją su vadovais viešbučių, viešojo maitinimo verslo ir tarptautinėse turizmo konsultantai. Ostelea yra Ispanijos asociacijos direktorių ir vadovų Hotel (AEDH) narys. Byla metodas: Byla metodas leidžia geriausiai studentams sistemingai savo sprendimų priėmimo procesą per faktinių atvejais turizmo įmonių diskusijoje. Kai kuriais atvejais, kurie yra darbo yra: El Buliai "ir" Ryanair. Dalyvavimas prekybos mugėse: Studentai dalyvauti prekybos mugėse, pavyzdžiui, Alimentaria (Barselona), laikomas vienu iš svarbiausių pasaulio maisto sektoriuje mugėse; arba IBTM (Barselona), vienas iš verslo turizmo vadovais. Tikslai ... [-]

Filosofijos magistras (maisto studijos)

Taylor’s University
Su bendrabučiu Dieninės Ištęstinės 18 - 30 mėnesių July 2019 Malaizija Subang Jaya + 1 daugiau

Filosofijos magistro (maisto studijos) tikslas yra paskleisti absolventus į aukštos kvalifikacijos specialistus, kurie yra ekspertai maisto studijų srityje. Taylor's University ir Tulūzos universitetas Jean Jaurès (UT2J) sukūrė išsamią mokymo programą, apimančią tokius dalykus kaip moksliniai gebėjimai, maisto antropologija ir sociologija, įvairių maisto produktų supratimas, maisto produktų tendencijos ir verslo perspektyvos, socialiniai ir politiniai klausimai maisto mityba ir visuomenės sveikata ir daug daugiau. [+]

Dvigubas pripažinimas ir sertifikavimas

Per pastaruosius 20 ar daugiau metų maisto statusas labai pasikeitė. Maisto krizių sklaida, didėjanti nutukimo problema ir dar daugiau - daug dėmesio skiria maistui. Ekonomikos srityje gyventojų skaičiaus augimas ir spartus ekonomikos augimas per pastarąjį dešimtmetį paskatino maisto vartojimą sprogdinti. Pasak Cushmano Filosofijos magistro (maisto studijos) tikslas yra paskleisti absolventus į aukštos kvalifikacijos specialistus, kurie yra ekspertai maisto studijų srityje. Taylor's University ir Tulūzos universitetas Jean Jaurès (UT2J) sukūrė išsamią mokymo programą, apimančią tokius dalykus kaip moksliniai gebėjimai, maisto antropologija ir sociologija, įvairių maisto produktų supratimas, maisto produktų tendencijos ir verslo perspektyvos, socialiniai ir politiniai klausimai maisto mityba ir visuomenės sveikata ir daug daugiau.Taylor'o maisto studijų pranašumasVienintelis Malaizijos universitetas "Maisto tyrimų katedroje: maistas, kultūros ir sveikata" - profesorius dr. Jean Pierre Poulain. Jis teigia, kad pabrėžia maisto studijas, prisideda prie akademinių programų ir teikia patarimus studentams ir dėstytojams. Prancūzijos socialinis antropologas prof. Dr. Poulainas turi ilgą ir sėkmingą karjerą maisto studijų ir svetingumo ugdymo srityje tiek akademiniame, tiek tarptautiniame gyvenime. Jis išleido daug knygų, knygų skyrių ir straipsnių, taip pat aktyviai pristatė pagrindinius pranešimų ir konferencijų pristatymus visame pasaulyje tokiais klausimais kaip maisto sociologija, maisto paveldas ir turizmo praktika.Vienintelė maisto studijų programa, skirta "Global Field Research Program" (GRP), kuri suteikia galimybę atlikti lauko darbus užsienyje. Studentai turi įdomią galimybę atlikti mokslinį darbą savo daktaro disertacijos užsienyje, jei jis yra orientuotas į su maistu susijusią temą konkrečios šalies 3 - 6 mėnesius. Pasirinkite iš tarptautinio partnerių universitetų tinklo, skirto moksliniams tyrimams tokiose šalyse kaip Prancūzija, Ispanija, Italija, Honkongas... [-]

