Maisto Technologijos Magistrantūra (disertacija)

Bendroji informacija

Programos aprašymas

Pagrindinis maisto technologijos magistrantūros tikslas yra suteikti studentams specializuotą aukštesnio lygio išsilavinimą ir mokymą, tenkinant konkretaus tyrimo komponento reikalavimus, kad studentai įgytų reikiamus eksperimentinius ir technologinius įgūdžius bei būtinas kompetencijas vietoje, pavyzdžiui, naujoves, sprendimų priėmimą. , strateginį mąstymą ir organizacinius įgūdžius.

Disertacijos pagrįsta maisto technologijos magistrantūra susideda iš išsamios specializacijos srities studijos, apie kurias pranešama ir programos pabaigoje pateikiama disertacijos forma. Laipsnis reikalauja aukšto lygio intelektinių ir teorinių žinių bei įžvalgos apie problemas, susijusias su studijų sritimi, ir kritinį pagrindimą, formulavimą, analizę ir konkrečios problemos tyrimo srityje įvertinimą.

Disertacija ir toks papildomas tiriamasis darbas, kurį gali skirti katedros vedėjas.

Making Pasta

University of Johannesburg „Ateitis. Iš naujo įsivaizduojama. “ nėra paprasčiausia frazė

Institucija imasi iniciatyvos visoje Afrikoje 4-osios pramonės revoliucijos mąstymo srityje, permąstydama visų disciplinų ateitį. 4IR yra kita industrializacijos banga, kurią turime suprasti ir formuoti, kad galėtume kurti šios šalies - ir Afrikos žemyno - ateitį. taip turtingai nusipelnei. 4IR yra ne tik robotika ir automatika; kalbama apie visuomenės pažangą suteikiant žmonėms galių ir kartų kartoms.

Pasauliui žengiant į priekį į 4-ąją pramonės revoliuciją, taip pat ir UJ su „Education 4IR“ - įtraukdami 4IR mąstymą ir technologijas į mokymo programą per įvairius kursus ir naudodamiesi novatoriškomis mišraus mokymosi technologijomis. Tai reiškia, kad UJ absolventai yra geriau pasirengę suvokti verslo ir pramonės ateitį, nes AI ir 4IR vaidina didesnį vaidmenį mūsų gyvenime ir darbe.

University of Johannesburg - mūsų pareiga išdidžiai ir drąsiai apkabinti būsimus mūsų šalies vadovus ir juos drąsiai vedžioti po neįsivaizduojamą 4IR kompleksiškumą, kad jie galėtų visapusiškai pasinaudoti ir suteikti geresnį rytojų. Būsimi vadovai kaip jūs! Čia vedame drąsų pokalbį; stumti ir formuoti naujo rytojaus dizainą. Čia mes imamės veiksmų ir kuriame naują pasaulį.

Priėmimo sąlygos:

„BTech“ (maisto technologija) arba lygiavertį standartą atitinkanti kvalifikacija.

Programos trukmė:

  • Mažiausiai: 1 metai visą darbo dieną arba 2 metai ne visą darbo dieną
  • Daugiausia: 2 metai visą darbo dieną arba 4 metai ne visą darbo dieną

Kontaktiniai duomenys:

Vardas: ponia Kalay Venugopaul / Tel .: 011 559 6456 / El. Paštas: kalayv@uj.ac.za

Paskutinį kartą atnaujinta May 2020

Apie mokyklą

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Skaityti daugiau

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Skaityti mažiau