Maisto pramonės inžinerijos magistro laipsnis
University of Parma
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Parma, Italija
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Sumaišytas, Stovykloje
Trukmė
2 years
Tempas
Dieninės, Ištęstinės
Mokestis už mokslą
Susisiekti su mokykla
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
* https://en.unipr.it/studying/tuition-fees-and-scholarships-2020-2021
Įvadas
Šis mechanikos inžinerijos magistro laipsnis buvo sukurtas siekiant įsisavinti tai, kas geriausia, ką gali pasiūlyti sektoriaus ypatumai, tai yra maisto pramonei, kuri vienija daugelio skirtingų disciplinų aspektus.
Studijų programa
Magistrantūros studijų kursą sudaro pirmieji metai, skirti disciplininiams maisto pramonės mokslo sektoriams, tokiems kaip: Maisto higiena, Žemės ūkio mikrobiologija, Maisto mokslas ir technologijos. Taip siekiama pagilinti pagrindines maisto pramonės žinias, nebūdingas trejų metų inžinerijos studijų absolventams, tinkamai spręsti kitų metų specializuotesnio ir pritaikomo turinio disciplinas. Pirmuosius metus baigia kursai apie maisto pramonės gamyklas, bendrąsias maisto pramonės gamyklų ir mašinų paslaugas bei šilumos ir masės mainų kursus.
Antrieji metai apima vieną mokymo programą, kurioje yra dalykų, susijusių su būdingais ir susijusiais sektoriais, su kursais, skirtais projektavimui, automatizavimui ir gamybos valdymui, siekiant pagilinti konkrečias temas ir pasiūlyti absolventams tinkamą pasirengimą ateities darbui ar gilintis. baigė doktorantūros, tyrimų ir magistro kursus.
Kelias baigiamas Jūsų pasirinktomis veiklomis ir kitomis veiklomis su galimybe dirbti laboratorijose praktinei patirčiai bei atlikti praktiką sektoriaus įmonėse. Taip pat yra anglų kalbos įgūdžių patikrinimo testas, siekiant užtikrinti studentams tinkamas žinias prieš įeinant į darbo pasaulį.
Absolventai turi žinoti, kaip efektyviai bendrauti kaip maisto sektoriuje ir įvairiais lygiais veikiančio projekto ar grupės vadovas, gebėti susieti ir palyginti dideliame nacionaliniame ir tarptautiniame kontekste.
Šių bendravimo įgūdžių įgijimas ugdomas studijų metu, pristatant gautus rezultatus įvairiuose siūlomuose darbuose, laboratorinėje veikloje, pristatant praktikos metu atliktą veiklą; bendravimo įgūdžių įgijimo patikrinimas atliekamas tiek egzaminų metu, tiek laboratorijose vykdomuose labiausiai pritaikomos veiklos tinkamumo testuose.
Magistro baigiamojo darbo vertinimas – tai momentas, kai studentas jaučiasi ypač įsitraukęs į savo bendravimo gebėjimus, o magistrantūros egzaminų komisija turi galimybę patikrinti, ar šis tikslas buvo pasiektas.
Baigiamajame magistro darbe paliekama daug erdvės, kur studentas turi dėti daug pastangų, kad parengtų aukšto lygio techninį ir mokslinį turinį.
Galimybė įgyti bendrą laipsnį (dvigubas laipsnis)
Maisto pramonės inžinerijos magistro laipsnis suteikia savo studentams galimybę įgyti dvigubą laipsnį, dalį studijų baigus prestižiniame Naujojo Džersio technologijos institute.
Priėmimai
Galerija
Programos rezultatas
Ko tikėtis baigus studijas
Būdamas maisto pramonės inžinerijos absolventas, profesinis pasirinkimas apima mechaninę ir elektromechaninę inžineriją, energijos gamybą ir pertvarkymą, augalų inžineriją, automatiką ir robotiką, įmones, kurios specializuojasi mašinų gamyboje, montavime, bandymuose ir techninėje priežiūroje. Pagrindinės pareigos paprastai apima maisto gamybos valdymą, mašinų ir sistemų projektavimą maisto pramonei, maisto gamybos valdymą ir planavimą, sudėtingų sistemų valdymą, maisto augalų sutarčių projektų valdymą, pagalbą kompleksinėms maisto gamybos sistemoms ir maisto pakuočių kokybės kontrolę. .
KARJEROS GALIMYBĖS
Galimybės absolventams
Maisto pramonės inžinerijos absolventai galės įsidarbinti mechanikos ir elektromechanikos pramonės šakose, energijos gamybos ir konversijos įmonėse ir įstaigose, gamyklų inžinerijos įmonėse, automatikos ir robotikos pramonės šakose, gamybos įmonėse apskritai gamybai. mašinų, gamybos linijų ir padalinių, sudėtingų sistemų testavimas, priežiūra ir valdymas.