357 Magistro studijos Programos į Portugalija for 2024

Magistro studijos Programos į Portugalija for 2024Filter
    • Lisbon, Portugalija

    Dieninės, Ištęstinės

    1 metai

    Sumaišytas

    Anglų kalba

    Futbolo verslo akademija yra pasaulinė futbolo verslo švietimo lyderė, kurios tikslas – paspartinti futbolo industrijos profesionalumą ir ugdyti esamus bei būsimus žaidimo lyderius. Įkurta 2017 m. ir įsikūrusi Šveicarijoje, FBA geriausiai žinoma dėl savo pavyzdinio laipsnio – futbolo verslo profesionalų magistro – tai 12 mėnesių programa, kuri kiekvienais metais priimama po du kartus.

    • Lisbon, Portugalija

    Dieninės, Ištęstinės

    2 metai

    Stovykloje

    Portugalų kalba

    Verslo ir konkurencijos ekonomikos magistras yra dvejų metų magistro laipsnis, pasibaigus tarnybos laikotarpiui ir dėstomas portugalų kalba, kurio tikslas - organizuoti specializuotus mokymus įmonių ekonomikos ir verslo strategijos bei konkurencijos ir sektorių reguliavimo srityse. .

    • Porto, Portugalija

    Dieninės

    3 semestrai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Pagrindinis rinkodaros magistrantūros tikslas yra garantuoti ryšį tarp teorijų ir dėstomo modelio bei šių dienų rinkodaros veiklos problemų realybės. Taigi mes esame linkę kuo labiau naudoti empirinį mokymo metodą kartu su atvejų tyrimais. Mes sukūrėme pragmatišką požiūrį, kuris motyvuoja studentus atlikti naudingus tyrimus.

    • Lisbon, Portugalija

    Dieninės

    2 metai

    Nuotolinis mokymasis, Stovykloje

    Portugalų kalba

    Mokslo ir geografinių informacinių sistemų specializacija siekiama suteikti techninę ir mokslinę sistemą, susijusią su geografinės informacijos analize ir technologijomis, ypatingą dėmesį skiriant įgūdžiams, susijusiems su erdvinių duomenų modeliavimu ir analize, geografinių informacinių sistemų projektavimu ir planavimu organizacijose.

    • Monte de Caparica, Portugalija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Šio magistro laipsnio bendras tikslas yra rengti specialistus, gebančius atitikti akvakultūros pramonės poreikius, prisidėti prie akvakultūros gamybos tvarumo, sveikatos, sveiko proto ir gerovės gerinimo bei maisto saugos ir visuomenės sveikatos kokybės gerinimo. . Jame dėmesys sutelkiamas į akvakultūros principus ir pagrindinius veiksnius, turinčius įtakos akvakultūros gyvūnų ir dumblių ūkių gyvybingumui, taip pat maisto gamybos sistemoms, rengiant aukštos kvalifikacijos specialistus, kurie galės būti integruoti į pramonę. Tvarios akvakultūros magistro laipsnis (120 ECTS) suteikia magistro laipsnį.

    • Leiria, Portugalija

    Ištęstinės

    4 semestrai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Šiuo kursu visų pirma siekiama suteikti pažangių taikomųjų žinių apie profesinius dalykus, kurie įgauna strateginę reikšmę šaliai ir regionui. Atitinkamai, tikslai apima studentų įgytas teorines žinias ir būtinus įgūdžius, reikalingus joms pritaikyti elektronikos ir telekomunikacijų arba energetikos ir automatikos srityse. Kursas taip pat siekia, kad elektrotechnikos laipsnio turėtojai galėtų tęsti studijas, leisdami specializuotis ir atnaujinti techninius / mokslinius specialistus. Kursas taip pat siekia aktyviai prisidėti skatinant nacionalinę technologinę plėtrą ir didinant pridėtinę vertę šalies ir regiono pramonėje, rengiant projektus, disertacijas ir pramonės praktiką įmonėse bei MTTP institucijose.

    • Lisbon, Portugalija

    Dieninės

    4 semestrai

    Stovykloje

    Anglų kalba, Portugalų kalba

    Statybos inžinieriaus profesija leidžia tiems, kurie ją priima, dalyvauti racionalioje, efektyvioje ir aplinką tausojančioje gamtos jėgų kontrolėje gyventojų labui. Būdamas statybos inžinieriumi žmogus yra nuotykių veikėjas arba dalyvis: gerina žmonijos savijautą ir gyvenimo kokybę. Statybos inžinieriai turi pareigą užtikrinti šiuolaikinių visuomenių veiklai gyvybiškai svarbių konstrukcijų ir sistemų saugumą ir ant savo pečių prisiima atsakomybę už daugybę gyvybių; tokios konstrukcijos kaip tiltas, užtvanka ar pastatas gedimas visada sukelia katastrofiškas pasekmes.

