Tarptautinis meistras maisto ir virėjas dizainas
École de Condé
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Lyon, Prancūzija
Kalbų studijos
Anglų kalba, Prancūzų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
1 metai
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
EUR 12 000 / per year
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Sep 2024
Stipendijos
Ištirkite stipendijų galimybes, kurios padės finansuoti savo studijas
Įvadas
Tarptautinė magistras maisto ir virkite dizainas, visiškai mokoma anglų kalba, siūlo aukšto lygio mokymą į kulinarijos srityje ir virkite dizainą.
Vienas iš nedaugelio kursų tokio pobūdžio turimų Prancūzijoje ir Europoje, Tarptautinės magistrantūros maisto ir virkite dizainas dėstė École de Condé Lionas, įsikūręs Prancūzijos gastronomijos sostinėje. Žinoma vienija dizainerius, žinomų virėjai, sociologai ir mokslininkai unikalioje klasėse, kad pagrindinis dėmesys skiriamas gamybos ir planavimo.
Be to, maisto patiekalų, plokščių ir mitybos vietose (restoranuose, parduotuvėse ir tt) Žinoma eina į tarp vartotojo ir produkto santykius, istorinės, socialinės-kultūrinės, rinkodaros, bet ir maistinę vertę ir mokslinės analizės dizainas.
PROGRAMA
Tarptautinės magistrantūros maisto ir virkite dizainas yra metų trukmės programa, po stažuotės patirties, kuri sudaro, iš viso 60 ECTS kreditų.
Ši programa leidžia dizaineriams, kulinarijos meno ir žemės ūkio verslo studentus ištirti vieną iš perspektyviausių srityje dizaino, jungiantis kelis laukus patirtimi, pavyzdžiui, maisto mokslų, maisto estetiką, maisto sociologijos ir tt
Priėmimo procesas
Studentai baigė bakalauro dizaino, valgio virimo, kulinarinio meno, svetingumo vadybos ir maisto mokslų gali kreiptis į Tarptautinės magistrantūros maisto ir Cook dizainas.
Priėmimo grindžiamas interviu, taip pat studento akademinės įrašo ir portfelio peržiūrai.
Visi pareiškėjai privalo anksčiau įgytas, arba būti įgyti procese, 180 ECTS kreditų akademinių sričių, susijusių su projektavimo (kosmoso, grafika, produktą), kulinarinio meno, svetingumo valdymo ar maisto mokslų.
Tarptautiniai studentai gali tiesiogiai susisiekti Ecole de Conde tarptautiniai Priėmimo biurą dėl tolimesnės pagalbos.
Akreditacijos
Ši programa taip pat buvo sertifikuota kaip pirmo lygio Europos magistro laipsnį (60 ECTS) Europos akreditacijos tarybos aukštųjų mokyklų.
Apie Mokyklą
Klausimai
Panašūs kursai
Maisto dizaino ir inovacijų magistras
- Milan, Italija
Aukštosios virtuvės vadybos magistro laipsnis
- L'Hospitalet de Llobregat, Ispanija
Gastronomijos mokslų magistras
- San Sebastián, Ispanija