15 Magistro studijos Programos į Tvarumo studijos į Jungtinės Amerikos Valstijos for 2024

Magistro studijos Programos į Tvarumo studijos į Jungtinės Amerikos Valstijos for 2024Filter
    • Online USA

    Dieninės, Ištęstinės

    12 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Pasaulinis tvarumas kelia daugybę svarbių problemų, įskaitant klimato kaitą, aplinkos teisingumą, išteklių išsaugojimą ir tvarų vystymąsi. Siekdamos įveikti šiuos iššūkius, įmonės ir organizacijos ieško talentingų specialistų, apmokytų tvarumo valdymo srityje.

    • Washington, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės, Ištęstinės

    1 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Jei turite aistrą tvarumui ir norą paveikti pokyčius, „Kogod“ tvarumo valdymo magistro (MSSM) programa skirta jums. MSSM moko jus kaip novatorių ir įgyvendintoją, siūlydamas verslo pagrindu parengtą mokymo programą, integruotą su socialiniais mokslais, viešąja politika ir tarptautiniais klausimais. Tai yra STEM paskirta programa. Absolventai yra pasirengę analizuoti organizacines problemas savo aplinkos kontekste ir pateikti ekonominius, ekologinius ir socialiai atsakingus sprendimus. Naujausi programos absolventai įsidarbino viešajame, privačiame ir ne pelno sektoriuose.

    • Paris, Prancūzija
    • Heidelberg, Vokietija
    • + 2 more

    Dieninės

    15 Mėnesiai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Tvarumo magistro laipsnis yra programa, skirta dalyviams mokytis iš labai tarpdisciplininės perspektyvos, įskaitant tokias temas kaip tvarus vystymasis pasauliniu mastu, pasaulinė nelygybė, aplinkos politika, ekologija, žemė, miestų ir miestų planavimas, ekonomika, gamtos ištekliai ir medžiagos, etika ir tt Kaip Schiller studentai, jūs taip pat įgysite tarpkultūrinio kalbėjimo ir veiksmingo daugiakultūrio bendravimo įgūdžių, kritinio mąstymo ir problemų sprendimo įgūdžių bei lyderystės ir pasaulinio pilietiškumo, kad paskatintumėte pokyčius link etiško ir tvaraus pasaulio.

    • Harrisonburg, Jungtinės Amerikos Valstijos
    • Msida, Malta

    Dieninės

    12 Mėnesiai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Integruoto mokslo ir technologijų magistro laipsnis (MS in ISAT) yra 33 kreditų pagreitinta programa, siūlanti aplinkos vadybos ir tvarumo koncentraciją, kuri paruošia absolventus būti lyderiais, skatinančiais inovacijas ir prekybą, tuo pačiu darant teigiamą poveikį gerovei ir tvarumui. mūsų planetos ir jos žmonių. Mūsų absolventai dalijasi holistiniu tvarumo ir aplinkos supratimu ir savo darbui privačiose įmonėse, vyriausybinėse agentūrose ir ne pelno organizacijose taiko sistemomis pagrįstą, problemų sprendimą.

    • Rochester, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės, Ištęstinės

    1 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Sukurtas siekiant padėti studentams iš bet kokio akademinio pagrindo gauti išsamų supratimą apie daugelį tvarumo aspektų. Per vienerius metus išmoksite taikyti tvarumo mokslo principus bet kuriai sričiai, kad padėtų išspręsti didžiausius pasaulio iššūkius, įskaitant taršą, maisto trūkumą, visuomenės sveikatos krizes ir kt.

    • Medford, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės, Ištęstinės

    1 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Dalyvaudami įvairiems interesams, įskaitant gamtos ir socialinius mokslus, studentai, atsakingi už tvarų vystymąsi, moko būsimus lyderius dirbti tvarumo srityje įvairiose srityse ir pramonės šakose, daugiausia dėmesio skiriant teisingiems ir teisingiems sprendimams.

    • Tempe, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Anglų kalba

    Tvarumo magistro magistro laipsnis, siūlomas ASU Tempe miestelyje, yra į mokslinius tyrimus orientuotas laipsnis, kuris baigiasi baigiamuoju darbu arba pagrindiniu akmeniu publikuojamo mokslinio straipsnio forma. Nors visose tvarumo magistrantūros programose pabrėžiama plataus spektro žinių integracija į studentų mokymą, magistro laipsnis (palyginti su MS) geriausiai tinka studentams, linkusiems į socialinius, humanitarinius, planavimo ar susijusias sritis ir besidomintiems mokslinių tyrimų karjera. ar akademinė bendruomenė. Studentai sužino, kaip skirtingos disciplinos žiūri į tvarumo iššūkius ir į juos kreipiasi teorijos, tyrimų ir praktikos srityse. Jie lavina akademinius ir techninius įgūdžius, taip pat etines įžvalgas, kurios padės jiems suprasti, tirti ir pateikti sudėtingų tvarumo problemų vietos, regioniniu, nacionaliniu ir pasauliniu lygmenimis sprendimus. Ši studijų programa (palyginti su MSUS) yra skirta studentams, besidomintiems karjera mokslinių tyrimų ar akademinėse srityse.

