Filter
Magistro laipsniai
Studijų tipas: Visi Tempas: Visi

Palyginti 27 magistro studijų programas - Maisto technologijos

Yra profesionalus idioma, kuriame aprašoma maisto mokslo pobūdis: studijuoja maisto "nuo lauko iki stalo". Maisto mokslas iš tiesų studijuoja visus maisto aspektus, iš jų derliaus surinkimo ir gamybos maisto ruošimo ir vartojimo.

Maistas mokslų srityje sukūrė galo per pastaruosius metus, ir šiandien Maisto mokslas yra tarpdisciplininiai taikomieji mokslo pasiekimai įvairiose srityse, pavyzdžiui, chemijos inžinerija, mikrobiologijos, biochemijos ir daugelis kitų naudoja. Tai yra nemažai subdisciplines, kad šioje mokslo srityje apima priežastis. Kai kurie iš įdomiausių ir pažangių subdisciplines maisto mokslo, maisto chemija ir analizė, maisto produktų konservavimo ir pakavimo, maisto technologijos ir daugelis kitų. Visi šie tyrimai bando pakelti maisto kokybės. Tuo pat metu jos teikia informaciją saugos ir būdų, kaip gaminti maisto produktus, kurie atitinka overpopulated ir overstimulated šiuolaikiniame pasaulyje reikalavimus. Maisto mokslas yra ne tik apie maisto gaminimą, tai taip pat apie kai sunku mokslinių tyrimų, tikras iššūkis ir ardymas mįslių.

Pradėti ieško savo ateitį Maisto mokslų magistro laipsnį iš karto! Nedvejodami sužinoti daugiau apie specialius Maisto mokslų magistrantūros studijų programas, paspaudę ant žemiau esančių nuorodų.

Skaityti daugiau Skaityti mažiau

27 Rezultatai Maisto technologijos

Latvia University of Life Sciences and Technologies

Programa siekiama ugdyti akademiškai išsilavinę specialistai ir naujų mokslininkams kūrybinės minties ir kompetencijos priimti sprendimus skatinant būsimą plėtrą maisto m ... [+]

Magistro programos - Maisto technologijos.

Programa siekiama ugdyti akademiškai išsilavinę specialistai ir naujų mokslininkams kūrybinės minties ir kompetencijos priimti sprendimus skatinant būsimą plėtrą maisto mokslo ir maisto produktų gamybos Europoje, konkurencingumo užsienio rinkose. Mokytojas studijų programa apima maisto produktų struktūros ir mechaninių savybių, maisto juslinis vertinimas, jutimo ir vartotojų mokslas, reguliavimą biocheminių procesų žmogaus organizme, funkcines savybes aprūpinimu maistu, gamtos medžiagų maisto sistemoje, maisto Tinkamumo laikas analizę, plėtros tendencijas mityba mokslas, genetiškai modifikuotas maistas, fizinės ir cheminės savybės ir metrologija, maisto priedų taikymo, maisto saugos ir identifikavimo mikroorganizmų, kokybės sistemų maisto apyvartą, maistas sistemos naujovių kūrimo, verslumo ir rinkodaros, perspektyvių sprendimų maisto pakuočių.... [-]

Latvija Jelgava
Rugsėjis 2019
Anglų
Dieninės
2 metai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Free University of Bozen-Bolzano

Šis dvejų metų magistras suteikia jums žinių apie esamus ir būsimus iššūkius maisto moksluose, derindamas naujoves ir autentiškumą, suteikiant jums galimybę glaudžiai ben ... [+]

Šis dvejų metų magistras suteikia jums žinių apie esamus ir būsimus iššūkius maisto moksluose, derindamas naujoves ir autentiškumą, suteikiant jums galimybę glaudžiai bendradarbiauti su maisto pramone. Programa yra bendra iniciatyva su Parma ir Udine universitetais, žinoma visame pasaulyje, už jų kompetenciją aukštojo mokslo srityje maisto mokslai.

kurso aprašymas

Kursas skirtas mokyti specialistus, kurie gali dirbti pasitikėdami maisto sričių , tokių kaip technologijos, inžinerija, mikrobiologija, chemija ir tvarumas.

