Maisto technologijų magistras (Leuvenas)
KU Leuven
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Leuven, Belgija
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
2 years
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
Susisiekti su mokykla
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
* Naujausios informacijos apie mokesčius už mokslą ieškokite mūsų svetainėje: kuleuven.be/tuitionfees
Įvadas
KU Leuven Atvirų durų diena internete
KU Leuven gruodžio 21 d., trečiadienį, organizuoja atvirų durų dieną, skirtą studentams informuoti apie savo programas anglų kalba. Atraskite novatoriškiausią Europos universitetą ir sužinokite daugiau apie mūsų tarptautines programas, priėmimą, būstą ir daug daugiau. Norėdami gauti daugiau informacijos, apsilankykite .
Tarpuniversitetinė maisto technologijų programa (IUPFOOD) yra akademinė mokslo magistro programa, ketinanti savo absolventus aprūpinti mokslo, techninėmis ir vadybinėmis žiniomis, įgūdžiais ir nuostatomis, kurių jiems reikia norint sėkmingai prisidėti sprendžiant su maisto sauga susijusias problemas. saugių aukštos kokybės maisto produktų gamyba.
Pagrindiniai maisto perdirbimo ir konservavimo technologiniai aspektai yra pagrindiniai tikslai ir programos variantai:
- Inžinerija po derliaus nuėmimo ir maisto konservavimas, daugiausia dėmesio skiriant po derliaus nuėmimo ir maisto išsaugojimo padalinio operacijų vaidmeniui tiekiant saugų ir maistingą maistą, ypač augalinį maistą, galutiniam vartotojui.
- Maisto mokslas ir technologijos , daugiausia dėmesio skiriant žaliavų transformavimui (perdirbimui) žmonėms vartoti skirtuose produktuose arba tarpiniuose ingredientuose, skirtuose tolesniam naudojimui maisto pramonėje.
Tarpuniversitetinę maisto technologijų programą (IUPFOOD) bendrai organizuoja KU Leuven ir Gento universitetas (UGent).
Stiprybės
„IUPFOOD“ programa yra tarpuniversitetinė magistrantūros mokymo programa, pagrįsta KU Leuven ir „UGent“ bendrąja patirtimi, susijusia su maisto technologijų srities moksliniais tyrimais ir švietimu. Programos tarpuniversitetinis pobūdis, siūlantis dvi mokymosi aplinkas, sukuria aiškią pridėtinę vertę, kurią labai vertina studentai ir absolventai.
Programa yra orientuota į tarptautinius studentus, turinčius skirtingą išsilavinimą. Programos struktūra ir turinys labai gerai pritaikyti šiam įvairiam atvykstančių studentų, įskaitant studentus iš Pietų, išsilavinimui. Programos struktūra, taikomi atrankos kriterijai ir atnaujinimo kursų prieinamumas programos pradžioje pataiso įvairias studentų aplinkybes.
Absolventai, ypač iš Pietų, mano, kad programa yra labai svarbi jų asmeniniam tobulėjimui, profesinei karjerai ir gimtosios šalies vystymuisi.
Naujausios informacijos apie šią programą ieškokite mūsų svetainėje.
Galerija
Priėmimai
Studijų programa
Struktūra
Maisto technologijos mokslų magistras (120 ECTS) susideda iš keturių pagrindinių segmentų:
- Giluminio mokymo segmentas (60 ECTS), susidedantis iš maisto mokslo, inžinerijos ir maisto inžinerijos magistro lygio kursų
- Specializacijos segmentas (17–19 ECTS), susidedantis iš išsamių kursų, susietų su viena iš dviejų pasirinkimų („po derliaus nuėmimo ir maisto konservavimo inžinerija“ arba „maisto mokslas ir technologijos“).
- Pasirenkamųjų kursų segmentas (11–13 ECTS), susidedantis iš konkrečių su maistu susijusių dalykų kursų.
- Magistro baigiamojo darbo segmentas (30 ECTS), susidedantis iš pažangios mokslinių tyrimų temos maisto technologijų srityje.
Visoje programoje dėmesys skiriamas šešioms mokymosi kryptims: maisto produktų technologijai, maisto kokybės užtikrinimui ir saugai, maisto procesų ir konservavimo inžinerijai, nepriklausomiems moksliniams tyrimams, komunikacijai ir valdymui bei moksliniam vientisumui.
Pirmajame magistrantūros programos etape pirmąjį semestrą praleisite „UGent“, o antrąjį – KU Leuven . Antrojo etapo pagrindiniai kursai „Po derliaus nuėmimo ir maisto konservavimo inžinerija“ bei „Maisto mokslas ir technologija“ atitinkamai dėstomi KU Leuven ir UGente. Abiejuose universitetuose siūlomi pasirenkami kursai ir baigiamųjų darbų tyrimų temos.