37 Magistro studijos Programos į Peru for 2024

Magistro studijos Programos į Peru for 2024Filter
    • Online

    Dieninės, Ištęstinės

    12 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis

    Ispanų kalba

    Žmogiškųjų išteklių, talentų išsaugojimo, atrankos ir lyderystės magistras internetu. Žmogiškųjų išteklių vadybos magistrantūroje „ OBS Business School “ OBS Business School esmines technines žinias, kurias turi įvaldyti už katedrą atsakingas asmuo, įgydamas būtinus vadybos įgūdžius, leidžiančius sėkmingai valdyti žmonių komandą.

    • Monterrey, Meksika
    • Buenavista, Meksika
    • + 33 more

    Dieninės, Ištęstinės

    5 semestrai

    Nuotolinis mokymasis

    Ispanų kalba

    Įmonių organizavimas ir konkurencingas valdymas yra prioritetiniai šalies vystymosi veiksniai. Norint tai pasiekti, būtina turėti vizualius, novatoriškus, humanistinius ir tuo pat metu konkurencingus vadovus, galinčius susidoroti su pasauliniais iššūkiais kintančioje, tarpusavyje priklausančioje ir sudėtingoje verslo aplinkoje.

    • Monterrey, Meksika
    • Zapopan, Meksika
    • + 26 more

    Dieninės, Ištęstinės

    30 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis

    Ispanų kalba

    Šalių vystymasis reikalauja, kad tvarus vystymasis užtikrintų paslaugų administravimą ir energijos naudojimą. Norint tai pasiekti, būtina diegti naujoves energijos valdymo srityje, teikti pirmenybę neatsinaujinančių energijos išteklių išsaugojimui ir teikti pirmenybę alternatyvių energijos šaltinių naudojimui.

    • Lima, Peru

    Dieninės

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Esame kūrybinga, novatoriška dizaino ir eksperimentavimo mados mokykla, turinti tarptautinę viziją priešakyje, kuri išmano rinką ir naujausias tendencijas bei technologijų pažangą, atsižvelgdama į daugiadalykinį mokymą ir vadybos bei verslo požiūrį, kad būtų galima susidoroti su iššūkiais ir aukštais tarptautinės mados reikalavimais. turgus.

    • Monterrey, Meksika
    • Buenavista, Meksika
    • + 28 more

    Dieninės, Ištęstinės

    5 semestrai

    Nuotolinis mokymasis

    Ispanų kalba

    Mokymui būdingas tas etapas, kuriame žmonės apmąsto ir dalyvauja pokyčiuose. Dabartinis šimtmetis švietimo klausimui kelia poreikį tęsti šią tradiciją, atsižvelgiant į naujus pasaulinius reikalavimus. Žinomi šių dienų organizacijų filosofai, mąstytojai ir vizionieriai pabrėžia, kad pasaulis eina į didžiulę transformaciją, kai mokykla, labiau nei bet kuri kita socialinė institucija, bus neišvengiamai paveikta ir dėl šios priežasties susiduria su dideliais iššūkiais.

    • Lima, Peru

    Dieninės

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    UPC ruošiame jus vadovauti idėjų komunikacijai integruodami estetinius, techninius, ekonominius ir kultūrinius aspektus į keturias dizaino specialybės linijas: korporacinį, redakcinį, reklaminį ir skaitmeninį. UPC dizaineris yra technologinių įrankių ir skaitmeninių kanalų tvarkymo specialistas.

    • Chiclayo, Peru

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Šia programa siekiama teikti kokybišką mokymą, įveikiant geografines kliūtis. El. Mokymosi pasaulis sukuria labai reikšmingas pasaulinio švietimo naujoves, tobulėjant naujiems prietaisams, būtina turėti aukštos kvalifikacijos mokytojų, kurie mokytųsi ir mokytų naujų mokymosi strategijų pagal šiuos naujus skaitmeninius scenarijus.