Po pirmųjų metų galite pasirinkti iš penkių skirtingų profilių :

Taikomoji inžinerija ir genetika;Maisto kokybė ir vadyba;Mitybos mokslų;Maisto chemija;Maisto pakuotė.... [-]
Italija Bolzano
Spalis 2019
Anglų
Dieninės
2 metai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
London South Bank University

Personalo narys, pasirinktos srities ekspertas, yra tiesiogiai atsakingas už savo mokslinių tyrimų programos vedimą ir palaikymą. Siūloma visą darbo dieną ir ne visą darb ... [+]

Beveik trys ketvirtadaliai London South Bank University (LSBU) mokslinių tyrimų projektų buvo apdovanoti dviem aukščiausiais „poveikio“ reitingais pagal naujausius universitetinių mokslinių tyrimų meistriškumo tyrimus, 2014 m .

Mūsų mokslininkai Taikomųjų mokslų mokykloje dirba daugiadisciplininėse komandose, siekdami spręsti pagrindines visuomenės problemas žmonių sveikatos, gerovės, veiklos ir elgesio srityse. Šiose srityse teoriją pritaikome prie šiuolaikinių realaus pasaulio klausimų, vykdydami novatorišką ir griežtą mokslą.

Mes orientuojamės į pasauliniu mastu vertinamus, teorinius ir taikomuosius tyrimus, turinčius „realaus pasaulio“ poveikį. Mūsų mokymas yra visiškai informuotas šiuolaikinių tyrimų rezultatais, o mūsų meistriškumą sustiprina išskirtinės mokslinių tyrimų priemonės, leidžiančios tiek darbuotojams, tiek studentams atlikti pažangiausius tyrimus su naujausia įranga ir įrenginiais.... [-]

Jungtinė Karalystė London
Rugsėjis 2019
Anglų
Dieninės
Ištęstinės
1 - 2 metai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
UniLaSalle

Tai inžinierius turi dvigubą specialybę Maistas ir sveikata. Šis mokymas taip pat pabrėžiama, daug santykius, jie turi vienas su kitu, kaip žmonėms. ... [+]

Inžinierius Mityba ir sveikata

Atkreipkite dėmesį, kad ši programa yra visiškai mokoma prancūzų kalba

Tai inžinierius turi dvigubą specialybę Maistas ir sveikata. Šis mokymas taip pat pabrėžiama, daug santykius, jie turi vienas su kitu, kaip žmonėms.

Jo mokymo kursai atveria daug galimybių į maisto perdirbimo, farmacijos ir kosmetikos pramonėje, viešojo maitinimo, visuomenės sveikatos, rinkodaros ir komunikacijos srityse ...

Prevencijos specialistas, mitybos ir sveikatos nauda

Inžinierius iš specialybės yra suformuota, kad atitiktų naujus iššūkius maisto per įrankių įvaldymo, visada daugiau ir daugiau naujovių. Tai, pavyzdžiui, galėtų įgyvendinti didelio masto veiksmų, kad paskatintų vartotojų elgsenos pokyčius visuomenės sveikatos aplinkoje arba patikrinti teiginių apie sveikatingumą, naujų maisto produktų, su aktoriais Pasaulio agroverslo.... [-]

Prancūzija Beauvais Mont-Saint-Aignan Paris
Susisiekti su mokykla
Prancūzų kalba
Dieninės
1 - 5 metai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
University of Milan - Department of Environmental Science and Policy

Aplinkos ir maisto ekonomikos magistro laipsnis (EFE) yra tarptautiniu mastu orientuota aukštos kokybės programa, skirta suteikti studentams puikų akademinį pagrindą ir p ... [+]

Aplinkos ir maisto ekonomikos magistro laipsnis (EFE) yra tarptautiniu mastu orientuota aukštos kokybės programa, skirta suteikti studentams puikų akademinį pagrindą ir praktinį požiūrį. Laipsnis garantuoja perspektyvias perspektyvas būsimai profesinei karjerai šiandienos iššūkių tęstinumo ir žemės ūkio maisto produktų sistemos valdymo srityse.

Aplinkos, gamtos išteklių ir žemės ūkio maisto produktų sistemos ryšiai vaidina pagrindinį vaidmenį kuriant šiuolaikinę visuomenę.

Tvaraus ekonominio vystymosi, gamtinių ir energijos išteklių valdymo bei žemės ūkio maisto produktų sistemos tvarumo klausimai yra nauji ekonominiai ir politiniai iššūkiai.... [-]

Italija Milan
Spalis 2019
Anglų
Dieninės
2 metai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Norwegian University of Life Sciences NMBU

"AQFood" daugiausia dėmesio skiria vandens maisto gamybai visoje gamybos ir maisto tiekimo grandinėje, susiejant pirminę gamybą, įskaitant akvakultūrą ir laukinį sugavimą ... [+]

"AQFood" daugiausia dėmesio skiria vandens maisto gamybai visoje gamybos ir maisto tiekimo grandinėje, susiejant pirminę gamybą, įskaitant akvakultūrą ir laukinį sugavimą, su perdirbimu ir platinimu vartotojams, atsižvelgiant į kokybę ir saugą.

