Maisto sauga yra vienas iš įdomiausių ir sudėtingas šių skyrių, į kurį mes esame suinteresuoti maisto, jo savybes, ty jų išvaizdą, jų saugumo ir maistinės vertės tyrimą.

Kai kalbame apie maisto saugos mes manome, kad kalbama tik apie galimybę, kad kažkas gali pasiekti maistą ir sukelti infekcinės ar toksinių procesų tipą. Vietoj to, ji yra platesnė sąvoka, nes yra situacijų, maisto paruošimo arba sudėtis, kuri gali būti susijusi su atveju ar protrūkiu maistą plintančių.

Be to, požiūris į, kaip dabartinis, kaip kokybės, maisto saugos ir produktų atsekamumą per analizę nuo teisiniu aspektu iš svarbiausių aspektų, procesų ir produktų, kuriems taip pat reikalinga.

Šiuo metu taip pat būtina žinoti maisto saugos pagrindai teisiniu administraciniu požiūriu (naujausia reguliavimo pokyčiai), Mokslas (metodų maisto analizę), sociologija (socialinė reakcija į vadinamąją maisto krizės) ir (viešosios valdiklius maisto saugos), integruotą į sisteminės ir tarptautinės struktūros užtikrinimo ir kontrolės.

Todėl jis yra skirtas spręsti aprūpinimo maistu problemą iš plačios perspektyvos, bando spręsti kiekvieną skyrių iš dabartinės situacijos, bando išsiaiškinti savo ateities perspektyvą ir bando jei įmanoma teikti sprendimus. Pristatytas kaip naujo požiūrio į teisės aktų, reglamentuojančių saugą ir atsakomybę maisto gamybos, sutelkiant dėmesį į teisinės atsakomybės; teikia praktinę ir profilaktinei gaires šiuo klausimu, vis svarbesni priimant sprendimus.

MasterOficial1701

Tikslai

  • Pateikite dalyvį su strategijomis ir įgūdžių, reikalingų plėtoti mokslinius tyrimus maisto saugumo viešose ir privačiose mokyklose.
  • Suteikti studentams abiem teorinių žinių pažangą ir galimus paraiškų gerinti produktų kokybę.
  • Įvesti dalyviams organizavimo maisto verslą tiek techninius aspektus, pavyzdžiui, verslo valdymo ir rinkos pagrindai.
  • Pateikite ir patvirtinti reikiamus elementus pasiekti kokybišką produktą per procesų valdymo reaguoti į rinkos paklausą, kaip ir kai paklausa.
  • Tvarkyti Ispanijos ir Europos reglamentai žemės ūkio maisto produktų reglamentą
  • Mokyti studentus tarnauti į veiksmingumą žinių apie Europos maisto saugos tarnybai ir Nacionalinės agentūros maisto saugos vaidmenis.
  • Paskatinti mokinius nuo gavimo procedūras kokybės sertifikavimo ir maisto saugą.
  • Žiūrėti Maisto sauga kaip konstitucinės teisės į sveikatos darybos
  • maisto sauga.

Patekimo į rinką reikalavimai

Licencijuota / Das, diplomas / Das ar absolventas / Das žinios ir patirtis maisto higienos srityje.

Karjeros perspektyvos

  • Žemės ūkio maisto produktų technikai atsakingų įmonių
  • Atsakingas už reguliavimo tarybų kilmės vietos nuorodų ir kitų kokybės ženklų.
  • Auditoriai kokybės sistemų ir maisto saugos
  • Patvirtinantis kokybės sistemų ir maisto saugos komitetas
  • Sistemos Konsultantai Maisto kokybė ir sauga
  • Žemės ūkio maisto produktų grandinės, atsakingi už paskirstymo
  • Patariamoji įgyvendinimas maisto sauga Pramonė
  • Technikai ir laboratorijos, akredituotos pagal ISO / IEC 17025 standartų

Mokymo planas

MasterOficial1702

Kompetencijos

pagrindiniai įgūdžiai

  • Žinios ir supratimas, kad suteiktų pagrindą arba galimybę būti originalus kuriant ir / ar įgyvendinant idėjas.
  • Kad studentai gali taikyti savo žinias ir savo gebėjimą spręsti problemas naujoje ar nepažįstamoje aplinkoje per platesnių (ar kelių) kontekstuose, susijusių su jų studijų srities.
  • Kad studentai sugeba integruoti žinias ir valdyti sudėtingas, ir suformuluoti sprendimus remiantis informacija, kuri buvo neišsami arba ribotas, apima atspindžių socialinius ir etinius įsipareigojimus, susijusius su jų žinių ir sprendimų taikymo.
  • Studentai gali bendrauti savo išvadas žinios ir loginis pagrindas specialistų ir ne specialistų aiškiai ir nedviprasmiškai.
  • Studentai turi turėti mokymosi įgūdžių, kurie leistų jiems tęsti studijas taip, kad bus labai savarankiškas, ar autonomiškos.

