Maisto saugos ir maisto rizikos valdymo magistras
University of Bologna
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Bologna, Italija
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
2 years
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
Susisiekti su mokykla
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
Priėmimai
Įvadas
Maisto saugos ir maisto rizikos valdymo magistro laipsnis yra tarpuniversitetinis studijų kursas, kurį koordinuoja Parmos universitetas, susitaręs su: Alma Mater Studiorum - University of Bologna , Pjačencos Šventosios širdies katalikišku universitetu, universitetu. Modenos ir Reggio Emilia, Feraros universitetas.
Viena iš trijų studijų programų, įtrauktų į magistrantūros studijas pavadinimu „Rizikos valdymas“, bus vykdoma University of Bologna Alma Mater Studiorum, bendradarbiaujant su Feraros universitetu, suteikiant studentams žinių ir įgūdžių apie biologinės rizikos valdymą ūkio ir žmogaus lygmeniu. naudojant maisto technologijas, epidemiologinę ir prognozinę analizę.
5 priežastys registruotis:
- Vykdyti maisto rizikos analizės, prevencijos ir valdymo veiklą
- Taikyti valdymo ir kontrolės sistemas, kuriomis siekiama užtikrinti maisto produktų saugą
- Gebėti įvertinti rizikos valdymo ir komunikacijos politiką
- Taikykite rizikos įvertinimo ir rizikos mažinimo strategijas, kad sumažintumėte žinomos rizikos ir galimos kylančios rizikos poveikį vartotojams
- Naudokite mokslinį tyrimo metodą ir pritaikykite žinias bei įgūdžius sprendžiant problemas įvairiose maisto saugos srityse