    • Lisbon, Portugalija

    Dieninės

    4 semestrai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Sea Governance yra tarpdisciplininė, unikali ir novatoriška programa, skirta visų su vandenynų valdymu susijusių klausimų tyrimui. Tarptautiniu mastu pripažinta viena geriausių magistrantūros studijų programų pasauliniu mastu, vėliau ji bus skaitoma anglų kalba, sustiprinant jos tarptautinę mastą, suvokiant, kad vandenynuose mes susiduriame su pagrindiniais tvaraus pasaulinio vystymosi iššūkiais ir galimybėmis.

    • Lisbon, Portugalija

    Dieninės

    3 semestrai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Šis magistro laipsnis skirtas tiems, kurie yra pakankamai drąsūs, kad galėtų patys apibrėžti sėkmę. Sėkmė, kuri pasiekia toli už individo ribų ir sukuria reikšmingą poveikį visai visuomenei. Tai tikri žaidimo keitėjai, ir jūs esate vienu žingsniu arčiau, kad taptumėte vienu iš mūsų. Nova SBE poveikio verslumo ir inovacijų magistrantūros studijos yra praktinė mokymosi patirtis su teisinga teorijos ir praktikos pusiausvyra daugiadalykiams studentams. Mes puoselėjame jūsų žmogiškuosius ir profesinius įgūdžius, kad galėtumėte panaudoti savo vidinį potencialą ir palikti savo pėdsaką pasaulyje.

    • Lisbon, Portugalija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Portugalų kalba

    Visuomenės sveikata yra labai svarbi tiriant veiksnius, darančius įtaką sveikatai, stiprinant sveikatą, vykdant ligų prevenciją ir stebėseną, šalinant nelygybę ir remiant įrodymais pagrįstą politiką. Visuomenės sveikatos magistro laipsnis rengia būsimus visuomenės sveikatos lyderius, kad jie galėtų spręsti visuomenės sveikatos problemas visuose sektoriuose Portugalijoje ar tarptautiniu mastu.

    • Lisbon, Portugalija

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Socialinių inovacijų ir verslumo specializacija siūlo pažangius ir specializuotus bazinius mokymus įvairiose srityse ir strateginiais socialiniais klausimais, orientuotus į socialines inovacijas, kurios gerina specialistų, gebančių efektyviai reaguoti į naujus socialinius iššūkius, rengimą. Šis socialinio darbo magistras buvo giriamas už aukštą mokslinę kokybę ir sujungia solidų teorinį mokymą su žinių pritaikymu konkrečiais atvejais, didinant studentų savarankiškumą rengiant profesinius projektus ir atliekant mokslinius tyrimus.

    • Palma de Cima, Portugalija

    Dieninės

    14 Mėnesiai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Finansų magistrantūra (po patirties) yra programa po patirties, skirta studentams, turintiems iki 5 metų profesinę patirtį, norintiems siekti tarptautinės karjeros. Mokymo programoje teorija ir praktika sujungiama su praktiniu požiūriu, kurį teikia mūsų novatoriški kursai ir geriausi profesoriai. Programa skatina stiprius profesinius ir asmeninius ryšius su bendraamžiais ir pramonės ekspertais iš viso pasaulio (Vokietijos, Prancūzijos, JK, Italijos, JAV, Kanados, Brazilijos ir kt.).

    • Lisbon, Portugalija
    • Padua, Italija
    • + 1 more

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    MEDfOR yra dvejų metų pasaulinio lygio magistrantūros studijų programa. MEDfOR tikslas yra parengti būsimą inžinierių, vadybininkų, tyrėjų ir mokytojų, susijusių su Viduržemio jūros miškų ir gamtos išteklių valdymu, kartą.

    • Evora, Portugalija
    • Rome, Italija
    • + 1 more

    Dieninės

    4 semestrai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    ARCHMAT tikslas yra suteikti studentams specialių archeologijos įgūdžių ir analitinio medžiagų apibūdinimo nuo priešistorės (megalito) iki klasikinių laikų (graikų ir romėnų). Kultūros paveldo medžiagos tyrimas ir išsaugojimas yra mokslinių tyrimų sritis, turinti stiprią daugiadalykę konotaciją ir reikalaujanti įgūdžių, apimančių visas humanitarinių ir mokslo tyrimų sritis. ARCHMAT suteikia bendrą integruotą platformą puikiems studentams iš gamtos ar humanitarinių mokslų išsilavinimo, kad jie suprastų pažangius mokslinius metodus, naudojamus tiriant archeologinę medžiagą, ir siekia suformuoti labai specializuotus profesionalius naujos archeometrijos srities, ty taikomų fizinių ir chemijos mokslų, ekspertus. archeologijos ir kultūros paveldo medžiagos studijoms.

    • Porto, Portugalija

    Ištęstinės

    3 semestrai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Programa skirta pasirengti karjerai viešajame ir privačiame sektoriuose: iš viešojo administravimo, diplomatinių ir konsulinių tarnybų ar tarptautinių organizacijų, bet ir trečiojo sektoriaus subjektų (daugiausia NVO), tarptautinių ar viešųjų reikalų konsultacijų ar tarptautinių įmonių.