Tarptautinis maisto mokslų magistras inovacijoms ir autentiškumui

Bendroji informacija

Programos aprašymas

Ši dvejų metų magistro programa suteikia jums išsamių žinių apie dabartinius ir būsimus maisto mokslų iššūkius, derinant naujoves ir autentiškumą bei suteikiant galimybę artimai bendrauti su maisto pramone. Programa yra bendra iniciatyva su Parmos ir Udinės universitetais , visame pasaulyje žinomais dėl savo aukštojo mokslo maisto srities mokslų srityje.

kurso aprašymas

Kursas skirtas mokyti specialistus, gebančius užtikrintai dirbti maisto mokslų srityse, tokiose kaip technologijos, inžinerija, mikrobiologija, chemija ir tvarumas.

Po pirmųjų metų galite pasirinkti iš penkių skirtingų profilių:

  • Taikomoji inžinerija ir genetika;
  • Maisto kokybė ir vadyba;
  • Mitybos mokslų;
  • Maisto chemija;
  • Maisto pakuotė.

Pastarosios dvi mokymosi kryptys yra siūlomos bendradarbiaujant atitinkamai su Korko universiteto koledžu (Airija) ir Miuncheno techniniu universitetu (Vokietija) . Studentai turės galimybę praleisti iki dviejų semestrų vienoje iš šių Europos partnerių institucijų.

Programą palaiko pramonės įmonės, priklausančios „AssoImprenditori Alto Adige“ - „sezione Alimentari“ ir „Südtiroler Bauernbund“ - „Unione Agricoltori“ ir „Coltivatori Diretti Sudtirolesi“. Ši partnerystė leis studentams parašyti savo tiriamąjį darbą kartu vadovaujant universitetui ir maisto pramonei.

Dalyvaujančios įmonės yra: Assolatte, Barilla, Consorzio Gorgonzola, Consorzio Grana Padano, Consorzio Parmigiano Reggiano, Consorzio Prosciutto di San Daniele, Consorzio Montasio, Consorzio Tutela Speck Alto Adige, Despar, Dr. Schär, Forstse, Lolaker, Mila. „degli Industriali“, „VOG Products“ ir „Zuegg“.

Žvilgsniu

  • Laipsnių klasė: LM-70
  • ECTS kreditai: 120
  • Kurso trukmė: 2 metai
  • Kursai bus mokomi anglų kalba
  • Galimos vietos: 30 ES 5 ne ES
  • Campus: Bozen-Bolzano
  • Mokestis už mokslą: 1 347,50 € per metus

Kurso struktūra

Pirmus metus iš esmės sudaro maisto technologijos ir maisto mikrobiologijos moduliai, kurie yra bendri visoms mokymosi trasoms. Nuo antrųjų metų moduliai tampa specifiniai pasirinktam profiliui. Galėsite pasirinkti iš penkių profilių ir modulių asortimento, kad galėtumėte pritaikyti savo kursą.

Valiutų programos ir stažuotės

Šiuo metu mes siūlome mainų programas su beveik 20 universitetų partnerių visame pasaulyje, kurie yra plataus bendradarbiavimo su pramonės įmonėmis Italijoje ir užsienyje tinklas, kuriame galite atlikti savo stažuotę. Visų pirma, šis meistras turi partnerystę su Korko universiteto koledžu (Airija) ir Miuncheno techniniu universitetu, Vokietija - dviem pasauliniais maisto mokslų lyderiais.

Užimtumo perspektyvos

Programos absolventai įdarbinami maisto pramonės įmonėse ir specializuojasi tyrimų ir plėtros srityje; maisto perdirbimas; produktų dizainas ir tobulinimas; maisto perdirbimo valdymas ir kontrolė; maisto automatikos technologija; maisto autentiškumo užtikrinimo metodų tobulinimas; kokybės kontrolė; ir novatoriškų procesų plėtra, siekiant padidinti maisto produktų maistinę vertę ir maisto grandinės tvarumą.

Kursas suteikia studentams įrankius tęsti konsultanto karjerą arba dirbti vadovaujančius vaidmenis, daugiausia maisto pramonėje ir įmonėse, kurios susieja maisto tiekimo grandinę nuo gamybos iki sandėliavimo ir platinimo, įskaitant didelius mažmenininkus, viešieji ir privatūs centrai, skirti procesams planuoti, valdyti ir tobulinti. Mūsų absolventai kuria ir diegia naujoves visuose maisto procesuose ir produktuose, kad garantuotų ir pagerintų juslinę, maistinę ir tvarią maisto grandinės kokybę.

Paraiška

Norint įstoti į kursą, jums reikės pateikti B2 lygio kompetencijos anglų kalba pažymėjimą. Jei neturite oficialaus kalbos sertifikavimo, galite pasinaudoti kalbos egzaminu mūsų universitetuose.

Išsamią informaciją apie studijų programą galima rasti studijų manifeste, kuriame yra informacijos apie studijų planą, priėmimo reikalavimus, kalbos reikalavimus, paraiškos teikimo procesą, priėmimo tvarką, priėmimo ir studijų įmokas.

Atrankos kriterijai
Bakalauro laipsnis (bakalauras ar lygiavertis).

Nėra priėmimo egzamino ar pokalbio.

Paskutinį kartą atnaujinta Lapkritis 2019

Apie mokyklą

The Free University of Bozen-Bolzano is located in one of the most fascinating European regions, at the crossroads between the German-speaking and Italian economies and cultures. Its trilingualism in ... Skaityti daugiau

The Free University of Bozen-Bolzano is located in one of the most fascinating European regions, at the crossroads between the German-speaking and Italian economies and cultures. Its trilingualism in teaching and research, its high level of internationalization as well as an ideal study environment guaranteed by its excellent facilities are some of the reasons why Unibz regularly reaches top positions in national and international rankings. Skaityti mažiau