Vandens maisto produktų gamybos meistras - sauga ir kokybė (AQFood)
Norwegian University of Life Sciences NMBU
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
As, Norvegija
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
2 years
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
Susisiekti su mokykla
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
* jokių studijų mokesčių. Tačiau dauguma studentų turi mokėti mažą pusmečio mokestį.
Stipendijos
Ištirkite stipendijų galimybes, kurios padės finansuoti savo studijas
Įvadas
"AQFood" daugiausia dėmesio skiria vandens maisto gamybai visoje gamybos ir maisto tiekimo grandinėje, susiejant pirminę gamybą, įskaitant akvakultūrą ir laukinį sugavimą, su perdirbimu ir platinimu vartotojams, atsižvelgiant į kokybę ir saugą.
Ką galite naudoti šią kvalifikaciją?
Didėjanti vandens maisto produktų paklausa pasaulyje reikalauja aukštos kvalifikacijos kandidatų visoje maisto grandinėje. Auganti vandens maisto pramonė tampa vis labiau integruojama, o tai reiškia, kad atskiros įmonės apima kelias viso vertės grandinės dalis.
Ką mokysi?
Programa suteikia jums visapusišką supratimą apie vandens produktų gamybą. Jūs sužinosite visą vandens maisto produktų vertės grandinę nuo žuvininkystės ir akvakultūros iki apdorojimo, paskirstymo, kol produktas pasieks vartotoją. Programa orientuota į saugą ir kokybę, nuo jūros iki stalo.
Apie
Tai yra dvejopo laipsnio magistro programa, įskaitant mobilumą, kurią siūlo penkių pagrindinių universitetų konsorciumas Šiaurės šalyse. Pradedate nuo pirmųjų metų viename universitete, o antrus metus - kitame konsorciumo universitete. Pirmasis semestras (30 ECTS) yra lygus visiems iš esmės pateikiamam kaip e-mokymasis, orientuojantis į visą vandens vertės grandinę. "AQFood" siūlo po šių trijų galimų studijų trasų - "Aquatic Production", pradedant nuo pirmųjų metų NMBU, "Natural Resources" (pirmieji NTNU metai) ir "Industrial Production" (pirmieji metai - DTU). Antrus metus naudojama specializacijai, atveriant kelias galimybes. Po pirmųjų metų studijuodamas pramoninę gamybą DTU, jūs galite antrus metus pratęsti produkto kūrimą NMBU.
Vandens maisto gamyba. Sauga ir kokybė (AQFood) yra dvigubo laipsnio magistrantūros programa, įskaitant mobilumą, kurią siūlo penkių pagrindinių Šiaurės šalių universitetų konsorciumas:
- Danijos technikos universitetas (DTU)
- Norvegijos mokslo ir technologijų universitetas (NTNU)
- Švedijos žemės ūkio mokslų universitetas (SLU)
- Islandijos universitetas (UoI)
- Norvegijos gyvybės mokslų universitetas (NMBU)
Pradedate nuo pirmųjų metų viename universitete, o antrus metus - kitame konsorciumo universitete. Pirmasis semestras (30 ECTS) yra lygus visiems iš esmės pateikiamiems kaip e. Mokymas, orientuojantis į visą vandens vertės grandinę.
Privalomi kursai
- Pirminė gamyba (akvakultūra
- Apdorojimas
- Saugumas
- Tiekimo grandinės valdymas, naujovės, tvarumas
Studijuoti takelius
- Vandens gamyba (pirmieji metai NMBU)
- Gamtos ištekliai (pirmieji NTNU metais)
- Pramonės gamyba (pirmieji metai DTU)
Kodėl studijuoti?
- Didėja vandens maisto poreikis visame pasaulyje, todėl didėja poreikis aukštos kvalifikacijos kandidatus visoje vandens maisto grandinėje.
- Auganti vandens maisto pramonė tampa vis labiau integruojama, o atskiros įmonės atsipalaiduoja didesnėms visos vertės grandinės dalims.
- Ši programa pritaikyta šiai plėtrai, suteikiant žinių apie visą grandinę su svarbiomis sąveikomis.
Ką aš mokysiu?
Jūs gausite žinių apie visą žuvų ir akvakultūros vandens maisto produktų vertės grandinę perdirbimo, paskirstymo metu, kol produktas pasiekia vartotoją, daugiausia dėmesio skiriant saugai ir kokybei, nuo jūros iki stalo. Tai suteiks jums pagrindą, reikalingą visame pasaulyje suprasti vandens produktų gamybą.
Apie Mokyklą
Klausimai
Panašūs kursai
Žuvininkystės ir jūrų biotechnologijų magistras
- Surabaya, Indonezija
Žuvininkystės produktų išsaugojimo mokslo ir technologijų magistras
- Vigo, Ispanija
Akvakultūros magistro laipsnis
- Valencia, Ispanija