    • Rimac, Peru

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Magistro absolventas turi reikiamų įgūdžių išsiskirti finansiniame pasaulyje, kurti struktūrinius produktus, vertinti finansinį turtą, kurti kiekybinius modelius, valdyti riziką ir kurti imunizuotus portfelius. Programa leidžia dalyviui patekti į naujas finansų rinkas, kuriose reikalingi kiekybiniai specialistai. Absolventas išsiskirs kredito rizikos modeliavimu, kuris nuolat auga dėl padidėjusių kompleksinių finansinių priemonių ir finansinio reguliavimo, kuris šiuo metu įgyvendinamas visame pasaulyje, sukeldamas paklausą kiekybiniams specialistams; užtikrinant „profesionalų įterpimą kokybiškai“ kiekvienam dalyviui.

    • La Molina, Peru

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Tarptautinis techninės priežiūros magistras siekia parengti techninės priežiūros valdymo ekspertus, kad būtų optimizuotas fizinio turto naudojimas, užtikrinant įrangos prieinamumą ir patikimumą.

    • Miraflores, Peru

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Reikšminga darbo aplinka reikalauja, kad pasaulinės įmonės ir organizacijos visada žinotų tikrąjį vykdomų projektų statusą, jų apimtį, riziką ir rezultatus. Projekto direktoriaus figūra yra nepaprastai svarbi, nes įmonėms reikalingi profesionalai, kurie žino, kaip efektyviai valdyti sudėtingus projektus, kad būtų sėkmingi.

    • José Leonardo Ortiz District, Peru

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Mokesčiai tapo svarbiu sprendimų priėmimo veiksniu nuo planavimo iki jų veiklos vykdymo, nes įnašas į iždą sudaro didelę verslo išlaidų procentinę dalį; Šia prasme būtina turėti profesionalų, turinčių analitinių įgūdžių, kurie leistų tinkamai interpretuoti mokesčių reglamentavimą, siekiant sumažinti mokesčių naštą pagal dabartinę teisinę sistemą.

    • Lima, Peru

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Tikslas Išmokyti naujos kartos specialistų, paruoštų tenkinti neatidėliotinus mūsų didžiulio kultūros paveldo poreikius, paverčiant mūsų šalį regioniniu išsaugojimo plėtros ir mokslinių tyrimų modeliu ir siūlant akademinės kompetencijos švietimą, kurį remia tvirtas mokslinis, humanistinis ir meninis bazė. , laikantis tvarių išsaugojimo būdų ir sistemų. Pareiškėjo profilis: mokslo ir inžinerijos, humanitarinių mokslų arba gamtosaugos bakalauras. Suinteresuotumas saugoti mūsų kultūros paveldą. Gebėjimas dirbti daugiadisciplininėse komandose. Absolvento profilis: jame siūlomos perspektyvios strategijos ir metodai, kaip vadovauti ir vykdyti kolekcijų valdymą ir prevencinius išsaugojimo projektus. Ugdo kritinį supratimą, pagrįstą mokslo žiniomis, galinčiomis nustatyti kilnojamojo kultūros paveldo pablogėjimo priežastis ir padarinius. Ugdo gebėjimą formuluoti ir valdyti mokslinių tyrimų projektus, taip pat skleisti žinias apie specialybę.

    • Santa Anita, Peru

    Dieninės

    20 Mėnesiai

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Tarptautinės verslo dvigubo laipsnio magistro programos "Tarptautinė MBA" magistro programa siekiama plėtoti dalyvių teorinius ir praktinius elementus, kurie jiems leidžia:

    • Portland, Jungtinės Amerikos Valstijos
    • Cusco, Peru
    • + 5 more

    Dieninės

    12 Mėnesiai

    Sumaišytas

    Anglų kalba

    Per IPSL savarankiškai sukurtus ir saugomus apmąstymų seminarus "Bendruomenių organizavimas ir socialinis aktyvumas" (COSA) studentai gauna istorijos ir pagrindinių bendruomenės kūrimo ir pilietiškumo užsiėmimo praktikų pagrindą, iš vidaus ir tarptautinio savanoriško darbo, bendruomenės organizavimo, piliečių socialinių judėjimų, ir aktyvizmas.

    • Lima, Peru

    Dieninės

    2 semestrai

    Stovykloje

    Ispanų kalba

    Švietimo magistro programa, paminėta Mokymo ir universitetų tyrimuose, atitinka naujojo universitetinio įstatymo reikalavimus ir atitinka nacionalinės švietimo sistemos tikslus įvairiais lygiais ir būdais.