29 Magistro studijos Programos į Vietnamas for 2024

Magistro studijos Programos į Vietnamas for 2024Filter
    • Ho Chi Minh City, Vietnamas

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Šiuo metu IT (informacinės technologijos) vaidina itin svarbų vaidmenį. Jis yra beveik visose srityse, kurių kiekviena turi savo unikalią poziciją. Visų pirma būtina paminėti informacinių technologijų vaidmenį ekonomikos, medicinos, švietimo, saugumo ir gyvenimo srityse. Dėl šios raidos išaugo kompiuterinių sistemų saugumo, internetinių operacijų, informacijos valdymo ir kt. poreikis, todėl išaugo žmogiškųjų išteklių poreikis kibernetinio saugumo pramonėje.

    • Ho Chi Minh City, Vietnamas

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Vietnamas vertinamas kaip didelis naftos kiekis

    • Ho Chi Minh City, Vietnamas

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Elektronika

    • Honolulu, Jungtinės Amerikos Valstijos
    • Hanoi, Vietnamas

    Ištęstinės

    22 Mėnesiai

    Stovykloje

    Daugiau nei 25 metų, UH MBA programos siūlomos Shidler kolegija Verslas Havajų universiteto Manoa buvo suteikta daug verslo lyderiai priemonių, reikalingų sėkmingai šioje konkurencingai darbo aplinką.

    • Honolulu, Jungtinės Amerikos Valstijos
    • Hanoi, Vietnamas

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Kaip Vietnamo paaiškėja, visiškai ant pasaulio ekonomikos etapas, nauji ir nuolat besikeičiančius reikalavimai keliami verslo vadovų visose pramonės šakose. Norint sėkmingai valdyti šiuos iššūkius, šiandien vykdomosios privalo turėti stiprią analitiniai įgūdžiai, sugebėjimas strategiškai mąstyti ir veiksmingą vadovavimo gebėjimus.

    • Vũng Tàu, Vietnamas

    Informacinių technologijų magistro programa yra sukurta siekiant mokyti aukštos kokybės žmogiškuosius išteklius; padėti studentams papildyti, atnaujinti ir tobulinti savo mokslines ir technologines žinias, atsižvelgiant į plėtros poreikius informacinių technologijų srityje; turėti gilių ir plačių profesinių žinių informacinių technologijų pramonėje ir gebėti pritaikyti žinias tyrimams ir pritaikyti jas praktinėje profesinėje veikloje sprendžiant visuomenės keliamas problemas; tuo pačiu sukuriant prielaidą studentams tęsti studijas doktorantams.

    • Hanoi, Vietnamas

    Dieninės

    2 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    „L'École Nationale de l'Aviation Civile“ (ENAC) (Prancūzijos civilinės aviacijos universitetas) yra didžiausias aviacijos universitetas Europoje ir vienintelis į aviaciją orientuotas universitetas Prancūzijoje, siūlantis plačią ir pilną į aeronautiką orientuotų studijų programų grupę ir tęstinę bei profesinio mokymo programas, tarnaujančias aviacijos pasauliui, ypač oro transporto sektoriui. ENAC kartu su USTH Vietname ir Pietryčių Azijoje atidarė pirmąjį tarptautinių oro transporto operacijų valdymo (IATOM) magistro laipsnį. IATOM yra dvejų metų laipsnis, akredituotas Prancūzijos švietimo ministerijos tiems studentams, kurie turi atitinkamo dalyko bakalauro laipsnį. Kursai yra dėstomi tik anglų kalba, kad būtų galima įtraukti studentus į tarptautinę mokslinių tyrimų ir mokymo aplinką. Studentai mokysis 1 semestrą USTH miestelyje ir kitus 2 semestrus ENAC miestelyje Tulūzoje, Prancūzijoje. Paskutiniame semestre studentai atliks praktiką Vietname ar bet kurioje Azijos/Europos šalyje.

    • Ho Chi Minh City, Vietnamas

    Stovykloje

    Tulono universitetas yra vienas iš 66 viešųjų Prancūzijos universitetų, žinomas kaip didžiausias ir prestižiškiausias mokymo ir tyrimų centras pietų Prancūzijoje. Remiantis Prancūzijos aukštojo mokslo ministerijos pranešimu, Tulono universitetas užėmė 2 vietą pagal socialinių ir humanitarinių mokslų studentų, kurie greitai baigė darbą, skaičių (95 proc.).

    • Ho Chi Minh City, Vietnamas

    Anglų kalba

    Ton Duc Thang University yra viešasis universitetas, veikiantis Vietnamo Generalinėje darbo konfederacijoje, įsteigtas 1997 m. Rugsėjo 24 d. 2020 m. Rugpjūčio mėn. TDTU yra reitinguojamas kaip numeris 1 Vietnamo universitetas ir TOP 800 pasaulio universitetų (pagal ARWU).

    • Nha Trang, Vietnamas

    Anglų kalba

    Sveiki atvykę į Nha Trang University (NTU), kuris yra žinomas gražiausiame pakrantės mieste Vietname. Nha Trang University yra vienas iš 50 viešųjų Vietnamo universitetų, turintis daugiau nei 50 metų istoriją ir plėtrą. Nha Trang University buvo įkurtas ir tebėra pirmaujanti švietimo ir mokymo institucija bakalauro ir magistrantūros lygmenimis žuvininkystės sektoriui ir kitoms susijusioms Vietnamo pramonės šakoms.

    • Ho Chi Minh City, Vietnamas

    Stovykloje

    Elektros / elektronikos / automatikos inžinerijos magistro laipsniuose mokoma elektros energijos tiekimo infrastruktūroje, įrenginiuose ir informacinėse sistemose. Elektrotechnika sutelkia dėmesį į elektros energijos tiekimą ir naudojimą kaip energijos šaltinį.

    • Hanoi, Vietnamas

    Anglų kalba

    Le Quy Don Technical University yra vienas pagrindinių nacionalinių universitetų, siūlantis daugiadisciplininius inžinerijos ir vadybos bakalauro ir magistrantūros mokymus.

    • Bien Hoa, Vietnamas

    Anglų kalba

    Lac Hong University yra švietimo įstaiga, vykdanti tarpdisciplinines ir daugiapakopes mokymo programas, derinanti mokymą su moksliniais tyrimais, technologijų perdavimu inžinerijos, technologijų, ekonomikos ir socialinių humanitarinių mokslų srityse.

    • Ho Chi Minh City, Vietnamas
    • Hanoi, Vietnamas

    Dieninės, Ištęstinės

    1 metai

    Stovykloje

    Anglų kalba

    Sužinokite, kaip užsiimti verslu sujungtame pasaulyje ir kaip valdyti tarptautines komandas, naudojant šį visame pasaulyje pripažintą tarptautinio verslo magistro laipsnį.

    • Portland, Jungtinės Amerikos Valstijos
    • Cusco, Peru
    • + 5 more

    Dieninės

    12 Mėnesiai

    Sumaišytas

    Anglų kalba

    Per IPSL savarankiškai sukurtus ir saugomus apmąstymų seminarus "Bendruomenių organizavimas ir socialinis aktyvumas" (COSA) studentai gauna istorijos ir pagrindinių bendruomenės kūrimo ir pilietiškumo užsiėmimo praktikų pagrindą, iš vidaus ir tarptautinio savanoriško darbo, bendruomenės organizavimo, piliečių socialinių judėjimų, ir aktyvizmas.