Master of Science in Food Process Engineering - STEM Designated
Illinois Institute of Technology
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Chicago, Jungtinės Amerikos Valstijos
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
32 hours
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
USD 1 646
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
Įvadas
Maisto procesų inžinerijos magistras rengia studentus visais su maisto perdirbimu susijusiais aspektais, įskaitant maisto inžinerijos principus, maisto proceso projektavimą, maisto biotechnologijas ir statistinę kokybės procesų kontrolę. Absolventai gali priimti mokslinių tyrimų pozicijas maisto perdirbimo pramonėje arba tęsti studijas siekdami daktaro laipsnio. su maistu susijusioje disciplinoje.
Unikali bendradarbiavimo mokslinių tyrimų programa tarp Illinois Tech ir Jungtinių Valstijų maisto ir vaistų administracijos, esanti Illinois Tech Moffett miestelyje, suteikia mūsų magistrantūros studentams galimybę kryptingai bendradarbiauti su FDA mokslininkais. Baigiamieji tyrimai suteikia studentams daug praktinės patirties pagrindinių maisto perdirbimo technologijų ir naujoviškų maisto perdirbimo technologijų, tokių kaip aukšto slėgio apdorojimas, šalta plazma, impulsinė šviesa ir mikrobangų pasterizavimas, atradimas. Tyrimų rezultatai padeda geriau suprasti maisto perdirbimo ir inžinerijos mokslą ir gali turėti įtakos FDA ir kitų vyriausybinių agentūrų reguliavimo sprendimams.
Programos apžvalga
Maisto procesų inžinerijos magistras rengia studentus atlikti mokslinius tyrimus, kad geriau suprastų maisto perdirbimo ir inžinerijos mokslą akademinėje bendruomenėje ir privačiame sektoriuje bei vyriausybinėse sveikatos agentūrose.
Galerija
Įranga
Priėmimai
Programos mokestis už mokslą
Studijų programa
Kandidatai turi iš viso išklausyti 32 kreditų valandas, iš kurių 18 yra būtini kursai, išvardyti žemiau, nuo šešių iki aštuonių kreditų valandų moksliniams tyrimams ir baigiamiesiems darbams, šešias kreditų valandas reikia paimti iš Chemijos ir biologijos inžinerijos katedros kursų, o likusias Jei reikia, iš FdSN pasirenkamųjų dalykų galima paimti vieną ar dvi kredito valandas.
Kursų sąrašas
Pagrindiniai kursai ---- ---- (18)
- FDSN 505 ---- ---- Maisto mikrobiologija ---- ---- 3
- FDSN 506 ---- ---- Maisto mikrobiologijos laboratorija ---- ---- 3
- FDSN 521 ---- ---- Maisto procesų inžinerija ---- ---- 3
- FDSN 522 ---- ---- Advance Food Process Engineering ---- ---- 3
- FDSN 524 ---- ---- Maisto mokslo pagrindai ---- ---- 3
- FDSN 541 ---- ---- Maisto pakavimo principai ---- ---- 3
Baigiamojo darbo tyrimas ---- ---- (6-8)
- FDSN 591 ---- ---- Tyrimas ir baigiamasis darbas ---- ---- 6-8
Pasirenkamieji kursai ---- ---- (6)
Pasirinkite bent du kursus iš šių: ---- ---- 6
- CHE 426 ---- ---- Statistikos įrankių inžinieriai ---- ---- 3
- CHE 439 ---- ---- Skaitmeninė duomenų analizė ---- ---- 3
- CHE 494 ---- ---- Proceso projektavimas I ---- ---- 3
- CHE 560 ---- ---- Statistinės kokybės proceso kontrolė ---- ---- 3
- CHE 577 ---- ---- Bioprocesų inžinerija ---- ---- 3
- ENVE 513 ---- ---- Biotechnologiniai procesai ENVE ---- ---- 3
- ENVE 542 ---- ---- Fizikiniai/cheminiai aplinkos inžinerijos procesai ---- ---- 3
FdSN pasirenkamieji dalykai ---- ---- (0-2)
Pasirinkite nuo nulio iki dviejų kredito valandų iš šių: ---- ---- 0-2
- FDSN 501 ---- ---- Mityba, medžiagų apykaita ir sveikata ---- ---- 3
- FDSN 502 ---- ---- Kurti, pristatyti, platinti ---- ---- 3
- FDSN 504 ---- ---- Maisto biotechnologija ---- ---- 3
- FDSN 507 ---- ---- Maisto analizė ---- ---- 3
- FDSN 508 ---- ---- Maisto produktų kūrimas ---- ---- 3
- FDSN 511 ---- ---- Maisto įstatymai ir taisyklės ---- ---- 3
- FDSN 520 ---- ---- Mažai rūgščių turinčių konservuotų maisto produktų taisyklės 1 ---- ---- 3
- FDSN 523 ---- ---- Maisto inžinerijos proceso pristatymas 1 ---- ---- 3
- FDSN 526 ---- ---- Maisto inžineriniai principai 1 ---- ---- 3
- FDSN 531 ---- ---- RVASVT planavimas / įgyvendinimas ---- ---- 3
- FDSN 593 ---- ---- Seminaras apie maisto saugą ir technologijas ---- ---- 1
- FDSN 594 ---- ---- Specialieji projektai ---- ---- 1-6
- FDSN 597 ---- ---- Specialios problemos ---- ---- 1-6
Reikalingi minimalūs kreditai: ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- 32
1 kursas sukurtas specialiai Maisto perdirbimo specialisto sertifikato programai.
Moksliniai tyrimai disertacijai turi būti atliekami tiesiogiai prižiūrint dalyvaujančiam fakulteto nariui. Remiantis tyrimo projekto reikalavimais, baigiamųjų darbų komisijos nariai gali būti renkami iš įvairių katedrų universiteto dėstytojų, FdSN/FDA mokslininkų, maisto pramonės mokslininkų. Baigiamojo darbo egzaminą sudaro rašytinis baigiamasis darbas, po kurio pateikiamas žodinis pristatymas, atviras visiems IFSH darbuotojams ir universiteto bendruomenei. Už katedros ribų baigiamasis darbas gali būti baigiamas tik pagal specialų susitarimą su katedros vedėju. Baigiamasis egzaminas paprastai yra žodinis, bet gali būti rašomas baigiamojo darbo nagrinėjimo komisijos nuožiūra.
Tikimasi, kad kaip baigiamojo darbo dalis studentas prisidės prie vieno ar kelių aukštos kokybės recenzuojamo žurnalo straipsnio (-ų). Studentas taip pat skatinamas pristatyti tyrimą nacionalinėje profesinės draugijos susirinkime.
Studentai gali užsiregistruoti į ChBE kursą, kuris nėra išvardytas aukščiau, su FdSN patarėjo patvirtinimu.
KARJEROS GALIMYBĖS
Absolventai tęs studijas siekdami daktaro laipsnio. arba priimti mokslinių tyrimų pareigas, tokias kaip:
- Maisto gamybos operacijos
- Proceso plėtra
- Maisto perdirbimo atitiktis
- Kokybės užtikrinimas