Keystone logo
Le Cordon Bleu University Perú

Le Cordon Bleu University Perú

Le Cordon Bleu University Perú

Įvadas

Šiandien didieji „Le Cordon Bleu“ virėjai turi ilgą istoriją; Dauguma dirbo restoranuose, kuriuos pripažino ir apdovanojo „Michelin Guide“, ir buvo prestižinių konkursų nugalėtojai. Metai po metų „Cordon Bleu“ virėjai perduoda savo patirtį ir žinias studentams iš daugiau nei 70 šalių. Mokydamas virimo, tešlos ir kepimo būdų ir metodų, kurie buvo kodifikuoti Prancūzijoje per pastaruosius 500 metų, suteikiant studentams kulinarijos mokymus, kurie leidžia jiems pritaikyti įgytas žinias kuriant bet kokio tipo virtuvę bet kurioje pasaulio vietoje.

Pietų Amerikoje „Le Cordon Bleu“ siūlo tarptautinius viešbučio, restorano ir susijusio valdymo diplomus; gastronomija ir kulinarinis menas; virtuvė; pyragu parduotuve; baras ir kokteilių baras; Be to, mes siūlome vienintelį MASTER CUISINE Pietų Amerikoje, taip pat tarptautinius restoranų ir gastronominių paslaugų rinkodaros diplomus; restorano valdymas; strateginė nakvynės kryptis; renginių ir maitinimo organizavimas; be kitų specializacijos kursų ir sezoninių nemokamų kursų.

Kiekvienais metais „Le Cordon Bleu“ dalyvauja daugiau nei 50 tarptautinių renginių, tokių kaip festivaliai, konferencijos ir profesionalūs kongresai; Taip pat ji dalyvauja ir žiuri tarptautiniuose konkursuose. „Le Cordon Bleu“ yra aktyvus kulinarijos ir kultūros asociacijų narys: jis priklauso Paryžiaus aljansui Française (kaip direktorių tarybos daliai), Chaîne des Rôtisseurs ir IACP (Tarptautinei kulinarijos profesionalų asociacijai). Nuo pat įkūrimo „Le Cordon Bleu“ išleido kulinarijos knygas mėgėjams ir profesionalams. Jo serija „Le Cordon Bleu Home Collection“ buvo išversta į 17 kalbų ir parduota daugiau nei 6 milijonai egzempliorių, iš kurių beveik vienas milijonas buvo prancūzų kalba. Pierre Deux Prancūzijos šalis ir FCLstyle.com.

Praėjusio tūkstantmečio pabaigoje „Le Cordon Bleu“ prezidentas André Cointreau vykdydamas savo plėtros politiką apkeliavo visą Lotynų Ameriką ir sukūrė pirmąją ispanakalbę būstinę, o Peru ir INAT pasirinko dėl savo kūrybiškumo ir rimtumo. jų darbo vietų.

Taigi 2000 m. Kovo 26 d. Le Cordon Bleu prezidentas André Cointreau ir INAT generalinis direktorius daktaras Sixtilio Dalmau Castañón pasirašė susitarimą, leidusį gimti „Le Cordon Bleu Peru“.

Vietos

  • Magdalena del Mar

    Avenida General Salaverry,3180, 15076, Magdalena del Mar

    Klausimai