Meistras tarptautiniame maistui

ESCP Europe Business School
Su bendrabučiu Dieninės 1 metai September 2019 Prancūzija Paris

IFBM magistro laipsnis ESCP Europe , vienoje iš pasaulio aukščiausiųjų verslo mokyklų, yra vienerių metų dieninė antrosios pakopos studijų programa iš 2 šalių tiems, kurie siekia sėkmingos karjeros maisto srityje. [+]

Pirmasis IFBM magistras iš ESCP Europe Business School

IFBM magistro laipsnis ESCP Europe , vienoje iš pasaulio aukščiausiųjų verslo mokyklų, yra vienerių metų dieninė antrosios pakopos studijų programa iš 2 šalių tiems, kurie siekia sėkmingos karjeros maisto srityje.

Tai mokoma anglų kalba ir vyksta mūsų Turino ir Paryžiaus miesteliuose, puikus atspirties taškas, kad išgyventų Italijos ir Prancūzijos, aukščiausių pasaulio teritorijų, kurios yra maisto ir gėrimų kultūros bei inovacijų pagrindas, patirtį.

Programa prasideda rugsėjį kiekvienais metais. Pradėkite savo paraišką dabar!

Pasirinkę "Magistro - mokslų magistro" meniu "Prieiga" skyriuje sukūrę savo sąskaitą.... [-]


Meistras maisto dizaino

Scuola Politecnica di Design SPD
Su bendrabučiu Dieninės 12 mėnesių March 2019 Italija Milan

Į maisto dizaino magistro vysto būtinus įgūdžius, kad prekybininkas gali patekti į maisto dizaino sektorių, rinkos, kuri yra nuolat auga, o kur Italija nuoroda. Kursas yra skirtas absolventų dizaino, rinkodaros ir komunikacijos, bet ir į specialistų, turinčių patirtį rinkoje. Programa yra orientuota į maisto pramonei ir jos metodikas. [+]

Į maisto dizaino magistro suteikia profesionalus besivystančių įgūdžių, reikalingų įrašyti ir pasiūlyti novatorišką indėlį į maisto sektoriuje, nuolat auga ir kur Italija atskaitos šalimi galimybės.

Kursas skirtas ne tik absolventų dizaino, rinkodaros ir komunikacijos, bet ir specialistai jau dirba administravimo ir valdymo rinkoje. Programa nukreipia savo dėmesį] Maisto sektoriaus ir jo metodikas. Skirtumas tarp maisto ir dizaino sąjunga, gimsta naujos profesinės - maisto dailininkė - kuris galėtų dirbti su: - procesų, metodų ir aplinkos, kurioje maisto produktai yra gaminami, platinami ir suvartojo; - Maisto iš estetiniu požiūriu, komunikabilus ir atstovas; - Įranga ir įrankiai naudojami rengiant ir vartoti maisto; - Ryšių veikla skatinti maisto produktus.... [-]


Meistras Maistas ir gėrimai valdymo

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Su bendrabučiu Dieninės 8 - 14 mėnesių September 2019 Ispanija Barcelona

Master Maistas ir gėrimai valdymas pagal EUHT StPOL ir specializuotos diplomas Maistas ir gėrimai valdymas sutikus į Gerona fondo universitete: naujovės ir mokymas [+]

Svarbiausi faktai

Be jo 60 ECTS svetingumo ir verslo orientuotos akademinės programos, ji siūlo unikalų Profesinio indukcinio modulio, kuriame studentai praleidžia 4 savaičių praktinę programą mokyklos viešbutyje.

Mokydamiesi mes įtraukiame studentus į asmeninius, techninius ir profesinius problemų sprendimo būdus. Mes rengiame juos dinamiškam vadovavimui, kurį turėsime vykdyti kaip įmonių vadovai.

Su mumis jie mokosi priimti sprendimus savarankiškai, objektyviai ir sistemingai. Tai atsispindės galutiniuose kiekvienų metų socialiniuose ir ekonominiuose rezultatuose toje bendrovėje, kurioje jie dirba.