Specifiniai įgūdžiai

  • Taikyti sistemas, kurios gali sumažinti arba pašalinti riziką agentus.
  • Įgyti įrankiai audito, vertinimo ir rizikos valdymo sveikatos
  • Vertinant maisto kontrolės sistemas
  • Nurodykite mitybos, maisto ir tinkamos valdymo parametrus kokybės produkto.
  • Taikyti pažangą tiek teorinių žinių ir galimų taikymo gerinant produkto kokybę.
  • Nustatyti ir įsikišti siekiant pagerinti organizacinius procesus maisto verslą tiek techninius aspektus, pavyzdžiui, verslo valdymo ir rinkos.
  • Įvertina techninės sprendimų pasekmes verslo ekonomikos ir rinkos sprendimų, patarti ar valdyti maisto sektoriaus įmonėms tvarumo kontekste.
  • Dizainas kokybės vadybos ir aplinkos apsaugos vadybos maisto verslo planą.
  • Taikyti maisto saugos reguliavimą analizuojant svarbiausius aspektus jį.
  • Analizuoti kiekvienos kontrolės mechanizmus saugos ir maisto kokybę, viešojo administravimo ir reaguoti.
  • Nustatyti atsakomybę, maisto nesaugumo, palei visą maisto grandinę.
  • Nustatyti baudžiamąją atsakomybę, kuri gali būti patirtas dėl nesilaiko maisto saugos, ženklinimo, vartojimo ir kt atveju
  • Įtraukti maisto saugos valdymą visoje maisto grandinėje vartotojų teises.
  • Įvertinti informacijos, kurią jie turi būti nurodytas maisto etiketes,
  • Įgyvendinti teisinį režimą žuvininkystės sektoriaus kilmės vietos nuorodų ir kitų skiriamųjų, naujos maisto, vyno, šampano, naftos, maisto, skirto sveikatos tikslais, GMO ir GM maisto. vientisas ir organiniai produktai.
  • Valdyti "sąlygas" produktų ir aplinkai.
  • Analizuoti socialinę reakciją ir jautrumą maisto krizes.
  • Taikyti viešojo saugumo kontrolę maisto.
  • Nustatyti Europos maisto saugo tarnyba ir nacionalinė agentūra maisto saugos komitetas.
  • Atnaujinkite reguliavimo procedūras, susijusias su maisto sauga.
  • Nustatyti informaciją, kuri turi būti pateikta vartotojui etiketėse ir markių maisto.
  • Įgyvendinti procedūras, spręsti maisto krizę ir išankstinio perspėjimo. Vartotojų apsauga maisto krizes.
  • Organizuoti ūkio ir maisto įmonių (kooperatyvų. Žemės ūkio produktų perdirbimo įmonėms ......) atsižvelgiant į kokybės ir maisto saugos komitetas.
  • Valdymo konsultacinės paslaugos kaip įgyvendinti maisto sauga Pramonė priemonėmis.
  • Įgyvendinti valdymo patirtį ir akredituotos laboratorijos kokybė: ISO / IEC 17025 sertifikavimas valdymo subjektų ir standartus.
  • Apibrėžti maisto saugumą, kaip konstitucinės teisės į sveikatos išvedimą.
  • Atpažinti apsinuodijimo maistu kaip nusikaltimas.
  • Įvertinti kompensaciją tais atvejais, apsinuodijimo maistu vartotojui.

skersiniai kompetencijos

  • Analizuoti kintamųjų į žinių valdymo programos srityje.
  • Plėtoti įgūdžius priimant pagrįstus sprendimus nurodytas.
  • Apmąstyti bendravimo formų, reikalingų vadovybės.
  • Atpažinti ir spręsti problemas, susijusias su žinių valdymo programos srityje.
  • Skatinti dialogą tarpininkavimo ir konfliktų sprendimo kultūrą.
  • Tvarkyti bibliografinių ir dokumentinius išteklius.
  • Bendraukite žodžiu ir raštu:
    1. naudojant atitinkamus mokslinius terminai;
    2. raštu profesionalias ataskaitas;
    3. raštu leidinius;
    4. žodžiu ginti ir įrodinėti savo įnašus.
  • Plėtoti mokymosi procesą remiantis atspindys veiksmų.
  • Analizuoti ir apibendrinti dokumentus ir interpretuoti protokolus. Ieškoti informacijos šaltinius, konsultuotis ir pasirinkti reikalingą informaciją konkrečiomis temomis.
Programa mokoma:
  • Ispanų
  • Katalonų

Peržiūrėti 13 daugiau kursų Universidad Autónoma de Barcelona »

Šis kursas yra Campus based
Duration
3 semestrus
Dieninės
Price
4,620 EUR
Pagal vietas
Pagal datą
Galutinis paraiškų davimo terminas
Location
Galutinis paraiškų davimo terminas
End Date