Ką galite naudoti šią kvalifikaciją?Didėjanti vandens maisto produktų paklausa pasaulyje reikalauja aukštos kvalifikacijos kandidatų visoje maisto grandinėje. Auganti vandens maisto pramonė tampa vis labiau integruojama, o tai reiškia, kad atskiros įmonės apima kelias viso vertės grandinės dalis.Ką mokysi?

Programa suteikia jums visapusišką supratimą apie vandens produktų gamybą. Jūs sužinosite visą vandens maisto produktų vertės grandinę nuo žuvininkystės ir akvakultūros iki apdorojimo, paskirstymo, kol produktas pasieks vartotoją. Programa orientuota į saugą ir kokybę, nuo jūros iki stalo.... [-]

Norvegija As
Rugpjūtis 2020
Anglų
Dieninės
2 metai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
University of Oulu

Magistrantūros studijų programa atitinka aiškius poreikius mokslo ir pramonės pašto genomo erą. Šis laipsnis yra specialiai skirtos suteikti studentams išsamų supratimą a ... [+]

Baltosios mokslų ir biotechnologijos magistras

Žiūrėti Tarptautinės magistrantūros programa baltymų mokslo ir biotechnologijos video , kur mūsų studentai papasakos apie programą ir studijuoja ir gyvena Oulu.

Magistrantūros studijų programa atitinka aiškius poreikius mokslo ir pramonės pašto genomo erą. Šis laipsnis yra specialiai skirtos suteikti studentams išsamų supratimą apie struktūros ir funkcijų santykį baltymų ir metodus, naudojamus gaminti ir jas charakterizuoti.

Studentai, kurie yra atrenkami laipsnis imsis 120 ECTS studijų dalykus (tai atitinka dviejų metų) studijas. Šie tyrimai padidinti rankas individualus mokymas šiuolaikinėje šiuolaikinius metodus ir metodikas, kartu suteikiant tvirtą pagrindą teorinių aspektų srityje. Maždaug pusė laipsnio apima integraciją studentai į skirtingų mokslinių tyrimų grupių, galiausiai sukauptomis per 6 mėnesių mokslinių tyrimų projektą.... [-]

Suomija Oulu
Rugpjūtis 2019
Anglų
Dieninės
2 metai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Université de Nantes

Parengė daugiau kaip 80 ekspertų pedagoginė grupė: įvairių disciplinų (agronomija, medicina, veterinarijos studijos, biologija, farmacija, teisė, ekonomika) mokslinių tyr ... [+]

Parengė daugiau kaip 80 ekspertų pedagoginė grupė: įvairių disciplinų (agronomija, medicina, veterinarijos studijos, biologija, farmacija, teisė, ekonomika) mokslinių tyrimų profesoriai ir daugelis tų pačių sričių specialistų. partnerio mokslinių tyrimų padaliniai.

Mokymo programoje akcentuojamas ICTE * pedagoginis panaudojimas, leidžiantis pasiekti maksimalų individualų progresą programoje ir mokymosi procesuose. Dėl tarptautinio MAN-IMAL dėmesio, visi kursai yra mokomi anglų kalba ir studentai, taip pat profesoriai iš viso pasaulio yra sveikintini.

Todėl programa siūlo turtingą skirtingų kultūrų mainus ir tarptautinę perspektyvą visuomenės sveikatos klausimais.... [-]

Prancūzija Nantes
Rugsėjis 2019
Anglų
Dieninės
2 metai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
University of Parma

Maisto mokslo ir technologijų studijų programos tikslas - gaminti absolventus, turinčius gerų pagrindinių ir praktinių žinių pagrindiniuose maisto mokslo ir technologijų ... [+]

Tipas: Pirmojo ciklo kursaiBaigimo klasė: L-26Trukmė: 3 metaiKreditai: 180Prieiga: ribota: su registracija pagal galutinio laipsnio chronologinę tvarką

Maisto mokslo ir technologijų studijų programos tikslas - gaminti absolventus, turinčius gerų pagrindinių ir praktinių žinių pagrindiniuose maisto mokslo ir technologijų sektoriuose. Absolventai įgis techninių ir vadybinių profesinių vaidmenų bei pagalbinės veiklos maisto perdirbimo ir gamybos kontrolės pramonėje, laboratorijose ir maisto produktų gamybos srityje.