Mūsų mokymo programoje dalyvauja žinomų tarptautinių viešbučių vadybininkų paskaitos iš išskirtinių viešbučių tinklų, leidžiančios mūsų mokiniams sužinoti apie naujausias svetingumo tendencijas.... [-]


Magistro laipsnį viešbučio valdymo ir viešojo maitinimo verslui - internete

Universidad Católica San Antonio de Murcia
Internetinės Dieninės Ištęstinės 1 metai November 2018 Ispanija Spain Online + 1 daugiau

Pagal naujausią išdavimo PTO Pasaulio turizmo barometras, 2014, atvykstančių turistų skaičius sudarė 1138 mln, kurio 4,7% daugiau nei ankstesniais metais. [+]

apžvalga Modalumas: internete Pradėti: Lapkričio Trukmė: 1 mokslo metai ECTS kreditai: 60 Režisierius: Ginesa Martínez del Vas Presentación

Pagal naujausią išdavimo PTO Pasaulio turizmo barometras, 2014, atvykstančių turistų skaičius sudarė 1138 mln, kurio 4,7% daugiau nei ankstesniais metais.

"Pastaraisiais metais, turizmas įrodė, kad stebėtinai stiprus ir kietas, ir su dideliu pajėgumų prisidėti prie ekonomikos atgaivinimo ekonominės veiklos, nes ji sukuria tūkstančius milijonų dolerių eksporto ir sukurti milijonus darbo vietų. Tai nutiko miestų visame pasaulyje, o ypač Europoje, nes regionas siekia įtvirtinti savo pasitraukimo iš vienos blogiausių ekonominių laikotarpių savo istoriją ", sakė Taleb Rifai, generalinis sekretorius PPO, dėl Ispanija atidarymas Pasaulinio turizmo forume Madride. ... [-]


Tarptautinis magistro laipsnis virtuvėje Profesionalus virėjo virėjas - Triple laipsnis (Europos notaro patvirtintas diplomas)

ESNECA
Su bendrabučiu Ištęstinės 600 valandos Registracija galima Ispanija Spain Online

Šis kursas skirtas verslininkams, vadovams, verslininkams, darbuotojams ir visiems, kurie ketina įsigyti būtinų techninių ir vadybinių žinių virtuvėje. [+]

gavėjai

Šis kursas skirtas verslininkams, vadovams, verslininkams, darbuotojams ir visiems, kurie ketina įsigyti būtinų techninių ir vadybinių žinių virtuvėje.

modalumas

Magistro režimas yra on-line ir Tutorizada

Kai mokosi, studentas gaus prieigos kodus per 24 darbo valandas.Mūsų komanda mokytojų ir dėstytojų kreipsis į studentą iki 48 valandų po registracijos vadovauti studentas lydėti jį pradžioje ir palei žinoma, ir atsakyti į visus klausimus, kurie gali kilti.trukmė

Žinoma, ilgis yra 600 valandų.

sumaPRADINĖ SUMA $ 2976Faktinė suma: $ 744

* Kiekis, išreikštas JAV doleriais

Gauta sertifikatas

Baigus studijas ir įvertinus egzaminus, studentas gaus diplomą, patvirtinančią " ESNECA VERSLO MOKYKLOS" profesinio gaminimo profesionalios virimo ESNECA magistro laipsnį, patvirtintą mūsų CECAP, AEC ir AEEN narių statusu. , didžiausia Ispanijos mokymo ir kokybės institucija. ESNECA VERSLO MOKYKLA, nuo 2016 m. Lapkričio mėn. Ir laikantis savo įsipareigojimų kokybei, buvo pripažinta ICEEX kompetencijos ir mokymo kokybės ženklu. Be to, diplomai turi Europos notarų antspaudą, kuris patvirtina titulo galiojimą, turinį ir autentiškumą nacionaliniu ir tarptautiniu lygiu. Laipsnis gali turėti APOSTILLA DE LA HAYA (Oficialus pažymėjimas, patvirtinantis Laipsnį Švietimo ministerijoje daugiau nei 200 šalių visame pasaulyje).... [-]