Maisto saugos ir maisto rizikos valdymo magistras
University of Parma
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Parma, Italija
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Sumaišytas, Stovykloje
Trukmė
2 years
Tempas
Dieninės, Ištęstinės
Mokestis už mokslą
Susisiekti su mokykla
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
* Studijų mokesčiai skiriasi atsižvelgiant į proporcingą studijų įmokų sistemą: https://en.unipr.it/studying/tuition-fees-and-scholarships-2020-2021
Įvadas
Programa
Maisto saugos ir maisto rizikos valdymo magistro laipsnis yra siūlomas maisto mokslų ir technologijų srityje. Jo tikslas yra parengti maisto saugos ekspertą, konkretų skaičių, skirtą rizikos vertinimui ir potvynių rizikos valdymui, į šiuolaikinę perspektyvą, apimančią visas neseniai įsigytų visų su tuo susijusių mokslų, kurie apima ne tik chemiją, technologijas ir maisto mikrobiologiją, bet ir mitybą, toksikologiją, teisę, ekonomiką, logistiką, matematiką.
Pirmaisiais bendraisiais metais kursai bus siūlomi University of Parma , o antraisiais metais - trys skirtingos mokymo programos trijuose skirtinguose regiono universitetuose: Rizikos mažinimas (Pjačencos katalikų universitetas, bendradarbiaujant su University of Parma ), Žemės ūkio ir maisto produktų sauga (Modenos ir Reggio Emilia universitetas), Rizikos valdymas (Bolonijos universitetas, bendradarbiaujant su Ferraros universitetu).
Pirmaisiais metais studentai sužinos apie rizikos apibūdinimą ir poveikio maistui, maisto technologijoms ir mikrobiologijai vertinimą, susijusius su saugos aspektais, kurie yra biologiniai pavojai ir ksenobiotikai maiste, bei pavojaus nustatymą pirminėje gamyboje kartu su maisto įstatymų ir tarptautinės politikos, biostatistikos ir bioetikos elementai.
Rizikos mažinimo programoje studentai gilins savo žinias apie maisto gamybos rizikos mažinimo būdus, su procesu susijusių toksinių medžiagų, kurios yra kylančios rizikos, mažinimą ir apie maisto alergenus.
Agrarinio maisto saugos programoje studentai gilins žinias apie ligų po derliaus nuėmimo, laikomų žemės ūkio maisto produktų kenkėjų, mikotoksigeninių grybų žemės ūkio maisto produktuose, pesticidų užteršimo, biotechnologijų ir agronomijos naudojimą. žemės ūkio produktų sauga ir tapatybės išsaugojimas.
Rizikos valdymo programoje studentai gilins žinias apie pažangią maisto technologiją ir maisto procesą bei pažangią ir nuspėjamą maisto mikrobiologiją, kaip būdą valdyti riziką, kartu su ūkių biologinio saugumo ir maisto keliamos rizikos elementais bei maisto produktų rizikos vertinimu žmonėms. sveikata.
Antrasis 2-ojo kurso semestras bus visiškai skirtas disertacijos darbui, kartu prižiūrint universitetus ir maisto įmones, vyriausybines ir ES institucijas. Laipsnio kvalifikacija bus sėkmingai įgyjama parengus ir apginus originalų baigiamąjį darbą ir bus oficialiai suteikta penkių universitetų, todėl ji bus galiojanti kaip University of Parma Piačencos, Bolonijos, Modėnos antrosios pakopos (magistrantūros) laipsniai. Reggio Emilia ir Ferara.
Daugiau informacijos ČIA
Priėmimo sąlygos
Instrukcija studentams iš Italijos ir ES piliečių .
Ne ES piliečių procedūros .
Studijų programa
Programa
Maisto saugos ir maisto rizikos valdymo magistro laipsnis siūlomas Maisto mokslų ir technologijų srityje ir yra skirtas paruošti maisto saugos ekspertą, konkrečią figūrą, skirtą rizikos vertinimui ir potvynių rizikos valdymui, šiuolaikinėje perspektyvoje, kuri apima visus neseniai įgyti visi su juo susiję mokslai, apimantys ne tik chemiją, technologijas, maisto mikrobiologiją, bet ir mitybą, toksikologiją, teisę, ekonomiką, logistiką, matematiką.
Kursas bus siūlomas pirmaisiais bendrais metais University of Parma , o antraisiais – trimis skirtingomis mokymo programomis trijuose skirtinguose regiono universitetuose: Rizikos mažinimas (Pjačencos katalikų universitetas, bendradarbiaujant su University of Parma ), Žemės ūkio maisto sauga (Modenos ir Reggio Emilia universitetas), rizikos valdymas (Bolonijos universitetas, bendradarbiaujant su Feraros universitetu).
Pirmaisiais bendrais metais studentai sužinos apie rizikos apibūdinimą ir poveikio vertinimą maisto, maisto technologijų ir mikrobiologijos srityse, susijusius su saugos aspektais, ty biologiniais pavojais ir ksenobiotiniais maiste, ir pavojų identifikavimu pirminėje gamyboje. maisto teisės ir tarptautinės politikos, biostatistikos ir bioetikos elementai.
Rizikos mažinimo mokymo programoje studentai gilins žinias apie rizikos mažinimo maisto gamybos būdus, su procesu susijusių toksinių medžiagų, kurios yra kylančios rizikos, mažinimą ir apie maisto alergenus.
Žemės ūkio maisto saugos mokymo programoje studentai gilins žinias apie ligų valdymą po derliaus nuėmimo, gyvūnų kenkėjų laikymuose žemės ūkio maisto produktuose, mikotoksigeninius grybus žemės ūkio maisto produktuose, užterštumą pesticidais, biotechnologijų ir agronomijos naudojimą. žemės ūkio maisto produktų sauga ir tapatumo išsaugojimas.
Rizikos valdymo studijų programoje studentai gilins žinias apie pažangias maisto technologijas ir maisto procesus bei pažangiąją ir prognozuojamąją maisto mikrobiologiją, kaip rizikos valdymo būdą, kartu su ūkio biologinio saugumo ir maisto keliamos rizikos elementais bei maisto produktų rizikos žmogui įvertinimu. sveikata.
Antrasis II kurso semestras bus visiškai skirtas baigiamojo darbo darbui, bendrai prižiūrint universitetams ir maisto įmonėms, vyriausybinėms ir ES institucijoms. Laipsnio kvalifikacija bus sėkmingai įgyta parengus ir apgynus originalų baigiamąjį darbą ir bus oficialiai suteiktas penkių universitetų, todėl jis galios kaip antrosios pakopos (MSc) laipsnis University of Parma , Piacenza, Bolonija, Modena e Emilijos Redžas ir Ferara.
Daugiau informacijos ČIA