222 Magistro studijos Programos į Naujoji Zelandija for 2024

Magistro studijos Programos į Naujoji Zelandija for 2024Filter
    • Wellington, Naujoji Zelandija

    Dieninės

    4 semestrai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • Auckland, Naujoji Zelandija

    Dieninės, Ištęstinės

    12 Mėnesiai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Komercijos magistro laipsnis leidžia geriausiems studentams įgyti specializuotų žinių atliekant nepriklausomus tyrimus ir yra skirtas jiems paruošti

    • Dunedin, Naujoji Zelandija

    Dieninės

    Stovykloje

    Anglų kalba

    • Hamilton, Naujoji Zelandija

    Dieninės

    1 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Mokymo ir mokymosi (pirminis, antrinis) magistras yra intensyvus vienerių metų programa, kuri rengia studentus su specializuotų įgūdžių ir didesnio žinių mokymo pradinėse, vidurinėse arba Maorių vidutinio kura arba wharekura nustatymus.

    • Auckland, Naujoji Zelandija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Whitecliffe magistro dailės studentai mokosi Oklando tik mažas rezidentūros magistrantūros vaizduojamojo meno programą. Jos patirtis protingas diskusijas, griežtą kritiką ir aukštos kokybės susitikimus su išskirtiniais menininkų iš Naujosios Zelandijos ir užsienyje, studijų baigimo įgūdžių tapti lyderiais savo pasirinktoje srityje.

    • Palmerston North, Naujoji Zelandija

    Dieninės

    3 semestrai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    IPU Naujoji Zelandija siūlo dvi pakopos kvalifikaciją: Master of International Studies, antrosios pakopos studijų diplomas Tarptautinių studijų. Abi šių kvalifikacijų yra tarpdisciplininio pobūdžio. Mokiniai mokosi verslo, tarptautinių santykių ir aplinkos mokslo mišinys plėtoti žinias ir praktinius įgūdžius verstis šiandieniniame sparčiai besikeičiančiame verslo pasaulyje ...

    • Auckland, Naujoji Zelandija

    Dieninės, Ištęstinės

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Rinkodaros magistras (MMktg) yra skirta tiems, kurie baigė bakalauro laipsnį bet kurioje mokslo srityje ir norintiems įgyti magistro kvalifikaciją rinkodaros.Rinkodara yra

    • Auckland, Naujoji Zelandija

    Profesinės kūrybinės praktikos magistro pristatymas | „Te Hono ki Toi“ („Poutiriao“) yra „sumaišytas“ - tai yra internetinių studijų, wananga ir kūrybinės praktikos tyrimų derinys. Jūs galite būti „įsikūręs“ IDEA mokykloje Hawke's Bay arba Toihoukura Tairāwhiti, bet turėsite galimybių bendrauti su darbuotojais ir studentais, įsikūrusiais tiek mokyklose, tiek su studentais, kurie gali praktikuoti visoje Aotearoa ir iš tikrųjų visame pasaulyje.

    • Lower Hutt, Naujoji Zelandija

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Pasirinkite praktinius tyrimus, susijusius su jūsų karjera, iš įvairių variantų, įskaitant duomenų gavybą, debesų kompiuteriją, verslo analizę, verslo intelektą, IRT infrastruktūrą, informacijos valdymą, mobiliųjų programų kūrimą, tinklo projektavimą ir valdymą, saugumą ir teismo ekspertizę, kokybės užtikrinimą ir sistemas architektūra.

    • Hamilton, Naujoji Zelandija

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Šios programos absolventai turės įgūdžių ir žinių dirbti atsakingose ir autoritetinėse pareigose, tokiose kaip verslo analizė, verslo žvalgyba, duomenų analizė, informacijos saugumas ir kriminalistika, informacinių technologijų valdymas, projektų valdymas, programinės įrangos kūrimas ir programinės įrangos kokybės užtikrinimas .

    • Masterton, Naujoji Zelandija

    Stovykloje

    Anglų kalba

    UCOL aukštos kvalifikacijos dėstytojai pateikia meno / dizaino teoriją ir originalius akademinius / taikomuosius tyrimus, reikalingus norint sukurti pažangius jūsų pasirinktus projektus, susijusius su laiko / spaudos dizainu, objektų dizainu / vaizduojamuoju menu ar mados / tekstilės dizainu.

    • Invercargill, Naujoji Zelandija

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Mokykitės savarankiškai ir pripažinkite tolesnio mokymosi svarbą. Įsitraukite į griežtą intelektinę analizę, kritiką ir problemų sprendimą. Parodykite pažangių žinių apie specializuotas IKT sritis įrodymus.

    • Auckland, Naujoji Zelandija

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Teologijos magistras (MTh) yra dvejų metų (viso darbo laiko ekvivalentas) 180 arba 240 kreditų laipsnis. Tai suteikia aukštesnio lygio teologinę kvalifikaciją tiems, kurie jau baigė pripažintą teologijos bakalauro laipsnį ir nori pakelti savo kvalifikaciją konkrečioje srityje arba išplėsti savo supratimą apie krikščioniškas tarnystes.

    • Christchurch, Naujoji Zelandija

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Lincoln University Vandens išteklių valdymo magistras rengia absolventus profesinei karjerai vandens išteklių valdymo srityje ir sukuria novatoriškus ir veiksmingus tvaraus šio kritinio ištekliaus valdymo metodus Naujojoje Zelandijoje ir tarptautiniu mastu.

    • Waitākere, Naujoji Zelandija

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Verslo magistras (informacinės sistemos) yra pažangi akademinė programa bet kurios disciplinos absolventams arba studentams, turintiems didelę atitinkamą verslo patirtį. Programa siekiama plėtoti bendrus verslo įgūdžius ir specialias žinias bei įgūdžius informacinėse sistemose.