Maisto kokybės ir saugos magistrantūra

Bendroji informacija

Apie šią programą plačiau skaitykite institucijos tinklapyje

Programos aprašymas

⚡️ „Coronavirus“ (COVID-19) atnaujinimas

Laikinai pakeitėme programas į virtualias mokymosi klases, kad visas suplanuotas mokymas galėtų vykti internetu. Programos bus pradėtos rengti 2020 m. Lapkričio mėn., Jei reikės, mokymas internetu, o vėliau - mokymasis miesteliu.

Maistas iš esmės skiriasi nuo kitų prekių: jis susideda iš gyvų ar tebėra gyvų organizmų (dalių). Be to, kad sudėtingesnė sudėtis ir įvairios pradinės medžiagos, tai sukelia didesnę kintamumo riziką gaminant, transportuojant ir sandėliuojant. Kaip aprūpinti kuo daugiau žmonių kuo tvaresniais būdais kokybišką, sveiką maistą? Su šiuo ir panašiais klausimais spręsite magistro programoje „Maisto kokybė ir sauga“.

Maisto kokybės ir saugos tyrimų sritis greitai keičiasi. Pasaulio populiacija auga, o globalizacija keičia gyvenimo būdą ir mitybą. Biocheminės analizės, šiuolaikinių jutiklių technologijos, intelektualaus duomenų apdorojimo ir veisimo metodų naujovės šiuo metu atveria naujų įdomių galimybių. Tuo pat metu auga maisto gamybos ir paskirstymo tvarumo poreikis, o sudėtingų gamybos ir tiekimo grandinių problemos, atsirandančios, pavyzdžiui, dėl „maisto skandalų“, rodo didelį vartotojų jautrumą ir netikrumą.

138061_LabormitBohnenundReis_Keystone.jpg

Magistro programos profilis

Pagrindinės programoje dėstomos kompetencijos leis mūsų magistrantams suprasti ir išspręsti maisto kokybės ir saugos problemas iš integruotos, tarpdisciplininės perspektyvos. Šiuo tikslu kursas yra tarpdisciplininio dizaino, derinant gyvosios gamtos mokslų kryptį (pvz., Pasėlių ir ūkio gyvūnų biologija, maisto mikrobiologija, žmogaus mityba, analitiniai metodai, maisto biochemija) ir apytiksliai vienodą teisinių ir ekonominių studijų dalį.

138060_CourseStructure.jpg

Darbo sritis

Maisto kokybės ir saugos klausimai yra mokslinių tyrimų sritis, kuri vystosi sparčiai, todėl iš būsimų ekspertų reikės didelio lankstumo ir prisitaikymo galimybių. Būdamas magistro programos „Maisto kokybė ir sauga“ absolventas, jūs turite kvalifikaciją karjerai mokslinių tyrimų srityje, taip pat vadovaujančioms pozicijoms maisto pramonėje, valdžios institucijose, žiniasklaidoje ir kitose politikos, administravimo ir verslo srityse. .

Bayreuth dvasia Kulmbacho miestelyje

Universiteto Gyvybės mokslų fakultetas yra netoliese esančiame Kulmbacho mieste. Čia įsikūrusios ne tik kelios tarptautiniu mastu veikiančios maisto įmonės, bet ir Makso Rubnerio institutas, Bavarijos maisto saugos ir veterinarinės medicinos kontrolės tarnyba, Valstybinė maisto technikos kolegija, Mitybos kompetencijos centras ir Kulmbacho klinikinis centras. . Visos šios įstaigos dalyvauja įvairiuose tyrimų projektuose ir fakulteto dėstymo veikloje.

Priėmimo sąlygos

  • Priėmimo reikalavimas yra gamtos ar gamtos mokslų bakalauro laipsnis (arba lygiavertis), kurio galutinis vokiečių kalbos pažymys yra „2,5“ ar geresnis.
  • Aukštesnieji anglų kalbos įgūdžiai (ne mažiau kaip C1 lygis, remiantis Bendra Europos kalbų metmenų sistema) ir įrodyti vokiečių kalbos įgūdžiai (A1).
  • Didesnis nei vidutinis tarpdisciplininis susidomėjimas, kuris turėtų būti trumpai išdėstytas jūsų paraiškos laiške.

Priėmimo tvarka

Jūsų kvalifikacija bus įvertinta tinkamumo vertinimo procese. Sprendimą dėl studentų priėmimo priima komitetas, remdamasis gautomis paraiškomis (dviejų pakopų tinkamumo testas). Priėmimo reikalavimai kartu su bendrąja paraiškos informacija pateikiami University of Bayreuth universiteto VII fakulteto tinklalapyje .

Paskutinį kartą atnaujinta Lapk. 2020

Apie mokyklą

As one of Germany’s youngest universities, we are able to operate in an unbiased, self-confident spirit of academic freedom, scientific progress, and social responsibility. In line with our vision, o ... Skaityti daugiau

As one of Germany’s youngest universities, we are able to operate in an unbiased, self-confident spirit of academic freedom, scientific progress, and social responsibility. In line with our vision, our top priorities are individual supervision, maintaining high academic standards, and creating programmes of study that take current research into account. Our interdisciplinary focus and the innovative collaboration between many of our disciplines are key features of Bayreuth’s research culture. Skaityti mažiau