Kurso pabaigoje Maisto mokslo ir technologijų absolventai įgis:

geros pagrindinės matematikos, fizikos, chemijos ir biologijos žinios praktinei ... [-]
Italija Parma Altavilla Vicentina
Rugsėjis 2019
Anglų,Italų
Dieninės
3 metai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
University Bourgogne Franche-Comté (UBFC)

„P²food“ yra 2 metų trukmės kursų pagrindu veikiantis tarptautinis mokslinis magistro laipsnis, kurio pagrindinis tikslas - fiziologiniai ir psichologiniai maisto pasirin ... [+]

„P²food“ - tai 2 metų kursų pagrindu veikiantis tarptautinis mokslinis magistro laipsnis, kurio pagrindinis tikslas - fiziologiniai ir psichologiniai maisto pasirinkimo veiksniai.

Maistas vaidina daug didesnį vaidmenį vartotojų gyvenime, nei tiesiog juos maitina. Kiekvieną dieną žmonės pasirenka keletą maisto produktų. Jų mityba turi didelį poveikį jų mitybinei būklei ir sveikatai, bet ir aplinkai.

Norint sukurti veiksmingas programas ir kurti naujus produktus, pagerinti rekomendacijas atitinkančius mitybos modelius ir didinti maisto tvarumą, reikia geriau suprasti, kodėl vartotojai pasirinko maisto produktus. Nors atrodo, kad maži maisto produktai, tai sudėtingi elgesys, priklausantis nuo daugelio veiksnių ir jų sąveikos. Šiame magistro laipsnyje pagrindinis dėmesys skiriamas maisto pasirinkimo fiziologiniams ir psichologiniams veiksniams.... [-]

Prancūzija Dijon
Rugsėjis 2019
Anglų
Dieninės
2 metai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
University of Johannesburg

Pagrindinis „MTech Food Technology“ tikslas yra suteikti studentams specializuotą aukštesnio lygio išsilavinimą ir mokymą, tenkinant konkretaus tyrimo komponento reikalav ... [+]

Pagrindinis „MTech Food Technology“ tikslas yra suteikti studentams specializuotą aukštesnio lygio išsilavinimą ir mokymą, tenkinant konkretaus tyrimo komponento reikalavimus, kad studentai įgytų reikiamus eksperimentinius ir technologinius įgūdžius bei būtinas kompetencijas vietoje, pavyzdžiui, naujoves, sprendimų priėmimą, strateginis mąstymas ir organizaciniai įgūdžiai.

Disertacijos pagrindu sukurta MTech maisto technologija susideda iš išsamios specializacijos srities studijos, apie kurią pranešama ir kuri disertacijos forma pateikiama programos pabaigoje. Laipsnis reikalauja aukšto lygio intelektinių ir teorinių žinių bei supratimo apie problemas, susijusias su studijų sritimi, ir kritinį pagrindimą, formuluotę, analizę ir konkrečios problemos tyrimo srityje vertinimą.... [-]

Pietų Afrikos Respublika Johannesburg
Vasaris 2020
Anglų
Dieninės
Ištęstinės
1 - 4 metai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Universidad de Sonora

Bendras tikslas: Siūlyti specializuoto akademinio mokymo sistemą, skirtą biologijos mokslų, chemijos biologų, chemijos inžinerijos, agronomų ir susijusių karjerų absolven ... [+]

Programos pavadinimas: Mokslo ir maisto technologijos magistras DGP kodas: 506509 Normalus laikotarpis - 4 semestrai Kreditai: 122 Suteiktas laipsnis: mokslo ir maisto technologijos magistras Campus, kur siūloma: Hermosillo

Programos aprašymasBendrasis tikslas

Biologijos mokslų, chemijos biologų, chemijos inžinerijos, agronomo ir panašių rasių absolventams pasiūlyti specializuotų akademinių formų rėmus, sudarant puikių lygių žmogiškuosius išteklius, tvirtą pasirengimą įvairioms mokslo sritims, galinčioms įgyvendinti pradinį tyrimą Nepriklausoma ir svarbi pažanga maisto mokslo ir technologijų srityje, daugiau dėmesio skiriant grūdų ir akvakultūros produktų sritims. Taip pat pateikite jiems išsamią ir išsamią apžvalgą, kad jie galėtų nustatyti atitinkamas problemas savo darbo srityse ir generuoti tinkamas žinias.... [-]

Meksika Hermosillo
Susisiekti su mokykla
Ispanų
Dieninės
2 metai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
University of Cagliari

Maisto ir mitybos mokslų (SAN) Laurea Magistrale (CdLM) siūlo dvejų metų mokymo programą, skirtą fiziologiniam, patologiniam ir higienos-sanitariniam mitybos ir sveikatos ... [+]

Maisto ir mitybos mokslų (SAN) Laurea Magistrale (CdLM) siūlo dvejų metų mokymo programą, skirtą fiziologiniam, patologiniam ir higienos-sanitariniam mitybos ir sveikatos santykiui studijuoti, kuris stiprina ir gilina žinias ir įgūdžiai, susiję su maistu ar mityba.

