Magistro maisto inžinerijos
Szent István University, Faculty of Food Science
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
Susisiekti su mokykla
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
Susisiekti su mokykla
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
* 3000 EUR / semestrą
Įvadas
Specialybių laipsnis: - Maisto Biotechnologijos - procesas inžinerija Maisto pramonė - Derliaus ir logistikos Maisto prekybos - technologijos ir produkto plėtros Maisto pramonė - Derlius Meistras programos trukmė - skaičius sąlygomis: 4 terminai - kreditų skaičius norint gauti laipsnis: 120 studijų programų priimami kaip prielaidų dėl priėmimo į magistro studijų programą: studijų programos, kurios gali būti priimtas visiškai kreditas: - žemės ūkio srityje: bakalauras Maisto inžinerijos; - Techninė sritis: bakalauras bioinžinerijos, bakalauras chemijos inžinerijos.
Programos tikslas
Tikslas magistro studijų programą, profesinės kompetencijos įgyjama: kapitono studijų programos tikslas yra mokyti maisto inžinieriai, kurie žino ir taiko naujausias mokslines žinias specialioje srityje, o taip pat susipažinti su įvairių sričių gamtos ir technikos mokslai. Absolventai galės taikyti įgytas profesines žinias kūrybiškai įvairiose šakose maisto pramonei. Atsižvelgdama įgytas žinias magistro studijų programą, jie galės dalyvauti dar pagrindinių mokymo programų, arba tęsti studijas doktorantūros (PhD) programos.
Praktinio mokymo centras padedant išsilavinimą:
- Veiklos technologijų praktika augalų - išmokyti pagrindinių operacijų maisto gamybai - veiklos praktikos vieneto fermentacijos - mokyti technologijas distiliavimo pramonės ir fermentacijos - Sensorinė laboratorija - demonstravimas, rūsiuose Budafoki Road ir menesi Road - mokyti vyno gamybos technologijas - Bandomasis augalų apdorojimo maistas - išmokyti veiklos elementus maisto išsaugojimo technologijas - Bandomasis alaus gamykla - mokyti už alaus gamybos technologiją
Baigė studento galimybes:
Mokytojo studijų programos studentai iš pradžių gali prisijungti prie šių mokslo seminarų maisto inžinerijos, maisto mokslo ir maisto verslo srityse darbus: - Automatika, maisto pramonėje ir biologinio aplinkos operacijų - Strateginis plėtros maisto prekybos - Analytics ir kokybės užtikrinimo maisto pramonėje - technologijų ir naujų konservavimo procedūrų, susijusių su maisto pramonei - Procedūros fermentacijos pramonės - mikrobiologija, biotechnologijos, maisto saugą gauti daugiau informacijos, apsilankykite mūsų interneto svetainėje: http://www.uni-corvinus.hu /index.php?id=57853