Magistro laipsnį maisto mokslo ir technologijų

Bendroji informacija

Programos aprašymas

Laipsnis Žinoma Mokslas Maisto mokslo ir technologijų siekiama suteikti, remiantis kietas preparatas nuo įgytų bakalauro laipsnį L 26 klasė, pažangios žinių techninio valdymo sistemų ir maisto grandinės srityje teorinių ir mokslinių aspektų pagrindu , Žinoma, taip pat aukštos profilio specialistų, galinčių naudoti platų žinių interpretuoti, aprašyti ir spręsti, novatoriškai, problemų, susijusių su žemės ūkio ir maisto grandinės forma. Per mokslo bakalauras, studentas turi galimybę įgyti specifinių žinių ir mokslo bei maisto technologijos.

Iš mokslo magistras Maisto mokslo ir technologijų mokymo programa yra sujungtas per švietimo veikla, kuria siekiama suteikti serijos: - mokslinį ir technologinį pasirengimą projektuoti ir valdyti inovacijas žemės ūkio maisto produktų gamyba; - Žinių už d ÷ l cheminių, fizinių, mitybos, mikrobiologinių ir jutimine maisto ir reikalingų žaliavų vertinimo klausimais gilinimo; - Įgūdžių padaryti racionalų pasirinkimą procesus ir tinkamiausių perdirbimo etapų šiuolaikinės maisto gamybos ir / ar administravimo maisto.

  • Įgūdžiai įvertinti medžiagų apykaitos procesus augalų ir gyvūnų produktų dėl žuvų išteklių apsaugos ir transformacijos procesų įtaką, atsižvelgiant į jų komercinio panaudojimo - įgūdžių naudoti tradicines technologijas ir / ar naujos išsaugojimo, perdirbimo ir pakavimo maisto ir įvertinti jų poveikį pagal galiojimo laikas ir sveikatos bei higienos sauga - įgūdžių, siekiant pagerinti vietinių produktų per novatoriškų perdirbimo technologijų bei išsaugojimo ir mokslinių tyrimų ir rinkos strategijų taikymo.

Jo profesinė veikla vyksta daugiausia žemės ūkio ir maisto įmonių ir visų įmonių, kad integruoti gamybos, perdirbimo, laikymo bei paskirstymo maisto produktų grandinę, įmonėse masinių mažmenininkų, valstybinių ir privačių institucijų, kad galėtų vadovauti planavimas, analizė , tikrinimo, sertifikavimo, ir tas, kurios atlieka mokslinius tyrimus, skirtų apsaugoti ir didinti maisto produktų gamybos ir mokymo įstaigoms, piešimo biurų ir privačia praktika.

Profesinis profilis magistro laipsnį Maisto mokslo ir technologijų srityje yra tinkamai diversifikuotas, daugiausia dėmesio skiriant specialiųjų profesinių sričių ir gauti konkrečius profesinius profilius, siekiant užtikrinti būtiną lankstumą, siekiant patenkinti darbo rinkos poreikius, tiek privataus visuomenės.

metai

  • Stabilizavimas ir konservavimas Maisto
  • Generalinis procesų maisto pramonei
    • Procesai Maisto produktų technologijos
    • Alkoholiniai gėrimai Technologijos
  • Agroverslo Bendrovės valdymas
  • Apdorojimo laboratorija eksperimentinės statistikos ir duomenų gavybos duomenų
  • Fizinė ir juslinės analizės Maisto produktų
  • Maisto augalai Žoliniai
  • Agro-Industrial Systems Engineering
    • Idrici augalai ir nuotekų tvarkymo
    • Dizainas ir valdymas pastatus ir įrenginius agroverslo
  • Maisto sauga ir analizės metodus, skirtus stebėsenai

II kursas

  • Gynybos Derrate ir patologijos nuskynus
    • Patologija nuskynus ir Mikotoksinai
    • Gyvūnų parazitologijos Maisto produktai
  • Fiziologija nuskynus
  • mikrobiologinių maisto kokybės "
  • Pašarų Technika ir kokybė "Maisto ZOOTECNICI
  • Nurodykite medžiagų
  • Stažuotės ir stažuočių Outdoors
  • Pildymas kursai ir orientacija
  • galutinis turas
Paskutinį kartą atnaujinta Kov. 2020

Apie mokyklą

Located in the center of the Mediterranean, the University provides a wealth of knowledge built on every aspect of this area: the ideal springboard for those who want to study in Reggio and build thei ... Skaityti daugiau

Located in the center of the Mediterranean, the University provides a wealth of knowledge built on every aspect of this area: the ideal springboard for those who want to study in Reggio and build their own future in a city with a metropolitan breath, engaging for its beauty... Skaityti mažiau