    • Los Angeles, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės, Ištęstinės

    12 Mėnesiai

    Nuotolinis mokymasis, Stovykloje

    Anglų kalba

    LMU magistrantūros verslumas ir tvarios inovacijos yra skirtos studentams, pasiryžusiems keisti savo organizaciją ir visuomenę. Mūsų programa paruoš jus įsteigti savo įmonę, prisijungti prie rizikos kapitalo remiamos įmonės, įsitraukti į pokyčių agentą didelėje verslo įmonėje, prisidėti prie socialinės įmonės ar suteikti naujų, novatoriškų įgūdžių jūsų šeimos verslui.

    • Online

    Dieninės, Ištęstinės

    2 metai

    Nuotolinis mokymasis

    Anglų kalba

    Aviacijos / aviacijos pramonės augimas rūpinantis savo aplinka yra didelis techninis ir verslo iššūkis. Vyriausybės ir pramonės organizacijos visame pasaulyje skiria didžiulius išteklius, kad maksimaliai padidintų efektyvumą ir patenkintų pasaulinę paklausą, kartu vykdydamos mūsų atsakomybę ateities kartoms. Norint paskatinti šį judėjimą, skubiai reikalingi į ateitį orientuoti ekspertai. Jei būsite pasirengę reikšmingai pasikeisti kurdami švaresnę ir tvirtesnę aviacijos / aviacijos pramonę ateities kartoms, „Embry-Riddle“ internetinis aviacijos ir kosmoso tvarumo magistro laipsnis iškels jus į priekį.

    • Pittsburgh, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Anglų kalba

    Chathamo novatoriškame „Eden Hall“ miestelyje įsikūrusi „Chatham“ tvarumo magistro (MSUS) programa yra patirtinė ir praktiška. Mūsų labai tarpdisciplininiai dėstytojai glaudžiai bendradarbiauja su studentais projektuose, kurie iš tikrųjų skiriasi, net mokydami svarbių principų. Studentai įgyja ne tik profesinių įgūdžių rinkinį, kuris paruošia juos tapti rytojaus tvarumo lyderiais, bet ir įvairų darbą, kuris parodo, kad jie jau yra.

    • Honolulu, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    21 Mėnesiai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Norite pakeisti pasaulį? HPU tvaraus vystymosi magistro programa (MASUST) atvers jūsų pasaulį neįsivaizduojamoms galimybėms. Ši programa puikiai tinka dirbantiems specialistams, norintiems išplėsti savo žinias tvarumo pasaulyje. Išmoksite tuo pačiu metu ieškoti pagrindinių pasaulinių aplinkos, ekonominių ir socialinių problemų priežasčių, taip pat išmoksite kurti ir vadovauti iniciatyvoms, kurios sukuria tvarius rezultatus dabartinėms ir ateities kartoms. Dabar pats laikas tapti pagrindiniu žaidėju kuriant aplinkinį pasaulį ateities kartoms!

    • Madison, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Anglų kalba

    Socialinių inovacijų ir tvarumo lyderystės programos misija yra: Kartu kurti gerovę visiems. Kuriant ir įgyvendinant socialinių inovacijų projektus, kaip centrinė kiekvieno socialinių inovacijų ir tvarumo lyderystės kurso dalis, programa laikosi praktinio ir pritaikyto požiūrio. Studentai atpažins socialinės inovacijos projektą, kuris yra profesionaliai prasmingas ir atitinka bendruomenės ar organizacijos poreikius. Projektas gali trukti vieną ar daugiau terminų, priklausomai nuo jūsų susidomėjimo, organizacijos ar bendruomenės poreikių ir projekto apimties.

    • Tempe, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Anglų kalba

    Arizonos valstybinio universiteto vykdomojo magistro tvarumo lyderystės (EMSL) laipsnis parengs penkerių ar daugiau metų darbo patirtį turinčius specialistus socialinei ir aplinkosauginei atsakomybei skatinti. Programa moko organizacinio vadovavimo įgūdžių per tvarumą. Ši daugiausia internetinė programa, turinti visapusišką patirtį Vašingtone, suteikia absolventams galimybę per savo karjerą pasiekti didelės įtakos pasauliniams tvariems rezultatams savo įmonėms, organizacijoms ir bendruomenėms. Absolventai bus pasirengę skatinti tvarumo praktiką ir strategiškai pranešti apie tvarumą kaip geriausios institucinės praktikos aukso standartą. Per programą studentai daugiausia dėmesio skiria strategijai, pasauliniam kontekstui, lyderystei ir komunikacijai.

    • Miami, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės, Ištęstinės

    1 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Ši unikali programa yra skirta studentams iš įvairių sričių architektūros, aplinkos mokslų, vadybos, socialinių mokslų arba tiems, kurie jau dirba ekologišką karjerą.

    • Charleston, Jungtinės Amerikos Valstijos

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Ši tarpdisciplininė programa paruoš jus karjeros iššūkiams aplinkos srityje. Kaip aplinkos apsaugos politikos studentas, daug dėmesio skirsite viešosios politikos atsakų į aplinkos problemas plėtojimui ir įgyvendinimui, ypač ekonominiams, politiniams ir socialiniams veiksniams, kurie yra neatsiejama politikos formavimo proceso dalis.