Dvejų metų magistrantūros programa specializuojasi maisto dizaino

Programa, specialiai pritaikyta studentams iš viso pasaulio, kurie nori integruoti mūsų MDs

106035_pexels-photo-1161547.jpeg

"MDes Food Design"

Pagrindinės temos

  • Maistas ir naujos technologijos
  • Sveikas maistas
  • Maisto kultūra, vietiniai produktai, turizmas

Mokymo planas

Mokslo programos, sukurtos per dvejus metus, yra organizuojamos keturiais semestrais, kurių kiekviena yra 30 ECTS. Kiekvienam moduliui tikimasi ir toliau didėti asmeninis darbo laikas.

1 semestras

Šis pirmasis semestras yra skirtas prisitaikyti prie prancūzų kultūrinės aplinkos ir mokyti metodus, skirtus mokyklai daugiadalykiu požiūriu.

2 semestras

Studentai praleidžia šį semestrą užsienyje akademiniu mainų ar stažuotės metu kaip jaunesnysis dizaineris (mažiausiai 13 savaičių).

Šio semestro tikslas studentams, besimokantiems partnerių mokykloje, yra atrasti kitus mokymo metodus, kitus dizaino projekto įrankius ir požiūrį.

Praktikos studentams tikslas yra išskirti ir išplėsti profesines žinias kitos kultūros kontekste.

3 semestras

Tęsiamas ir baigtas studijų pabaigos projektas, kuriame apibendrinami visi įgyti profesiniai įgūdžiai. Tai gali būti atliekama bendradarbiaujant su partnerių universiteto bendrove ir (arba) mokslinių tyrimų laboratorija. Šis asmeninis studijų baigiamojo darbo projektas turi būti susijęs su programa, kurioje dalyvauja studentai.

Priežiūra užtikrinama seminarų forma, kuriai vadovauja referencinis dizaineris, su kuriuo susiję klausytojai. Rašydamas disertaciją projekto temoje.

4 semestras

Studijų programa baigiama ne mažiau kaip šešiolika savaičių (ir ne ilgiau kaip šešis mėnesius) stažuotės įmonėse, Prancūzijoje ar užsienyje.

Stažuotojai dirba jaunesniaisiais dizaineriais ir remia visą projekto dalį ar jos dalį.

Studentas privalo įrodyti savo gebėjimą integruotis į komandą, valdyti projektą ir plėtoti visas projekto sekas, kad jis būtų sklandus. Tai leidžia studentui suformuluoti visas savo studijas, kas bus jo pirmoji profesinė patirtis.

Priklausomai nuo studento profesinio projekto, ši stažuotė gali vykti ir studentų sukurtoje įmonėje, ar netgi mokslinių tyrimų laboratorijoje.

106036_pexels-photo-1061581.jpeg

Naujojo valgio įpročio dizaino laboratorija

"Design Lab" tyrimai skirti dviem pagrindinėms sritims:

  • tapatybė, vaizduotė ir atstovybės;
    • dialektiniuose santykiuose tarp kūrybiškumo ir kongruencijos, tarp žinomų ir nežinomų,
    • kaip vartotojo projektavimo ir paskirstymo sistema, vadovaudamasi Jean Anthelme Brillat Savarin'u, "Pasakyk man, ką tu valgai, aš pasakysiu, kas tu esi".
  • ateities antropologija;
  • nagrinėjant ir modeliuojant būsimas maisto sistemos tendencijas (ateities maisto produktai, vartojimo modeliai, paskirstymas, gamyba ir tt),
  • per bendrojo dizaino eksperimentus.

Kad būtų galima įdiegti naujoves įvairiose maisto sistemos taikymo srityse, "DesignLab" yra pagrįstas dizaino išvaizdos, požiūrio ir įrankių specifika:

  • sutelkti dėmesį į naudojimo būdus ir vartotojus,
  • kūrybingą ir į ateitį orientuotą viziją, orientuotą į socialinius, kultūrinius, aplinkos, technologijų ir ekonomikos klausimus.

Programa mokoma:
  • Anglų

Peržiūrėti 7 daugiau kursų L’École De Design Nantes Atlantique »

Paskutinį kartą atnaujinta Gruodis 4, 2018
Šis kursas yra Campus based
Duration
2 metų
Ištęstinės
Dieninės
Pagal vietas
Pagal datą
Galutinis paraiškų davimo terminas
Galutinis paraiškų davimo terminas
Galutinis paraiškų davimo terminas
Galutinis paraiškų davimo terminas
Location
Galutinis paraiškų davimo terminas
End Date
Location
Galutinis paraiškų davimo terminas
End Date
Location
Galutinis paraiškų davimo terminas
End Date
Location
Galutinis paraiškų davimo terminas
End Date

Nouvelles pratiques alimentaires Design Lab