470 Magistro studijos Programos į Meksika for 2024

Magistro studijos Programos į Meksika for 2024Filter
    • San Francisco, Jungtinės Amerikos Valstijos
    • Buenavista, Meksika

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Migracijos studijų dailės magistras yra dvejų metų 31-osios programos, kuri prasideda kiekvieną rudenį. Antrojo semestro metu studentams suteikiama galimybė mokytis Universidad Iberoamericana Meksikoje (kursai vyksta anglų kalba), tačiau USF siūlo tokią mokymo programą. Mokiniai, kurie mokosi Meksikoje, grįžta į USF antrus metus. Programa susideda iš penkių pagrindinių kursų, keturių specialių temų kursų ir keturių mokslinių tyrimų seminarų. Galima naudotis vasaros lauko darbais ir panoramomis kelionėmis, įskaitant galimybes, kurias siūlo visame pasaulyje daugiau nei 200 jesuitų universitetų ir su jėzuitais susijusių institutų bei socialinių paslaugų agentūrų.

    • Monterrey, Meksika

    Dieninės

    12 Mėnesiai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Ši programa buvo pritaikyta pasiūlyti jums tą pačią nepaprastą EGADE patirtį klasėje kartu su turiniu, teikiamu per skaitmenines platformas. Visiems EGADE priėmimo procese teikiame asmeninę pagalbą visiems kandidatams į programą ir priimtiems kandidatams.

    • Tlaquepaque, Meksika

    Dieninės

    4 semestrai

    Stovykloje

    Anglų kalba, Ispanų kalba

    Kad galėtume spręsti esminius šiandienos gyvenimo iššūkius, turime pažvelgti į gamybos sektorių dalyvavimą socialiniame ir ekonominiame vystyme iš kitos perspektyvos. Mūsų programoje siūlomas strateginio dizaino kūrimas ir taikymas pagal penkis pagrindinius principus, kurie sukuria vertę produktyvioms organizacijoms neapibrėžtame pasaulyje: požiūris į asmenį, ekosisteminė vizija, pagrįsta žiedine ekonomika, tarpdalykinis ir tarpdisciplininis dėmesys, įsipareigojimas prisidėti prie naujovių vertę ir kritinį supratimą apie civilizacijos perėjimus. Dabar atėjo laikas prisidėti prie kitokio pasaulio kūrimo, kuriame dizainas ir naujovės tarnauja žmonėms, susiję su gamta ir yra palankesni teisingesnei ir teisingesnei visuomenei.

    • Madrid, Ispanija
    • Online
    • + 1 more

    Ištęstinės

    15 Mėnesiai

    Sumaišytas

    Anglų kalba

    Atraskite ryšį tarp architektūros, miestų planavimo, verslo ir miestų – ir kaip jie gali būti pritaikyti esamiems sudėtingiems nekilnojamojo turto projektams. Siekdami tapti pirmaujančiais ateities profesionalais, mūsų internetiniai nekilnojamojo turto magistrantūros studijų studentai gali neatsilikti nuo naujausių tendencijų, taikyti naujoviškus skaitmeninius įrankius ir turėti tvarų, visapusišką dabartinių nekilnojamojo turto veiksnių supratimą. Šis 15 mėnesių neakivaizdinis magistro studijas yra internetinis nekilnojamojo turto magistras, kartu su penkių savaičių akis į akį sesijomis, todėl jis suderinamas su studentų profesiniu ir asmeniniu gyvenimu.

    • Online Mexico

    Dieninės, Ištęstinės

    18 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis

    Ispanų kalba

    Įgiję Tarptautinio verslo ir užsienio prekybos magistro studijas galėsite susidurti su visais iššūkiais, kylančiais įmonės internacionalizacijos procese. Projektuosite savo karjerą, kuri specializuojasi sektoriuje, kuriame profesinės galimybės daugėja. Magistrantūroje gausite tvirtus tarptautinio verslo vadybos pagrindus, studijuodami nuo elementariausių iki labiausiai specializuotų, leidžiančių atrasti, į ką sutelkti dėmesį, ir taip vadovautis savo veikla užsienio prekybos ir visapusiško valdymo srityje. įmonių internacionalizacija.

