Maisto technologijos magistras
University of Algarve
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Faro, Portugalija
Kalbų studijos
Portugalų kalba, Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
2 years
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
EUR 2 000 / per year *
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Sep 2023
* vietiniams studentams: 1100 € / metus; užsienio studentams: 2000 € / metus
Įvadas
Sveiki atvykę į UALG virtualią mugę!
Socialinio atstumo keliamas iššūkis leidžia smalsiai pasakyti, kad mes visi esame arčiau.
Kiekvienas iš bet kur, bet kurioje šalies ar pasaulio vietoje turės galimybę apsilankyti UALG virtualioje mugėje ir sužinoti apie mūsų pasiūlymus 2020/2021 mokslo metams.
Kas tavęs laukia?
Dvi savaites dalyviai galės apsilankyti interaktyviame paviljone, kuriame bus visų aukštųjų mokyklų ir kolegijų stendai su medžiaga, kad būtų galima paskelbti mokymo pasiūlymus konsultacijai ir atsisiųsti. Kiekviename stende taip pat bus tiesioginis pokalbis, kurio metu dalyviai gali užduoti klausimus. Virtuali mugė taip pat atvers erdvę kursų pristatymo sesijoms, perduodamoms per vaizdo konferenciją. Savaitė nuo birželio 15 iki 19 dienos bus skirta TeSP kursams, bakalaurų ir integruotiems magistrantams, o savaitė nuo birželio 22 iki 26 dienos bus skirta magistrantūros kursams ir magistrantams. Ateikite ir atraskite, tyrinėkite, abejokite, pajuskite ir rinkitės University of Algarve !
Apžvalga
Maisto technologijos magistrantūros programos tikslas yra suteikti bendrą supratimą apie maisto savybes ir gamybą bei žinias apie technologijas, susijusias su saugaus ir sveiko maisto gaminimu, kad jos gavėjas galėtų ne tik analizuoti ir kontroliuoti, bet ir kurti, diegti naujoves bei kurti naujoves. kurti maisto gamybos sistemas ir maisto produktus.
Baigę maisto technologijos magistrantūrą gali integruoti mokslinių tyrimų ir plėtros (MTEP) institucijas / departamentus, maisto kompanijos techninius darbuotojus arba dirbti viduriniosios / aukštesniosios grandies vadovų lygmeniu maisto pramonėje. Įgyti įgūdžiai leis jiems vykdyti veiklą, susijusią, pavyzdžiui, su maisto ir (alkoholinių) gėrimų perdirbimu ir analize, naujų maisto produktų ir procesų tyrimais ir plėtra, maisto sauga ir kokybe, maisto poveikio aplinkai vertinimu ir švelninimu. pramonė, maisto produktų atsekamumas ir autentiškumas.
Kurso struktūra
Mokymo programa | ETCS | Kodas |
Maisto produktų valdymas, kokybė ir sauga | 5 | 15071049 |
Enzimologija | 5 | 15071050 |
Terminiai ir kylantys procesai | 5 | 15071051 |
Duomenų analizė ir eksperimentinis dizainas | 5 | 15071052 |
Alkoholinių gėrimų gamybos ir analizės technologija | 5 | 15071053 |
I variantas Parodykite 2 mokymo programas, pateiktas aukščiau pateiktoje parinktyje | 5 | 15079000 |
Mokymo programa | ETCS | Kodas |
Pramoninė mikrobiologija | 5 | 15071007 |
Seminaras | 5 | 15071009 |
Gyvūninės kilmės produktų technologija | 5 | 15071054 |
Augalinės kilmės produktų technologija | 5 | 15071055 |
Vandens technologijos | 5 | 15071056 |
II variantas Parodykite 1 mokymo programos vienetą (-us), pateiktą aukščiau pateiktoje parinktyje | 5 | 15079001 |
Mokymo programa | ETCS | Kodas |
Ataskaita | 15 | 15071014 |
Disertacija / projektas / praktika Parodykite 3 mokymo programas, pateiktas aukščiau pateiktoje parinktyje | 60 | 15079004 |
Priėmimo sąlygos
Laisvų darbo vietų skaičius: 20
Mažiausias studentų skaičius: 8
Prieigos sąlygos:
- Maisto inžinerijos, maisto mokslo, biologijos, chemijos, agronomijos, biotechnologijų, biomedicinos mokslų arba lygiaverčio laipsnio turėtojai, įgiję pagal Bolonijos proceso principus.
- Užsienio akademinio laipsnio turėtojai: - yra priskiriami pirmajai studijų pakopai, organizuotai pagal šį procesą pasirašiusios valstybės pagal Bolonijos proceso principus; - asocijuotų organizacinių vienetų mokslo tarybos, techninės-mokslinės tarybos arba mokslinis komitetas pripažino atitinkančiais laipsnio tikslus.
- Tinkamai pagrįstais atvejais, akademinio, mokslinio ar profesinio gyvenimo aprašymo turėtojai, kurie pripažįstami kaip galintys vykdyti šį studijų ciklą Mokslo tarybų, Techninių-mokslinių tarybų arba susijusių organizacijų padalinių mokslinio komiteto.
Kandidato atrankos kriterijai:
- Akademinė kvalifikacija (kurso laipsnis ir trukmė) [Maksimalus: 5 balai].
- Išsilavinimas (galutinė lentelė) [Daugiausia: 5 balai].
- Mokymo programos vertinimas (profesinė ir mokslinė patirtis) [Daugiausia: 5 balai].
Jei rezultatas bus lygus, reikės atlikti pokalbį.
Reikalingi dokumentai
- Tinkamai užpildyta paraiškos forma.
- Akademinės kvalifikacijos pažymėjimai.
- Gyvenimo aprašymas.
- Asmens tapatybės dokumento kopija (Piliečio kortelė arba lygiavertis dokumentas).
- Rekomendacinis laiškas (neprivaloma).
Karjeros galimybės
Baigę maisto technologijos magistrantūrą gali integruoti mokslinių tyrimų ir plėtros (MTEP) institucijas / departamentus, maisto kompanijos techninius darbuotojus arba dirbti viduriniosios / aukštesniosios grandies vadovų lygmeniu maisto pramonėje. Įgyti įgūdžiai leis jiems vykdyti veiklą, susijusią, pavyzdžiui, su maisto ir (alkoholinių) gėrimų perdirbimu ir analize, naujų maisto produktų ir procesų tyrimais ir plėtra, maisto sauga ir kokybe, maisto poveikio aplinkai vertinimu ir švelninimu. pramonė, maisto produktų atsekamumas ir autentiškumas.