Maisto Studijų Magistro laipsnis
NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
New York, Jungtinės Amerikos Valstijos
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
2 - 6 years
Tempas
Dieninės, Ištęstinės
Mokestis už mokslą
USD 1 795 / per year *
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
* Mokestis už tašką / kreditą 2019-20 mokslo metais
Stipendijos
Ištirkite stipendijų galimybes, kurios padės finansuoti savo studijas
Įvadas
Studijuokite maisto sistemas, kultūrą ir politiką Niujorke
Pirmojoje magistro studijų programoje, skirtoje maisto stipendijoms, maisto studijos NYU „Steinhardt“ naudojami humanitarinių ir socialinių mokslų metodai ir ruošiama analizuoti dabartinę Amerikos maisto sistemą, jos pasaulinius ryšius ir vietines alternatyvas. Išnagrinėsite kultūrinį, politinį, ekonominį, aplinkos ir geografinį požiūrį į maistą vietiniame, miesto ir globaliame kontekste.
Ši 40 kreditų menų magistrantūros programa reikalauja 19 kreditų privalomo kursinio darbo, apimančio maisto sistemas, kultūrą ir politiką, taip pat mokslinių tyrimų komponentą. Be šių reikalavimų, galite pasiimti 21 kreditą specializacijos moduliuose (politika / gynimas, verslas / socialinis verslumas, žiniasklaida / kultūrinė analizė), leisdami gilintis į savo pomėgius.
Mūsų misija yra ištirti būdus, kaip individai, bendruomenės ir visuomenės gamina, platina ir vartoja maistą. Miestai, esantys žmonių srautų centre, gamina ir žiniasklaidos produktus, yra pagrindinė mūsų tyrimų vieta.
Kodėl NYU maisto studijos?
- Mokykis iš geriausio. Mūsų fakultetas, žymūs savo srities lyderiai, moko ir konsultuoja studentus, aktyviai vykdydami tyrimus, kad išliktų įsitraukę.
- Gaukite viešai neatskleistą informaciją. Prisijungę studentai studijuoja pas maisto specialistus, kurie tarnauja kaip pagalbininkai ir kviestiniai lektoriai, ir yra laukiami maisto gamybos įmonių, ne pelno siekiančių maisto organizacijų, leidėjų, viešųjų ryšių ir rinkodaros firmų, žurnalų, maisto platintojų, maisto gamintojų ir švietimo įstaigų.
- Studijuoti užsienyje. Mes siūlome pasaulinius kursinius ir studijų programą tokiose vietose kaip Paryžius, Honkongas, Puerto Rikas ir Puebla, kad studentai įgytų svaiginančią patirtį tarptautiniame kontekste.
- Būk iššūkis. Studentai mokosi patyrę, dalyvaudami pagrindiniuose ir specializacijos kursuose, taip pat tarpdalykiniuose pasirenkamuosiuose dalykuose per Steinhardtą, Sterno verslo mokyklą, Wagnerio viešųjų paslaugų mokyklą, menų ir mokslų pakopą arba Tischo menų mokyklą.
- Pirmyn. Mes padedame susidomėjusiems studentams susirasti stažuočių daugybėje galimų įdarbinimo vietų ir išdėstome juos tokiose vietose, kur jie galėtų įgyti naujų įgūdžių ir bendradarbiauti su potencialiais darbdaviais.
- Įgyti praktinių įgūdžių. Programa pabrėžia kritinio mąstymo ir tyrimų plėtrą, kuris paruošia studentus situacijoms, su kuriomis jie susidurs profesijoje.
Galerija
Priėmimai
Stipendijos ir finansavimas
Studijų programa
Formatas: visą darbo dieną/ne visą darbo dieną
Kreditai: 40
MA laipsnis reikalauja baigti 40 kreditų (19 privalomų pagrindinių/mokslinių tyrimų ir 21 specializacijos ir pasirenkamųjų kursinių darbų), kurių minimalus GPA yra 3,0; bendradarbiavimo ar darbo vietoje patirtis; pateikti anglų kalbos kompetencijos įrodymus ir tyrimus. Studentai, kurių bakalauro laipsnis yra nesusijusi studijų sritis, gali būti reikalaujami išklausyti būtinus kursus ir įgyti darbo patirties, papildančios magistro laipsnio reikalavimus. Per pirmąjį programos semestrą kiekvienas studentas turi užsiregistruoti FOOD-GE 2000.01, Dabartiniai maisto studijų tyrimai.
Programos rezultatas
Mūsų misija yra išmokyti jus ištirti būdus, kuriais asmenys, bendruomenės ir visuomenės gamina, platina ir vartoja maistą. Atsižvelgiant į dinamišką universiteto vietą Niujorke, tiriant šias temas daugiausia dėmesio bus skiriama miestams, kaip žmonių, gaminių ir žiniasklaidos produktų srautų centrui.
Maisto studijų magistro studentai ugdo įvairius įgūdžius, įskaitant:
- Kaip pritaikyti tarpdisciplininį požiūrį į maisto sistemos kultūrinių, politinių ir ekonominių aspektų supratimą
- Kaip sklandžiai diskutuoti su maisto nepriklausomumu, tvarumu, etika ir kultūra susijusiais klausimais
- Kaip įvertinti politiką, kuri formuoja maisto kraštovaizdį, sprendžiant teisingumo klausimus ir išlaikant kultūros vertybes
KARJEROS GALIMYBĖS
Maisto studijų magistrantūros absolventai susiranda darbą visose maisto pramonės srityse:
- Leidyba (žurnalai, laikraščiai, internetiniai šaltiniai)
- Viešieji ryšiai (restoranai, maisto lobistų grupės, kulinarijos knygos, maisto organizacijos)
- Rinkodara (restoranams, garsiems virėjams, kulinarijos knygoms, organizacijoms)
- Ne pelno siekiantis darbas (švietimas, maisto/bado propagavimo grupės)
- Maisto operacijos (vyno importuotojai/platintojai, restoranai, mažmeninė prekyba)
- Vietos ir nacionalinės vyriausybės (miesto valdžia, federalinė vyriausybė, maisto reglamentavimas, pramonės ir vyriausybės santykiai)
- NVO veikla propaguojant ir vykdant politiką (ūkininkavimas, darbas, maisto trūkumas, prekyba)
- Vystymosi organizacijos (bendruomenės kūrimas, nacionalinės programos, tarptautinė prekyba ir pagalbos organizacijos)
- Maisto gamybos įmonės (maisto produktų gamintojai ir gamintojai)
- Maisto platinimo įmonės (importas, gabenimas ir mažmeninė prekyba)
Studentų atsiliepimai
Apie Mokyklą
Klausimai
Panašūs kursai
Maisto ir mitybos mokslų magistras
- Greensboro, Jungtinės Amerikos Valstijos
Biotechnologijų ir maisto mokslų magistras
- Prague, Čekija
Biotechnologijų ir maisto inžinerijos magistras
- Haifa, Izraelis