    • Online
    • Buenavista, Meksika
    • + 3 more

    Dieninės

    12 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis

    Portugalų kalba

    Structuralia geotechnikos magistro laipsnis – tai programa, kuria siekiama sustiprinti, didinti ir įtvirtinti statybos, geologijos ir civilinės inžinerijos sektorių specialistų žinias ir įgūdžius geotechnikos inžinerijos srityje. Šiuo tikslu programoje iš viso devyniuose moduliuose nagrinėjami pagrindiniai su šia disciplina susiję aspektai.

    • Valle de Bravo, Meksika

    Dieninės, Ištęstinės

    4 semestrai

    Sumaišytas

    Ispanų kalba

    Išmokite aplinkos teisės ir viešosios politikos tarpdisciplininėje aplinkoje su ekspertais, skirtais reglamentavimo sistemos ir viešosios politikos kūrimui, taikymui ir visapusiškam vertinimui. Aplinkos teisės ir viešosios politikos magistro laipsnis sprendžia reguliavimą ir viešąją politiką nuo jo faktinio įgyvendinimo, o ne tik konceptualiai; kritiškai peržiūrint galimą poveikį teisingumui ir socialiniam bei aplinkos lygybei per privačią ar viešąją sferą.

    • Monterrey, Meksika
    • Online Mexico

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Inžinerija buvo viena iš didžiausių šiuolaikinės visuomenės pažangos variklių, nes ji leido mums peržengti natūralias žmogaus ribas. Šiuo metu yra labai sudėtingos aplinkybės, tokios kaip per didelis gyventojų skaičius, didėjantis spaudimas gamtos ištekliams, labai susieta visuomenė ir naujovės, kurios vis mažiau laiko plinta visame pasaulyje; Susidūrus su šia panorama, auga poreikis rengti inžinerijos srities specialistus, turinčius platesnę ir analitiškesnę viziją, būtiną norint pereiti prie šiuolaikinės visuomenės, pagrįstos iliustracija, žiniomis ir kritišku dialogu.

    • Puebla City, Meksika

    Ištęstinės

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Vykdomosios magistras Finansų valdymas programa gali sutalpinti į "naują" finansų pasaulio poreikius, orientuojantis į pagrindines galimybes: tarptautinė orientacija, gilinimas finansinės ekspertizės ir valdymo įgūdžius ir analitinius gebėjimus svarbu besikeičiančioje aplinkoje.

    • Chihuahua, Meksika

    Dieninės

    4 Mėnesiai

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Programa orientuota į visapusišką žmogiškųjų išteklių mokymą antrosios pakopos studijų lygmeniu, kurie, įsitraukdami į žinių generavimo, patvirtinimo ir (arba) perdavimo veiklą, taip pat į profesinį mokymą, atsiliepia naujoviškais ir žiniomis pagrįstais pasiūlymais. Gyvulininkystės sistemų problemos sprendimas, tvarus gamtos išteklių naudojimas ir eksploatavimas Čihuahua, Meksikoje ir net už jos sienų.

    • Caracas, Venesuela
    • Panama City, Panama
    • + 5 more

    Dieninės

    Stovykloje

    Finansų magistras yra dvikalbė programa (50% ispanų ir 50% anglų), labai specializuota šioje srityje, skirta patenkinti naujus pasaulinio finansų sektoriaus poreikius...

    • Buenavista, Meksika

    Ištęstinės

    2 metai

    Stovykloje

    Bendravimas su Virtual Media magistro siekia mokyti mokytojus, išlaikyti profesinio bendravimo projektus per virtualų priemonėmis, remia skaitmenines technologijas ir programavimo kalbų dominavimas.

    • Naucalpan de Juárez, Meksika

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    KO IŠMOKSITE? Kuriate, kontroliuojate ir vertinate kokybės sistemas, kad padidintumėte organizacijų produktyvumą. Jūs suprojektuosite ir parengsite kokybiškus strateginius planus. Taikysite IT, kad pagerintumėte bet kurios organizacijos kokybės procesus.

    • Puebla City, Meksika

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Ši programa skirta bakalauro ir inžinerijos absolventams apskritai, norintiems tobulinti įgūdžius ir pritaikyti žinias apie administracines sritis bei technologines naujoves siūlyti strateginius esamų problemų sprendimus.

    • Mexico City, Meksika

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Ką išmoksite Įgysite šias žinias: Psichologinio vertinimo ir matavimo testai, taip pat psichologinio interviu metodai ir jų pasekmės. Daugiakultūriai ir tarpkultūriniai psichosocialiniai procesai, taip pat darbo psichologijos problemos ir skaitmeninės aplinkos poveikis žmonėms.