Studijų kurso tikslas - parengti specialistus, kurie galėtų derinti žinias apie maisto gamybą ir transformaciją su maistinėmis ir funkcinėmis savybėmis, kad:

valdyti sudėtingus santykius tarp dietos ir sveikatos būklės;analizuoti ir vertinti maisto produkto cheminės-fizines ir mikrobiologines savybes, taikant tradicinius ir pažangius analizės ir duomenų apdorojimo metodus, siekiant pagerinti mitybos kokybę ir maisto saugą;valdyti kompanijas ir konsultacijas žmonių maisto sektoriuje;dalyvauti mokymo, informavimo ir švietimo veikloje, skirtos instituciniams operatoriams ir gyventojams dėl maisto kokybės ir saugos klausimų.... [-]
Italija Cagliari
Spalis 2019
Italų
Dieninės
2 metai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
IMF Business School

Maisto saugos ir kokybės magistro laipsnis leidžia prisitaikyti prie mokslinių žinių maisto srityje, nuolat kintančias teisės aktų nuostatas ir atnaujinti maisto saugos s ... [+]

Maisto saugos ir kokybės magistro laipsnis leidžia prisitaikyti prie mokslinių žinių maisto srityje, nuolat kintančias teisės aktų nuostatas ir atnaujinti maisto saugos standartus. Maisto saugumo ir IMF kokybės magistro laipsnio IMF taip pat leidžia mums daug dėmesio skirti rinkoje egzistuojančioms maisto pramonės šakoms ir jose taikomų procesų žinioms.

Maisto pramonės verslo plėtra, Europos Sąjungos teisės aktai ir teisės aktai užtikrina, kad gamintojai ir tiekėjai būtų atsakingi už vartotojų saugų ir sveiką maistą. Atsižvelgiant į tai, profesionalas vis labiau reikalauja organizacijų, kokybės ir maisto saugos techniko, atsakingo už produktų ir procesų kokybės užtikrinimą ir užtikrinimą, taigi ir klientų bei vartotojų pasitenkinimą. Būtinas maisto saugos ir kokybės kontrolės auditoriaus, atsakingo už higienos ir maisto saugos sistemų projektavimą, kūrimą, įgyvendinimą ir auditą, skaičius.... [-]

Ispanija Madrid
Registracija galima
Ispanų
Dieninės
Ištęstinės
12 mėnesiai
Internetinės
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Sida Group Management Academy

Vykdomosios magistro kokybės sistemų ir žemės ūkio maisto saugos yra specializacijos kursas, skirtas tiems, kurie nori profesionalizuoti ir (arba) specializuoti savo žini ... [+]

kontekstas

Kokybės ir žemės ūkio maisto saugos sistemų magistras rengia specialistus, turinčius įgūdžių dirbti regioninėse, provincijų ir savivaldybių struktūrose, sprendžiančiose kokybės kontrolę ir maisto saugą bei privačias žemės ūkio maisto produktų gamybos įmones.

Maisto verslo plėtra, ES teisės aktai ir teisės aktai suteikia gamintojams ir tiekėjams užduotį teikti vartotojams saugų ir sveiką maistą. Maisto saugos auditoriaus ir kokybės kontrolės, atsakingos už projektavimo, kūrimo, įgyvendinimo ir higienos audito sistemą ir maisto saugą, skaičius tampa vis svarbesnis.

Įmonės, kurioms reikia RSAQ, yra tos, kuriose yra maisto, nuo paruošimo iki sandėliavimo, transportavimo, pardavimo ir galiausiai administravimo; dėl šios priežasties RSAQ turės žinoti maisto produktų gamybos metodus ir iš anksto nustatyti galimą riziką, darančią žalą vartotojų sveikatai. Maisto pramonės operatoriaus atsakomybė yra kertinis naujosios maisto produktų teisės aktas, kuris pakeičia ankstesnę struktūrą, kuri yra pagrindinė našta užtikrinant maisto saugą.... [-]

Italija Ancona Bologna Rome Verona  + 1 Daugiau
Spalis 2019
Italų
Dieninės
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba