Maisto mokslų ir inžinerijos magistras
"Dunarea de Jos" University of Galati
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Galați, Rumunija
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
2 years
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
Susisiekti su mokykla
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
Stipendijos
Ištirkite stipendijų galimybes, kurios padės finansuoti savo studijas
Įvadas
Partnerystė vykdymui
Maisto mokslų ir inžinerijos fakultetas (FFSE) yra seniausias maisto produktų fakultetas Rumunijoje ir turi aukščiausio lygio mokslinių tyrimų ir švietimo programas nacionaliniu lygmeniu. Ji apima du skyrius:
- Maisto mokslai ir inžinerija bei taikomosios biotechnologijos
- Akvakultūra, aplinkos mokslas ir kadastro matavimai
FFSE siūlo platų maisto programų, inžinerijos ir aplinkos apsaugos programų bakalauro, magistro ir doktorantūros lygmenimis
- 6 bakalauro programos
- 7 Mokslo magistro programos
- 3 doktorantūros programos
Maisto mokslų ir inžinerijos fakulteto parengtos mokslinių tyrimų temos
Mokslinių tyrimų kryptys
- Naujos perdirbimo technologijos, užtikrinančios pusiausvyrą maistui ir tvarumui
- Maisto saugos strategijos siejamos su subalansuota mityba ir tvarumu
- Vandens bioresų tvarumas
- Gamtinių bioresų valdymas
Mokslinių tyrimų temos
- Maisto perdirbimo technologijų ir vieneto operacijų optimizavimas
- Šalutinių produktų ir žaliavų vertinimas
- Funkciniai maisto produktai, pritaikyti skirtingoms vartotojų kategorijoms
- Bioaktyvių junginių mikrokapsuliacija ir kontrolė
- Maisto produktų minimalaus ilgaamžiškumo ir ilgaamžiškumo tyrimai
- Naujos maisto produktų pakavimo medžiagos ir modifikuotos atmosferos pakavimo technologijos
- Maisto produktų pertvarkymas
- Naujų patogenų kontrolės tyrimai
- Nauji bioaktyvūs junginiai, gauti naudojant fermentinę hidrolizę
- Greitai naudojami maisto komponentų identifikavimo metodai
- Nauji maisto produktai, gauti naudojant minimalias perdirbimo technologijas
- Fitobiotikai ir probiotikų taikymas akvakultūroje
- Žuvų populiacijos įvertinimas iš Dunojaus upės
- Streso kontrolė ir ligų atsiradimas recirkuliacinėse akvakultūros sistemose
- Recirkuliuojančių akvakultūros sistemų projektavimas
- Naujos žuvų rūšys auga recirkuliacinėse akvakultūros sistemose
- Funkcinių junginių biosintezės, naudojant mikroorganizmų sintezuotus fermentus
- Fermentinė kinetika iš įvairių augalinių matricų ir funkcinių produktų valorizacija
- Fermentacijos procesų projektavimas, mikroorganizmų kontrolė ir modeliavimas
- Nauji biomolekulių savybių supratimo metodai taikant in-silico metodus
- Bioremediatyvos pašalinimo ir šalutinių produktų valorizacijos strategijos
Apie Mokyklą
Klausimai
Panašūs kursai
Žemės ūkio, maisto ir aplinkos inžinerijos bakalauras ir magistras
- Mont-Saint-Aignan, Prancūzija
Maisto mokslo ir inovacijų magistras
- Manchester, Jungtinė Karalystė
Magistrantūros Maisto Mokslas
- Guildford, Jungtinė Karalystė